Bank Norwegian kokemuksia

Hae lainaa ilman vakuuksia

Lainaa jopa 60.000€ asti tarpeidesi mukaan

  • Kilpailuta laina yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken.
  • Hakemuksen teko on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saat heti.
  • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
  • Lainan nimellinen vuosikorko on väliltä 4,19% – 20%.

Kilpailuta yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa

Lainaa jopa 60.000€

Maksuaika 1-20 vuotta

Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Yhteistyössä muun muassa alla olevien palveluiden kanssa

Yhteistyökumppanit


Bank Norwegian kokemuksia

Monille suomalaisille on tuttu lentoyhtiö nimeltänsä Norwegian, mutta moniko tietää lainapalvelusta Bank Norwegian? Kerromme hieman tarkemmin tästä kyseisestä lainapalvelusta. Tarkastelemme samalla myös Bank Norwegian kokemuksia ja sitä miten kaikki käytännössä toimii?

Bank Norwegian on norjalainen nettipankki, joka toimii Suomessa 100 % sähköisessä muodossa. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa, että lainaa haetaan verkkohakemuksella ja palveluun tunnistaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Digitalisaation myötä tämä on erittäin turvallista ja edullista, koska sähköinen järjestelmä takaa nopean lainankäsittelyn sekä lainan alhaisemman koron. Vaikka palvelun nimi ja pääkonttori sijaitsee Norjassa, on asiakaspalvelu kuitenkin tottakai suomenkielinen.

Miten sähköinen järjestelmä takaa edullisemman hinnoittelun? Siitä syystä, että palvelun takana ei tarvitse olla niin paljon henkilökuntaa käsittelemässä asiakkaiden hakemuksia ja näin ollen henkilökunnalle ei tarvitse palkata kalliita liiketiloja. Nämä kuluerät vähennetään suoraan korkomaksuista, näin lainanhakija hyötyy edusta ja saa lainaa edullisemmin.

Bank Norwegian lainapalvelun tuotevalikoimaan kuuluu monipuoliset lainat, monikäyttöinen Bank Norwegian luottokortti sekä talletustili millä tavoin asiakkaan on helppo aloittaa säästäminen. Monipuolisilla lainatuotteillaan toimiva pankki toimii tällä hetkellä aktiivisesti Suomessa, Norjassa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Asiakaskokemusten ja kyselyidemme mukaan Bank Norwegian on ollut yksi suositumista lainapalveluista. Mihin suosio perustuu, se selviää varmasti Bank Norwegian kokemuksia lukemalla.

VertaaLainaa.fi auttaa puolueettomasti

Vertaile lainoja löydä sinulle sopiva lainapalvelu

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Lainaa 18-20 vuotiaalle
  • Suosittelemme
  • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 5,5 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/nordea/checked
18 vuotta%1 - 10 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/pop-pankki/checked
22 vuotta%2 - 8 vuottayearshttps://www.vertaalainaa.fi/credento/checked
21 vuotta%1 - 5 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/bondora/
23 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/bank-norwegian/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/brabank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/komplett-bank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/nordax-bank/checked
23 vuotta%1 - 12 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/resurs-bank/checked
23 vuotta%3 - 15 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/instabank/checked
24 vuotta%2 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/kaarna/checked
20 vuotta%2 - 18 vuottacheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/collector/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/avida/checked
22 vuotta%1 - 10 vuottacheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/bigbank/checked
22 vuotta%1 - 8 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/halino/checked
18 vuotta%1 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/saldo-com/
26 vuotta%1 - 12 vuottayearshttps://www.vertaalainaa.fi/mylender/
20 vuotta%2 - 10 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaamo/
22 vuotta%2 - 6 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/gf-money/
20 vuotta%2 - 7 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/fellow-finance/
21 vuotta%1 - 3 vuottacheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/ostosraha/
19 vuotta%3 - 36 kkchecked €yearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/credit24/
20 vuotta%1 - 5 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/euroloan/
20 vuotta%3 - 5 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/laina-fi-kulutusluotto/
20 vuotta%3 - 5 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/risicum/
20 vuotta%1 - 5 vuottayearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/credigo/
21 vuotta%3 - 54 kkcheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/ferratum-joustava/
25 vuotta%1 vuosiyearshttps://www.vertaalainaa.fi/hae-lainaa/
25 vuotta%1 - 2 vuottayearshttps://www.vertaalainaa.fi/hae-lainaa/
Näytä lisää tuloksia

Asiakkaiden kokemuksia Bank Norwegian palvelusta

VertaaLainaa.fi tekee yhdessä VarmaLaina.fi palvelun kanssa jatkuvaa taustatyötä lainanhakijoiden hyväksi. Sivuston pääperiaatteena on tarjota lainanhakijoille mahdollisimman kattava ja puolueeton kuva lainamarkkinoista ja tarjolla olevista lainapalveluista.

Kilpailu on kovaa ja lainasektorille pyrkii jatkuvasti uusia lainapalveluita houkuttelevilla tarjouksillaan. Jotta hakija saisi tarpeeksi rehellisen kuvan lainapalveluista, VertaaLainaa.fi poimii sivustolleen vain hinnoittelultaan edullisimmat ja lainaehdoiltaan selkeimmät palvelut. Yksi näistä kärkipään palveluista on Bank Norwegian. Ja on sanomattakin selvää, ettei yksikään lainapalvelu saavuta suosiotaan, ellei asiakkaat ole siihen tyytyväisiä. Todella monet asiakkaista valitseekin lainapalvelun sen perusteella mikä on saanut parhaat arvostelut tai postiivisemmat kokemukset. Tämä ei ole laisinkaan väärä tapa valita lainapalvelua, päinvastoin. Jos lainapalvelu on jollain tavoin epärehellinen, vaikeahakuinen tai muuten vain epämääräinen, kuka sellaista lainaa haluaisi hakea?

Bank Norwegian palvelun parhaat ominaisuudet ovat: 

1

Nopea

Pankki toimii sähköisesti. Täytä hakemuksen netissä ja saat alustavan lainapäätöksen heti nähtäville. Kun tarvittavat tositteet on lähetetty Bank Norwegian palveluun, voit allekirjoittaa lainapäätöksen heti omilla verkkopankkitunnuksillasi.

2

Edullinen lainakorko

Bank Norwegian lainassa on edullinen, alkaen 6,99 % korko. Pankki tekee oman riskianalyysin jokaiselle lainahakijalle ja lainan korko määräytyy hakijan tulojen, nykyisten velkojen sekä haettavan lainasumman ja maksuajan mukaan. Bank Norwegian kokemusten perusteella saa käsityksen, että edullinen laina vertailun jälkeen on usein löytynyt juuri Bank Norwegian lainapalvelusta. Rinnakkaishakijan kanssa haettuun lainaan saa usein matalemman koron.

3

Monipuolinen

Bank Norwegian lainapalvelusta voit hakea uuden lainan lisäksi vanhoille lainoille yhdistelylainaa tai monipuolisen luottokortin. Esimerkiksi useiden pienten lainojen yhdistäminen voi tuoda lainakuluihin pidemmällä aikavälillä selvää säästöä. Bank Norwegian on myös ainoa lainapalvelu, joka maksaa vanhat lainat puolestasi pois uuden lainan myöntämisen jälkeen.

4

Luotettava

Bank Norwegian kokemukset puhuvat puolestaan, että kaikki palvelussa toimii mutkattomasti ja luotettavasti. Voit hakea nettipankista lainaa 1000 – 60.000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla. Bank Norwegian lainakorko vaihtelee välillä 6,99 % – 19,99 %. Kokemusten perusteella keskimääräinen lainakorko on ollut 7,00 % – 15,00 % väliltä. Hakijan tulee olla 23 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Lainaa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Lainaa haetaan turvallisella nettihakemuksella ja alustavan lainapäätöksen hakija saa heti.

Tarkemmin pääset lukemaan asiakaspalautteita Bank Norwegian.fi artikkelin alaosasta. Liity samalla keskusteluun, kysy lainaan liittyviä kysymyksiä, niin ylläpito vastaa parhaansa mukaan mieltä askaruttaviin kysymyksiin.

Jos päädyt hakemaan lainaa, kuulemme mielellämme omia kokemuksiasi Bank Norwegian lainapalvelusta. Näiden perusteella pystymme parantamaan myös omaa palveluamme entistä paremmaksi, kun tiedämme kuinka lainanhakija kokee hakemuksen täyttämisen ja mitkä lainaan liittyvät asiat tulee ottaa huomioon lainaa hakiessa. Kaikenlainen palaute on aina tervetullutta!

 

Bank Norwegian on suomalaisten suosima

Välillä saamme palautetta siitä, että miksi lainaa täytyy hakea Norjalaista pankkia?

Harmillisesti suomalaiset pankit eivät vielä ole lähteneet yhtä innokkaasti mukaan nettimarkkinoille kuin norjalaiset pankit. Suomen nettimarkkinoille on tullut nyt viime vuosien aikaan useampi muukin norjalainen pankki kuten Instabank sekä Komplett Bank. Toivomme toki, että jossain vaiheessa suomalaiset pankin kiinnostuisivat nettimarkkinoista, koska nykypäivänä ihmiset haluavat saada tarvittavan lainan nopeasti heille sopivaan kellonaikaan.

Jos lainantarve on akuutti, ei silloin muutaman prosentin korkeampi lainakorko ole este lainan hakemiselle. Bank Norwegian on toiminut näiden vuosien ajan todella moitteettomasti ja monelle lainanhakijalle on ollut yllätys kuinka nopeasti lainahakemuksen täyttää, siihen ei mene muutamaa minuutti kauempaa aikaa ja asiakaskokemusten perusteella laina on maksettu tilille noin muutaman pankkipäivän sisällä.

 

Bank Norwegian asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu: Suomenkielisen puhelinpalvelun aukioloajat ma-pe 11:00-17:00 (Yhteydenottolomakkeen voit kuitenkin täyttää milloin vaan)

Yhteydenottolomake löytyy Bank Norwegian kotisivuilta osoitteesta: www.banknorwegian.fi

Sähköpostitse: mail@banknorwegian.fi

Yrityksen osoitetiedot: Pääkonttori Bank Norwegian AS, Postboks 338 0101, OSLO (Norja)

Usein kysyttyä Bank Norwegian pankista:

Kuka voi hakea pankkilainaa Bank Norwegian pankista?

Bank Norwegian pankin pankkilainaa voidaan myöntää 23 vuotta täyttäneille suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lisäksi lainanhakijan on oltava ollut viimeiset 36 kuukautta suomen väestörekisterissä.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Bank Norwegian myöntää lainaa summille 1000 - 60.000 euroa. Palvelusta voi myös hakea luottokorttia jopa 10.000 euron luottorajalla.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

Bank Norwegian antaa myöntämilleen lainoille 1 - 15 vuoden maksuajan. Haetun lainan voi kuitenkin milloin vain maksaa takaisin ennenaikaisesti.

Kuinka suuri korko lainassa on?

Bank Norwegian arvioi jokaisen asiakkaan erikseen, joten lainan korko on aina henkilökohtainen. Voit selvittää oman korkosi pyytämällä itsellesi maksutonta lainatarjousta. Lainojen nimelliskorko on väliltä 6,99 % - 19,99 %.

Arvostele sivu

Oliko Bank Norwegian kokemuksia-sivusta sinulle hyötyä? Anna oma arviosi sivusta:

Please wait...