Kulutusluottovertailu voi tuoda merkittävää säästöä

Aloita kulutusluottovertailu pyytämällä useiden pankkien lainatarjoukset.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

VertaaLainaa.fi auttaa sinua kulutusluottovertailussa

Vertaa lainoja palvelussamme ja täytä ilmainen lainahakemus vaikka heti.

Me teemme kulutusluottovertailun puolestasi ja toimitamme sinulle valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset usealta tunnetulta pankilta ja muulta luotonantajalta.

Kulutusluottovertailun avulla:

  • Teet kattavan vertailun tarvitsemallesi lainalle
  • Saat useita lainatarjouksia heti vertailtavaksesi
  • Tiedät nopeasti, mistä sinun kannattaa lainaa ottaa

 

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kulutusluottovertailu 100 – 60 000 €Kulutusluottovertailu

Tee kulutusluottovertailu ja hae lainaa 60000 euroon saakka. Kaikki vertailussa olevat kulutusluotot ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Voit hakea lainaa nopeasti ja helposti netin välityksellä. Voit tehdä lainahakemuksen ja pyytää lainatarjoukset koska tahansa. Lainatarjouksista näet sinulle henkilökohtaisesti lasketun todellisen vuosikoron. Näet siitä myös eriteltynä kaikki mahdolliset kulut ja kokonaiskustannukset. Voit vertailla lainatarjouksia keskenään ja näin löytää halvin kulutusluotto.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös vielä lainan ottamiseen, vaan saat rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää haluatko hyväksyä jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki. Maksuttomat lainatarjoukset kannattaa pyytää myös olemassa oleville lainoille. Lainojen yhdistäminen tuo selkeyttä ja säästöä.

Kysymyksiä kulutusluottovertailusta

Miksi kulutusluottovertailu kannattaa?

Kulutusluottoa haetaan yleensä suurempia summia, jolloin myös pankkien ja rahalaitosten väliset hintaerot saattavat kasvaa.

Kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään halvimman kulutusluoton ja säästämään mahdollisesti jopa tuhansia euroja. Kalleimman ja halvimman kulutusluoton välillä voi olla todella suuria hintaeroja ja voitkin joutua turhaan maksamaan liikaa lainastasi, ellet tee perusteellista vertailua ensin. Täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen palvelussamme, lainasi kilpailutetaan hetkessä yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Sinun ei siis tarvitse pyytää lainatarjousta erikseen jokaiselta pankilta.

Maksaako lainatarjousten pyytäminen?

Ei maksa.  Hakemusten täyttäminen ja tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä vielä sido sinua ottamaan lainaa. Tarkan arvion lainasi kustannuksista saat pyytämällä omat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Onko kulutusluottovertailu vaikeaa?

Kulutusluottovertailu on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee vain täyttää yksi maksuton lainahakemus, johon kuluu aikaa noin 5 – 10 minuuttia. Lainahakemuksessa kysytään lainasumma, laina-aika, perustiedot sekä nykyiset lainat. Hakemuksen huolellisen täyttämisen jälkeen saat lainatarjoukset vertailtavaksesi heti. Näet vertailun avulla, minkä suuruista lainaa sinulle voidaan myöntää sekä lainan koron ja kulut. Kulutusluottovertailun perusteella saat tehdä päätöksen, hyväksytkö lainan. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti. Sopimuksen laatimisen jälkeen laina maksetaan tilillesi heti.

Mitä minun kannattaa kulutusluotoissa vertailla?

Selkein asia, millä saat vertailtua kulutusluotot on niiden todellinen vuosikorko. Todelliseen vuosikorkoon on nimelliskoron lisäksi lisätty kaikki muut mahdolliset kulut, kuten avausmaksu, nostopalkkio ja laskutuslisät. Todellisen vuosikoron näet lainatarjouksesta. Vertaa kulutusluotot todellisen vuosikoron sekä muiden lainaehtojen perusteella.

Kannattaako pienetkin lainat vertailla ja kilpailuttaa?

Ehdottomasti. Ei ole väliä kuinka suurta lainaa olet hakemassa, niin vertailu ja lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä huolella. Pienissäkin lainasummissa voit vertailun avulla saada mukavan kokoista säästöä lainan kokonaiskustannuksiin. Lainavertailu ja lainan kilpailutus auttaa löytämään lainaa pienellä korolla.

Usein kysytyt kysymykset

Kulutusluoton kulut ja maksut

Kulutusluoton kokonaiskustannuksiin kuuluu paljon muutakin kuin vain pelkkä vuosikorko. Esimerkiksi nimelliskorko ei vielä juurikaan kerro lainan kustannuksista mitään, vaan tähän lisätään muut luoton kustannukset mukaan.

Avausmaksu on käytössä lähes jokaisella lainapalvelulla. Sen suuruus vaihtelee usein haetun lainasumman mukaan. Se voi olla kiinteä maksu tai sen suuruus voi olla jotain prosentteja haetun lainan määrästä.

Avausmaksu lisätään lainan päälle, jolloin se jakautuu koko laina-ajalle maksettavaksi. Avausmaksusta voidaan käyttää myös nimitystä nostopalkkio tai toimituspalkkio, mutta käytännössä nämä kaikki tarkoittaa samaa asiaa.

Tilinhoitomaksu/laskutuslisä on monella lainapalvelulla käytössä oleva juokseva kulu, joka lisätään jokaiseen kuukausierään. Sen suuruus on usein joitakin euroja, jolla lainantarjoaja kattaa laskutukseen liittyviä kuluja. On lainapalveluita, jotka eivät peri tilinhoitomaksu lainkaan, mutta silloin usein heidän avausmaksu on hieman suurempi.

Muistutusmaksut ovat lisämaksuja, joita kertyy jos kuukausierää ei maksa ajoissa. Sen hinta voi olla 5-10 euroa ja se kertyy aina kun lainapalvelu joutuu muistuttamaan asiakasta myöhässä olevasta laskusta. Joissain tapauksissa lainapalvelu saattaa periä korotettua korkoa myöhästyneestä lainaerästä.

 

Käytä apunasi VertaaLainaa- palvelua

Mikäli et ole ennen tehnyt kulutusluottovertailua ja muutenkin netissä toimivat lainapalvelut eivät ole tuttuja, kannattaa lainavertailussa hyödyntää lainavertailupalveluamme.

Palvelussamme voit täyttää lainahakemuksen normaaliin tapaan, jonka jälkeen me välitämme lainahakemuksesi kilpailutuksessa mukana oleville pankeille ja rahoituslaitoksille.  Palvelumme toimii yhteistyössä noin 25 pankin ja rahoituspalvelun kanssa, joten saat varmasti kattavan listauksen lainatarjouksista. Palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista, eikä hakemuksen tekeminen sido sinua ottamaan lainaa.

 

Vertailussa vakuudettomat lainat

Palvelussamme esitellään vain lainapalvelut, jotka myöntävät kulutusluottoa ilman vakuuksia.

Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat huomattavasti lyhyempiä kuin vakuudellisissa lainoissa. Vakuudettomien kulutusluottojen korot ja muut kulut ovat voimistuneen kilpailun myötä tulleet kokoajan alaspäin, kun lainapalvelut kilpailevat keskenään asiakkaista. Kuluttajalle tämä tietenkin on aina parempi asia, koska vakuudettoman lainankin voi nykyisin saada todella edulliseen hintaan. Tämä johtunee osittain myös vuonna 2019 voimaan astuneesta korkokattolaista, minkä ansioista lainan nimellinen vuosikorko ja muut kulut on rajattu vastaamaan samaa tasoa kaikkien vakuudettomien kuluttajaluottojen kohdalla. Erot eivät ole enää suuret tavalliseen pankkilainaan verraten.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo