Joustoluotto heti ilman vakuuksia

Me etsimme ja kilpailutamme netin nopeimmat joustoluotot puolestasi

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Kysymyksiä joustoluotoista

Voinko saada joustoluottoa heti?

Joustoluottoja myönnetään yleensä hyvin nopeasti, joten on siis mahdollista saada joustoluotto heti käyttöön.

Muista tehdä hakemus palvelun aukioloaikana, jolloin lainanantaja käsittelee hakemuksesi heti loppuun saakka ja pääset nostamaan luottoa tilille.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Mikäli hakemuksessa ei ole ongelmia, eikä lainapalvelun tarvitse pyytää hakijalta esimerkiksi tositteita palkkatuloista, saa lopullisenkin lainapäätöksen muutamissa minuuteissa.

Voinko nostaa joustoluottoa yöllä?

On muutama lainapalvelu, jotka tekevät siirtoja myös yöllä. Näissä kuitekin yleensä on vaatimuksena se, että ensimmäinen nosto tulee tehdä palvelun aukioloaikana.

Voinko hakea joustoluottoa ilman vakuuksia?

Kyllä voit, sillä kaikki tältä sivulta löytyvät lainapalvelut myöntävät joustoluottoa ilman vakuuksia tai takaajia.

Onko mahdollista saada joustoluotto heti ilman kuluja?

Kyllä ja ei. Myönteisen joustoluottopäätöksen saatuasi saat käyttöösi joustoluoton, josta voit nostaa lainaa käyttöösi aina tarpeen tullen. Ellet käytä joustoluottoa et myöskään maksa siitä mitään, mutta jokaisesta nostosta veloitetaan lainapalvelun hinnaston mukainen korko ja kulu. Joustoluoton kulut ja korko määräytyy aina nostojen mukaan. Tarkempi joustoluotto vertailu on aina paikallaan. Joustoluottojen hinnoittelussa on eroja, joten kannattaa ottaa vertailtakseen useampi joustoluottotarjous. Ne saat katsottavaksi VertaaLainaa.fi etusivulla olevalla maksuttomalla lainahakemuksella.

Usein kysytyt kysymykset

Hae joustoluotto heti käyttöösi

Kun lainan tarve yllättää, on sinun mahdollista hakea joustoluotto heti monestakin eri lainapalvelusta.

Joustoluotto on jatkuva laina, joka on aina käytössäsi yhdellä hakemuksella. Saat käyttöösi tietyn suuruisen luottorajan, josta voit vapaasti käyttää vain osan tai vaikka koko summan jos niin haluat.

Yleisimmät myönnettävät luottorajat ovat noin 2000 euroa, mutta osa lainapalveluista myöntää vieläkin suurempia luottoja.

Joustoluoton avaaminen on aina maksutonta, eikä vielä sido sinua ottamaan lainaa. Joustoluotosta ei kerry mitään kuluja, ellet nosta luottoa tilillesi.

Kun olet hakenut luoton jo valmiiksi, saat tarvittaessa lainaa nopeasti käyttöösi, koska sinun ei tarvitse enää erikseen täyttää lainahakemuksia.

 

joustoluotto heti

Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässä

Avattuasi itsellesi joustoluoton, kulkee se mukanasi aina, mihin tahansa sitten menetkään.

Omalta luottorajalta voit nostaa lainaa heti kun tarvitset esimerkiksi puhelimella, kunhan siinä on internetyhteys. Osa lainapalveluista antaa mahdollisuuden nostaa lainaa myös tekstiviestillä.

Maksat aina ainoastaan käyttämästäsi lainasta. Joten mitään kuluja ei kerry, ellet nosta joustoluottoa tilillesi tai olet maksanut käyttämäsi joustoluoton kokonaisuudessaan takaisin.

Joustoluotosta suositun tekee se, että saat itse päättää kuinka paljon haluat lainaa käyttää.

Jos sinulla on esimerkiksi 10000 euron luottoraja, voit tänään tehdä vaikka 500 euron noston, jonka jälkeen sinulle jää vielä 1500 euroa nostettavaa. Tässä tapauksessa mahdollisia kuluja kertyy ainoastaan tuosta 500 eurosta.

Voit koska tahansa nostaa lainaa tilillesi uudestaan juuri sen verran kuin haluat.

Klikkaa sivun yläosasta kategoria “Joustoluotto”, vertaile lainapalvelut ja hae joustoluotto heti vaikka pahan päivän varalle.

Joustoluotot toimivat hyvin lomamatkalla ja loman suunnittelussa. Joustoluotolla voi maksaa myös yllättävät arjen rahapulmat esimerkiksi uuden pesukoneen tai auton renkaat.

 

Näin haet joustoluoton heti tilille

Listasimme alle muutaman vinkin, joiden avulla sinun on mahdollista saada joustoluotto heti.

 

1

Vertaile joustoluotot

Kun siirryt sivuston yläosasta Joustoluotto-kategoriaan, pääset lukemaan laajat esittelymme lainapalveluista, jotka myöntävät joustoluottoa.

Tutustu rauhassa lainapalveluihin ja katso ensiksi, mitkä lainapalvelut voivat myöntää sinulle joustoluottoa. Tämän jälkeen täytä palvelumme maksuton lainahakemus, niin joustoluotto kilpailutetaan usean eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Tee tarkempi joustoluottovertailu ja valitse sinulle sopivin joustoluotto tai muu lainaratkaisu.

 

2

Pyydä lainatarjoukset

Lainahakemusten tekeminen ja tarjousten pyytäminen on aina täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Ainoastaan lainatarjouksia pyytämällä pystyt vertailemaan eri lainapalveluiden todellisia vuosikorkoja ja muita kuluja keskenään. Toki näitä hinta-arvioita on lainapalveluiden omilla sivuille, mutta nämä voivat muuttua lopullisessa lainatarjouksessa. Halvin joustoluotto löytyy kuitenkin hyvin usein kilpailuttamisen kautta.

 

3

Täytä hakemukset huolellisesti

Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemusten hylkäämiseen, joka taas viivyttää lainasi saantia.

Liitä myös mahdolliset tositteet tuloistasi hakemukseen jo ennen sen lähettämistä mikäli mahdollista. Näin sinun on mahdollista saada joustoluotto heti, kun lainapalveluiden ei tarvitse pyydellä näitä tietoja erikseen.

 

Nosta luottoa tilille vaikka keskellä yötä

Suomen lain mukaan lainoja saa maksaa asiakkaille klo 7.00 ja 23.00 välisenä aikana. Tämä rajoittaa paljon pikavipin ja kulutusluoton hakemista, sillä niiden maksaminen siirtyy seuraavaan aamuun, jos hakemuksen tekee klo 23 jälkeen.

Joustoluottoon tämä pätee yleensä myös ensimmäisen noston osalta. Ensimmäisen noston jälkeen luottoa voi kuitenkin nostaa tililleen koska tahansa.

Eli sinun on mahdollista saada joustoluotto heti tilille vaikka keskellä yötä.

Tästä syystä joustoluotto onkin kätevä apu yllättäviin menoihin, kun sen on hakenut valmiiksi jo ennen varsinaista lainan tarvetta.

Joustoluoton hakeminen on riskitöntä, sillä mikäli et tule koskaan tarvitsemaankaan lainaa, ei sinulle kerry mitään kulujakaan.

 

Joustoluoton hakuehdot

Joustoluotossa on täysin samat lainanhakuehdot kuin missä tahansa muussakin lainassa.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada yhtään sen helpommin kuin kivijalkapankista.

Joustoluoton lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta: lainaa verkkopankkitunnuksilla.

 

Kuka voi hakea joustoluoton?

Palvelu auttaa kaikki täysi-ikäisiä Suomen kansalaisia kilpailuttamaan heille parhaan mahdollisen joustoluoton.

Jos olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot, olet tervetullut meidän asiakkaaksemme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta:

Mistä joustoluotto kannattaa hakea?

Netissä toimii useita lainapalveluita ja pankkeja, joiden lainatuote on joustoluotto. Joustoluottoa hakiessa kannattaakin pyytää joustoluottotarjoukset monelta eri pankilta ja muilta luottoyhtiöiltä. Lainatarjouksia vertailemalla löytyy helposti halvin ja juuri sinulle sopiva joustoluoton tarjoaja.

Miksi joustoluotto kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun haet joustoluottoa VertaaLainaa.fi palvelun kautta, säästät merkittävän paljon omaa aikaasi. Riittää kun jätä meille sinun lainatarjouspyyntösi, niin me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, eikä sinun itse tarvitse täyttää kuin yksi hakemus. Me teemme tämän kaiken täysin ilmaiseksi.

Kuinka paljon joustoluottoa voi hakea?

Voit hakea joustoluottoa summille 100 - 50.000 euroa. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainoja aina 60.000 euroon saakka, mutta tällä hetkellä suurin yhteistyökumppaneidemme tarjoama joustoluotto on 50.000 euroa.

Kuinka nopeasti saan joustoluottotarjoukset?

Kun täytät maksuttoman hakemuksemme saat lainapäätöksen välittömästi. Jos päätös on positiivinen, välitämme hakemuksesi välittömästi eteenpäin. Yleensä ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat alle kahdessa minuutissa.

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi