Suosituin kulutusluotto on edullinen ja joustava

Löydä suosituin kulutusluotto yli 25 eri luotonantajan joukosta

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Uusien lainojen nimelliskorko 4,5-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.

VertaaLainaa.fi  /  Kulutusluotto  /  Suosituin kulutusluotto

Suosituin kulutusluotto löytyy vertailemalla

Jokainen suomalainen päätyy ottamaan lainaa jossain elämänvaiheessa.

Haetut lainasummat kuitenkin vaihtelevat hyvinkin paljon. Joku voi tarvita lainaa vain muutaman tuhat euroa, toiselle monen sadantuhannen euron lainan ottaminen on ajankohtaista esimerkiksi mökkikauppojen yhteydessä.

Eikä lainan ottamisessa ole mitään väärää, kunhan muistaa vastuullisen lainan ottamisen ja lainan takaisinmaksamisen sovitusti.

Keskimäärin kulutusluottoa otetaan 100 – 60.000 euron väliltä ja lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasummasta riippuen välillä 1- 20 vuotta.

Koska lainan ottaminen on melko yleistä ja ihmiset ovat nykyään hyvin hintatietoisia voidaan päätellä, että todennäköisesti suosituin kulutusluotto on myös hinnoittelultaan edullinen ja lainaehdoiltaan joustava.

Mistä sitten tunnistaa edullisen ja suositun kulutusluoton ja miten omiin lainatarpeisiin sopiva kulutusluotto löytyy?

Lainan valinta kannattaa alkuun aloittaa ottamalla käyttöön maksuton lainalaskuri. Lainalaskurin avulla pystyy hahmottamaan kuinka paljon lainaa ylipäätään kannattaa ottaa omaan talouteen nähden.

Tämän jälkeen laina kannattaa kilpailuttaa usean lainantarjoajan välillä, jotta lainatarjouksia on vertailtavana tarpeeksi monta.

Saatuasi lainatarjoukset kannattaa vertailla lainoja ja niiden ehtoja huolellisesti, ennen varsinaisen lainapäätöksen tekemistä.

Kysymyksiä kulutusluotoista

Paljonko voin hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi maksuttomalla nettihakemuksella hakea 100 – 60.000 euroa.

Lainaa on helppo hakea helppokäyttöisellä lainahakemuksella itselle sopiva summa.

Myönteinen lainapäätös ei useinkaan vaadi takaajien tai vakuuksien hankkimista kulutusluotolle.

Kenelle kulutusluotto voidaan myöntää?

Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla tulee olla myös omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset sekä suomalainen pankkitili. Nämä vaatimukset voivat kuitenkin vaihdella. Parhaiten lainansaanti ja lainaehdot varmistuu, kun hakija pyytää maksuttomat lainatarjoukset vertailtavakseen. Lainatarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös hyväksyä lainaa.

Voiko kulutusluoton saada netistä ilman takausta?

Kyllä.

Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta. Netissä tarjolla olevat kulutusluotot ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia lainoja.

Halutessaan lainalle voi ottaa kaksi yhteisvastuullista lainahakijaa. Yhdessä lainaa haettaessa pankin sekä muun luottolaitoksen luottotappioriski pienenee, joten he voivat tarvittaessa myöntää lainaa suuremmankin määrän, paremmilla lainaehdoilla.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Alustavan lainapäätöksen hakija saa heti hakemuksen toimittamisen jälkeen. Lopullinen päätös tulee, kun kaikki tarvittavat asiakirjat on lähetetty lainapalveluun ja hakija on hyväksynyt lainatarjouksen.

Miksi kannattaa valita suosituin kulutusluotto?

Suosituin kulutusluotto on varmasti saanut hakijoilta hyviä arvosteluja ja käyttökokemuksia. Monesti näillä on suuri merkitys, jos hakijalla itsellään ei ole kokemusta kyseisestä lainapalvelusta. Usein suosituin kulutusluotto eroaa edukseen hinnoittelultaan ja muilta lainaeduiltaan muista lainapalveluista. Hakija itse päättää mitkä asiat kulutusluotossa ratkaisevat. Onko se sitten joustava maksuaika? Alhainen lainan todellinen vuosikorko? Mahdollisuus lyhennysvapaaseen? Tai jokin muu asia.

Milloin voin täyttää kulutusluottohakemuksen?

Milloin vain, hakemukset ovat avoinna vuorokauden jokaisena tuntina, kellon ympäri.

Täytä hakemus silloin, kun sinulla on siihen aikaa noin 15 minuuttia.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Kulutusluotoissa on hintaerojaSuosituin kulutusluotto VertaaLainaa.fi

Kun tarkempi kustannusarvio tulevalle lainalle on mietittynä, on aika alkaa miettimään sopivaa rahoitusta.

Kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto on ehdottomasti suosituin lainaratkaisu, kun lainaa tarvitaan kerralla tietty määrä.

Kulutusluotto voi olla vakuudeton laina tai vakuudellinen laina, joita usein haetaan suurempien hankintojen rahoittamiseen, kuten esimerkiksi remonttilainaan tai autolainaan.

Kulutusluottojen nimelliset vuosikorot vaihtelevat noin 4,19 % – 20 % välillä ja lainapalveluita löytyy satoja lainamarkkinoilta. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset palvelustamme ja vertaa lainoja ja niiden ehtoja huolellisesti, ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

 

Mistä tunnistaa hakijoiden suosimat kulutusluotot?

VertaaLainaa.fi sivuston analyysin mukaan suosittu kulutusluotto erottuu joukosta seuraavilla ominaisuuksilla:

  • Kulutusluotto on vakuudeton laina

Useat lainanhakijat eivät halua tai löydä lähipiiristä ketään sopivaa takaajaa. Laina halutaan ottaa omiin nimiin ilman vakuuksia tai henkilötakausta. Vakuudeton laina siirtyy myös hakijan käyttöön nopeammin.

  • Kulutusluotto heti tilille

Kun suunnitelma jonkin projektin aloittamisesta tai suuremman hankinnan ostamisesta on tehty, halutaan hankinta tehdä hyvin pian. Jos vaihtoehtona on lainan tilille odottaminen parin viikon ajan tai jo seuraavana päivä, aika moni päätyy nopeaan lainan maksuun tilille.

  • Kulutusluottoa jopa 60.000 euroa

Yleensä kun päädytään kulutusluottoon on rahoitustarve noin 1000 – 60.000 euroa. Hakijalle on tärkeää, että hän saa rahoitusta juuri niin paljon kuin tarvitsee, eikä joudu säästelemään turhaan mm. remontissa tai auton ostossa.

Lainaa hakiessa monet hakijat ovat samalla yhdistäneet vanhat lainat uuteen kulutusluottoon. Kilpailuttamalla nykyiset lainat ja yhdistämällä ne yhteen, säästää jatkossa huomattavan summan, koska jokaisesta lainasta hakija joutuu erikseen maksamaan mm. lainanhoitokulut. Lainojen yhdistäminen myös selkeyttää lainanhakijan taloutta ja jatkossa maksettavana on vain yksi laina.

  • Mahdollisuus lainan korotukseen

Koskaan ei voi varmuudella tietää riittääkö arvioitu budjetti kattamaan kaikkia kuluja. Ei ole kiva, jos remontti jää pienestä kiinni tai unelmien vapaa-ajan asunto on muutaman tuhannen euron päässä. Tällöin hakijan on hyvä tietää, että tarvittaessa lainapalvelun kautta on mahdollista korottaa nykyistä lainaa. Tämä asia kannattaa kuitenkin selvittää jo lainasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Jokaisella lainanmyöntäjällä on hieman toisistaan poikkeavat lainaehdot.

  • Maksu- tai lyhennysvapaat lainan takaisinmaksussa

Elämässä kun ei koskaan tiedä mitä sattuu ja tapahtuu, niin on hyvä tietää, että tiukan paikan tullen lainapalvelu joustaa kuukausierien maksussa. Lainanlyhennykset maksamatta jättämisestä tiettynä kuukautena tulee kuitenkin aina neuvotella lainanmyöntäjän kanssa.

  • Laina- aika

Talouttaan ei kannata laittaa liian tiukalle. Lainansaaja haluaa lainalleen joustavan ja tarpeeksi pitkän maksuajan, että kuukaudessa rahaa jää myös muuhun elämiseen. On hyvä ennen lainan hakemista laskea esimerkiksi lainalaskurilla, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään.

  • Lainan korko ja kulut

Kukapa haluaa lainaa liian korkealla korolla tai muilla kuluilla. Kulutusluotossa tulee olla kohtuullinen korko sekä selkeä, läpinäkyvä hinnoittelu, joka ei jätä mitään arvailujen varaan. Parhaiten hakija saa selville mistä hänelle löytyy lainatarpeeseen sopiva laina, on kilpailuttaa laina mahdollisimman monen lainantarjoajan välillä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotosta:

Millainen lainatuote on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kertaluntoisesti hakijan tilille maksettava laina. Kulutusluotto on jonkilaiseen kulutukseen tarkoitettu luotto. Lainan voi siis käyttää muun muassa auton ostoon, lomamatkaan, remonttiin, elektroniikkalaitteiden hankintaan ja moneen muuhun kulutukseen. Kulutusluottoa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa kulutusluoton yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Lainanhakijan tarvitsee kilpailutukseen jättää vain yksi hakemus. Lainan kilpailuttaminen palvelun kautta on maksutonta ja riskitöntä.

Kuinka paljon kulutusluottoa voi hakea?

Lainaa voi hakea lainahakemuksella 100 - 60.000 euroa. Laina-aika on 1 - 20 vuotta.

Mikä on suosituin kulutusluotto?

Suosittuja kulutusluottoja on useita eikä tähän voida antaa yhtä oikeaa vastausta. Voit VertaaLainaa.fi sivustolla lukea asiakkaiden kokemuksia, niin näet millaisia arvosteluja eri pankit ja rahoitusyhtiöt ovat saaneet. Itsellesi parhaiten sopivan kulutusluoton löydät kilpailuttamalla lainan. Uskoaksemme suosituin kulutuluotto on laina, jossa on alhaisin lainakorko sekä parhaimmat lainaehdot.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi