Lainaa 4500 euroa

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Lainaa 4500 euroa jopa 25 eri pankistaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Lainaa 4500 euroa heti tililleSaat lainapäätöksen heti

Lainaa 4500 euroa ilman vakuuksiaLainaa jopa 60 000 €

Lainaa 4500 euroa luotettavastiKotimainen palvelu

Lainaa 4500 euroa alkaen vain 39€/kk

Hae lainaa 4500 euroa sinulla sopivalla maksuajalla. Alla olevasta lainavertailu näyttää esimerkit 4500 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme. Laske myös lainalaskurilla miten lainan todellinen vuosikorko muuttuu, kun lainaan lisätään esimerkiksi kiinteä tilinhoitomaksu. Meidän maksuton lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan paremmin sen, mistä lainan todellinen vuosikorko syntyy.

Kilpailuta laina noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten voit saada useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä niistä on juuri sinulle halvin laina.

Pyrimme aina neuvottelemaan asiakkaillemme markkinoiden parhaan koron.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
4500 €1 vuotta393 €Hae lainaa
4500 €2 vuotta203 €Hae lainaa
4500 €3 vuotta140 €Hae lainaa
4500 €4 vuotta108 €Hae lainaa
4500 €5 vuotta89 €Hae lainaa
4500 €6 vuotta77 €Hae lainaa
4500 €7 vuotta68 €Hae lainaa
4500 €8 vuotta61 €Hae lainaa
4500 €9 vuotta56 €Hae lainaa
4500 €10 vuotta52 €Hae lainaa
4500 €11 vuotta48 €Hae lainaa
4500 €12 vuotta45 €Hae lainaa
4500 €13 vuotta43 €Hae lainaa
4500 €14 vuotta41 €Hae lainaa
4500 €15 vuotta39 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 4500 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Näin haet lainaa 4500 euroa VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Löydä edullinen laina 4500 eurolle VertaaLainaa.fi -palvelun avulla. Voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja, kuluja ja maksuehtoja nopeasti ja vaivattomasti sivustomme kautta. Näin voit löytää parhaan lainatarjouksen ja säästää rahaa.

4500 euron lainojen vertaileminen VertaaLainaa.fi -palvelussa on helppoa. Voit valita haluamasi lainasumman ja laina-ajan ja me näytämme sinulle eri lainantarjoajien tarjoamat vaihtoehdot. Voit suodattaa tuloksia muun muassa lainan koon, laina-ajan, kuukausierän, korkokaton ja muiden ominaisuuksien perusteella ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hakea sitä suoraan VertaaLainaa.fi -palvelun kautta. Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se eteenpäin. Saat yleensä päätöksen lainahakemuksestasi muutaman päivän kuluessa. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yleensä muutaman päivän kuluessa.

Hyödynnä VertaaLainaa.fi -palvelua ja löydä edullisin lainatarjous 4500 euron lainalle.

 

Kuka voi hakea lainaa 4500 euroa?

Lähtökohtaisesti 4500 euron lainan hakeminen on avoin kaikille täysi-ikäisille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja hyvä luottotietohistoria. Lainan hakijan luottokelpoisuus arvioidaan yleensä useilla tekijöillä, kuten maksuhistorialla, tuloilla, asumismuodolla ja muilla taloudellisilla tekijöillä. Nämä tekijät vaikuttavat siihen, kuinka paljon rahaa lainanantaja on valmis lainaamaan, kuinka korkeaksi koron laina muodostuu ja kuinka pitkäksi ajaksi lainan voi ottaa.

Jokaisella lainapalvelulla on kuitenkin omat kriteerinsä, joiden perusteella he päättävät, myöntävätkö he lainaa hakijalle vai eivät. Esimerkiksi pankit, jotka tarjoavat suuria lainoja, voivat vaatia korkeampia luottokelpoisuusvaatimuksia kuin online-lainanantajat. On myös hyvä muistaa, että vaikka olet oikeutettu hakemaan 4500 euron lainaa, lainanantaja voi myöntää sinulle vähemmän, jos he katsovat sen olevan sinulle sopivampi summa.

