Kulutusluottovertailu takaa parhaan lainan löytymisen

Aloita kulutusluottovertailu pyytämällä useiden pankkien lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Kulutusluotto  /  Kulutusluottovertailu

 

VertaaLainaa.fi auttaa sinua kulutusluottovertailussa

Vertaa lainoja palvelussamme ja tee ilmainen lainahakemus vaikka heti.

Me teemme kulutusluottovertailun puolestasi ja toimitamme sinulle valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset usealta tunnetulta pankilta ja muulta luotonantajalta.

 

Kulutusluottovertailu 100 – 60 000 €Kulutusluottovertailu

Tee kulutusluottovertailu ja hae lainaa 60000 euroon saakka.

Kaikki vertailussa olevat kulutusluotot ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Voit hakea lainaa nopeasti ja helposti netin välityksellä. Voit tehdä lainahakemuksen ja pyytää lainatarjouksen koska tahansa.

Lainatarjouksesta näet aina sinulle lasketun todellisen vuosikoron. Näet siitä myös eriteltynä kaikki mahdolliset kulut ja kokonaiskustannukset.

Lainatarjoukset kannattaa pyytää mahdollisimman monesta paikasta, jotta voit vertailla tarjouksia keskenään ja näin löytää halvin kulutusluotto.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös vielä lainan ottamiseen, vaan hakija saa rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää haluaako hyväksyä jonkun vai hylkääkö kaikki.

Maksuttomat lainatarjoukset kannattaa nyt pyytää myös olemassa oleville lainoille. Lainojen yhdistäminen tuo selkeyttä ja säästöä.

Kysymyksiä kulutusluottovertailusta

Miksi kulutusluottovertailu kannattaa tehdä?

Kulutusluottoa yleensä haetaan suurempia summia, jolloin myös lainapalveluiden väliset hintaerot kasvavat suuremmiksi.

Kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään halvimman kulutusluoton ja säästämään mahdollisesti jopa tuhansia euroja.

Kalleimman ja halvimman kulutusluoton välillä voi olla todella suuria hintaeroja ja voitkin joutua turhaan maksamaan liikaa lainastasi, ellet tee perusteellista vertailua ensin.

Annamme alla muutaman esimerkin millaiset erot kalleimman ja halvimman lainan eroissa voivat olla.

Muista, että täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen, lainasi kilpailutetaan hetkessä yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Sinun ei siis tarvitse pyytää lainatarjousta erikseen jokaiselta pankilta.

Maksaako lainatarjousten pyytäminen?

Ei maksa.

Hakemusten tekeminen ja tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä vielä sido sinua ottamaan lainaa.

Voit siis pyytää tarjouksen ja vasta sitten päättää, hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Tarkan arvion lainasi kustannuksista saat vain pyytämällä omat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Onko kulutusluottovertailu vaikeaa?

Se ei ole vaikeaa, mutta toki siihen tulee varata hieman aikaa.

Aikaa kuluu enimmäkseen hakemusten täyttämiseen, jotka kannattaa tehdä mahdollisimman moneen paikkaan, jotta saat varmasti kattavasti tarjouksia joita vertailla keskenään.

Jos haluat säästää aikaa ja helpottaa vertailua, kilpailuta laina käyttämällä lainanvälityspalvelua. Heidän avulla saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta, eikä niiden käyttö maksa sinulle mitään.

Mitä minun kannattaa kulutusluotoissa vertailla?

Selkein asia, millä saat vertailtua kulutusluotot on niiden todellinen vuosikorko.

Todelliseen vuosikorkoon on nimelliskoron lisäksi lisätty kaikki muut mahdolliset kulut, kuten avausmaksu, nostopalkkio ja laskutuslisät.

Todellisen vuosikoron näet viimeistään saamastasi lainatarjouksesta. Lainapalveluiden sivuille olevat korot ovat esimerkkejä ja jokaiselle hakijalle lasketaan aina oma korko.

Kannattaako pienetkin luotot vertailla?

Ehdottomasti.

Ei ole väliä kuinka suurta lainaa olet hakemassa, niin vertailu kannattaa tehdä huolella.

Pienissäkin lainasummissa voit vertailun avulla saada mukavan kokoista säästöä lainan kokonaiskustannuksissa.

Usein kysytyt kysymykset

Kulutusluoton kulut ja maksut

Kulutusluoton kokonaiskustannuksiin kuuluu paljon muutakin kuin vain pelkkä vuosikorko. Esimerkiksi nimelliskorko ei vielä juurikaan kerro lainan kustannuksista mitään, vaan tähän lisätään muut luoton kustannukset mukaan.

Avausmaksu on käytössä lähes jokaisella lainapalvelulla. Sen suuruus vaihtelee usein haetun lainasumman mukaan. Se voi olla kiinteä maksu tai sen suuruus voi olla jotain prosentteja haetun lainan määrästä.

Avausmaksu lisätään lainan päälle, jolloin se jakautuu koko laina-ajalle maksettavaksi. Avausmaksusta voidaan käyttää myös nimitystä nostopalkkio tai toimituspalkkio, mutta käytännössä nämä kaikki tarkoittaa samaa asiaa.

Tilinhoitomaksu/laskutuslisä on monella lainapalvelulla käytössä oleva juokseva kulu, joka lisätään jokaiseen kuukausierään. Sen suuruus on usein joitakin euroja, jolla lainantarjoaja kattaa laskutukseen liittyviä kuluja.

On lainapalveluita, jotka eivät peri tilinhoitomaksu lainkaan, mutta silloin usein heidän avausmaksu on hieman suurempi.

Muistutusmaksut ovat lisämaksuja, joita kertyy jos kuukausierää ei maksa ajoissa. Sen hinta voi olla 5-10 euroa ja se kertyy aina kun lainapalvelu joutuu muistuttamaan asiakasta myöhässä olevasta laskusta. Joissain tapauksissa lainapalvelu saattaa periä korotettua korkoa myöhästyneestä lainaerästä.

Tarkennus: Suomeen astui voimaan uusi vakuudettomia lainoja koskeva korkokattolaki 1.9.2019. Uuden lain myötä lainan nimellinen vuosikorko tulee jatkossa olla korkeintaan 20% ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa.

 

Käytä apunasi lainanvälityspalvelua

Mikäli ei ole ennen tehnyt kulutusluottovertailua ja muutenkin netissä toimivat lainapalvelut eivät ole tuttuja, kannattaa lainavertailussa hyödyntää lainanvälityspalveluita.

Lainanvälityspalvelussamme voit tehdä lainahakemuksen normaaliin tapaan, jonka jälkeen me välitämme lainahakemuksesi omille yhteistyökumppaneillemme.

Palvelumme toimii yhteistyössä noin 25 pankin ja rahoituspalvelun kanssa, joten saat varmasti kattavan listauksen lainatarjouksista.

Näiden palveluiden käyttö on sinulle täysin ilmaista, eikä hakemuksen tekeminen sido sinua ottamaan lainaa.

Jos käy niin että et löydä sopivaa lainatarjousta, voit huoletta hylätä vaikka kaikki lainatarjoukset ilman mitään lisäkustannuksia.

 

Vertailussa vain vakuudettomat kulutusluotot

Sivullamme oleva lainavertailu sisältää vain lainapalvelut, jotka myöntävät kulutusluottoa ilman vakuuksia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat huomattavasti lyhyempiä kuin vakuudellisissa lainoissa.

Vakuudettomien kulutusluottojen korot ja muut kulut ovat voimistuneen kilpailun myötä tulleet kokoajan alaspäin, kun lainapalvelut kilpailevat keskenään asiakkaista.

Kuluttajalle tämä tietenkin on aina parempi asia, koska vakuudettoman lainankin voi nykyisin saada todella edulliseen hintaan.

Tämä johtunee osittain uuden korkokattolain ansioista. Lainan nimellinen vuosikorko ja muut kulut on rajattu vastaamaan samaa tasoa kaikkien lainantarjoajien välillä. Erot eivät siis enää ole suuret tavalliseen pankkilainaan verraten.


Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi