Hae nykyaikainen joustoluotto netistä

Kilpailuta joustoluotto netissä ja valitse edullisin vaihtoehto vertailusta

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Joustoluotto  /  Joustoluotto on kuin luottokortti

 

Joustoluoton ja luottokortin erot

Joustoluotto tuli jokin aika sitten perinteisten pikavippien tilalle ja niitä pidettiinkin uutena lainamuotona, joka korvasi perinteisiä kertalainoja.

Monet pitivät joustoluoton joustavuutta ja jatkuvaa lainaa hyvänä apuna erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kuitenkin nyt kun ajatellaan, niin eihän joustoluotto juurikaan eroa perinteisistä luottokorteista. Joten jos olet miettinyt joustoluoton hakemista, suosittelemme tutustumaan myös erilaisiin luottokortteihin ja vertaamaan, kumpi niistä sopii sinulle paremmin.

Vaikka joustoluoton ja luottokortin toimintaperiaatteessa ei kovin paljon eroa ole, löytyy niitä kuitenkin muutama.

Esimerkiksi joustoluotossa et saa minkäänlaista fyysistä maksuvälinettä, vaan sinun tulee aina ennen ostosten tekemistä nostaa luottoa tilillesi.

Joustoluoton nostaminen tilille tapahtuu yleensä lainantarjoajan palvelussa ja se onnistuu millä tahansa laitteella jossa on internetyhteys.

Luottokortissa taas saat käyttöösi fyysisen maksukortin. Tällä kortilla voit maksaa suoraan kaupan kassalla tai netissä ilman, että sinun tulee nostaa lainaa ensin tilillesi.

 

Joustoluotolla ja luottokortilla maksaminen

Yksi selkeimpiä eroja joustoluoton ja luottokortin välillä on se, miten niillä voi maksaa laskuja ja ostoksia tai miten voi nostaa lainaa netistä omalle tilille.

Joustoluotossa on vain yksi vaihtoehto. Sinun tulee aina ensin nostaa lainasumma omalle tilille lainantarjoajan palvelun kautta. Kun olet nostanut lainasumman omalle tilillesi, on sinun päätettävissä, mitä sillä teet.

Kun taas esimerkiksi luottokortissa sinulla on useampia vaihtoehtoja. Kun sinulla on fyysinen luottokortti, voit maksaa sillä suoraan kaupassa niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin.

Voit luottokortilla myös halutessasi nostaa käteistä raha-automaatista. Monet pankit tarjoavat myös omilla sivuillaan mahdollisuuden maksaa laskuja, jotka laskutetaan suoraan luottokortiltasi.

Joustoluoton lainanhakuehdot ovat samat kuin ns. tavallisessa lainassa. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Joustoluotto myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen sopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti. Lue miten haetaan lainaa verkkopankkitunnuksilla, niin saat luoton nopeasti omaan vapaaseen käyttöösi.

Luottokortti

Miten luottoa maksetaan takaisin?

Luottokortissa ja joustoluotossa maksutapa on melko sama. Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jolloin voit valita maksatko takaisin vain vaaditun minimilyhennyksen vai haluatko maksaa luottoa kerralla enemmän takaisin.

Minimilyhennys kuukaudessa riippuu siitä, kuinka paljon olet käyttänyt luottoa. Lyhennyksen suuruus on tietty prosenttimäärä avoimesta saldosta.

Monessa luottokortissa saat myös korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Myös monet joustoluottoa myöntävät lainapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille tarjouksena korottoman ja kuluttoman ensinoston.

Kun olet maksanut joko luottokortin tai joustoluoton avoimen saldon kokonaan takaisin, ei niistä kerry enää mitään maksettavaa, ellet käytä lainaasi uudestaan.

 

Millaisia nostoja voin tehdä?

Kun olet hakenut joko luottokortin tai joustoluoton, saat tietyn suuruisen luottorajan käyttöösi. Yleisin luottoraja on noin 2000-10000 euroa, mutta esimerkiksi Bank Norwegian luottokortissa on mahdollista saada luottoraja jopa 10.000 euroon saakka.

Joustoluotossa voit nostaa lainaa heti tilillesi vaikka koko summan kerralla tai tehdä useita pienempiä nostoja, jos et tarvitse koko summaa kerralla.

 

Lisätietoa  luottokortista:

  • Luottokortin ikärajat ovat alkaen 18 vuotta.
  • Luottokorttiin mahdollista saada 1000 – 50.000 euron luottoraja.
  • Monet luottokortit tarjoavat korotonta maksuaikaa.
  • Luottokortilla on mahdollista maksaa ostoksia kaupassa tai nostaa käteistä automaatista ilman nostokuluja.
  • Luottokortilla voi maksaa Suomessa tai ulkomailla.
  • Luottokorttiin ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

 

Kulutusluotto vs luottokortti

Kulutusluotto on Suomen suosituin lainatuote, mutta myös luottokortti löytyy lähes jokaisen lompakosta. Se kumpi lainatuote on parempi, riippuu täysin sen käyttäjästä.

Kun mietitään kumpi sopii paremmin itselle: Kulutusluotto vai luottokortti, täytyy miettiä tarkkaan mihin tuota luottoa tarvitsee?

Jos tarvitset lainaa kertaluontoisesti jonkin suuremman hankinnan rahoittamiseen, sopii kulutusluotto tuohon tarpeeseen parhaiten.

Jos tunnet tarvitsevasi hieman lisärahaa satunnaisesti ja satunnaisiin menoihin, voisi luottokortti toimia näissä tilanteissa parhaiten.

Mieti tarkasti mihin tilanteisiin juuri sinä tarvitset lainaa. Vertaa lainoja palvelussamme ja anna meidän kilpailuttaa lainat sinun puolestasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä luottokortista:

Miten joustoluotto ja luottokortti eroavat toisistaan?

Joustoluotto ja luottokortti ovat periaatteessa täysin samanlaisia lainatuotteita. Suurin ero on siinä, että luottokortti on fyysinen kortti jolla maksut tehdään. Nykyaikaiset joustoluotot toimivat siten, että niistä tehdään siirto tavalliselle pankkitilille, ja maksun voi tehdä siten normaalilla pankkikortilla.

Voinko hakea perinteisen luottokortin VertaaLainaa.fi palvelusta?

Kyllä voit. Esittelemme sivustollamme lukuisia vaihtoehtoja pankeista, joista voit hakea perinteisen luottokortin.

Kuinka suurella luottorajalla varustetun luottokortin voin hakea?

Luottokortin luottoraja on yleensä 500 - 4000 euroa. Palvelumme kautta voit hakea luottokorttia jopa 50 000 euron luottorajalla.

Kumpaa suosittelette, joustoluottoa vai luottokorttia?

Molemmissa lainatuotteissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Nykyaikaisia joustoluottoja on kuitenkin enemmän saatavana kuin perinteisiä luottokortteja, joten pystymme tarjoamaan niistä paremman valikoiman vertailtavaksesi.

Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi