Joustoluotto on kuin nykyaikainen luottokortti

Joustoluoton ja luottokortin erot

Joustoluotto tuli jokin aika sitten perinteisten pikavippien tilalle ja niitä pidettiinkin uutena lainamuotona, joka korvasi perinteisiä kertalainoja.

Monet pitivät joustoluoton joustavuutta ja jatkuvaa lainaa hyvänä apuna erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kuitenkin nyt kun ajatellaan, niin eihän joustoluotto juurikaan eroa perinteisistä luottokorteista. Joten jos olet miettinyt joustoluoton hakemista, suosittelemme tutustumaan myös erilaisiin luottokortteihin ja vertaamaan, kumpi niistä sopii sinulle paremmin.

VertaaLainaa.fi palvelu esittelee yhdeksi erittäin varteenotettavaksi vaihtoehtoksi muutama vuosi sitten Suomen markkinoille tullut Bank Norwegian luottokortin.

Vaikka joustoluoton ja luottokortin toimintaperiaatteessa ei kovin paljon eroa ole, löytyy niitä kuitenkin muutama.

Esimerkiksi joustoluotossa et saa minkäänlaista fyysistä maksuvälinettä, vaan sinun tulee aina ennen ostosten tekemistä nostaa luottoa tilillesi.

Joustoluoton nostaminen tilille tapahtuu yleensä lainantarjoajan palvelussa ja se onnistuu millä tahansa laitteella jossa on internetyhteys.

Luottokortissa taas saat käyttöösi fyysisen maksukortin. Tällä kortilla voit maksaa suoraan kaupan kassalla tai netissä, ilman että sinun tulee nostaa lainaa ensin tilillesi.

 

Joustoluotolla ja luottokortilla maksaminen

Yksi selkeimpiä eroja joustoluoton ja luottokortin välillä on se, miten niillä voi maksaa laskuja ja ostoksia tai miten rahaa voi nostaa tilille.

Joustoluotossa on vain yksi vaihtoehto. Sinun tulee aina ensin nostaa lainasumma omalle tilille lainantarjoajan palvelun kautta. Kun olet nostanut lainasumman omalle tilillesi, on sinun päätettävissä, mitä sillä teet.

Kun taas esimerkiksi Bank Norwegian luottokortissa sinulla on useampia vaihtoehtoja. Kun sinulla on fyysinen luottokortti, voit maksaa sillä suoraan kaupassa niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin.

Voit luottokortilla myös halutessasi nostaa käteistä raha-automaatista. Bank Norwegian tarjoaa myös omilla sivuillaan mahdollisuuden maksaa laskuja, jotka laskutetaan suoraan luottokortiltasi.

Heidän kautta ei kuitenkaan valitettavasti ole mahdollista siirtää luottokortilta rahaa suoraan omalle tilille.

 

Miten maksetaan takaisin?

Molemmissa luotoissa maksutapa on melko sama. Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jolloin voit valita maksatko takaisin vain vaaditun minimilyhennyksen vai haluatko maksaa luottoa kerralla enemmän takaisin.

Minimilyhennys kuukaudessa riippuu siitä, kuinka paljon olet käyttänyt luottoa. Lyhennyksen suuruus on tietty prosenttimäärä avoimesta saldosta. Bank Norwegian luottokortissa minimilyhennys on vain 3% käytetystä luotosta.

Bank Norwegianin luottokortissa saat myös 45 korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Myös monet joustoluottoa myöntävät lainapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille tarjouksena korottoman ja kuluttoman ensinoston.

Kun olet maksanut joko luottokortin tai joustoluoton avoimen saldon kokonaan takaisin, ei niistä kerry enää mitään maksettavaa, ellet käytä lainaasi uudestaan.

 

Millaisia nostoja voin tehdä?

Kun olet hakenut joko luottokortin tai joustoluoton, saat tietyn suuruisen luottorajan käyttöösi. Yleisin luottoraja on noin 2000-4000 euroa, mutta esimerkiksi Bank Norwegian luottokortissa on mahdollista saada luottoraja jopa 10.000 euroon saakka.

Joustoluotossa voit nostaa lainaa heti tilillesi vaikka koko summan kerralla tai tehdä useita pienempiä nostoja, jos et tarvitse koko summaa kerralla.

Bank Norwegianin luottokortissa käteisnostoja on rajoitettu 500 euroon 24 tunnin sisällä tai 1500 euroa viikon aikana.

Jos tarvitset suurempaa lainaa, voit hakea sitä VarmaLaina.fi palvelusta.

 

Lisätietoa Bank Norwegian luottokortista:

 • Luottokortin ikäraja 23 vuotta.
 • Korttiin mahdollista saada 100 – 10.000 euron luottoraja.
 • Korotonta takaisinmaksuaikaa aina 45 päivää.
 • Mahdollista maksaa ostoksia kaupassa tai nostaa käteistä automaatista ilman nostokuluja.
 • CashPoint- pisteillä kartutat matkakassaa.
 • Luottohakemuksen tekeminen on täysin ilmaista.
 • Maksettuasi 50 % matkakuluista Bank Norwegian luottokortilla saat ilmaisen matkavakuutuksen kaupanpäälle.
 • Ota käyttöösi monipuolinen luottokortti, joka on aidosti edullinen.
 • Ei vuosimaksua.
 • Ei käteisnostomaksua.
 • Ei kuluja ostosten maksamisesta.
 • Voit maksaa Suomessa tai ulkomailla.
 • Et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Arvostele sivu

Oliko Joustoluotto on nykyaikainen luottokortti -sivusta sinulle hyötyä? Anna oma arviosi sivusta:

Please wait...