Kulutusluotto heti tilille

Jätä yksi maksuton hakemus, saat lainapäätöksen välittömästi

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

VertaaLainaa.fi  /  Kulutusluotto  /  Kulutusluotto heti

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään halvimman kulutusluoton

Vertaa lainoja ja tee ilmainen hakemus vaikka heti.

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

 

Kulutusluotto on kertaluontoinen lainaKulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on suurempien hankintojen rahoittamiseen tarkoitettu kertaluontoinen laina. Kulutusluottoa voi hakea netistä jopa 60 000 euroon saakka.

Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote heti joustoluoton jälkeen ja lähes jokaisella taloudella on jossain elämänsä vaiheessa jokin kulutusluotto.

Me esittelemme sivustollamme useat kulutusluotot, joita voit hakea netistä ilman vakuuksia ja takaajia.

Kysymyksiä kulutusluotoista

Kuinka suuren kulutusluoton voin saada heti?

Se riippuu hieman hakijan omasta taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä. Mitä parempi maksukyky, sitä suurempaa kulutusluottoa voi saada heti. Lainahakemus pystytään käsittelemään nopeasti ja lainanhakija saa jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä alustavan lainatarjouksen. Jos hakija hyväksyy tarjouksen, pystytään usein lainantarjoajan puolesta laina makasamaan lainansaajan tilille nopeasti. Yleisesti ottaen pienempiä luottoja yleensä myönnetään helpommin ja nopeammin, kun taas suuremmissa, yli 10 000 euron lainoissa, niiden saaminen voi kestää 1-2 arkipäivää.

Kuka voi saada kulutusluottoa heti?

Hakijan tulee täyttää lainantarjoajan asettamat vaatimukset, joihin kuuluu useimmiten seuraavat asiat:

 • Tarpeeksi korkea ikä (vähintään 18 vuotta)
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset
 • Matkapuhelinliittymä.

Nämä vaatimukset voivat kuitenkin vaihdella, joten tarkista aina tarkemmat ehdot lainapalvelun omalta verkkosivulta. Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada netistä yhtään sen helpommin perustein kuin esimerkiksi pankista.

Voinko hakea kulutusluoton toisen henkilön kanssa?

Kyllä voit.

Parannatte myös mahdollisuutenne saada suuremmankin kulutusluoton nopeasti, koska hakijoiden maksukyky paranee huomattavasti.

Osa lainapalveluista saattaa myös vaatia kahta hakijaa, ennenkuin voivat myöntää kaikista suurimpia lainoja. Molemmilla hakijoilla tulee olla luottotiedot kunnossa.

Saanko lainapäätöksen heti?

Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lopullisen lainapäätöksen saat melko pian tämän jälkeen, ellei hakemuksessa ole jotain ongelmia. Usein lopullisen lainapäätöksen saaminen venyy sen takia, että hakija on unohtanut liittää tositteet tuloistaan hakemusta tehdessä. Ole myös huolellinen lainahakemuksen täyttämisen kanssa. Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty hakemus viivästyttää lainatarjouksen saamista tai pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hakemuksen hylkäämisen. Voit lukea blogista artikkelin: Älä tee näitä virheitä lainaa hakiessa

Saanko kulutusluoton heti ilman vakuuksia?

Kyllä saat.

Kun haet kulutusluoton joiltain tällä sivulla esitellyistä lainapalveluista, saat luoton ilman vakuuksia tai takaajia.

Onko vakuudeton kulutusluotto kallis?

Nykyisin kovan kilpailun myötä kulutusluottojen hinnat ovat laskeneet huomattavasti. Netistä löytyy jo vakuudettomia lainoja lähes samaan hintaan kuin perinteisistä pankeista. Tästä hyvänä esimerkkinä uusi korkokattolaki, joka astui voimaan 1.9.2019. Uuden korkokattolain myötä lainan nimellinen vuosikorko tulee olla korkeintaan 20% ja lainan muut kulut yhteensä vuodessa maksimissaan 150 euroa.

On siis mahdollista löytää edullinen laina netistä, johon ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Usein kysytyt kysymykset

Kulutusluotto heti tilille, mutta mistä?

Kulutusluotto on nykyään aivan yhtä nopea lainatuote kuin esimerkiksi pikavipit.

Vielä muutamia vuosia sitten suuremman kulutusluoton hakeminen saattoi kestää yli viikon, kun sen voi nyt saada vain muutamassa tunnissa.

Kulutusluottoa myöntävissä palveluissa on toki paljon suuria eroja, mutta valtaosasta niistä saa lainaa heti asiakkaan tilille.

Esittelemme sivustollamme useita pankkeja ja muita lainapalveluita, joista kulutusluoton hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti.

 

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Jokainen lainapalvelu määrittelee itse omat vaatimuksensa kulutusluoton hakijalle.

Yleiset vaatimukset ovat:

 • Lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen.
 • Hakijalla on oltava Suomen kansalaisuus
 • Hakijalla on oltava käytössään henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
 • Luottotietojen tulee olla moitteettomat.
 • Hakijalla on oltava riittävän suuret tulot haettuun luottoon nähden.
 • Hakijalla ei saa olla liika lainaa ennestään.

 

Miten saada kulutusluotto heti tilille?

Muista nämä asiat, jos tarkoituksena on saada kulutusluotto heti tilille:

 • Tarkista lainapalvelun vaatimukset lainanhakijalle. Jokainen lainapalvelu määrittelee omat ehtonsa lainan saamisen edellytykseksi. Nämä ehdot vaihtelevat merkittävästi eri lainapalveluiden kesken. Suurimmat ero ovat ikärajoissa, jotka ovat kulutusluotoissa väliltä 18 – 26 vuotta.
 • Hae kulutusluotto palvelun aukioloaikana. Jos sinun on tarve saada kulutusluotto heti, kannattaa sinun tarkistaa valitsemasi lainapalvelun aukioloajat, sekä ajat jolloin he voivat maksaa ulos hyväksyttyjä kulutusluottoja. Kaikki lainapalvelut ottavat lainahakemuksia vastaan 24/7, mutta todella harvasta palvelusta voi saada kulutusluottoa heti tilille iltaisin.
 • Tarkista lainahakemukseen syöttämäsi tiedot ennen sen lähettämistä. Suurin osa tapauksista joissa lainapalvelu ei ole voinut maksaa kulutusluottoa heti tilille, johtuu väärin tai virheellisesti täytetyistä lainahakemuksista. Tarkistamalla antamasi tiedot voit nopeasti korjata mahdolliset virheet. Voit myös lukea täältä, onko mahdollista saada lainaa ilman liitteitä?
 • Lähetä liitteet lainahakemuksen yhteydessä. Lähes kaikki kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut vaativat liitteitä lainahakemukseen. Yleensä liitteeksi vaaditaan todistus omista tuloista. Jos haluat varmistaa että saat kulutusluoton heti käyttöösi, kannattaa nämä liitteet lähettää heti lainahakemuksen yhteydessä.
 • Tarkista mitä pankkia lainapalvelu käyttää. Suomessa toimii useita eri pankkeja ja rahansiirto pankista toiseen ei aina tapahdu nopeasti. Myös eri lainapalvelut käyttävät eri pankkeja, joten ennen lainahakemuksen täyttämistä kannattaa tarkistaa että valitsemasi lainapalvelu käyttää samaa pankkia kuin sinäkin. Näin voit helposti varmistaa sen, että saat hakemasi kulutusluoton heti käyttöösi.

Vinkki: Varmin tapa saada useita lainatarjouksia nopeasti vertailtavaksi, on täyttää VertaaLainaa.fi lainahakemus.

Lainahakemus välitetään hetkessä yli 25 lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Lainan kilpailuttamisen lopputuloksena saat useita tarjouksia, mistä pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan.

Hakemuksen täyttämisen yhteydessä sinun ei tarvitse miettiä lainapalveluiden hakukriteereitä, koska hakemus välitetään kaikille kilpailutuksessa mukana oleville pankeille ja rahoitusyhtiölle, jotka tekevät itse tarkemman kartoituksen ja päätöksen siitä lähettävätkö hakijalle oman lainatarjouksensa. Saat näin lainatarjoukset vain niiltä lainantarjoajilta, jotka voivat sinulle lainaa myöntää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotosta:

Onko mahdollista saada kulutusluotto heti tilille?

Usein ajatellaan, että pikavipit voidaan ainoastaan maksaa heti tilille. Nykyään sähköiset järjestelemät ovat niin hyvin kehittyneet, että pienet lainat lainatuotteesta riippumatta voidaan maksaa nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainansaajan tilille. Kulutusluotto voidaan maksaa tilille jopa saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä.

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Me kilpailutamme lainahakemuksen noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät nopeasti juuri sinulle sopivimman kulutusluoton. Lainahakemus käsitellään hetkessä, joten saat kulutusluoton heti tilille, kun tarvittavat tiedot on tarkistettu ja liitteet lähetetty.

Voinko itse vaikuttaa siihen, että saan kulutusluoton heti käyttööni?

Lainahakemuksen käsittelynopeuteen voit vaikuttaa siten, että täytät lainahakemuksen huolellisesti ja rehellisesti. Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty lainahakemus viivästyttää lainan käsittelyä.

Kenelle kulutusluotto sopii ?

Kulutusluotto sopii henkilölle, joka ei syystä tai toisesta halua hakea lainaa pankista. Esimerkiksi VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen monen kotimaisen pankin välillä, jotka tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa. Kulutusluottoon ei myöskään tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, joiden hankinta on osalle vaivaannuttavaa ja vaikeaa. Kulutusluoton saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa, kuten esimerkiksi auton, veneen tai moottoripyörän hankintaan. Kulutusluotolla voi myös muun muassa remontoida kotia tai kesämökkiä.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi