Pikavippi 19 vuotiaalle

Pikavippi 19 vuotiaalle

Mistä pikavippi 19v ikärajalla?

19 vuotiaalle löytyy monia lainavaihtoehtoja. Yleensä pikavippiä suositumpi laina on kulutusluotto.

Käyttämällä maksutonta lainojen kilpailutuspalveluamme tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja muita lainapalveluita, joista voit hakea lainaa nopeasti.

Lainaa 19 vuotiaalle kyllä löytyy, kunhan lainanhakijalla on maksukyky kunnossa ja puhtaat luottotiedot. Yksikään lainapalvelu tai pankki ei myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Pyydä lainatarjoukset, vertaa lainoja ja niiden ehtoja ja valitse juuri sinun tarpeeseesi sopivin.

Kysymyksiä pikavipeistä 19-vuotiaalle

Mitä muita lainaehtoja lainan hakemisessa voi olla?

Muita lainapalvelun ehtoja 19 vuoden iän lisäksi ovat muun muassa säännölliset palkka- tai eläketulot. Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa. Hakijalla ei saa olla liikaa perintävelkaa ja lainan hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Kuinka pitkän maksuajan pikavipille saa?

Nykyään pikavipeissä on pitkät maksuajat, sillä voit saada lainallasi yli vuoden takaisinmaksuaikaa. Enää ei niinkään puhuta pikavipeistä, vaan pienemmistä lainasummista. Kulutusluottoa saa nykyisin lähes yhtä nopeasti kuin pikalainaa. Maksuajat voivat vaihdella lainasumman ja lainantarjoajan mukaan.

Voiko 19v hakea pikavippiä ilman vakuuksia?

Kyllä voi. Kaikki lainapalvelut, joita sivuillamme esittelemme, myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainantarjoajat voivat kuitenkin vaatia hakijalta säännöllisiä tuloja ja pyytää todistamaan ne lähettämällä heille kopion palkkakuitista.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Alustavan lainapäätöksen saat aina heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lopullisen lainapäätöksen saat melko pian, mikäli olet tehnyt hakemuksen palvelun aukioloaikana. Muussa tapauksessa saat lopullisen lainapäätöksen seuraavana aamuna kun palvelu jälleen aukeaa. Lainapalveluiden lainahakemukset käsitellään aina nopeasti ja, koska kyseessä on usein vakuudeton laina, voidaan se maksaa heti lainanhakijalle.

Kuinka nopeasti pikavipin saa tilille?

Usein vipin saamisessa ei kestä 15 minuuttia kauempaa, jos hakemuksen kanssa ei ole mitään ongelmia ja hakemus on tehty palvelun aukioloaikana.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vaatimuksia lainan hakijalle asetetaan?

Kuten monelle varmasti on selvää, pelkkä 19 vuoden ikä ei riitä lainan saamiseksi.

Lainapalvelut asettavat hakijalle monia muitakin ehtoja, jotka tulee olla kunnossa lainan saamiseksi.

Näitä ehtoja voivat olla esimerkiksi seuraavat asiat:

  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
  • Riittävä takaisinmaksukyky
  • Henkilökohtainen puhelinliittymä

Useimmat lainapalveluista vaativat kaikkia näitä asioita, jotta lainan hakeminen ja myöntäminen onnistuvat.

Lainapalvelut arvioivat aina jokaisen hakijan kohdalla heidän takaisinmaksukyvyn. Tähän vaikuttavat hakijan tulot ja menot, sekä se, onko lainaa jo ennestään liikaa.

Lainan hakeminen onnistuu kätevästi vaikka kännykällä. Täytä maksuton lainahakemus palveluumme, niin välitämme hakemuksesi kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle.

 

Mihin 19 vuotias voi hakea lainaa?

Kun haet lainaa, ei sinulta koskaan kysytä mihin aiot sen käyttää.

Lainapalvelut eivät pysty valvomaan mihin hakija käyttää lainansa, joten voit hakea sitä mihin tarkoitukseen ikinä haluatkin. Odotamme kuitenkin jokaiselta lainanhakijalta vastuullista lainan ottamista.

Yleisimmät asiat, joihin pikavippi 19v ikärajalla soveltuu:

  • Takuuvuokra. Monelle nuorelle tulee 18-19 vuoden iässä eteen muutto omaan asuntoon. Yleensä ensimmäisenä muutetaan vuokra-asuntoon, sen sijaan että lähdettäisiin heti ostamaan omaa asuntoa. Vuokra-asunnossa eteen tuleekin takuuvuokra, joka voi monelle 19-vuotiaalle olla liian suuri, ellei sitä varten ole osannut säästää aiemmin. Tässä vaiheessa pikavippi voi auttaa vuokra-asunnon maksuissa, jonka jälkeen sitä voi lyhentää takaisin pienemmissä erissä.
  • Auton kustannukset. Auto on usein välttämätön kulkuväline monelle, varsinkin jos asuu sellaisessa paikassa missä julkinen liikenne ei ole kovin sujuvaa. Auton hajoaminen aiheuttaa melkoista päänvaivaa, kun pitäisi päästä kulkemaan esimerkiksi kouluun tai harrastuksiin. Mikäli auton korjaamiseen ei ole rahaa, saa pikavipin nopeasti tilille ja sitä myötä autonkin kuntoon mahdollisimman nopeasti.
  • Harrastukset. Harrastuksiin saa kulumaan nopeasti rahaa, varsinkin jos siihen tarvitaan esimerkiksi erilaisia pelivälineitä.
  • Koulun käynti. Voi olla että kouluun joutuu vuosittain ostamaan uudet oppikirjat. Kaikkihan tietää että nämä maksavat yleensä erittäin paljon ja vaikka ne saisi ostettua käytettynä, kertyy niistä silti melkoinen summa.

 

Kuinka nopeasti pikavipin saa tilille?

Usein pikavipin saa käyttöönsä todella nopeasti. Tähän kuitenkin vaikuttaa muutama asia.

Jos sinulla on tarve saada lainaa heti tilille, kannattaa varmistaa että haet vipin silloin kun lainapalvelu on avoinna. Tällöin he käsittelevät hakemuksesi heti loppuun saakka.

Hakemuksen voit täyttää koska tahansa, mutta jos haet lainaa netistä kun palvelu on suljettu, siirtyy lopullisen lainapäätöksen saaminen seuraavaan aamuun.

Eli kun teet hakemuksen palvelun aukioloaikana ja täytät hakemuksen huolellisesti niin, ettei siinä ole virheitä, voit saada pikavipin tilille noin 15 minuutissa.

 

Katso myös:

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo