Lainavertailu kokemuksia – Näin Hanna löysi sopivan lainan

Hanna löysi vertailemalla sopivan lainan

Hanna löysi remonttilainan netistä

VertaaLainaa.fi on saanut paljon arvokkaita palautteita lainanhakijoilta. Nämä lainakokemukset ovat sivustolle erittäin tärkeitä, koska niiden avulla sivuston ylläpito pystyy parantamaan lainavertailupalveluaan entistä paremmaksi. Tässä alla Hanna kertoo oman kokemuksensa Bank Norwegian lainasta, kuinka he päätyivät tähän palveluun ja kuinka kaikki käytännössä toimi?

“Olimme mieheni kanssa ostaneet vanhemman rintamamiestalon ja halusimme tehdä uuteen kotiimme laajemman remontin. Huomasimme kuitenkin nopeasti, että asuntolainan lisäksi tarvitsimme lainaa myös varsinaiseen remonttiin. Emme kuitenkaan halunneet enää hakea lainaa pankista, vaan ajattelimme, että haemme pienen remonttilainan netistä. Meillä molemmilla on myös työkuviot sellaiset, että olemme kotona vasta illansuussa, eikä aikaa pankkilainan hakemiseen edes tuntunut löytyvän.

Lähdimme mieheni kanssa selailemaan eri lainavaihtoehtoja verkosta ja päädyimme VertaaLainaa.fi sivustolle. Sivut olivat todella kattavat ja löysimme monenlaista tietoa lainapalveluista ja lainaan liittyvistä asioista, mutta yllätyimme siitä miten paljon eri lainapalveluita ylipäätään netistä löytyy. Miten ihmeessä löytäisimme tarpeisiimme sopivan lainan ilman asiantuntevaa apua? Onneksi VertaaLainaa.fi sivustolla oli hakukone, jonka käyttö oli helppoa. Lisäsin hakukoneeseen vain tarvitsemamme lainasumman ja hakukone haki heti nähtäville kaikki lainapalvelut, joista pystyin hakemaan tuon tarvittavan lainasumman.

Hakukoneen löytämien vaihtoehtojen perusteella parhaimmaksi lainapalveluksi osoittautui Bank Norwegian laina. Tutustuimme lainapalveluun vielä tarkemmin heidän kotisivuillaan ja siitä kirjoitetusta artikkelista. Koska minusta ja miehestäni tuntui järkevältä hakea kyseisestä lainapalvelusta lainaa, täytin maksuttoman lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen onnistui muutamassa minuutissa ja mieheni tuli lainalle takaajaksi. Lähetimme palveluun sähköpostitse tulotositteet ja saimme alustavan lainapäätöksen, että lainatarjous on lähetetty sähköpostiini tarkistettavaksi. Tässä kohtaa emme siis vielä olleet täysin varmoja halutaanko ottaa Bank Norwegianin tarjoama pankkilaina, kun lainankorko voisi olla jopa 22,49 %. Tiesimme, että voisimme saada pankista lainaa kuitenkin alhaisemmalla korolla.

Yllätyimme, että lainakorko oli kuitenkin vain 9,5% ja tähän varmaan vaikutti, että mieheni oli rinnakkaishakijana lainan haussa. Koska korko ja kaikki muut lainaehdot oli mielestämme ihan hyvät, emme nähneet mitään syytä miksi emme hyväksyisi lainatarjousta. Tiesimme kuitenkin sen, että jos lähtisimme hakemaan lainaa pankista, emme välttämättä sitä saisi, koska meillä oli jo asuntolaina, toinen syy päätöksen tekoon oli, että tiesimme lainatarjouksen hyväksymällä pääsevämme aloittamaan remontin heti, kun taas pankkikonttorin lainan päätökseen menisi vielä useampi viikko.

Hyväksyimme tarjouksen ja saimme hetken kuluttua tiedon, että laina on meille myönnetty ja maksu suoritettaisiin tililleni mahdollisimman nopeasti. Tästä meni noin kaksi arkipäivää ja rahat olivat kokonaisuudessaan maksettu pankkitililleni.

Ja mikä parasta pääsimme aloittamaan mieheni kanssa oman kodin remontin. Ei muuta kuin hihat ylös ja töihin. Olemme mieheni kanssa molemmat sitä mieltä, että lainanotto on toisinaan paikallaan, kun haluaa toteuttaa suurempia unelmiaan. Jos olisimme tehneet remonttia vain niillä rahoilla mitä palkasta jää yli, ei tämä remontti olisi koskaan valmis. Nyt saamme tehtyä kaiken kerralla kuntoon ja maksamme lainaa kerran kuukaudessa takaisin. Laskimme, että se on juuri se summa minkä me olisimme voineet laittaa palkastamme remonttiin, nyt teimme asian vain toisinpäin ja saimme nopeammin remontin hyvään alkuun.”

Täältä löydät lisää Bank Norwegian kokemuksia.

Tässä oli Hannan ja hänen miehensä kokemus lainan hakemisesta ja miten kaikki heidän kohdallaan onnistui. Näkemyksiä ja kokemuksia on kuitenkin varmasti yhtä paljon kuin on lainanhakijoita, joten ei ole yhtä oikeaa paikkaa mistä hakea lainaa. Jokaisella lainanhakijalla on erilaiset lainatarpeet ja tarve, kuinka nopeasti hän tarvitsee lainan käyttöönsä. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä pienemmästä lainasta on kyse, sen nopeammin lainapalvelu pystyy sen hakijan tilille maksamaan. Lainan myöntämiseen vaikuttaa aina hakijan tulot, aikaisemmat velat sekä onko hakijalla rinnallaan yhteishakija. Jokainen lainamyöntäjä tekee oman riskianalyysin lainanhakijalle minkä mukaan laina myönnetään tai ollaan myöntämättä. Halutessaan lainanhakija voi hakea lainaa useammasta lainapalvelusta ja vertailla rauhassa kotisohvallaan eri lainatarjouksia. Hakijalla on oikeus olla hyväksymättä lainatarjousta.

Lue myös mitä asioita tulee ottaa huomioon, jos remontin tekee itse (yle.fi)

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo