Lainaa 500 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta 500 euron laina yli 30 eri pankilla ja muulla luotonantajalla.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Lainaa 500 euroa

Hae lainaa 500 euroa sinulla sopivalla maksuajalla.

Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 500 euron lainan kuukausierille 1 – 5 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle halvin laina. Anna meidän kilpailuttaa 500 euron laina puolestasi, pyrimme aina neuvottelemaan asiakkaillemme markkinoiden parhaan koron.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
500 €1 vuotta43 €Hae lainaa
500 €2 vuotta22 €Hae lainaa
500 €3 vuotta15 €Hae lainaa
500 €4 vuotta11 €Hae lainaa
500 €5 vuotta9 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 500 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Päivitetty: 4,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Kuka voi hakea lainaa 500 euroa?

Kun haet 500 euron lainan palvelumme kautta, se kilpailutetaan noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Palvelumme VertaaLainaa.fi ei itse myönnä lainaa, vaan ainoastaan kilpailuttaa mahdollisimman monta lainapalvelua asiakkaidensa puolesta. Jokaisella pankilla ja rahalaitoksella on omat vaatimuksensa sille, kenelle he voivat myöntää 500 euron lainan. Suurimmat ero lainaehdoissa on yleensä myönnettävissä lainasummissa ja lainanhakijan ikärajoissa.

Minimivaatimukset joilla me voimme kilpailuttaa 500 euron lainan ovat:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Suomen kansalaisuus
  • Suomalainen tilinumero
  • Puhtaat luottotiedot

 

Miksi 500 euron laina kannattaa kilpailuttaa?

Meidän ohjeemme asiakkaillemme on ollut jo vuosia se, että kilpailuta laina, olipa se sitten pieni tai suuri. Myös 500 euron laina kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman monella lainapalvelulla, sillä lainan kuluissa, koroissa ja ehdoissa voi olla suuria eroja. Kun kilpailuttaa 500 euron lainan, kannattaa silloin vertailla tarkasti lainan ehtoja, sillä niissä voi olla suuriakin eroja eri lainapalveluiden välillä. Koska 500 euroa on suhteellisen pieni laina, ei sen kuluissa ole kovin suuria euromääräisiä eroja. Sen sijaan suurimmat erot saattavatkin kilpailuttamisen myötä löytyä juuri lainan muista ehdoista. Kilpailuta laina maksutta meidän palvelussamme, niin voit maksimoida lainatarjousten määrän joita voit vertailla.

 

Miten 500 euron lainan lainavertailu kannattaa tehdä?

Lainavertailu tarkoittaa käytännössä sitä, että vertaat monen eri pankin ja rahalaitoksen antamia lainatarjouksia toisiinsa. Kaikki lainatarjoukset sisältävät ne tiedot, joiden avulla voit aloittaa lainavertailun. Voit aloittaa lainavertailun siitä, että karsit pois kaikki ne lainatarjoukset, joissa on liian lyhyt maksuaika tai liian suuri kuukausierä. Tämän jälkeen kannattaa tutustua lainaehtoihin ja karsia pois ne lainatarjoukset joissa lainaehdot eivät ole riittävän joustavat. Tämän jälkeen voit vertailla lainatarjousten todellisia vuosikorkoja ja karsia niistä pois ne, joiden todellinen vuosikorko on suurin. Lainavertailun avulla saat karsittua helposti pois sellaiset lainatarjoukset, jotka eivät ole sinulle sopivia. Lainavertailun avulla säästät myös lainan kuluissa.

 

Mistä 500 euron laina kannattaa hakea, pankista vai rahalaitoksesta?

Kun haet lainaa 500 euroa palvelumme avulla, se tullaan kilpailuttamaan monella eri pankilla ja rahalaitoksella. Nykyään 500 euron lainan saaminen pankista voi olla hieman vaikeaa, sillä pankkilainojen summat alkavat yleensä 1000 eurosta tai 2000 eurosta. Rahalaitoksista sen sijaan löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja 500 euron lainalle. Rahalaitokset pystyvät myös maksamaan lainan asiakkaan tilille nopeammin kuin perinteiset pankit.

 

Kuinka nopeasti voin saada 500 eron lainan?

Siihen kuinka nopeasti voit saada lainaa tilillesi, vaikuttaa moni eri asia. Nyt kun puhutaan suhteellisen pienestä 500 euron lainasta, saa sen lähes poikkeuksetta heti tilille. Lainan tilille saamisen nopeuteen vaikuttaa paljon se, mihin kellon aikaan olet lainaa hakenut? Jos haet lainaa yöllä, se voidaan Suomen lain mukaan maksaa tilillesi vasta seuraavana aamuna. Jos haet 500 euron lainaa arkipäivänä ja toimistoaikana, saat lainaa heti tilille kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

 

Voinko hakea 500 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä voit. Palvelumme kilpailuttaa kaikkiaan noin 30 eri pankkia ja muuta rahalaitosta, jotka eivät vaadi lainalle mitään vakuuksia tai takaajia. Lainan vakuudettomuuden ansiosta sen käsittelyaika on lyhyt ja laina voidaan maksaa nopeasti tilillesi. Halutessasi voit lisätä lainaan toisen yhteisvastuullisen hakijan, jolloin saatte paremmat mahdollisuudet saada hyväksytyn lainapäätöksen.

 

Hae nopeasti 500 euron laina tilillesi – VertaaLainaa.fi auttaa yllättävissä tilanteissa

Jos elämässäsi tapahtuu yllättäviä käänteitä, kuten puhelimen tai astianpesukoneen hajoaminen, työttömäksi joutuminen tai halu harrastaa kotimaanmatkailua, mutta rahaa ei ole juuri nyt käytettävissä, voi pieni 500 euron lainasumma auttaa siinä tilanteessa.

VertaaLainaa.fi:n kautta voit hakea nopeasti ja helposti pienen 500 euron lainan tilillesi. Kilpailutamme lainat puolestasi ilmaiseksi ja saat lainapäätöksen välittömästi sähköpostiisi. Rahat saat nopeasti tilillesi lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Pieni 500 euron laina voi olla hyvä vaihtoehto tilanteessa, jossa tarvitset nopeasti käteistä rahan tarpeen yllättäessä. Pienen lainasumman avulla voit selviytyä tilanteesta ilman suurempia taloudellisia riskejä. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainan kustannukset ja takaisinmaksuehdot huolellisesti ennen lainan hakemista.

VertaaLainaa.fi:n avulla voit hakea pienen lainan nopeasti ja helposti. Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten voit olla varma, että saat aina parhaan mahdollisen tarjouksen. Meiltä saat myös tarvitsemasi tiedot lainan kustannuksista ja takaisinmaksuehdoista, jotta voit tehdä päätöksen, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

 

Hae joustavaa rahoitusta 500 euron vakuudettomalla lainalla – VertaaLainaa.fi auttaa yllättävissä tilanteissa

Vakuudettomien lainojen suuri etu on se, että voit käyttää rahat ihan mihin haluat. 500 euroa on pieni summa, mutta se voi tuoda ison avun yllättävissä tilanteissa. Esimerkiksi kodinkoneen hajoaminen voi aiheuttaa tarpeen uuden hankinnalle mahdollisimman pian. Vakuudeton laina voi auttaa tässä tilanteessa, koska sen voi saada nopeasti tilille. Laskujen eräpäivien lähestyessä vakuudeton laina voi olla kannattavampi vaihtoehto kuin laskujen maksaminen myöhässä. Pieni laina voi olla myös hyvä ratkaisu mukaviin asioihin, kuten lahjojen ostamiseen tai viikonloppureissun rahoittamiseen kylpylähotelliin. Pienellä lainasummalla voi myös hankkia uuden laadukkaan puhelimen.

Jos odotat veronpalautuksia, mutta tarvitset rahaa jo ennen niiden saapumista, vakuudeton laina voi olla hyvä ratkaisu. Voit hakea pienen lainan ja maksaa sen takaisin veronpalautuksista. Osamaksut voivat tulla kalliimmaksi vaihtoehdoksi, sillä jotkut kaupat perivät korkeita korkoja ja tilinhoitomaksuja. Ennen rahoitusvaihtoehdon valintaa kannattaa vertailla hintoja ja lukea sopimuksen ehdot tarkkaan.

VertaaLainaa.fi:n lainalaskurin avulla voit arvioida lainan takaisinmaksuajan ja kuukausierän sopivuutta omiin taloudellisiin tarpeisiisi. Laskurin avulla voit myös arvioida lainan korkoja ja muita kuluja. Laskurin antama arvio on suuntaa antava, ja lopullinen hinta määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Yleensä lainan voi maksaa takaisin sovittua nopeammin ilman ylimääräisiä kustannuksia, joten pieni laina kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Lyhytaikainen laina ei ehdi kerryttää yhtä paljon korkoja ja muita kuluja, joten se on edullisempi vaihtoehto.

 

Kilpailuta 500 euron vakuudeton laina ja löydä sopiva rahoitus tarpeisiisi – VertaaLainaa.fi auttaa

Kun tarvitset nopeaa rahoitusta ja 500 euron lainasumma on sinulle sopiva, vakuudeton laina voi olla hyvä vaihtoehto. Vakuudettomien lainojen suurin etu on se, että niitä voi hakea nopeasti ja helposti, eikä sinun tarvitse antaa lainalle mitään vakuuksia.

VertaaLainaa.fi:n avulla voit vertailla eri lainanantajien 500 euron lainoja. Kilpailutamme lainat puolestasi ilmaiseksi, joten voit olla varma, että löydät aina parhaan mahdollisen tarjouksen. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat lainapäätöksen välittömästi sähköpostiisi.

VertaaLainaa.fi:n avulla voit löytää sopivan 500 euron lainan omiin tarpeisiisi. Lainan takaisinmaksuajan ja kuukausierän voit valita itse, jolloin voit räätälöidä lainan juuri omien taloudellisten tarpeidesi mukaan. Lainan takaisinmaksuajan ollessa lyhyt, esimerkiksi muutaman kuukauden, korkokustannukset ovat yleensä alhaisemmat. Lyhyt takaisinmaksuaika voi siis olla hyvä valinta, jos tarvitset nopeaa rahoitusta, mutta et halua maksaa liikaa korkoja ja muita kuluja.

Vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä eri lainanantajien lainoissa voi olla suuria eroja kuluissa ja koroissa. Kilpailuttamalla lainat, voit säästää merkittävästi kustannuksissa. Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, sillä VertaaLainaa.fi:n avulla voit kilpailuttaa lainat helposti samalla hakemuksella.

VertaaLainaa.fi:n sivustolla voit verrata eri lainanantajien lainoja nopeasti ja helposti. Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten voit olla varma, että löydät aina parhaan mahdollisen tarjouksen. Lainapäätöksen saat heti sähköpostiisi, ja rahat voit saada tilillesi nopeasti. Löydä sopiva 500 euron vakuudeton laina helposti ja nopeasti VertaaLainaa.fi:n avulla.

Usein kysytyt kysymykset 500 euron lainoista

Kuka voi saada lainaa 500 euroa?

Lainaa 500 euroa voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Mistä voi hakea lainaa 500 euroa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus niin kilpailuttamme lainan noin 30 pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainavertailu ja kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido vielä mihinkään. Hae lainaa 500 euroa tai enemmän ja tutustu lainatarjouksiin rauhassa.

Kuinka nopeasti voin saada 500 euron lainan?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Voinko saada lainaa 500 euroa ilman vakuuksia?

Kyllä voit. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainaa varten hakija voi kuitenkin hankkia yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos sopiva lähipiiristä löytyy.

Miten voin hakea 500 euron vakuudetonta lainaa?

Voit hakea 500 euron vakuudetonta lainaa helposti ja nopeasti VertaaLainaa.fi:n kautta. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat lainapäätöksen välittömästi sähköpostiisi.

Voinko saada 500 euron lainan ilman tuloja?

Yleensä lainanantajat vaativat tuloja lainan myöntämiseksi, joten 500 euron lainan saaminen ilman tuloja voi olla hankalaa. Jos sinulla on kuitenkin takaaja tai takaus, saatat pystyä saamaan lainan ilman tuloja.

Miten voin maksaa 500 euron lainan takaisin?

Voit maksaa 500 euron lainan takaisin kuukausittain sovitun aikataulun mukaisesti. Takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus voivat vaihdella lainanantajasta riippuen.

Mitä teen, jos en pysty maksamaan500 euron lainaa takaisin sovitussa ajassa?

Jos et pysty maksamaan 500 euron lainaa takaisin sovitussa ajassa, sinun tulee ottaa yhteyttä lainanantajaan ja sopia uudesta takaisinmaksuaikataulusta. Muussa tapauksessa voit joutua maksamaan ylimääräisiä korkoja ja muita kuluja.

Mistä tiedän, että saan parhaan mahdollisen lainatarjouksen 500 euron lainalle?

Saat parhaan mahdollisen tarjouksen saat vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia ja kilpailuttamalla lainat. VertaaLainaa.fi auttaa sinua vertailemaan eri lainoja nopeasti ja helposti samalla hakemuksella.

Tarvitseeko minun ilmoittaa, mihin käytän 500 euron lainaa?

Vakuudettomia lainoja ei yleensä korvamerkitä mihinkään tarkoitukseen, joten voit käyttää rahat ihan mihin haluat.

Onko 500 euron laina suuri summa?

500 euroa on pieni summa verrattuna esimerkiksi auto- ja asuntolainoihin, mutta se voi olla iso summa, jos sinulla ei ole ylimääräistä rahaa käytettävissä.

Kuinka nopeasti voin saada 500 euron lainan tilille?

Rahojen saaminen tilille riippuu lainanantajasta. Joissain tapauksissa rahat voi saada tilille samana päivänä, kun lainahakemus on hyväksytty. Toisissa tapauksissa rahojen siirtymiseen voi kulua muutama pankkipäivä.

Miten voin varmistaa, että pystyn maksamaan 500 euron lainan takaisin?

Ennen lainan hakemista kannattaa laskea tarkkaan, kuinka paljon lainaa pystyt maksamaan kuukausittain takaisin. Voit myös käyttää VertaaLainaa.fi:n lainalaskuria, joka auttaa sinua arvioimaan lainan kuukausierän ja kokonaiskustannukset.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo