Remonttilaina - Hae lainaa kotisi kunnostustarpeisiin

Löydä halvin remonttilaina vertailemalla lainatarjouksia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Kulutusluotto  /  Remonttilaina

 

Remonttilainaa ilman vakuuksia

Remonttilainan voi ottaa kodin tai mökin pienempiin korjaustöihin tai laajempaan uusimiseen.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa netistä 1000 – 60 000 euroa, maksuajan ollessa väliltä 1 – 15 vuotta.

VertaaLainaa.fi:stä löytyy monta tapaa remontin rahoittamiseen. Voit hakea remonttilainaa suoraan meiltä ja me toimitamme yli 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen remonttilainatarjoukset vertailtavaksesi. Valitse sitten sinulle sopivin ja järkevin tapa rahoittaa kotisi pintaremontti.

 

Halvin remonttilaina löytyy vertailemalla

Aloita remonttilainan etsiminen pyytämällä lainatarjoukset palvelustamme.

Saatuasi lainatarjoukset vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin. Nopeimmillaan saat remonttilainan tilillesi vielä saman päivän aikana.

Jos sinulla on jokin vanha kulutusluotto osittain maksamatta, suosittelemme hakemaan sen verran suuremman remonttilainan, jolla voit maksaa tuon vanhan luoton pois. Lainojen yhdistäminen tekee omasta talouden hallinnasta selkeämpää ja tuo säästöä lainan kiinteissä kuluissa.

Remonttilainan kilpailuttaminen toimii näin:

  1. Lähetä hakemus.
  2. Vertaile lainatarjoukset.
  3. Valitse remonttiin sopiva laina.
  4. Rahat maksetaan tilillesi heti.

 

Remonttilaina avuksi kodin kunnostukseen

Onko haaveissa kodin kunnostaminen, kenties uusi keittiö tai sauna?

Monet haaveilevat unelmiensa remontista, mutta usein kustannukset kasvavat niin suuriksi, ettei niihin ole varaa.

Monet suomalaiset eivät myöskään halua käyttää kaikkia säästöjään remonttiin. Tällöin haaveiden toteuttaminen vaatii lainaa.

Toisaalta, joillain voi tulla eteen tilanne, että esimerkiksi talon katto tai kylpyhuone tulisi uusia vanhan ollessa liian huonokuntoinen.

Varsinkin tällaisissa pakollisissa remonteissa monesti tulee eteen se, että mistä siihen saa tarvittavan rahoituksen.

Remonttilaina on tähän suuri apu ja sen voi hakea helposti netin kautta. Et tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia, jolloin lainan hakeminen nopeutuu ja helpottuu huomattavasti.

Haettavat lainasummatkin liikkuvat muutamista sadoista euroista, jopa 60.000 euroon asti.

Remonttilainan laskemisessa kannattaa käyttää apuna maksutonta lainalaskuria, jolla lasket nopeasti lainan todellisen vuosikoron.

Lainalaskuri laskee arvion lainasi kokonaiskustannuksista tarvitsemallesi lainasummalle, sekä sen mikä tulee arviolta olemaan kuukausieräsi. Ennen lainan hakemista kannattaa myös selvittää, mitä tuleva remontti esimerkiksi keittiöremontti tulee kustantamaan, jotta osaa hakea lainaa tarvittavan summan.

Lainalaskuriin voi lisätä lainasumman ja maksuajan, niin näkee heti miten nämä lainaehdot vaikuttavat lainan kuukausierään ja muihin kuluihin. Tällä tavoin oman remonttilainan hahmottaminen on selkeämpää, eikä lainaa tule otettua enempää kuin on tarve tai oman taloudellinen tilanne sallii.

Tämän laskelman perusteella on huomattavasti helpompaa hakea kulutusluotto, kun näkee suunta arvion millaiseen lainaan on taloudellisesti varaa.

Vakuudeton remonttilaina maksetaan nopeasti asiakkaan tilille. Kun haet remonttilainaa palvelumme kautta, se kilpailutetaan noin 25 eri pankin kesken.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Kysymyksiä remonttilainasta

Kuinka paljon voin hakea remonttilainaa?

  • Sivustomme kautta voit hakea remonttilainaa 1000 – 60.000 euroa. Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, mikä helpottaa huomattavasti remonttilainan hakemista. Suurempaan lainaan toki voi pyytää lähipiiristään yhteisvastuullisen lainanhakijan.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita lainalle?

  • Maksuaikaa voit valita joustavasti aina 20 vuoteen saakka. Pienempiin summiin ei tietenkään maksimi laina-aikaa ole mahdollista saada, mutta mitä suurempi remonttilaina on kyseessä, sitä pidempiä maksuaikoja sille myönnetään. Laina-aika vaihtelee aina haetun lainasumman mukaan. Jokainen lainanhakija saa itse määrittää lainalleen sopivan laina-ajan käyttäen apunaan esimerkiksi lainalaskuria. Pankilla tai rahoituslaitoksella voi olla tarvittaessa esittää toisenlaista maksuaikaa, jos se katsotaan paremmaksi lainanhakijalle.

Minkälaiseen remonttiin voin hakea lainaa?

  • Voit hakea lainan mihin tahansa tarkoitukseen. Kun haet vakuudetonta lainaa netistä, ei sinulta vaadita tarkkoja selityksiä sille, mihin aiot lainasi käyttää. Joten voit siis hakea remonttilainaa niin pieniin kuin suuriinkin kodin remontteihin. Lainan saa myös käyttää kokonaan remonttiin tai vain osittain.

Miten löydän edullisen remonttilainan?

  • Parhaiten löydät itsellesi sopivimman remonttilainan, kilpailuttamalla lainan usean eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Tässä apunasi toimii maksuton VertaaLainaa.fi palvelu, joka on erikoistunut lainojen vertailuun – ja kilpailuttamiseen. Täytä yksi lainahakemus, niin se välitetään yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle tarkastettavaksi. Jokainen lainantarjoaja pyrkii antamaan hakijalle oman lainatarjouksensa, jos vain heidän asettamat lainanhakukriteerit täyttyvät lainanhakijan kohdalla.

Miten maksan lainaa takaisin?

  • Tämä riippuu hieman siitä, millaisen lainan olet hakenut. Pikavipissä ja kulutusluotossa takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä kuukausittain, joten tiedät kuukausierän suuruuden aina maksuajan alusta loppuun. Joustoluotossa kuukausierän suuruus taas määräytyy käytetyn lainan mukaan, sekä pienenee sitä mukaan kun lainaa maksetaan takaisin, ellei uusia nostoja tehdä välissä. Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla, kun sopiva lainatuote – ja tarjous löytyy.

 

Mitä tehdä ennen remonttilainan hakemista?

Remonttilainaa ei kannata hakea hätiköiden, vaan aina tulisi ensin suunnitella mahdollisimman tarkasti minkälaisen remontin haluaa tehdä ja mitä se tulee kustantamaan.

Jos itse tekee kodin pintaremonttia tai muita uudistuksia, on kustannusten arvioiminen monesti vaikeaa. Harva osaa ottaa huomioon kaikkia mahdollisia tarvikkeita ja työkaluja, joita tulee tarvitsemaan. Usein näihin voi saada apua paikallisesta rautakaupasta.

Ammattilaisen palkkaaminen nostaa tietenkin remontin kustannuksia, mutta monesti jälki on huomattavasti parempaa kuin itse tehdyssä. On tiettyjä remontteja, joihin on pakko palkata ammattilainen tekemään. Heiltä usein saa myös selvemmän hinta-arvion kustannuksista.

Kun remontin hintaseuranta on laskettu mahdollisimman tarkasti, on remonttilaina huomattavasti helpompi hakea. Tällöin rahoitus ei jää vajaaksi, eikä kuitenkaan tule haettua liian suurtakaan lainaa.

Remonttilaina - VertaaLainaa.fi

Remonttilainaa ilman vakuuksia tai takausta

Remonttilaina on hyvin mahdollista saada ilman henkilötakausta tai vakuuksia. Palvelumme kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen sellaisten pankkien välillä, jotka eivät vaadi pankkilainaan vakuuksia tai takausta.

Usein remontin suunnittelussa ja materiaalien kilpailuttamisessa on sen verran kova urakka, että remonttilainan kilpailuttaminen kannattaa jättää siihen erikoistuneen palvelun hoidettavaksi. Maksuton palvelumme etsii sopivimmat lainatarjoukset, joista pääset valitsemaan tarpeeseesi sopivimman remonttilainan.

 

Kilpailuta remonttilaina ilmaiseksi

Olet sitten hakemassa minkä suuruista remonttilainaa tahansa, kannattaa lainan kilpailuttaminen tehdä huolellisesti.

Kilpailuttamalla remonttilainan, voit säästää suuriakin summia verrattuna siihen, että hakisit lainan heti ensimmäisestä paikasta, joka sitä tarjoaa.

Lainan kilpailuttamiseen on tarjolla useita palveluita, joiden käyttäminen ei maksa mitään. Koska näiden palveluiden käyttäminen on täysin maksutonta ja riskitöntä, emme edes suosittele tekemään kilpailutusta yksin.

Näiden palveluiden käyttö säästää sinulta huomattavasti aikaa. Teet vain yhden hakemuksen palvelun sivuilla, jonka jälkeen he välittävät hakemuksesi yleensä noin 25 pankille ja rahoituspalvelulle. Teet siis vain yhden hakemuksen 25 hakemuksen sijasta.

Saat lainatarjoukset nähtäville, jolloin niiden vertaileminen onnistuu helposti. Voit sitten näistä lainatarjouksista valita itsellesi sopivimman tai vaihtoehtoisesti hylätä vaikka kaikki, mikäli sopivaa tarjousta ei löydy.

Tästä ei aiheudu sinulle yhtään mitään maksettavaa, ellet hyväksy jotain lainatarjouksista.

 

Millainen remonttilaina kannattaa hakea?

On tärkeää myös miettiä, mikä lainatuote oman remontin rahoittamiseen sopii parhaiten.

Remonttilainaa hakiessa kannattaa tutustua myös palvelumme monipuoliseen lainavertailuun.

Alta löydät vinkit eri lainatuotteista ja siitä, millaiseen tarpeeseen ne parhaiten sopivat.

 

Kulutusluotto – Suurempiin remontteihin

Kulutusluotto sopii parhaiten silloin, kun suunnitelmissa on suurempi remontti, esimerkiksi uusi keittiö.

Sitä voi hakea aina 60.000 euroon saakka ja maksuajat liikkuvat 1 – 15 vuoden välillä. Tällöin suuremmankin lainan voi saada kohtuullisella kuukausierällä, kun maksuaikaa saa riittävästi.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota hakemisen jälkeen maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierät ovat aina saman suuruisia, jolloin takaisinmaksu on selkeää, eikä siinä tule mitään yllätyksiä.

 

Joustoluotto – kun et ole täysin varma kustannuksista

Jos teet remonttia, etkä ole täysin varma mitä se tulee kustantamaan, voi joustoluotto olla sinulle sopivin ratkaisu.

Joustoluotossa saat käyttöösi aina tietyn suuruisen luottorajan, josta kuitenkin voit nostaa tilillesi vain tarvitsemasi summan.

Siinä maksetaan ainoastaan käytetystä osuudesta, joten loppusumma jää aina käytettäväksi myöhemmin, mikäli sille tulee tarvetta.

Omalta luottorajalta voit sen puitteissa tehdä niin monia nostoja kuin haluat. Tällöin voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan, jos huomaatkin kesken kaiken tarvitsevasi lisää lainaa tehdäksesi remontin loppuun.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainasta:

Voiko remonttilainaa hakea netistä?

Kyllä voi. Remontin suunnittelussa ja toteutuksessa on sen verran paljon miettivää ja kilpailutettavaa, että remonttilainaan tarkoitettavan rahoituksen kilpailuttaminen kannattaa jättää VertaaLainaa.fi hoidettavaksi. Palvelu on erikoistunut lainojen vertailuun- ja kilpailuttamiseen mikä tarkoittaa, että hakijan jättämä yksi lainahakemus kilpailutetaan heti yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Hakija pääsee nopeasti vertailemaan, mistä löytyy hänelle sopiva ja mahdollisimman edullinen remonttilaina.

Tarvitaanko remonttilainaan vakuuksia tai takausta?

Ei tarvita. VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa remonttilainan sellaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai henkilötakausta.

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada netistä?

Remonttilainaa voi helposti ja nopeasti täytettävän lainahakemuksen avulla hakea 100 - 60.000 euroa. Remonttilainan takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta ja on väliltä 1 - 20 vuotta.

Mihin remonttilainan saa käyttää ?

Remonttilainan saa jokainen lainansaaja käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainanmyöntäjä ei asiasta sen tarkemmin kysele. Osa on käyttänyt remonttilainan kokonaan tarvittavan kohteen remontoimiseen, kuten pesuhuoneen tai keittiön remontoimiseen. Osa ottaa remonttilainaa sen verran, että sillä pystyy myös hankkimaan kotiin tarvittavat kalusteet remontin jälkeen.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi