Häälaina juhlien järjestämiseen

Me kilpailutamme 25 pankkia puolestasi, täysin ilmaiseksi.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Hääbudjetin suunnittelu

Häiden järjestäminen alkaa budjetin suunnittelusta. Jokaisella pariskunnalla on oma näkemykset hääpäivän kulusta, tarjoilusta, juhlavieraiden määrästä sekä hääpaikasta. Kaikki nämä edellä mainitut asiat sekä monet muut pienet yksityiskohdat vaikuttavat häiden kustannuksiin sekä siihen päätökseen tarvitseeko häitä varten ottaa häälainaa?

Osalle pariskunnista on alusta asti selvää, että häät halutaan maksaa itse säästöistä. Useat pariskunnan haluat panostaa ikimuistoiseen päivään ja päätyvät ottamaan hääpäivää ja häämatkaa varten tarvittavan kokoisen lainan. On myös vanhempia, jotka haluavat olla omalta osaltaan auttamassa häiden kustannuksissa, joko antamalla rahaa häiden järjestämistä varten tai toimimalla häälainan takaajina. Oli sitten vaihtoehtona mikä tahansa tai jotain siltä väliltä, on päivänselvää, että suuremmat häät eivät ole mikään halpa kustannuserä maksettavaksi.

Useat pariskunnat turvautuvat häiden järjestelyissä osittain omiin säästöihin ja loput juhlista rahoitetaan häälainalla. Alkuun voi tuntua tarpeettomalta ottaa yhtä päivää varten lainaa, mutta usealla pariskunnalla häiden järjestäminen omilla säästöillä tietäisi hyvin pieniä häitä tai ei häitä ollenkaan. Lainaa kun otetaan veneen ostoon, asunnon hankintaan sekä autoa varten, niin miksi ei tärkeiden ja ikimuistoisten häiden järjestämiseen?

Vertaalainaa on lainojen vertailuun erikoistunut palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainan jopa noin 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuttamalla häälainan mahdollisimman monen eri luotontarjoajan kesken saat nopeasti selville, mistä löytyy edullisin lainan tärkeän päivän järjestämiseen. Kilpailuta laina jo tänään, niin pääset suunnittelemaan unelmiesi häitä. Budjetin ja rahoituksen hankkiminen jo alkuun on hyvin tärkeää, jotta tietää, minkä verran häihin voi satsata rahaa.

Häälaina ilman vakuuksia on nopeasti maksettuna tilille, mutta halutessanne voitte hakea lainaa yhdessä tulevan puolisonne kanssa. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista lainanhakijaa on pankin ja rahoituslaitoksen luottotappioriski pienempi. Näin ollen he pystyvät tarjoamaan lainaa suuremman määrän paremmilla lainaehdoilla, joka tarkoittaa lainaan pienempää korkoa.

 

Päivitetty: 14,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuka voi hakea häälainaa netistä?

Häälaina on yleensä vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset joilla on puhtaat luottotiedot. Häälainan saamisen edellytyksenä hakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot eikä tiedoissa saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka paljon häälainaa voi hakea?

Häälainaa voi hakea jopa 60 000 euroon saakka. Suunnittele hääbudjetti ennen lainan hakemista yhdessä tulevan puolisonne kanssa, niin teidän on helppo hakea tarvittava määrä lainaa.

Kuinka pitkä maksuaika häälainassa on?

Tämä riippuu paljon haetun häälainan suuruudesta. Maksuaikaa voi saada väliltä 1 – 15 vuotta, mutta haetun häälainan voi myös maksaa takaisin nopeammin, vaikka häälahjana saaduista rahoista osittain tai kokonaan.

Mistä häälaina kannattaa hakea?

Häälaina kannattaa kilpailuttaa netissä kauttamme maksuttomassa lainojen kilpailutuspalvelussa. Etunasi on se, että lainahakemus kilpailutetaan monen eri pankin ja rahoitusyhtiöiden välillä. Tulet siis saamaan yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset.

Koska häälaina kannattaa kilpailuttaa?

Häälainaa hakiessa kannattaa olla liikkeellä ajoissa. Häät ovat suuri juhla, joten niitä suunnitella tarkoin. Yleensä häiden suunnittelu alkaa budjetin laatimisesta. Kirjatkaa ylös kaikki kulut, mitä häihin tulee. Tarkemman budjetin laatimisen jälkeen on huomattavasti helpompi arvioida, minkä verran käytätte säästössä olevia varoja häiden järjestämiseen ja minkä verran tarvitsette mahdollisesti lainaa.

Häälainan kilpailuttaminenkin kannattaa aloittaa ajoissa. Mitä aikaisemmin aloitat lainan kilpailuttamisen, sitä varmemmin löydät edullisen lainan. Hoitamalla häälainan kilpailuttamisen ajoissa, sinulle jää myös enemmän aikaa itse juhlien järjestämiseen. Kilpailuta häälaina palvelumme kautta, niin saat lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon häiden budjetin suunnittelussa?

Tässä muutamia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon:

Miettikää alkuun vierasmäärä? Tämä vaikuttaa oleellisesti moneen seuraavaan asiaan. Varmasti suurin menoerä häissä on ruoka- ja juomatarjoilu. On tärkeä päättää millaista ruokaa häissä tarjoillaan ja kuuluuko illan ohjelmaan myös maksuttomat alkoholijuomat ja muut virvoitusjuomat sekä iltapala.

Juhlapaikan varaaminen/vuokraaminen. Juhlapaikan sijaintia kannattaa miettiä hyvissä ajoin, suosituimmat paikat menee hyvin nopeasti. Myös hinnassa voi säästää huomattavasti, jos vertailee eri paikkoja eikä valitse sitä hienointa ja kalleinta. Juhlapaikasta saa itse tekemällä hyvin viihtyisän, kunhan siihen jaksaa panostaa omalla työllään.

Hääpuvut, kampaus, valokuvaus. Haluatteko ostaa itsellenne omat hääasut vai olisiko kannattavaa vuokrata puvut pukuvuokraamosta? Kampauksen tekoon voi lähipiiristä löytyä joku ammattitaitoinen henkilö vai onko parempi varata aika kampaajalle?

Hääparin sormukset. Miettikää yhdessä sormusten hintaa. Sormuksien hinnoittelussa on huomattavia eroja.  Tämä on kuitenkin ainoa konkreettinen asia, joka jää häiden jälkeen varsinaisesti näkyville. Sormuksen tulee kestää aikaa ja olla omistajalleen mieleinen. Kuinka paljon sormuksiin on valmis panostamaan riippuu täysin parista itsestään. Hintahaitari liikkuu keskimäärin noin parin sadan ja usean tuhannen euron välillä.

Hääbändi. Haluatteko juhliin livemusiikkia? Bändin soittaminen voi lohkaista budjetista muutaman tuhat euroa.

Juhlapaikan koristelu, ja kutsukortit. Itse tekemällä säästää pitkän pennin. Tähän kannattaa varata riittävästi aikaa.

Häämatka. Jokainen tuore aviopari haluaa varmasti juhlistaa naimisiin menoa yhteisellä matkalla. Osan häämatkan kustannuksista voi saada kuitattua vierailta saaduilla häärahalahjoituksilla, mutta osaan matkasta täytyy ehkä löytää vielä rahoitus. Tämä on hyvä huomioida, jo hääbudjettia tehdessä.

Muuta muistettavaa: Kirkon ja papin varaus, morsiuskimppu, hääyö, kuljetukset, tanssikurssi, kaasot ja bestman.

 

Millainen häälaina juhlien järjestämiseen?

Siinä vaiheessa kun hääbudjetti on saatu laadittua on aika miettiä, mistä laina häitä varten haetaan.

Perinteisen pankin sijaan moni hääpari ottaa lainan suoraan netistä.

Netistä löytyy niin vakuudettomia lainoja kuin vakuudellisia lainoja. Vakuudeton laina tarkoittaa, ettei hääparin tarvitse ottaa lainaa varten laisinkaan takaajaa tai muuta vakuutta. Netistä löytyy useita vakuudettomia lainoja, joissa lainasummat vaihtelevat 100 eurosta jopa 60000 euroon saakka. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on 1 – 20 vuotta.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa ja alustava lainapäätös annetaan jo muutamassa minuutissa. Monet palvelut tarjoavat lainaa nopeasti, jotta häiden suunnittelusta päästää toteuttamisvaiheeseen nopealla aikataululla.

Vinkki: Jos teidän on vaikea tarkalleen hahmottaa lainan kustannuksia, ottakaa avuksenne palvelumme suosittu lainalaskuri. Lainalaskuri laskee heti arvion lainan korosta sekä kuukausierästä.

Tarkan arvion lainan kustannuksista saatte pyytämällä ilmaiset lainatarjoukset. Saatuanne lainatarjoukset voitte vertailla lainoja ja niiden ehtoja toisiinsa kaikessa rauhassa.

Kilpailuta häälaina

Häälaina avuksi unelmien toteuttamiseen

Ilman häälainaa juhlien järjestäminen ei olisi monellekaan mahdollista tai häistä tulisi ilman rahoitusta hyvin suppeat ja pienet. Tämäkin toki on monelle pariskunnalle oikea ratkaisu.

Jos häiden järjestämiseen haluaa kuitenkin panostaa aikaa ja rahaa palvelussamme on esiteltynä useita pankkeja ja muita lainantarjoajia, joista pariskunta voi hakea lainaa ilman vakuuksia unelmiensa häiden järjestämiseen.

Päätöksen tekemistä helpottaa se, maksuton lainavertailupalvelumme kilpailuttaa lainahakemuksen puolestanne monen eri lainatarjoajan välillä. Häitä suunnitteleva pariskunta saa meiltä näin ollen valmiit lainatarjoukset vertailtavakseen ilman maksua tai sitovaa päätöstä.

 

Kenelle häälaina voidaan myöntää?

Sinun tulee olla:  Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky

Sinulla ei saa olla: tiedoissasi maksuhäiriömerkintöjä

Sinun tulee olla: vähintään täysi-ikäinen (alkaen lainaa 18 vuotiaalle).