Jos olet täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja hyvä luottotietohistoria, voit harkita 4500 euron lainan hakemista. Vertaa lainoja ja eri lainantarjoajien lainatarjouksia ja tarkista heidän vaatimuksensa ennen lainan hakemista.

 

Kuinka pitkällä maksuajalla voin hakea lainaa 4500 euroa?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 4500 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla. Maksuajan voit valita itse yhden vuoden tarkkuudella. Jos haluat lainallesi joustavamman maksuajan, voit valita lainatarjouksista joustoluoton, jossa ei ole ennalta määrättyä kiinteää maksuaikaa. Joustoluoton kohdalla kuukausierän suuruus ja maksuajan pituus riippuu täysin siitä, kuinka paljon olet nostanut luottoa käyttöösi. Kilpailutamme lainan myös norjalaisilla pankeilla, kuten Instabank ja Komplett Bank, joista voi hakea joustoluoton ilman lyhennyspakkoa.

 

Voinko saada 4500 euroa heti tililleni?

Jos täytät palvelumme vaatimukset lainanhakijalle ja saat hyväksyttyjä lainatarjouksia, saat lainaa heti tilille kun olet allekirjoittanut ja palauttanut lainasopimuksen kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Suomen lain mukaan lainoja ei voida maksaa kello 23.00 – 7.00 välisenä aikana.

 

Voinko hakea lainaa 4500 euroa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Kaikki lainat joita palvelumme kautta voi kilpailuttaa ovat täysin vakuudettomia. Halutessasi voit hakea lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, jolloin saatte paljon paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös.

 

Näin haet lainaa 4500 euroa:

  1. Täytä lainahakemus palvelussamme. Palvelumme välittää lainatarjouspyyntösi automaattisesti noin 25 eri luotonmyöntäjälle.
  2. Vertaa lainatarjouksia ja valitse niistä halvin. Me toimitamme sinulle useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.
  3. Toimita mahdollisesti pyydetyt liitteet. Lainaa ei voida maksaa tilillesi, ennen kuin olet toimittanut kaikki pyydetyt liitteet.
  4. Allekirjoita lainasopimus. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Nosta 4500 euron laina tilillesi. Voit nostaa lainaa tilillesi kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

 

Kuinka paljon 4500 euron lainan korot ja kulut ovat?

4500 euron lainan korot ja kulut riippuvat useista tekijöistä, kuten lainanantajasta, laina-ajasta ja lainanhakijan luottokelpoisuudesta. Ennen kuin päätät hakea lainaa, on tärkeää ymmärtää, mitä korot ja kulut voivat olla ja miten ne voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Korko on se osuus lainan kustannuksista, jonka lainanantaja veloittaa lainasta. Korko määritetään usein lainanhakijan luottokelpoisuuden ja muiden tekijöiden perusteella. Lainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se voi vaihdella lainanantajasta riippuen.

Kulut puolestaan ​​ovat muita kuluja, joita lainanantaja veloittaa lainan hakijalta. Näitä voivat olla esimerkiksi tilinhoitokulut, avausmaksut tai muut vastaavat kulut. Kulut voivat vaihdella lainanantajasta riippuen, joten on tärkeää tarkistaa, mitkä kulut liittyvät tiettyyn lainatarjoukseen ennen sen hyväksymistä.

4500 euron lainan korot ja kulut voivat vaihdella merkittävästi lainanantajasta ja laina-ajasta riippuen. Esimerkiksi jos otat 4500 euron lainan 12 kuukauden takaisinmaksuajalla, korko voi olla 5-10% luokkaa, ja mahdolliset kulut lisäävät kokonaiskustannuksia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainanantajien tarjoamat korot ja kulut voivat muuttua ajankohdan ja markkinatilanteen mukaan.

Ennen kuin haet lainaa, vertaile eri lainantarjoajien tarjouksia ja tutustu huolellisesti lainan ehtoihin. Näin voit löytää parhaan tarjouksen ja välttää yllätyksiä koron ja kulujen suhteen. Muista myös aina tarkistaa, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa, jotta vältät ylimääräiset maksut ja kustannukset.

 

Kuinka nopeasti saan lainaa 4500 euroa tilille?

4500 euron lainan saaminen tilillesi voi kestää eri aikoja riippuen siitä, mistä olet hakemassa lainaa ja minkälaista lainaa olet hakemassa. Useimmat lainantarjoajat lupaavat kuitenkin nopean lainan ulosmaksun, joka voi kestää vain muutaman päivän.

Jos haet 4500 euron lainaa perinteisestä pankista, lainan saaminen voi kestää yleensä muutaman päivän tai jopa viikon. Pankkien lainaprosessi voi olla hieman hitaampi kuin netissä toimivien lainanantajien, sillä pankit vaativat yleensä enemmän dokumentteja ja vakuuksia ennen kuin hyväksyvät lainan. Pankkilainoissa voi kuitenkin olla alhaisempi korko kuin netin kautta haettavissa lainoissa.

 

Vertaa 4500 euron lainoja eri lainantarjoajilta ja säästä rahaa

4500 euron lainan vertaileminen eri lainantarjoajilta voi auttaa sinua säästämään rahaa ja löytämään edullisimman lainan juuri sinulle. Vaikka lainasumma onkin kohtuullisen pieni, voi eri lainantarjoajien välillä olla suuria eroja korkojen ja kulujen suhteen.

Yksi tapa vertailla 4500 euron lainoja on käyttää luotettavaa lainavertailusivustoa, kuten VertaaLainaa.fi. Sivustomme avulla voit vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja ja löytää edullisimman lainan nopeasti ja helposti. Sivusto kokoaa yhteen eri lainantarjoajien tarjoukset yhdelle sivulle, joten voit verrata eri lainojen korkoja, kuluja ja maksuehtoja yhdellä silmäyksellä.

Lainavertailusivuston käyttäminen auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse käydä läpi jokaisen lainantarjoajan tarjouksia erikseen. Sen sijaan voit käyttää vertailusivustoa nopeasti selvittääksesi, mikä lainantarjoaja tarjoaa sinulle edullisimmat lainaehdot.

Kun vertailet 4500 euron lainoja eri lainantarjoajilta, on tärkeää kiinnittää huomiota korkojen ja kulujen lisäksi myös lainan ehtoihin.

Lainaa 4500 euroa – info listaus

Alla kaikki sivustomme suosituimmat pankit ja muut rahalaitokset, joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

PalveluLainaaMaksuaikaKorko
Bank Norwegian logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 5,99%
Pop Pankki logo2000-20.000€1-10 vuottaAlkaen 6,90%
Aktia pankki logo2500-20.000€2-10 vuottaAlkaen 4,50%
Resurs Bank logo1000-50.000€1-12 vuottaAlkaen 6,95%
instabank logo500-50.000€3-15 vuottaAlkaen 7,99%
Bigbank logo1000-50.000€1-10 vuottaAlkaen 5,90%
Nordax Bank logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,90%
Komplett Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,99%
Collector Bank logo2000-25.000€2-15 vuottaAlkaen 9,90%
Avida Finans logo2000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,95%
Fixura logo1000-20.000€2-6 vuottaAlkaen 6,90%
MyLender logo2000-30.000€1-12 vuottaAlkaen 7,00%
Credigo logo500-10.000€2-15 vuottaAlkaen 8,90%
Fellow Pankki logo1000-30.000€1-15 vuottaAlkaen 7,00%
Halino logo500-6000€1-5 vuottaAlkaen 14,8%
Bondora logo100-10.000€1-5 vuottaAlkaen 9,90%
Lainasto logo100-3000€1-4 vuottaAlkaen 20,0%
Saldo.com logo300-10.000€1-7 vuottaAlkaen 13,9%
Ferratum Bank logo2000-30.000€1-10 vuottaAlkaen 8,50%
Omalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Rahoitu logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%

Lainaa 4500 euroa – Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 4500 euroa?

Lainaa 4500 euroa voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset, riittävät tulot.

Mistä voi hakea lainaa 4500 euroa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus niin palvelumme kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainavertailu ja kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido vielä mihinkään. Hae lainaa ja tutustu lainatarjouksiin rauhassa.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 4500 euroa?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Voiko 4500 euroa lainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainaa varten hakija voi kuitenkin hankkia yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos sopiva lähipiiristä löytyy.

VertaaLainaa.fi
Logo