Kilpailuta laina Bank Norwegian pankilla

Tavoita Bank Norwegian ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Bank Norwegian yhteenveto

Bank Norwegian on Suomeen vuonna 2015 saapunut pankki, joka tarjoaa netin kautta haettavaa lainaa 1000-60 000 euroa.

Bank Norwegian palvelu nousi nopeasti suosioon Suomessa helppokäyttöisyyden ja lainan edullisen hinnoittelun vuoksi.

Bank Norwegian palvelusta voi hakea vakuudetonta lainaa netistä, eikä lainapäätöstä tarvitse odotella kauan. Helpoiten kilpailutat Bank Norwegian pankin meidän palvelumme kautta.

 

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Nykyisen lainan kilpailuttaminen

Mikäli sinulla on vanhoja lainoja joita edelleen lyhennät, on suuri todennäköisyys että kilpailuttamalla lainasi, voit saada huomattavasti pienemmät korot ja kulut uudelle lainalle.

Kovan kilpailun ansiosta vakuudettomien lainojen hinnat ovat koko ajan tulleet alaspäin. Periaatteessa, mitä vanhempi laina sinulla on, sitä enemmän voit säästää kun kilpailutat sen nyt uusiksi.

Lainan kilpailuttaminen on ollut kovassa nousussa viime vuosien ajan. Syynä tähän on ollut vakuudettomiin lainoihin voimaan astunut korkokattolaki. Uuden lain myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa nousta yli 20 % ja lainan muut kulut tulee olla korkeintaan 150 euroa vuodessa. Uudistuksen myötä vanha laina ei automaattisesti päivity vastaamaan uutta korkokattolakia, vaan hakijan tulee kilpailuttaa laina uudelleen. Jäljellä olevalla lainan määrällä ei ole merkitystä lainan kilpailuttamisen kannalta. Pienissäkin summissa voit saada suhteessa suuret säästöt. Hae Bank Norwegian lainapalvelun kautta jälleenrahoitus olemassa oleville lainoillesi, niin tiedät voisitko saada lainaa edullisemmalla korolla ja lainaehdoilla.

Bank Norwegian kulutusluotto on yksi erittäin suositeltava vaihtoehto, jota kannattaa harkita vanhan lainan tilalle. Lainatarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis täysin riskittömästi katsoa, kuinka paljon lainasi korko ja kulut alenee, jos vaihdat sen Bank Norwegianille. Palvelumme kautta saat lainapäätöksen heti ja mikäli alustava lainapäätöksesi on hyväksytty, saat myös useiden pankkien lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa.

 

Ota nämä asiat huomioon useamman lainan vertailussa:

  • Vertaa lainatarjouksista lainan todellista vuosikorkoa. Vuosikorko on lainan tunnusluku, johon sisällytetty kaikki lainaan kohdistuvat maksut yhteensä.
  • Tarkastele lainojen muita ehtoja. Vaikka lainan todellinen vuosikorko olisi maltillinen voi lainassa olla jotain muuta sellaista mikä ei sovi siihen tarkoituksen mitä ajattelit.
  • Mitä muita hyviä ominaisuuksia lainassa on? Esim. maksu- tai lyhennysvapaan pitämisen mahdollisuus tarvittaessa? Mahdollisuus siirtää eräpäivää?

 

Kuka voi kilpailuttaa lainan Bank Norwegianilla?

Bank Norwegian on asettanut seuraavat ehdot sille, kenelle he voivat myöntää lainaa:

  • Ikää vähintään 23 vuotta.
  • Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta.
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Riittävä takaisinmaksukyky.

Näiden lisäksi Bank Norwegian tekee luottokelpoisuuskartoituksen jokaiselle hakijalle, ennen kuin he voivat antaa heille lainatarjouksen.

Lisäksi he voivat pyytää hakijaa lähettämään heille palkkalaskelman tai viime vuoden veroilmoituksen, jotta he voivat varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

 

Kuinka suuren lainan voin kilpailuttaa?

Tällä hetkellä voit kilpailuttaa lainoja 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Mikäli sinulla olisikin lainaa vain vähän jäljellä, niin suosittelemme silti sen kilpailuttamista.

Lainatarjouksen voit pyytää ilmaiseksi ja voit tarjouksen saatuasi vasta päättää, hyväksytkö tarjouksen vai et.

 

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Bank Norwegian myöntää lainoilleen maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Maksuaikaa muuttamalla voit vaikuttaa uuden lainasi kuukausierän suuruuteen. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruus kannattaa valita siten, että pystyt hoitamaan lainan kuukausierät ongelmitta ja sinulle jää vielä rahaa säästöönkin.

Turhan pitkää maksuaikaa ei kannata valita, sillä silloin lainallesi ehtii kertymään turhaan korkoja ja kuluja.

 

Voinko hakea uutta lainaa yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit. Suuremmissa lainasummissa tämä on myös suositeltavaa, sillä kahden hakijan on huomattavasti helpompi saada lainaa.

Yhteishakijan tulee täyttää myös hakijalle asetetut vaatimukset kuten vähintään 23 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ym.

Kahden hakijan kohdalla heidän maksukykynsä paranee huomattavasti verrattuna yhteen hakijaan, jolloin suuremmankin lainan myöntäminen onnistuu helpommin.

Teidän tarvitsee tehdä hakemus normaalisti, mutta tällä kertaa hakemukseen lisätään myös yhteishakijan tiedot. Lainapäätöksen saatte lähes välittömästi.

 

Entä jos minulla on useampi vanha laina?

Myös tässä asiassa Bank Norwegian on hyvä apuväline. Voit nimittäin helposti kilpailuttaa uuden lainan, jonka avulla voit maksaa useat pienemmät lainat kokonaan pois.

Lainojen yhdistämisellä saat usein säästöä koroissa ja kuluissa, kun sinun ei enää tarvitse maksaa useita päällekkäisiä korkoja ja kuluja.

Se helpottaa myös talouden hallintaasi, kun hoidettavanasi on vain yksi laina.

Täytä hakemukseen kohta, jossa kysytään että haluatko maksaa vanhoja lainoja pois. Asettamalla maksutiedot sille varattuun kenttään, hoitaa Bank Norwegian vanhojen lainojen maksamisen puolestasi.

Mikäli tämän jälkeen jää vielä ylimääräistä lainaa, siirretään se vanhojen lainojen maksamisen jälkeen sinun tilillesi.

Vinkki: Suomeen astui voimaan viime syksynä 2019 voimaan vakuudettomia lainoja koskeva korkokattolaki. Uudistuksen myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa enää ylittää 20 % rajaa ja lainan muut lisäkulut saavat olla korkeintaan 150 € vuotta kohden. Nyt jos koskaan nykyinen laina kannattaa kilpailuttaa, koska korkokattolaki ei koske lainoja jotka on otettu ennen syyskuun 1.päivää 2019. Monille lainan uudelleen kilpailuttaminen on tuonut merkittävää säästöä, koska nykyinen olemassa oleva laina on saatu huomattavasti korkeammalla nimelliskorolla ja muilla kuluilla.

 

Haluatko lukea kokemuksia Bank Norwegian lainapalvelusta muilta asiakkailta?

Bank Norwegian kokemuksia

Täältä löydät Bank Norwegian kokemuksia.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo