Halvin kulutusluotto löytyy vertailemalla

Aloita lainavertailu kilpailuttamalla lainasi yli 25 eri luotonmyöntäjän kesken

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Halvin kulutusluotto netistä ilman takaajia tai vakuuksia

Kulutusluotto on suuruudeltaan noin 100 – 60.000 euron kertaluontoisesti tilille maksettava laina.

Yleensä käyttökohteena on asunnon hankinta, auton vaihto, kodin remontti tai jokin muu suurempi kertahankinta.

Usein lainaa lähdetään etsimään siinä vaiheessa, kun arvio lainan määrästä on mietitty ja suunnittelusta päästään toteutusvaiheeseen.

Tässä kohtaa monella herää kysymys, mistä hakea kulutusluottoa ja mistä löytyy nimenomaan halvin kulutusluotto?

Kukaan, kun tuskin haluaa maksaa lainastaan turhaan korkeaa lainakorkoa tai muita kuluja, vaan kaikki haluaa mielummin lainaa pienellä korolla.

Jokainen lainapalvelu määrittelee itse omat vaatimuksensa kulutusluoton hakijalle.

Aluksi on tärkeintä tutustua eri lainapalveluihin ja aloittaa lainojen vertailu – näin löytyy sinulle sopiva ja samalla halvin kulutusluotto.

Vertailu on helpointa aloittaa VertaaLainaa.fi lainalaskurilla, lainavertailulla tai kilpailuttamalla laina usean lainantarjoajan välillä.

Seuraavaksi annamme hyviä vinkkejä kuinka halvin kulutusluotto löytyy netistä pienellä vaivalla.

“Otimme vertailuun yleisimmät netistä haettavat lainapalvelut, jotta saamme selville mistä löytyy netin halvin kulutusluotto”.

Kysymyksiä kulutusluotoista

Kuinka paljon kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluottoa voi hakea 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Netistä löytyy useampia kulutusluottoa tarjoavia lainanmyöntäjiä. Pyydä lainatarjous tai käytä apunasi lainan kilpailutuspalveluita. Näin löydät halvimman kulutusluoton tarvitsemallasi lainasummalla.

Kenelle kulutusluottoa voidaan myöntää?

Hakijan tulee täyttää lainantarjoajan asettamat vaatimukset, joihin kuuluu useimmiten seuraavat asiat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Moitteettomasti hoidetut luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili
 • Omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Matkapuhelinliittymä

Lainapalveluiden hakuehdoissa on kuitenkin eroavaisuuksia, tarkista ennen hakemuksen täyttämistä kyseisen lainapalvelun vaatimukset lainanhakijasta.

Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada netistä eikä kivijalkapankista.

Voinko hakea kulutusluoton yksin?

Kyllä voit.

Useat lainapalvelut myöntävät kulutusluottoa ilman vakuuksia tai henkilötakausta.

Parannat kuitenkin lainansaantimahdollisuuksiasi, jos haet varsinkin suurempaa lainaa toisen henkilön kanssa.

Henkilö voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso, ystävä tai joku muu lähiomainen.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätökset heti.

Jos olet lähettänyt lainapalveluun tarvittavat liitteet, saat lopullisen lainapääätöksen heti lainan käsittelyn jälkeen, keskimäärin 1 – 3 päivässä.

Mistä tiedän mikä on halvin kulutusluotto?

Tämän asian pystyy selvittämään ainoastaan pyytämällä useamman lainatarjouksen ja vertailemalla saatuja lainatarjouksia toisiinsa. Näin löydät juuri sinulle räätälöidyn halvimman kulutusluoton. On tärkeää pyytää omilla tiedoillaan oleva lainatarjous, koska lainapalveluiden sivuilla olevat lainaesimerkit ovat vain arvioita lainankustannuksista. Ei ole yhtä selvää halvinta lainaa, vaan lopulliseen lainatarjoukseen vaikuttaa aina hakijan tulot, maksuvalmius, haettu lainasumma sekä laina-aika. Vertaa lainatarjouksissa muun muassa lainan todellista vuosikorko ja muita lainan ominaisuuksia, kuten onko lainaan mahdollista saada maksu- tai lyhennysvapaata? Alla olevassa artikkelissa kerromme vinkit miten löydät parhaiten halvimman kulutusluoton.

Onko netistä haettu kulutusluotto kallis?

Nykyisin kovan kilpailun myötä kulutusluottojen hinnat ovat laskeneet huomattavasti. Netistä löytyy useita vakuudettomia lainoja lähes samaan hintaan kuin perinteisistä pankeista.

On hyvin mahdollista löytää halpa laina netistä ilman vakuuksia tai lainan takausta. Suomessa astui voimaan 1.9.2019 vakuudettomia lainoja koskeva lakiuudistus. Lainan nimellinen vuosikorko tulee olla uuden lain myötä korkeintaan 20 % ja lainan muut lisäkulut maksimissaan 150 euroa vuodessa. Lakiuudistuksen myötä lainamarkkinoilta poistuivat niin sanotusti kalliit pikavipit, vaikka niistä usein edelleen virheellisesti mainitaan lööppien otsikoissa.

Usein kysytyt kysymykset

Lainavertailu apuna, kun etsit halvinta kulutusluottoa

Netistä löytyy kulutusluottoja laidasta laitaan ja kalleimman sekä halvimman kulutusluoton välillä on suuria eroja.

Tämän vuoksi lainojen vertailu on järkevää ja mitä suuremmasta lainasummasta on kyse, sitä selkeämmin erot korkomaksuissa näkyvät.

Helpointa lainanhakijalle toki olisi, että sanoisimme mistä halvin kulutusluotto löytyy, mutta valitettavasti asia ei ole aivan näin yksinkertainen.

Halvimman lainan löytymiseen vaikuttaa:

 • Paljonko tarvitset lainaa?
 • Millaisen maksuajan haluat lainallesi ottaa?
 • Haluatko asettaa lainallesi muita ehtoja, kuten mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen kolme kertaa vuodessa.
 • Haluatko ottaa lainaan yhteisvastuullisen lainanhakijan?
 • Vai haluatko lainaa ilmaan vakuuksia ja henkilötakausta?

Koska lainatarjonta on suurta, teimme selkeyden vuoksi lainanhakijan avuksi lainavertailun.

Kaikki lainavertailut on päivitetty kuukausittain ja vertailusta löytyy kyseisellä lainasummalla lainaa myöntävät lainapalvelut.

Vertaa lainoja siten, että valitset paljonko tarvitset lainaa ja klikkaa “Lue lisää”-painiketta.

Pääset yhdellä klikkauksella lainavertailutaulukkoon ja katsomaan mistä löytyisi juuri sinun tarpeisiisi sopivin ja halvin kulutusluotto.

VertaaLainaa.fi vertailun mukaan halvimman ja kalliimman kulutusluoton välillä voi olla huomattava ero.

Tässä muutaman esimerkki:

Vertailussa 10 000 euron laina 5 vuoden maksuajalla. Halvimman kulutusluoton kokonaiskustannukset koko laina-aikana ovat 11 623 euroa. Kalleimman lainan kokonaiskustannukset ovat 16 046,33 euroa. Erotus halvimman ja kalleimman kulutusluoton välillä on näin ollen jopa 4 423,33 euroa.

Vertailussa 15 000 euron laina 7 vuoden maksuajalla. Halvimman kulutusluoton kokonaiskustannukset koko laina-aikana ovat 18 467,24 euroa. Kalleimman lainan kokonaiskustannukset ovat  28 129, 81 euroa. Erotus halvimman ja kalleimman kulutusluoton välillä on näin ollen jopa 9662,57 euroa.

Halvin kulutusluotto

Lainalaskuri apuna halvimman kulutusluoton löytämisessä

Lainalaskuri toimii hyvänä apuvälineenä, kun etsin edullista kulutusluottoa.

Palvelussamme on selkeä lainalaskuri, jonka avulla voit nopeasti laskea lainan kuukausierän suuruudet, 1 – 20 vuoden maksuajoilla.

Lainalaskurin käyttäminen on turvallista ja helppoa, koska hakijan ei tarvitse antaa itsestään mitään tietoja eikä rekisteröityä mihinkään palveluun.

Jos haluat enemmän kuin pelkkiä esimerkkilaskelmia, voit lähettää lainalaskurin tiedot palvelumme yhteistyökumppaneille. Yhteistyökumppanimme antavat tämän jälkeen oman lainatarjouksensa, joka perustuu lainalaskuriin syötettyihin tietoihin.

Lainatarjousten pyytäminen ja vastaanottaminen on aina riskitöntä, koska sen pyytäminen ei velvoita hakijaa mihinkään sopimukseen.

Ainoastaan pyytämällä lainatarjoukset pystyt selvittämään mistä sinulle pystytään tarjoamaan halvin kulutusluotto.

 

Kilpailuta laina ja löydä näin halvin kulutusluotto

Jos usean lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen tuntuu työläältä ja aikaa vievältä, voit kulutusluottosi kilpailuttamisen kokonaan meidän tehtäväksi.

Lainan kilpailuttaminen siihen tarkoitetun palvelumme avulla onnistuu täyttämällä yksi ainoa hakemus, jonka jälkeen kilpailuttamme lainasi jopa 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä – tämä tapa säästää huomattavasti aikaasi ja hermojasi.

Parhaassa tapauksessa saat monta lainatarjousta nähtäville, joista saat valita itsellesi halvimman kulutusluoton.

Kilpailuta laina helposti lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen palvelumme avulla.

Hyödyntämällä maksutonta lainanvälityspalveluamme, saat helposti jopa kymmenien pankkien lainatarjoukset ja löydät näin vaivattomasti halvimman kulutusluoton.*

*Kaikki palvelumme ovat 100 % maksuttomia, eikä lainatarjousten pyytäminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta halvin kulutusluotto:

Mistä löydän halvimman kulutusluoton?

Tähän kysmykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, koska jokaiselle lainanhakijalle lainan korko määräytyy hieman eri tavalla. Lainan korkoon vaikuttaa lainasumma, maksuajan pituus sekä hakijan maksukyky. Halvimman kulutusluoton löydät kilpailuttamalla lainan monen eri lainantarjoajan välillä. Näin löydät omilla hakuehdoilla löytyvän halvimman kulutusluoton. VertaaLainaa.fi auttaa lainan kilpailuttamisessa siten, että heidän palvelun kautta laina lähtee kilpailutettavaksi noin 25 pankille sekä rahoitusyhtiölle.

Mistä tiedän, mikä on halvin kulutusluotto?

Pyydettyäsi lainatarjoukset VertaaLainaa.fi kautta saat vertailtavaksi useita lainatarjouksia. Vertaa lainoja todellisen vuosikoron ja muiden lainaehtojen mukaan. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksun. Mitä alhaisempi on vuosikorko, sen halvemmasta kulutusluotosta on kyse.

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa?

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavoin löydät itsellesi sopivan, halvimman kulutusluoton. Jokainen Vertaalainaa.fi kautta kilpailutettava lainantarjoaja tietää, että hakijasta kilpailee myös moni muu pankki ja rahoitusyhtiö. Näin ollen jokainen pyrkii antamaan hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Käytännössähän tämä tarkoittaa, että lainatarjous tulee olla edullinen ja mieluusti halvin tarjolla oleva kulutusluotto.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi