Kilpailuta laina Bank Norwegianin avulla

Bank norwegian kilpailuta laina

Bank Norwegian yhteenveto

Bank Norwegian on Suomeen vuonna 2015 saapunut pankki, joka tarjoaa netin kautta haettavaa lainaa 1000-60.000 euroa.

Heidän palvelu nousi nopeasti suosioon Suomessa helppokäyttöisyyden ja lainan edullisen hinnoittelun vuoksi.

Palvelusta vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu alusta loppuun netin välityksellä, eikä lainapäätöksiä tarvitse odotella kauaa.

Heidän lainatuote on pankkilaina, joka tarkoittaa että se on huomattavasti edullisempi kuin perinteiset pikavipit.

Bank Norwegian on VertaaLainaa.fi palvelun suosituin lainapalvelu jo neljättä vuotta.

 

Nykyisen lainan kilpailuttaminen

Mikäli sinulla on vanhoja lainoja, joita edelleen lyhennät, on suuri todennäköisyys että kilpailuttamalla lainasi, voit saada huomattavasti pienemmät korot ja kulut uudelle lainallesi.

Kovan kilpailun ansiosta vakuudettomien lainojen hinnat ovat koko ajan tulleet alaspäin. Periaatteessa, mitä vanhempi laina sinulla on, sitä enemmän voit säästää kun kilpailutat sen nyt uusiksi.

Lainan kilpailuttaminen on syyskuun 1.päivän jälkeen ollut kovassa nousussa. Syynä tähän on ollut vakuudettomiin lainoihin voimaan astunut korkokattolaki. Uuden lain myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa nousta yli 20 % ja lainan muut kulut tulee olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Uudistuksen myötä vanha laina ei automaattisesti päivity vastaamaan uutta korkokattolakia, vaan hakijan tulee kilpailuttaa nykyinen laina esimerkiksi VertaaLainaa.fi maksuttomalla lainahakemuksella.

Jäljellä olevalla lainan määrällä ei ole merkitystä kilpailuttamisen kannalta. Pienissäkin summissa voit saada suhteessa suuret säästöt.

Bank Norwegianin kulutusluotto on yksi erittäin suositeltava vaihtoehto, jota kannattaa harkita vanhan lainan tilalle.

Lainatarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis täysin riskittömästi katsoa, kuinka paljon lainasi korko ja kulut alenee, jos vaihdat sen Bank Norwegianille.

Heidän kautta saat lainapäätöksen todella nopeasti ja lainatarjouksenkin saat hetkessä, mikäli alustava lainapäätöksesi on hyväksytty.

Mikäli käy niin harvinaisesti, että et saa parempaa lainatarjousta heiltä, voit huoletta hylätä saamasi tarjouksen. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Jos haluat kilpailuttaa vanhan lainasi useammalla palvelulla yhtäaikaisesti, voit tehdä sen kotimaisessa Omalaina palvelussa.

 

Ota nämä asiat huomioon useamman lainan vertailussa:

  • Vertaa lainatarjouksista lainan todellista vuosikorkoa. Vuosikorko on lainan tunnusluku, johon sisällytetty kaikki lainaan kohdistuvat maksut yhteensä.
  • Tarkastele lainojen muita ehtoja. Vaikka lainan todellinen vuosikorko olisi maltillinen voi lainassa olla jotain muuta sellaista mikä ei sovi siihen tarkoituksen mitä ajattelit.
  • Mitä muita hyviä ominaisuuksia lainassa on? Esim. maksu- tai lyhennysvapaan pitämisen mahdollisuus tarvittaessa? Mahdollisuus siirtää eräpäivää?

 

Kuka voi kilpailuttaa lainan Bank Norwegianilla?

Bank Norwegian on asettanut seuraavat ehdot sille, kenelle he voivat myöntää lainaa:

  • Ikää vähintään 23 vuotta
  • Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Riittävä takaisinmaksukyky

Näiden lisäksi Bank Norwegian tekee luottokelpoisuuskartoituksen jokaiselle hakijalle, ennenkuin he voivat antaa heille lainatarjouksen.

Lisäksi he voivat pyytää hakijaa lähettämään heille palkkalaskelman tai viime vuoden veroilmoituksen, jotta he voivat varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

 

Kuinka suuren lainan voin kilpailuttaa?

Tällä hetkellä voit kilpailuttaa lainoja 1000 eurosta jopa 60.000 euroon saakka.

Mikäli sinulla olisikin lainaa vain vähän jäljellä, niin suosittelemme silti sen kilpailuttamista.

Lainatarjouksen voit pyytää ilmaiseksi ja voit tarjouksen saatuasi vasta päättää, hyväksytkö tarjouksen vai et.

 

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Bank Norwegian myöntää lainoilleen maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Maksuaikaa muuttamalla voit vaikutaa uuden lainasi kuukausierän suuruuteen. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruus kannattaa valita siten, että pystyt hoitamaan lainan kuukausierät ongelmitta ja sinulle jää vielä rahaa säästöönkin.

Turhan pitkää maksuaikaa ei kannata valita, sillä silloin lainallesi ehtii kertymään turhaan korkoja ja kuluja.

 

Voinko hakea uutta lainaa yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit. Suuremmissa lainasummissa tämä on myös suositeltavaa, sillä kahden hakijan on huomattavasti helpompi saada lainaa.

Yhteishakijan tulee täyttää myös hakijalle asetetut vaatimukset kuten vähintään 23 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ym.

Kahden hakijan kohdalla heidän maksukykynsä paranee huomattavasti verrattuna yhteen hakijaan, jolloin suuremmankin lainan myöntäminen onnistuu helpommin.

Teidän tarvitsee tehdä hakemus normaalisti, mutta tällä kertaa hakemukseen lisätään myös yhteishakijan tiedot. Lainapäätöksen saatte lähes välittömästi.

 

Entä jos minulla on useampi vanha laina?

Myös tässä asiassa Bank Norwegian on hyvä apuväline. Voit nimittäin helposti kilpailuttaa uuden lainan, jonka avulla voit maksaa useat pienemmät lainat kokonaan pois.

Lainojen yhdistämisellä saat usein säästöä koroissa ja kuluissa, kun sinun ei enää tarvitse maksaa useita päällekkäisiä korkoja ja kuluja.

Se helpottaa myös talouden hallintaasi, kun hoidettavanasi on vain yksi laina.

Täytä hakemukseen kohta, jossa kysytään että haluatko maksaa vanhoja lainoja pois. Asettamalla maksutiedot sille varattuun kenttään, hoitaa Bank Norwegian vanhojen lainojen maksamisen puolestasi.

Mikäli tämän jälkeen jää vielä ylimääräistä lainaa, siirretään se vanhojen lainojen maksamisen jälkeen sinun tilillesi.

Vinkki: Suomeen astui voimaan viime syksynä 2019 voimaan vakuudettomia lainoja koskeva korkokattolaki. Uudistuksen myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa enää ylittää 20 % rajaa ja lainan muut lisäkulut saavat olla korkeintaan 150 € vuotta kohden. Nyt jos koskaan nykyinen laina kannattaa kilpailuttaa, koska korkokattolaki ei koske lainoja jotka on otettu ennen syyskuun 1.päivää 2019. Monille lainan uudelleen kilpailuttaminen on tuonut merkittävää säästöä, koska nykyinen olemassa oleva laina on saatu huomattavasti korkeammalla nimelliskorolla ja muilla kuluilla.

 

Haluatko lukea kokemuksia Bank Norwegian lainapalvelusta muilta asiakkailta?

Bank Norwegian kokemuksia

Täältä löydät Bank Norwegian kokemuksia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi