Lainaa 600 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta 600 euron laina yli 25 eri pankilla ja muulla luotonantajalla.

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  600 euroa

 

Lainaa 600 euroa

Hae lainaa 600 euroa sinulla sopivalla maksuajalla.

Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 600 euron lainan kuukausierille 1 – 5 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle halvin laina.

Pyrimme aina neuvottelemaan asiakkaillemme markkinoiden parhaan koron.

 

Minkälaista lainaa etsit?

VertaaLainaa.fi esittelee sivustolla kaikki Suomessa toimivat luotettavat lainapalvelut täysin puolueettomasti.

Sivustolta löytyy seuraavat lainatuotteet:

Pikavippi

Pikavippi on aina nopeasti haettava laina, joka maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakkaan tilille noin 15 minuutissa. Pikavippiä varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

Lainasummat ovat keskimäärin 100 eurosta noin 4000 euroon saakka. Yleisimmät lainaehdot ovat täysi-ikäisyys, Suomen kansalaisuus sekä moitteettomasti hoidetut luottotiedot.

Pikavippi käytetään yleensä äkillisiin pienempiin menoeriin, kuten esimerkiksi auton korjaukseen, hammas- tai eläinlääkärikuluihin tai arjen menoihin.

Lainapalvelun uutena asiakkaana sinun on mahdollista saada koroton pikavippi ilman kuluja tai korkomaksuja.

 

Kulutusluotto

Kulutusluottoa on mahdollista saada pienempi summa, kuten esimerkiksi tarvitsemasi 600 euroa.

Netistä haettavaan kulutusluottoon hakijan ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia.

Yleisesti lainaehdoissa vaaditaan hakijalta 18 vuoden ikää sekä puhtaita luottotietoja.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan hakijan tilille kertaluontoisesti.

Pienemmät kulutusluotot maksetaan asiakkaan tilille jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Voit täältä katsoa mistä löytyy netin halvin kulutusluotto.

 

Joustoluotto

Jos tiedät tarvitsevasi lainaa aina silloin tällöin, valitse lainatuotteeksesi jatkuva joustoluotto.

Joustoluoton etuna on, että myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat käyttöösi noin 100 – 4000 euron suuruisen luottotilin, josta voit nostaa lainaa käyttöösi tarvitsemasi määrän.

Lainan kulut ja korko määräytyy aina käytön mukaan, eli jos nostat lainaa 2000 euron suuruiselta joustoluottotililtäsi 600 euroa, maksat kulut vain tuosta 600 eurosta.

Myöhempää käyttöä varten sinulle jää luottorajaa vielä 1400 euroa.

Yleisesti joustoluotossa ei ole mitään kuukausi- tai vuosimaksuja, joten ellet käytä luottoa, et myöskään maksa mitään kuluja sen hallussapidosta.

Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautat lainaa uudelleenkäyttöä varten ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 600 euroa?

Lainaa 600 euroa voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset, riittävät tulot.

Mistä voi hakea lainaa 600 euroa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus niin palvelumme kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainavertailu ja kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido vielä mihinkään. Hae lainaa 600 euroa tai enemmän ja tutustu lainatarjouksiin rauhassa.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 600 euroa?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Voiko 600 euroa lainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainaa varten hakija voi kuitenkin hankkia yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos sopiva lähipiiristä löytyy.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi