Tavoita Norwegian Bank ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Kilpailuta Norwegian Bank ja 25+ muuta luotonantajaa

Uusien lainojen nimelliskorko 4,5-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.

Kysymyksiä netistä haettavista lainoista

Millainen on Norwegian Bank - laina?

Norwegian Bank – laina on osa norjalaista halpalentoyhtiötä. Bank Norwegian on saanut nimensä tästä ja on siis osaomistaja tässä lentoyhtiössä. Bank Norwegian on nettipankki, josta hakija voi hakea vakuudetonta lainaa 1000 – 60.000 euroa. Kyseinen lainantarjoaja on ollut jo pitkään yksi nettimarkkinoiden suosituimmista lainoista.

Miten Norwegian Bank - laina haetaan?

Nettipankki toimii sähköisesti verkossa. Voit hakea lainaa tietokoneella, kännykällä tai millä tahansa laitteella. Koko hakemusprosessi hoituu verkossa. Tunnistaudut palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi. Alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hakemuksen jättäminen ja tarjouksen vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään. Palvelussa toimii suomenkielinen asiakaspalvelu. Bank Norwegianin kautta hakija voi hakea suurempaa kulutusluottoa mihin tahansa rahoitustarpeeseen tai yhdistää lainapalvelun avulla useat pienemmät lainat yhteen edullisempaan lainakokonaisuuteen.

Koska voin jättää lainahakemuksen?

Lainahakemuksen voit jättää Bank Norwegian pankin käsiteltäväksi milloin haluat, vaikka keskellä yötä. Hakemukset käsitellään toimiston aukioloaikana. Hakemuksen täyttäminen on kaikkien pankkien asiakkaille maksutonta.

Kuinka suuren lainan Norwegian pankki myöntää?

Lainaa myönnetään 1000 – 60.000 euroa. Hakija saa itse määrittää lainasumman.

Onko maksuhäiriömerkintä este lainan saannille?

Valitettavasti kyllä.

Bank Norwegian tarkistaa hakijan luottotiedot automaattisesti hakemuksen yhteydessä, jolloin maksuhäiriömerkintä merkitsee automaattista hakemuksen hylkäämistä.

Usein kysytyt kysymykset

Bank Norwegian on vakavarainen pankki:

 • Liikevaihto 15 miljardia NOK (2015)
 • Nettotulot: 539 miljoonaa NOK (2015)
 • Kokonaisvarallisuus: 175 miljardia NOK (2015)
 • Toimitusjohtaja: Tine Wollebekk
 • Työntekijöiden määrä: 65 (2015)

BankNorwegian.fi | Norwegian Bank – laina

Usealle suomalaiselle on tuttua Norwegian lennot ja nyt muutama vuosi sitten Suomeen rantautui Norwegian Bank – laina. Bank Norwegianin osaomistaja on Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, josta pankin nimi on saanut alkunsa. Bank Norwegian on pankki, joka Norjan lisäksi toimii tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Bank Norwegian ei tavallisen pankkikonttorin tavoin tarjoa tavallisia käyttötilejä, vaan valikoimaan kuuluu netistä haettava laina, säästötili sekä luottokortti. Pankki toimii kokonaisuudessaan verkossa ja näin ollen lainanhakijan hakuprosessi tapahtuu netissä. Tämä tapa ei nykypäivän ihmiselle ole mitenkään vieras käsite, vaan on jopa helpotus, kun laina-asioissa ei tarvitse asioida kivijalkakonttorissa.

 

Norwegian Bank – laina nopeasti sähköisesti

Nykyään kuluttaja on tottunut käyttämään nettiä lähes kaikkeen. Verkosta ostetaan vaatteet, ruoka, matkat, vakuutukset, puhelinliittymät yms. Miksi ei siis myös lainat? Norwegian Bank – laina toimii nettihakemuksella, joka tarkoittaa, että voit tehdä koko hakemusprosessin internetissä millä tahansa laitteella. Mikä tarkoittaa, että lainaa voi hakea läppärillä, tabletilla tai vaikka matkapuhelimella. Hakemuksessa sinulta kysytään perustiedot sekä nykyiset velat ja tulot. Kun hakemus on täytetty huolellisesti loppuun asti voit allekirjoittaa hakemuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksen lähetettyäsi saat alustavan lainapäätökset heti ja kun kaikki tarvittavat tositteet/liitteet on tarkastettu, saat lainaa heti tilille.

 

Norwegian lainaa 1000 – 60.000 euroa

Nettipankista voit hakea lainaa lainatarpeesi mukaan 1000 eurosta aina 60.000 euroon saakka. Laina maksetaan hakijan tilille myönteisen päätöksen jälkeen kertaluontoisesti eikä pankki kysele mihin rahasi käytät. Lainalle saat takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Meille tulleen palautteen perusteella Bank Norwegian kokemus on ollut, että lainaa saa noin 9 – 17 % korolla. Bank Norwegian lainan korko voi olla jopa 6,99 %, joka on yksi nettipankkien alhaisimmista koroista. Nimelliskoron lisäksi lainasta veloitetaan 45 tai 95 euron avausmaksu (määräytyy haetun lainasumman mukaan) sekä 5 euron tilinhoitomaksu kuukautta kohden. Kaiken kaikkiaan yhteenvetona voidaan sanoa, että Bank Norwegian lainassa on moneen muuhun lainapalveluun verrattaen pienet kokonaiskustannukset.

Bank Norwegian palveluhinnasto: Bank Norwegian

 • Haettavat lainasummat: 1000 – 60.000 euroa
 • Laina-aika: 1- 15 vuotta
 • Palvelun ikäraja: 23 vuotta
 • Lainahakemus ja lainatarjous ilmainen.
 • Nimelliskorko alkaen 6,99 %
 • Aloitusmaksu  0 – 95 € (riippuen myönnetystä lainasummasta)
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kk.
 • Saldohinnasto 0 €
 • Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.Esim. 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää).

Tarkemman lainahinnaston sekä muut lainaan liittyvät tiedot löydät täältä: Bank Norwegian laina

 

Norwegian lainan monet hyvät ominaisuudet

Uuden edullisen lainan lisäksi voit yhdistää Bank Norwegian palvelussa vanhat lainasi yhteen edullisempaan kokonaisuuteen. Lainojen yhdistäminen tuo pidemmällä aika välillä säästöä ja selkiyttää talouttasi. Lainojen yhdistäminen on Norwegian lainalla helppoa, koska lainan myöntämisen jälkeen Bank Norwegian maksaa vanhat lainasi puolestasi pois.

Bank Norwegian kokemuksien perusteella monet suomalaisista ovat olleet myös todella tyytyväisiä Bank Norwegian luottokorttiin. Punainen Visa-kortti on todella monipuolinen ominaisuuksiltaan. Kortissa ei ole laisinkaan vuosimaksua ja jokaiselle nostolle käyttäjä saa korotonta maksuaikaa aina 45 päivää. Jokainen ostot kerryttää CashPoint-pisteitä ja maksettuasi 50 % matkastasi Norwegian-luotolla saat matkallesi ilmaisen matkavakuutuksen sekä peruutussuojan.

 

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on toiminut Suomen lainamarkkinoilla vuodesta 2015 ja heti ensi metreiltä norjalainen pankki sai hyvän vastaanoton. VertaaLainaa.fi saamien asiakaspalautteiden perusteella Norwegian Bank – laina on saanut hyvän vastaaoton ja paljon positiivista palautetta.

Hyvää palautetta on tullut:

Hakemuksen helppokäyttöisyydestä – Hakemuksen täyttämiseen on mennyt aikaa vain noin 5 minuuttia.

Lainahakemus on käsitelty nopeasti – Alustava lainapäätös on tullut heti ja lopullisen lainapäätöksen on saanut keskimäärin 1 – 3 arkipäivässä.

Bank Norwegian lainakorko: Lainan korko on kiistatta yksi halvimmista (6,99 %)

Lainaa on saanut moneen käyttötarkoitukseen: Jokaisella on eri lainatarpeet ja lainaa on myönnetty esimerkiksi kodin remonttiin, asunnon tai auton ostoon, lomamatkaan yms.

Lainan on saanut nopeasti: Moni hakija on päätynyt pikavipin sijaan ottamaan Norwegian lainan edullisemmalla korolla.

Huonoa palautetta on tullut: 

Ikärajasta: Lainaa voi hakea yli 23- vuotias (täältä löytyy lainaa 19 vuotiaalle).

Norjalainen omistaja toimii “yli rajojen”: Osa suomalaisista haluaisi suosia kotimaista lainapalvelua.

On hyvä muistaa, että vaikka kyseessä on norjalaisomisteinen pankki, asiakaspalvelu on suomenkielellä.

 

Bank Norwegian yhteystiedot:

Bank Norwegian AS

Postboks 338

0101 Oslo Norge

Sähköposti: complains@banknorwegian.fi

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi