Joustoluotto on kuin luottokortti

Hae lainaa ilman vakuuksia

Lainaa jopa 60.000€ asti tarpeidesi mukaan

 • Kilpailuta laina yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken.
 • Hakemuksen teko on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saat heti.
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
 • Lainan nimellinen vuosikorko on väliltä 4,19% – 20%.

Kilpailuta yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa

Lainaa jopa 60.000€

Maksuaika 1-20 vuotta

Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Yhteistyökumppaneitamme


Joustoluoton ja luottokortin erot

Joustoluotto tuli jokin aika sitten perinteisten pikavippien tilalle ja niitä pidettiinkin uutena lainamuotona, joka korvasi perinteisiä kertalainoja.

Monet pitivät joustoluoton joustavuutta ja jatkuvaa lainaa hyvänä apuna erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kuitenkin nyt kun ajatellaan, niin eihän joustoluotto juurikaan eroa perinteisistä luottokorteista. Joten jos olet miettinyt joustoluoton hakemista, suosittelemme tutustumaan myös erilaisiin luottokortteihin ja vertaamaan, kumpi niistä sopii sinulle paremmin.

VertaaLainaa.fi palvelu esittelee yhdeksi erittäin varteenotettavaksi vaihtoehtoksi muutama vuosi sitten Suomen markkinoille tullut Bank Norwegian luottokortin.

Vaikka joustoluoton ja luottokortin toimintaperiaatteessa ei kovin paljon eroa ole, löytyy niitä kuitenkin muutama.

Esimerkiksi joustoluotossa et saa minkäänlaista fyysistä maksuvälinettä, vaan sinun tulee aina ennen ostosten tekemistä nostaa luottoa tilillesi.

Joustoluoton nostaminen tilille tapahtuu yleensä lainantarjoajan palvelussa ja se onnistuu millä tahansa laitteella jossa on internetyhteys.

Luottokortissa taas saat käyttöösi fyysisen maksukortin. Tällä kortilla voit maksaa suoraan kaupan kassalla tai netissä, ilman että sinun tulee nostaa lainaa ensin tilillesi.

 

Joustoluotolla ja luottokortilla maksaminen

Yksi selkeimpiä eroja joustoluoton ja luottokortin välillä on se, miten niillä voi maksaa laskuja ja ostoksia tai miten rahaa voi nostaa tilille.

Joustoluotossa on vain yksi vaihtoehto. Sinun tulee aina ensin nostaa lainasumma omalle tilille lainantarjoajan palvelun kautta. Kun olet nostanut lainasumman omalle tilillesi, on sinun päätettävissä, mitä sillä teet.

Kun taas esimerkiksi Bank Norwegian luottokortissa sinulla on useampia vaihtoehtoja. Kun sinulla on fyysinen luottokortti, voit maksaa sillä suoraan kaupassa niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin.

Voit luottokortilla myös halutessasi nostaa käteistä raha-automaatista. Bank Norwegian tarjoaa myös omilla sivuillaan mahdollisuuden maksaa laskuja, jotka laskutetaan suoraan luottokortiltasi.

Heidän kautta ei kuitenkaan valitettavasti ole mahdollista siirtää luottokortilta rahaa suoraan omalle tilille.

Joustoluoton lainanhakuehdot ovat samat kuin ns. tavallisessa lainassa. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen (Bank Norwegian luottokortissa 23 vuotta), hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Joustoluotto myönnetään aina ilman vakukksia ja takaajia. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen sopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti. Lue miten haetaan lainaa verkkopankkitunnuksilla, niin saat luoton nopeasti omaan vapaaseen käyttöösi.

 

Miten luottoa maksetaan takaisin?

Molemmissa luotoissa maksutapa on melko sama. Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jolloin voit valita maksatko takaisin vain vaaditun minimilyhennyksen vai haluatko maksaa luottoa kerralla enemmän takaisin.

Minimilyhennys kuukaudessa riippuu siitä, kuinka paljon olet käyttänyt luottoa. Lyhennyksen suuruus on tietty prosenttimäärä avoimesta saldosta.

Bank Norwegian luottokortissa minimilyhennys on vain 3% käytetystä luotosta.

Bank Norwegianin luottokortissa saat myös 45 korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Myös monet joustoluottoa myöntävät lainapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille tarjouksena korottoman ja kuluttoman ensinoston.

Kun olet maksanut joko luottokortin tai joustoluoton avoimen saldon kokonaan takaisin, ei niistä kerry enää mitään maksettavaa, ellet käytä lainaasi uudestaan.

 

Millaisia nostoja voin tehdä?

Kun olet hakenut joko luottokortin tai joustoluoton, saat tietyn suuruisen luottorajan käyttöösi. Yleisin luottoraja on noin 2000-4000 euroa, mutta esimerkiksi Bank Norwegian luottokortissa on mahdollista saada luottoraja jopa 10.000 euroon saakka.

Joustoluotossa voit nostaa lainaa heti tilillesi vaikka koko summan kerralla tai tehdä useita pienempiä nostoja, jos et tarvitse koko summaa kerralla.

Bank Norwegianin luottokortissa käteisnostoja on rajoitettu 500 euroon 24 tunnin sisällä tai 1500 euroa viikon aikana.

 

Lisätietoa Bank Norwegian luottokortista:

 • Luottokortin ikäraja 23 vuotta.
 • Korttiin mahdollista saada 100 – 10.000 euron luottoraja.
 • Korotonta takaisinmaksuaikaa aina 45 päivää.
 • Mahdollista maksaa ostoksia kaupassa tai nostaa käteistä automaatista ilman nostokuluja.
 • CashPoint- pisteillä kartutat matkakassaa.
 • Luottohakemuksen tekeminen on täysin ilmaista.
 • Maksettuasi 50 % matkakuluista Bank Norwegian luottokortilla saat ilmaisen matkavakuutuksen kaupanpäälle.
 • Ota käyttöösi monipuolinen luottokortti, joka on aidosti edullinen.
 • Ei vuosimaksua.
 • Ei käteisnostomaksua.
 • Ei kuluja ostosten maksamisesta.
 • Voit maksaa Suomessa tai ulkomailla.
 • Et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä luottokortista:

Miten joustoluotto ja luottokortti eroavat toisistaan?

Joustoluotto ja luottokortti ovat periaatteessa täysin samanlaisia lainatuotteita. Suurin ero on siinä, että luottokortti on fyysinen kortti jolla maksut tehdään. Nykyaikaiset joustoluotot toimivat siten, että niistä tehdään siirto tavalliselle pankkitilille, ja maksun voi tehdä siten normaalilla pankkikortilla.

Voinko hakea perinteisen luottokortin VertaaLainaa.fi palvelusta?

Kyllä voit. Esittelemme sivustollamme lukuisia vaihtoehtoja pankeista, joista voit hakea perinteisen luottokortin.

Kuinka suurella luottorajalla varustetun luottokortin voin hakea?

Luottokortin luottoraja on yleensä 500 - 4000 euroa. Palvelumme kautta voit hakea luottokorttia jopa 10 000 euron luottorajalla.

Kumpaa suosittelette, joustoluottoa vai luottokorttia?

Molemmissa lainatuotteissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Nykyaikaisia joustoluottoja on kuitenkin enemmän saatavana kuin perinteisiä luottokortteja, joten pystymme tarjoamaan niistä paremman valikoiman vertailtavaksesi.

Arvostele sivu

Oliko Joustoluotto on nykyaikainen luottokortti -sivusta sinulle hyötyä? Anna oma arviosi sivusta:

Please wait...