Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on usein suurempien hankintojen rahoittamiseen tarkoitettu kertaluontoinen laina. Kulutusluottoa voi hakea netistä 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote heti joustoluoton jälkeen ja lähes jokaisella taloudella on jossain elämänsä vaiheessa jokin kulutusluotto.

Kysymyksiä kulutusluotoista

Kuinka suuren kulutusluoton voin saada heti?

Se riippuu hieman hakijan omasta taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä. Mitä parempi maksukyky, sitä suurempaa kulutusluottoa voit saada. Lainahakemus pystytään käsittelemään nopeasti ja lainanhakija saa jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä alustavat lainatarjoukset. Jos hakija hyväksyy tarjouksen, pystytään usein lainantarjoajan puolesta laina maksamaan lainansaajan tilille heti. Yleisesti ottaen pienempiä luottoja myönnetään helpommin ja nopeammin, kun taas suuremmissa, yli 10 000 euron lainoissa, niiden saaminen voi kestää 1-2 arkipäivää.

Kuka voi saada kulutusluottoa heti?

Hakijan tulee täyttää lainantarjoajan asettamat vaatimukset, joihin kuuluu useimmiten seuraavat asiat:

 • Tarpeeksi korkea ikä (vähintään 18 vuotta)
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset
 • Matkapuhelinliittymä.

Nämä vaatimukset voivat kuitenkin vaihdella, joten tarkista aina tarkemmat ehdot lainapalvelun omalta verkkosivulta. Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada netistä yhtään sen helpommin perustein kuin esimerkiksi pankista.

Voinko hakea kulutusluoton toisen henkilön kanssa?

Kyllä voit. Tämä ei ole pakollista, mutta mahdollista.

Kun lainaa hakee yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa paranee lainansaantimahdollisuudet.

Osa lainapalveluista saattaa myös vaatia kahta hakijaa, ennen kuin voivat myöntää kaikista suurimpia lainoja. Molemmilla hakijoilla tulee olla luottotiedot kunnossa ja riittävä maksukyky.

Saanko lainapäätöksen heti?

Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lopullisen lainapäätöksen saat melko pian tämän jälkeen, jos hakemuksen kaikki tiedot on kunnossa. Usein lopullisen lainapäätöksen saaminen venyy sen takia, että hakija on unohtanut liittää tositteet tuloistaan hakemusta tehdessä. Ole myös huolellinen lainahakemuksen täyttämisen kanssa. Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty hakemus viivästyttää lainatarjouksen saamista tai pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hakemuksen hylkäämisen. Nykyisin monet pankeista ja rahoituslaitoksista käyttää sähköistä tunnistautumista, mikä nopeuttaa lainankäsittelyprosessia. Voit lukea blogista artikkelin: Älä tee näitä virheitä lainaa hakiessa

Saanko kulutusluoton heti ilman vakuuksia?

Kyllä saat.

Jos antamasi tiedot on kunnossa, sinulla on riittävä maksukyky eikä sinulla ole merkintää luottotiedoissa, on sinulla hyvät mahdollisuudet nopeaan lainansaantiin.

Saanko kulutusluoton heti ilman vakuuksia?

Kyllä saat.

Jos antamasi tiedot on kunnossa, sinulla on riittävä maksukyky eikä sinulla ole merkintää luottotiedoissa, on sinulla hyvät mahdollisuudet nopeaan lainansaantiin.

Onko vakuudeton kulutusluotto kallis?

Nykyisin kovan kilpailun myötä kulutusluottojen hinnat ovat laskeneet huomattavasti. Netistä löytyy jo vakuudettomia lainoja lähes samaan hintaan kuin perinteisistä pankeista. Tästä hyvänä esimerkkinä uusi korkokattolaki, joka astui voimaan 1.9.2019. Uuden korkokattolain myötä lainan nimellinen vuosikorko tulee olla korkeintaan 20% ja lainan muut kulut yhteensä vuodessa maksimissaan 150 euroa.

On siis mahdollista löytää edullinen laina netistä, johon ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on nykyään yhtä nopea lainatuote kuin esimerkiksi pikavipit. Vielä muutamia vuosia sitten suuremman kulutusluoton hakeminen saattoi kestää yli viikon, kun sen voi nyt saada vain muutamassa tunnissa.

Kulutusluottoa myöntävissä palveluissa on toki paljon suuria eroja, mutta valtaosasta niistä saa lainaa heti asiakkaan tilille. Esittelemme sivustollamme useita pankkeja ja muita rahalaitoksia, joista kulutusluoton hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti.

 

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Jokainen lainapalvelu määrittelee itse omat vaatimuksensa kulutusluoton hakijalle.

Yleiset vaatimukset ovat:

 • Lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen
 • Hakijalla on oltava Suomen kansalaisuus
 • Hakijalla on oltava käytössään henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Luottotietojen tulee olla moitteettomat
 • Hakijalla on oltava riittävän suuret tulot haettuun luottoon nähden
 • Hakijalla ei saa olla liika lainaa ennestään

 

Ota nämä huomioon, kun haet lainaa

 • Tarkista lainahakemukseen syöttämäsi tiedot ennen sen lähettämistä. Suurin osa tapauksista joissa lainapalvelu ei ole voinut maksaa kulutusluottoa heti tilille, johtuu väärin tai virheellisesti täytetyistä lainahakemuksista. Tarkistamalla antamasi tiedot voit nopeasti korjata mahdolliset virheet. Voit myös lukea täältä, onko mahdollista saada lainaa ilman liitteitä?
 • Lähetä liitteet lainahakemuksen yhteydessä. Lähes kaikki kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut vaativat liitteitä lainahakemukseen. Yleensä liitteeksi vaaditaan todistus omista tuloista. Jos haluat varmistaa että saat kulutusluoton heti käyttöösi, kannattaa nämä liitteet lähettää heti lainahakemuksen yhteydessä.
 • Tarkista mitä pankkia lainapalvelu käyttää. Suomessa toimii useita eri pankkeja ja rahansiirto pankista toiseen ei aina tapahdu nopeasti. Myös eri lainapalvelut käyttävät eri pankkeja, joten ennen lainahakemuksen täyttämistä kannattaa tarkistaa että valitsemasi lainapalvelu käyttää samaa pankkia kuin sinäkin. Näin voit helposti varmistaa sen, että saat hakemasi kulutusluoton heti käyttöösi.

Vinkki: Varmin tapa saada useita lainatarjouksia nopeasti vertailtavaksi, on täyttää VertaaLainaa.fi lainahakemus.

Lainahakemus välitetään hetkessä yli 25 lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Kilpailuta laina niin saat useita tarjouksia, mistä pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan.

Hakemuksen täyttämisen yhteydessä sinun ei tarvitse miettiä lainapalveluiden hakukriteereitä, koska hakemus välitetään kaikille kilpailutuksessa mukana oleville pankeille ja rahoitusyhtiölle, jotka tekevät itse tarkemman kartoituksen ja päätöksen siitä lähettävätkö hakijalle oman lainatarjouksensa. Saat näin lainatarjoukset vain niiltä lainantarjoajilta, jotka voivat sinulle lainaa myöntää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotosta:

Onko mahdollista saada kulutusluotto heti tilille?

Usein ajatellaan, että pikavipit voidaan ainoastaan maksaa heti tilille. Nykyään sähköiset järjestelemät ovat niin hyvin kehittyneet, että pienet lainat lainatuotteesta riippumatta voidaan maksaa nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainansaajan tilille. Kulutusluotto voidaan maksaa tilille jopa saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä.

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Me kilpailutamme lainahakemuksen noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät nopeasti juuri sinulle sopivimman kulutusluoton. Lainahakemus käsitellään hetkessä, joten saat kulutusluoton heti tilille, kun tarvittavat tiedot on tarkistettu ja liitteet lähetetty.

Voinko itse vaikuttaa siihen, että saan kulutusluoton heti käyttööni?

Lainahakemuksen käsittelynopeuteen voit vaikuttaa siten, että täytät lainahakemuksen huolellisesti ja rehellisesti. Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty lainahakemus viivästyttää lainan käsittelyä.

Kenelle kulutusluotto sopii ?

Kulutusluotto sopii henkilölle, joka ei syystä tai toisesta halua hakea lainaa pankista. Esimerkiksi VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen monen kotimaisen pankin välillä, jotka tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa. Kulutusluottoon ei myöskään tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, joiden hankinta on osalle vaivaannuttavaa ja vaikeaa. Kulutusluoton saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa, kuten esimerkiksi auton, veneen tai moottoripyörän hankintaan. Kulutusluotolla voi myös muun muassa remontoida kotia tai kesämökkiä.

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo