Saako lainanhakija tarpeeksi tietoa, kun hän hakee lainaa netistä?

Lainaa netistä turvallisesti - Vertaalainaa.fi

Luottomarkkinoilla on tarjolla useita lainojen vertailu- ja kilpailutuspalveluita. Lainaa tarvitseva löytää nopealla haulla useita lainantarjoajia sekä siihen tarkoitettuja kilpailutuspalveluita. Lainan hakeminen ja lainatarjousten vastaanottaminen käy helposti ja nopeasti, mutta saako lainanhakija tarpeeksi tietoa lainaamisesta, lainatuotteista ja miten hänen on turvallista hakea lainaa netistä?

Nykyään palveluiden varaamiset ja tuotteiden oston tapahtuvat verkossa. Kuluttajalla itsellään on suuri vastuu arvioida palvelun tai verkkokaupan luotettavuutta. Samoin on myös lainaamisen kohdalla. Lainanhakijan tulee olla valveutunut lainaamisesta, jotta hän voi arvioida lainapalvelun luotettavuuden sekä oman maksukykynsä. Onko asia todella näin, vai onko lainavertailu – ja kilpailutuspalveluilla jotkin tunnusmerkit mistä kuluttaja voi arvioida palvelun turvallisuuden?

 

Näistä asioista lainanhakija tunnistaa, että kyseessä on luotettava lainojen vertailu – ja kilpailutuspalvelu

Palvelu kertoo toiminnastaan tarkasti ja avoimesti

Kuluttaja näkee heti etusivulta miten palvelu toimii ja miten lainahakijan lainahakemus kilpailutetaan. Palvelusta kerrotaan tarkemmin myös tietoa meistä-osiossa. Kuluttajan nähtävillä on selkeässä muodossa kaikki oleellinen palvelusta. Eikä tietojen etsimiseen tarvitse käyttää turhaan aikaa. Lainanhakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa hakijalle mitään tai sido häntä mihinkään tarjousten esittelyvaiheessa.

 

Kaikki yhteistyökumppanit ovat selkeästi esillä

Palvelu esittelee selkeästi kaikki yhteistyökumppanit. Palvelu ei johda kuluttajaa harhaan epämääräisten mielikuvien avulla, vaan palvelu kertoo avoimesti lainanhakijalle kaiken tarvittavan tiedot pankeista ja rahoitusyhtiöistä missä hakijan laina tullaan kilpailuttamaan.

 

Lainoista on esimerkkilaskelmat

Erilaiset lainatuotteet ja niiden pääasialliset käyttötarkoitukset on kerrottu hakijalle selkokielellä. Jokaisessa lainapalvelun esittelyartikkelissa on lainasta esimerkkilaskelma, joka perustuu lainantarjoajan antamiin tietoihin. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa lainantarjoajilta henkilökohtaiset lainatarjoukset, mistä kuluttaja näkee tarkemmat lainaan kohdistuvat kulut, lainakoron sekä muut lainaehdot.

 

Palvelu on kotimainen

Palvelun yhteystiedoista kuluttaja näkee, onko palvelu kotimainen vai toimiiko palvelu vain Suomessa. Tämä on usein kuluttajalle tärkeä tieto, koska jos palvelun taustalla toimii ulkomaalainen toimija, voi ongelmatilanteissa asiointi olla haastavaa. Useat kuluttajat haluavat suosia suomalaisia palveluja.

 

Kuluttaja saa tärkeää tietoa lainaamisesta ja taloudenhallinnasta

Palvelu ei vain pelkästään vertaile ja kilpailuta hakijan lainaa useiden lainantarjoajien välillä, vaan antaa myös hyödyllistä tietoa lainaamisesta, säästämisestä sekä muista talousasioista. Lainanhakijan on hyvä tietää muun muassa lainan takaisinmaksusta, talouden tasapainottamisesta sekä siitä miten tulee toimia, jos lainan maksamisen kanssa tulee ongelmia.

 

VertaaLainaa.fi auttaa hakijaa löytämään sopivan lainaratkaisun

VertaaLainaa.fi on luotettava ja turvallinen lainojen vertailu – ja kilpailutuspalvelu. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa hakijan jättämän lainahakemuksen nopeasti monen lainantarjoajan kesken. Kilpailutuksessa on hyvin laaja tarjonta Suomessa toimivia ja suomalaisia luotonmyöntäjiä. Kilpailuta laina ilmaiseksi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

VertaaLainaa.fi on kotimainen palvelu, joka on toiminut luottomarkkinoilla jo yli 10 vuoden ajan. Palvelua on käyttänyt yli 400.000 tyytyväistä asiakasta. Näin suuri joukko suomalaisia ei voi olla väärässä.

Hae itsellesi sopiva rahoitus VertaaLainaa.fi kautta ja käytä laina parhaaksi katsomallasi tavalla mihin tarvitset.

Lue lisää aiheesta:

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi