Joustoluotto heti

Vertaile luottoja ja hae joustoluotto heti käyttöösi

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään halvimman joustoluoton.

Vertaile lainoja ja hae joustoluottoa jopa 50.000 euroa.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Ilmainen ensilaina
  • Siirrot myös yöllä
  • Alin ikäraja
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaacheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/komplett-bank-luottokortti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/komplett-bank-luottokortti/checked
21 vuotta%3 - 56 kkyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/eurolimiitti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/eurolimiitti/
21 vuotta%3 - 110 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/ekstraluotto.phphttps://www.vertaalainaa.fi/ekstraluotto/
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaacheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/bank-norwegian-luottokortti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/bank-norwegian-luottokortti/checked
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaayearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/komplett-bank.phphttps://www.vertaalainaa.fi/komplett-bank/
21 vuotta%3 - 49 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/suomilimiitti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/suomilimiitti/checked
21 vuotta%3 - 50 kkcheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/ferratum.phphttps://www.vertaalainaa.fi/ferratum-joustava/checked
21 vuotta%3 - 37 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/viikinkilaina.phphttps://www.vertaalainaa.fi/viikinkilaina/checked
19 vuotta%3 - 36 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/helppolaina.phphttps://www.vertaalainaa.fi/helppolaina-fi-joustoluotto/checked
18 vuotta%3 - 30 kkcheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/limiitti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/limiitti-fi/
19 vuotta%3 - 36 kkyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/credit24.phphttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/credit24.php
18 vuotta%3 - 30 kkcheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/vippi.phphttps://www.vertaalainaa.fi/vippi-fi-joustoluotto/
20 vuotta%3 - 52 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/risicum-joustolaina.phphttps://www.vertaalainaa.fi/risicum-joustolaina-2/checked
18 vuotta%3 - 34 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/bluefinance.phphttps://www.vertaalainaa.fi/blue-finance/checked
Näytä lisää tuloksia

Kysymyksiä joustoluotoista

Voinko saada joustoluottoa heti?

Joustoluottoja myönnetään yleensä hyvin nopeasti, joten on siis mahdollista saada joustoluotto heti käyttöön.

Muista tehdä hakemus palvelun aukioloaikana, jolloin lainanantaja käsittelee hakemuksesi heti loppuun saakka ja pääset nostamaan luottoa tilille.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Mikäli hakemuksessa ei ole ongelmia, eikä lainapalvelun tarvitse pyytää hakijalta esimerkiksi tositteita palkkatuloista, saa lopullisenkin lainapäätöksen muutamissa minuuteissa.

Voinko nostaa joustoluottoa yöllä?

On muutama lainapalvelu, jotka tekevät siirtoja myös yöllä. Näissä kuitekin yleensä on vaatimuksena se, että ensimmäinen nosto tulee tehdä palvelun aukioloaikana.

Voit helposti suodattaa yllä olevasta taulukosta vain ne lainapalvelut, joista saat joustoluottoa heti myös öisin.

Voinko hakea joustoluottoa ilman vakuuksia?

Kyllä voit, sillä kaikki tältä sivulta löytyvät lainapalvelut myöntävät joustoluottoa ilman vakuuksia tai takaajia.

Onko mahdollista saada joustoluotto heti ilman kuluja?

Kyllä on. Voit yllä olevasta taulukosta helposti valita näytettäväksi vain ne lainapalvelut, joista saat ilmaisen lainan.

Huomio kuitenkin se, että nämä tarjoukset koskevat aina vain uusia asiakkaita, joten jos olet hakenut joustoluoton käyttöösi tälläiseltä lainapalvelulta, ei sinun enää ole mahdollista saada sieltä ilmaista lainaa.

Hae joustoluotto heti käyttöösi

Kun lainan tarve yllättää, on sinun mahdollista hakea joustoluotto heti monestakin eri lainapalvelusta.

Joustoluotto on jatkuva laina, joka on aina käytössäsi yhdellä hakemuksella. Saat käyttöösi tietyn suuruisen luottorajan, josta voit vapaasti käyttää vain osan tai vaikka koko summan jos niin haluat.

Yleisimmät myönnettävät luottorajat ovat noin 2000 euroa, mutta osa lainapalveluista myöntää vieläkin suurempia luottoja.

Joustoluoton avaaminen on aina maksutonta, eikä vielä sido sinua ottamaan lainaa. Joustoluotosta ei kerry mitään kuluja, ellet nosta luottoa tilillesi.

Kun olet hakenut luoton jo valmiiksi, saat tarvittaessa joustoluottoa heti tilille, koska sinun ei tarvitse enää erikseen täyttää lainahakemuksia.

 

Joustoluottoa voit nostaa tilillesi koska tahansa ja missä tahansa

Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässä

Avattuasi itsellesi joustoluoton, kulkee se mukanasi aina, mihin tahansa sitten menetkään.

