Bank Norwegian kokemuksia

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Bank Norwegian kokemuksia

Monille suomalaisille on tuttu lentoyhtiö nimeltä Norwegian, mutta moniko tietää lainapalvelusta Bank Norwegian? Kerromme hieman tarkemmin tästä kyseisestä lainapalvelusta. Tarkastelemme samalla myös Bank Norwegian kokemuksia ja sitä miten kaikki käytännössä toimii?

Bank Norwegian on norjalainen nettipankki, joka toimii Suomessa 100 % sähköisessä muodossa, eli vain verkossa. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa, että lainaa haetaan verkkohakemuksella ja palveluun tunnistaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Digitalisaation myötä tämä on erittäin turvallista ja edullista, koska sähköinen järjestelmä takaa nopean lainankäsittelyn sekä lainan alhaisemman koron. Vaikka palvelun nimi ja pääkonttori sijaitsee Norjassa, on asiakaspalvelu kuitenkin suomenkielinen.

Miten sähköinen järjestelmä takaa edullisemman hinnoittelun? Siitä syystä, että palvelun takana ei tarvitse olla niin paljon henkilökuntaa käsittelemässä asiakkaiden lainahakemuksia ja näin ollen henkilökunnalle ei tarvitse palkata kalliita liiketiloja. Nämä kuluerät vähennetään suoraan korkomaksuista, näin lainanhakija hyötyy edusta ja saa lainaa helpommin ja edullisemmin.

Bank Norwegian lainapalvelun tuotevalikoimaan kuuluu monipuoliset lainat, monikäyttöinen Bank Norwegian luottokortti sekä talletustili millä tavoin asiakkaan on helppo aloittaa säästäminen. Monipuolisilla lainatuotteillaan toimiva pankki toimii tällä hetkellä aktiivisesti Suomessa, Norjassa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Asiakaskokemusten ja kyselyidemme mukaan Bank Norwegian on ollut yksi suosituimmista lainapalveluista. Mihin suosio perustuu, se selviää varmasti Bank Norwegian kokemuksia lukemalla.

 

Päivitetty: 14,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Bank Norwegian kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia Bank Norwegian palvelusta

VertaaLainaa.fi tekee jatkuvaa taustatyötä lainanhakijoiden hyväksi. Sivuston pääperiaatteena on tarjota lainanhakijoille mahdollisimman kattava ja puolueeton kuva lainamarkkinoista ja tarjolla olevista lainapalveluista.

Kilpailu on kovaa ja lainasektorille pyrkii jatkuvasti uusia lainapalveluita houkuttelevilla tarjouksillaan. Jotta lainanhakija saisi tarpeeksi rehellisen kuvan lainapalveluista, VertaaLainaa.fi poimii sivustolleen vain hinnoittelultaan edullisimmat ja lainaehdoiltaan selkeimmät palvelut.

Yksi näistä kärkipään palveluista on Bank Norwegian. Ja on sanomattakin selvää, ettei yksikään lainapalvelu saavuta suosiotaan, ellei asiakkaat ole siihen tyytyväisiä. Todella monet asiakkaista valitseekin lainapalvelun sen perusteella mikä on saanut parhaat arvostelut tai postiivisemmat kokemukset. Tämä ei ole laisinkaan väärä tapa valita lainapalvelua, päinvastoin. Jos lainapalvelu on jollain tavoin epärehellinen, vaikeahakuinen tai muuten vain epämääräinen, kuka sellaista lainaa haluaisi hakea?

Bank Norwegian palvelun parhaat ominaisuudet ovat: 

1

Nopea

Bank Norwegian pankki toimii sähköisesti. Täytä hakemuksen netissä ja saat alustavan lainapäätöksen heti nähtäville. Kun tarvittavat tositteet on lähetetty Bank Norwegian palveluun, voit allekirjoittaa lainapäätöksen heti omilla verkkopankkitunnuksillasi.

2

Edullinen lainakorko

Bank Norwegian lainassa on edullinen, alkaen 6,99 % korko. Pankki tekee oman riskianalyysin jokaiselle lainahakijalle ja lainan korko määräytyy hakijan tulojen, nykyisten velkojen sekä haettavan lainasumman ja maksuajan mukaan. Bank Norwegian kokemusten perusteella saa käsityksen, että edullinen laina vertailun jälkeen on usein löytynyt juuri Bank Norwegian lainapalvelusta. Rinnakkaishakijan kanssa haettuun lainaan saa usein matalemman koron.

3

Monipuolinen

Bank Norwegian lainapalvelusta voit hakea uuden lainan lisäksi vanhoille lainoille yhdistelylainaa tai monipuolisen luottokortin. Esimerkiksi useiden pienten lainojen yhdistely voi tuoda lainakuluihin pidemmällä aikavälillä selvää säästöä. Bank Norwegian on myös ainoa lainapalvelu, joka maksaa vanhat lainat puolestasi pois uuden lainan myöntämisen jälkeen.

4

Luotettava

Bank Norwegian kokemukset puhuvat puolestaan, että kaikki palvelussa toimii mutkattomasti ja luotettavasti. Voit hakea nettipankista lainaa 1000 – 60.000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla. Bank Norwegian lainakorko vaihtelee välillä 6,99 % – 19,99 %. Kokemusten perusteella keskimääräinen lainakorko on ollut 7,00 % – 15,00 % väliltä. Hakijan tulee olla 23 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Lainaa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Lainaa haetaan turvallisella nettihakemuksella ja alustavan lainapäätöksen hakija saa heti.

Tarkemmin pääset lukemaan asiakaspalautteita Bank Norwegian artikkelin alaosasta. Liity samalla keskusteluun, kysy lainaan liittyviä kysymyksiä, niin ylläpito vastaa parhaansa mukaan mieltä askaruttaviin kysymyksiin.

Jos päädyt hakemaan lainaa, kuulemme mielellämme omia kokemuksiasi Bank Norwegian lainapalvelusta. Näiden perusteella pystymme parantamaan myös omaa palveluamme entistä paremmaksi, kun tiedämme kuinka lainanhakija kokee hakemuksen täyttämisen ja mitkä lainaan liittyvät asiat tulee ottaa huomioon lainaa hakiessa. Kaikenlainen palaute on aina tervetullutta!

 

Bank Norwegian on suomalaisten suosima

Välillä saamme palautetta siitä, että miksi lainaa täytyy hakea Norjalaista pankkia?

Harmillisesti suomalaiset pankit eivät vielä ole lähteneet yhtä innokkaasti mukaan nettimarkkinoille kuin norjalaiset pankit. Suomen nettimarkkinoille on tullut nyt viime vuosien aikaan useampi muukin norjalainen pankki kuten Instabank sekä Komplett Bank. Toivomme toki, että jossain vaiheessa suomalaiset pankin kiinnostuisivat nettimarkkinoista, koska nykypäivänä ihmiset haluavat saada tarvittavan lainan nopeasti heille sopivaan kellonaikaan.

Jos lainantarve on akuutti, ei silloin muutaman prosentin korkeampi lainakorko ole este lainan hakemiselle. Bank Norwegian on toiminut näiden vuosien ajan todella moitteettomasti ja monelle lainanhakijalle on ollut yllätys kuinka nopeasti lainahakemuksen täyttää, siihen ei mene muutamaa minuutti kauempaa aikaa ja asiakaskokemusten perusteella laina on maksettu tilille noin muutaman pankkipäivän sisällä.

 

Bank Norwegian asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu: Suomenkielisen puhelinpalvelun aukioloajat ma-pe 11:00-17:00 (Yhteydenottolomakkeen voit kuitenkin täyttää milloin vaan)

Yhteydenottolomake löytyy Bank Norwegian kotisivuilta osoitteesta: www.banknorwegian.fi

Sähköpostitse[email protected]

Yrityksen osoitetiedot: Pääkonttori Bank Norwegian AS, Postboks 338 0101, OSLO (Norja)

Usein kysyttyä Bank Norwegian pankista:

Kuka voi hakea pankkilainaa Bank Norwegian pankista?

Bank Norwegian pankin pankkilainaa voidaan myöntää 23 vuotta täyttäneille suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lisäksi lainanhakijan on oltava ollut viimeiset 36 kuukautta suomen väestörekisterissä.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Bank Norwegian myöntää lainaa summille 1000 - 60.000 euroa. Palvelusta voi myös hakea luottokorttia jopa 10.000 euron luottorajalla.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

Bank Norwegian antaa myöntämilleen lainoille 1 - 15 vuoden maksuajan. Haetun lainan voi kuitenkin milloin vain maksaa takaisin ennenaikaisesti.

Kuinka suuri korko lainassa on?

Bank Norwegian arvioi jokaisen asiakkaan erikseen, joten lainan korko on aina henkilökohtainen. Voit selvittää oman korkosi pyytämällä itsellesi maksutonta lainatarjousta. Lainojen nimelliskorko on väliltä 6,99 % - 19,99 %.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo