Alennusmyynti – Osta alennusmyynnistä ja säästä rahaa

alennusmyynti

Jos haluat säästää ostoksissasi, kannattaa ensin vilkaista kalenteriin. Kun tiedät milloin sesonkituotteet tulevat todennäköisesti myyntiin ja milloin vuosittaiset alennusmyynnit ovat tulossa, pystyt säästämään jopa kymmeniä euroja. Tässä artikkelissa kerromme Suomen parhaimmista alennusmyynneistä ja mitä mihinkin vuodenaikaan kannattaa ostaa.

 

Vuosittaiset alennusmyynnit

Talven alennusmyynti (joulu-helmikuu)

Joulun välipäivät. Kaupoissa on yleensä hyvät alennukset heti joulun jälkeen. Myynnissä on joulusuklaata ja koristeita edulliseen hintaan.

Uudenvuodenpäivä. Kaupat ja nettikaupat järjestävät yleensä uudenvuoden alennusmyynnit. Heillä on kaupan tai varaston hyllyt tyhjennettävänä, jotta he voivat tuoda uusia asioita myytäväksi. Alennuksia on terveellisiin elämäntapoihin liittyvissä tuotteissa ja sopimuksissa, koska monen uudenvuodenlupaus on terveellisten elämäntapojen harjoittaminen. Kuntosalikortit kannattaa siis ostaa tammikuussa.

Ystävänpäivä. Ystävänpäivän alla varsinkin kosmetiikka- ja koruliikkeissä on hyviä aleja ja pakettitarjouksia. Ystävänpäivänä kannattaa siis hakea uusi hajuvesi ja koru itselleen tai rakkaalle. Ystävänpäivän aikaan myynnissä on myös paljon erilaisia mukeja ystävänpäivärunolla – tai tekstillä. Hauskat mukit ilahduttavat ystävää, eivätkä hinnaltaan maksa kuin reilun 10 euroa.

 

Kevään alennusmyynti (maalis-toukokuu)

Pääsiäinen. Kaupat ovat hiljaisia ​​(ja jotkut ovat kiinni) itse pääsiäissunnuntaina. Mutta pääsiäistä edeltävät päivät täyttyvät myynnistä. Kaupoissa on alennuksia herkkukoreista ja kukista. Lisäksi heti pääsiäisen jälkeen löydät pääsiäiskarkkeja alennuksesta.

Stockmannin Hullut päivät. Nämä alennusmyynnit sijoittuvat huhtikuulle, jolloin kannattaa metsästää alennukseen menneitä talvivaatteita. Huhtikuussa myös talviurheilijoiden kannattaa olla hereillä, sillä kaikki talviurheiluvälineet myydään edullisesti uuden sesongin tieltä pois.

Äitienpäivä. Äitienpäivänä on usein hyviä diilejä liittyen kukkiin, design-tuotteisiin, rannekelloihin ja kosmetiikkaan. Rannekellot ovat monen äidin mieleen.

 

Kesän alennusmyynti (kesä-elokuu)
Juhannus. Tämä juhla saa suomalaiset lähtemään lomalle. Matkustavat turistit pysähtyvät eri kauppakeskuksiin, jolloin he helposti ostavat jotain mitä omasta kotikaupungista ei löydy. Ruoka-, huonekalu-, että vaatekauppiaat saavat tuona aikana paljon myyntiä ja alennusmyynnit vauhdittavat kuluttamista entisestään.
Koulun alku. Koulutarvikkeet ja kannettavat tietokoneet.

Elokuun lopulla tai syyskuun alussa lähestyvän ensimmäisen koulupäivän ansiosta suuret myymälät ja toimistotarvikeliikkeet tarjoavat tarjouksia esimerkiksi muistikirjoista, taidetarvikkeista, kannettavista tietokoneista (ks. vertailussa käyttöjärjestelmät). Apple alkaa myös perinteisesti tarjota takaisin kouluun liittyviä tarjouksia elokuussa. Syyskuun alussa voi saada myös lapselle tai itselleen puhelinliittymän huokeaan hintaan.

 

Syksyn alennusmyynti (syys-marraskuu)

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, joka on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan.

Cyber Monday eli kybermaanantai on ostospäivä, jota vietetään Black Friday -viikonlopun jälkeisenä maanantaina. Silloin varsinkin verkkokaupoissa on tarjouksia lähes kaikista tuotteista.
Joulukuun alennusmyynnit. Viimeiset jouluostokset voi tehdä edullisesti, sillä useat kaupat aloittavat alennusmyynnit jo ennen aattoa.

 

Maksa ostokset luottokortilla

Maksa ostokset luottokortilla niin saat ostoksiin tuote- ja ostoturvan. Hyvin monessa luottokortissa on vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa sekä tuoteturva, joka vakuuttaa korttiostokset niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkkokaupassa. Luottokortilla maksettaessa pystyy ostoksia maksamaan kerralla suuremman määrän kuin, jos ostosten tekoon käyttäisi ainoastaan pankkitilillä olevia varoja. Alennusmyynnistä voi nimittäin saada kalliimman tuotteen jopa 50 – 70 prosentin alennuksella ja ellei tilaisuutta käytä edukseen, voi olla että saat maksaa samasta tuotteesta huomattavasti kalliimman hinnan myöhemmin.

Hyvin moni tekee nykyään ostokset verkossa ja varsinkin viimeisen parin vuoden aikana verkossa maksaminen on yleistynyt kaikissa ikäluokissa. Verkko-ostokset ja maksaminen verkossa on turvallista, kunhan teet ostoksia luotettavissa verkkokaupoissa. Suosi verkko-ostosten maksamisessa laskulla maksamista tai maksa ostokset luottokortilla.

Monessa credit-debit luottokortissa on, että tuoteturvavakuutus on voimassa, kun maksat ostoksia luotolla. Lue kuitenkin ehdot tarkemmin ennen ostoksia, koska eri luottokorttien ehdoissa on eroavaisuuksia.

Luottokortilla maksettaessa voit maksaa ostokset 30 päivän sisään ilman korkoja tai kuluja. Voit myös maksaa avoimena olevaa luottoa pienemmissä erissä, jolloin saat ostoksiin maksuaikaa itsellesi sopivan ajan.

Toinen vaihtoehto on ottaa joustavaa lainaa kauttamme. Kilpailutamme tarvitsemasi kulutusluoton tai joustoluoton useiden pankkien ja rahalaitosten kesken, jolloin lainan koron saa maltilliselle tasolle. Kilpailutuksessa on mukana useita suomalaisia pankkeja sekä ulkomaalaisia lainantarjoajia. Me emme laita pankkeja tai rahalaitoksia paremmuusjärjestykseen, vaan sinä päätät, minkä lainantarjoajan lainatarjouksen haluat hyväksyä. Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi palvelussa lainasummille 1000 – 60 000 euroa. Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

VertaaLainaa.fi
Logo