Omalta luottorajalta voit nostaa lainaa tilille koska tahansa esimerkiksi puhelimella, kunhan siinä on internetyhteys. Osa lainapalveluista antaa mahdollisuuden nostaa lainaa myös tekstiviestillä.

Maksat aina ainoastaan käyttämästäsi lainasta. Joten mitään kuluja ei kerry, ellet nosta luottoa tilillesi tai olet maksanut käyttämäsi joustoluoton kokonaisuudessaan takaisin.

Joustoluotosta suositun tekee se, että saat itse päättää kuinka paljon haluat lainaa käyttää.

Jos sinulla on esimerkiksi 2000 euron luottoraja, voit tänään tehdä vaikka 500 euron noston, jonka jälkeen sinulle jää vielä 1500 euroa nostettavaa. Tässä tapauksessa mahdollisia kuluja kertyy ainoastaan tuosta 500 eurosta.

Voit koska tahansa nostaa lainaa tilillesi uudestaan juuri sen verran kuin haluat.

Klikkaa sivun yläosasta kategoria Joustoluotto“, vertaile lainapalvelut ja hae joustoluotto heti vaikka pahan päivän varalle.

Voit kilpailuttaa lainan myös yhteistyökumppanimme: VarmaLaina.fi palvelussa.

 

Näin haet joustoluoton heti tilille

Listasimme alle muutaman vinkin, joiden avulla sinun on mahdollista saada joustoluotto heti

 

1

Vertaile joustoluotot

Kun siirryt sivuston yläosasta Joustoluotto-kategoriaan, pääset lukemaan laajat esittelymme lainapalveluista, jotka myöntävät joustoluottoa.

Tutustu rauhassa lainapalveluihin ja katso ensiksi, mitkä lainapalvelut voivat myöntää sinulle joustoluottoa.

 

2

Pyydä lainatarjoukset

Lainahakemusten tekeminen ja tarjousten pyytäminen on aina täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Ainoastaan lainatarjouksia pyytämällä pystyt vertailemaan eri lainapalveluiden todellisia vuosikorkoja ja muita kuluja keskenään. Toki näitä hinta-arvioita on lainapalveluiden omilla sivuille, mutta nämä voivat muuttua lopullisessa lainatarjouksessa.

 

3

Täytä hakemukset huolellisesti

Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemusten hylkäämiseen, joka taas viivyttää lainasi saantia.

Liitä myös mahdolliset tositteet tuloistasi hakemukseen jo ennen sen lähettämistä mikäli mahdollista. Näin sinun on mahdollista saada joustoluotto heti, kun lainapalveluiden ei tarvitse pyydellä näitä tietoja erikseen.

 

Nosta luottoa tilille vaikka keskellä yötä

Suomen lain mukaan lainoja saa maksaa asiakkaille klo 7.00 ja 23.00 välisenä aikana. Tämä rajoittaa paljon pikavipin ja kulutusluoton hakemista, sillä niiden maksaminen siirtyy seuraavaan aamuun, jos hakemuksen tekee klo 23 jälkeen.

Joustoluottoon tämä pätee yleensä myös ensimmäisen noston osalta. Ensimmäisen noston jälkeen luottoa voi kuitenkin nostaa tililleen koska tahansa.

Eli sinun on mahdollista saada joustoluotto heti tilille vaikka keskellä yötä.

Tästä syystä joustoluotto onkin kätevä apu yllättäviin menoihin, kun sen on hakenut valmiiksi jo ennen varsinaista lainan tarvetta.

Joustoluoton hakeminen on riskitöntä, sillä mikäli et tule koskaan tarvitsemaankaan lainaa, ei sinulle kerry mitään kulujakaan.

 

Suosittelemme

Alla muutama suosittu lainapalvelu, joista sinun on mahdollista hakea joustoluotto heti käyttöösi.

 

Suomilimiitti.fi

SuomilimiittiSuomilimiitti.fi palvelusta voit hakea käyttöösi joustoluoton 100-2000 euron luottorajalla.

He tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden ilman korkoa ja kuluja.

Voit siis ensimmäisen kuukauden aikana nostaa luottoa niin usein tilille kuin haluat. Kun maksat lainan takaisin 30 vuorokauden sisälle, ei siihen lisätä lainkaan korkoja tai kuluja.

Suomilimiitti.fi palvelun ikäraja on 21 vuotta.

Hae joustoluotto tästä

 

Ferratum

Ferratum joustava pikavippi 2000 euroaHae Ferratumin kautta joustoluotto heti 2000 euroa. Saat ensimmäisen noston 10-2000 euroa ilman kuluja ja 30 päivän korottomalla maksuajalla.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilille tai halutessasi vasta myöhemmin, mikäli et heti tarvitse lainaa.

Ferratumin ikäraja on 21 vuotta.

Hae joustoluotto tästä

Arvostele sivu

Oliko Joustoluotto heti -sivusta sinulle hyötyä? Anna oma arviosi sivusta:

Please wait...