Sinä voit olla: Minkä pankin asiakas tahansa hakeaksesi häälainaa

 

Häälainan kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Häälainan kilpailuttaminen on tärkeä askel, kun suunnittelet häiden järjestämistä. Kilpailuttamalla lainat voit löytää parhaan mahdollisen lainan, joka sopii sinun tarpeisiisi ja budjettiisi. VertaaLainaa.fi on palvelu, joka auttaa sinua löytämään häälainan.

VertaaLainaa.fi on vertailusivusto, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lainoja eri tarpeisiin. Häälainojen kilpailutus on yksi selkeä tapa löytää häitä varten sopiva ja edullinen laina. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemuslomake, johon lisäät henkilökohtaiset tietosi ja lainatarpeesi 1000 – 60 000 euron väliltä.

Hakemuksen jättämisen jälkeen palvelu etsii automaattisesti lainantarjoajia, jotka vastaavat tarpeitasi. Näet kaikki löydetyt lainatarjoukset yhdessä paikassa, joten sinun ei tarvitse etsiä niitä erikseen eri paikoista. Näin voit vertailla eri lainatarjouksia helposti ja löytää parhaan tarjouksen häälainalle.  Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, lainantarjoaja siirtää rahat suoraan pankkitilillesi.

 

Kilpailuta häälaina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Häälainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Häät ovat yksi elämän suurimmista juhlista, mutta niiden järjestäminen voi olla kallista. Häälaina ilman vakuuksia on yksi tapa rahoittaa häät ja tarvittavat juhlatarvikkeet ilman, että tarvitsee antaa omaisuuttaan vakuudeksi.

Häälaina ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että voit saada lainaa ilman, että tarvitset lainalle takaajia tai vakuuksia.

VertaaLainaa.fi-palvelu auttaa sinua löytämään parhaan häälainan ilman vakuuksia. Palvelusta voit hakea lainaa 1000 – 60 000 euroa ja maksuajan voit valita 1 – 15 vuoden väliltä. Voit valita sopivan lainan määrän ja maksuajan hääbudjetin mukaan.

Lainan saaminen edellyttää yleensä säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. Lainan korko voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä, joten vertailu kannattaa aina. Korko voi myös riippua lainan määrästä ja maksuajasta. Laina-aika kannattaa valita huolella, jotta maksuerät sopivat budjettiisi.

Kun olet löytänyt sopivan lainatarjouksen useiden kilpailutuksessa mukana olevien pankkien väliltä, voit hyväksyä sen ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Laina maksetaan yleensä suoraan pankkitilillesi, ja voit käyttää sen häiden järjestämiseen tai muihin tarpeisiin.

 

Mihin lainan ilman vakuuksia voi käyttää?

Lainaa ilman vakuuksia voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon, matkustamiseen, terveydenhuoltokuluihin tai muihin henkilökohtaisiin tarpeisiin. Laina voi auttaa kattamaan odottamattomia kustannuksia tai toteuttamaan unelmia, kun tarvittavat varat eivät ole heti käytettävissä. Lainan käyttötarkoituksen valinta riippuu yksilön tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. Laina ilman vakuuksia soveltuu siin hyvin kattavasti moneen muuhunkin kuin vain häiden järjestämiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä häälainasta:

Kuinka paljon häälainaa voi hakea?

Häälainaa voi hakea häiden järjestämistä varten jopa 1000 – 60.000 euroa helposti täytettävällä lainahakemuksella. VertaaLainaa.fi palveluun jätetty lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat nopeasti selville mistä löytyy sopiva vakuudeton häälaina.

Tarvitaanko häälainaa varten vakuuksia tai takausta?

Ei tarvita, sen vuoksi monet hääjuhlaa järjestävät parit ottavatkin vakuudettoman häälainan, koska häälainaa varten ei haluat pyytää sukulaisia tai tuttavia lainan takaajaksi.

Onko häälainan käyttötarkoitus tarkemmin määritelty?

Ei ole, häälainan saa käyttää jokainen haluamallaan tavalla. Häälainan saa käyttää koristeluun, hääpuvun ostamiseen, pukuvuokraan, juhlapaikan ja ruokakulujen maksamiseen ja moneen muuhun. Vakuudettoman lainan käyttötarkoitusta ei ole mitenkään rajattu. Jokaisen lainanhakijan toivotaan kuitenkin ottavan lainaa vastuullisesti ja vain sen verran mitä tarvitsee.

Mikä on häälainan laina-aika?

Häälainaan saa takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta ja hakijan toiveista.

Miksi kannattaa hakea häälainaa?

Häälainan hakeminen on hyvä vaihtoehto, jos haluat järjestää unelmiesi häät, mutta sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä tai rahaa järjestelyihin. Häälaina voi auttaa sinua kattamaan häiden kustannukset ja mahdollistaa sinulle unelmiesi päivän.

Mitä kuluja häälainaan liittyy?

Häälainaan liittyy yleensä korkokuluja ja muita kuluja, kuten avaus- ja hallinnointikuluja. Kustannukset vaihtelevat lainantarjoajien välillä, joten lainavertailu kannattaa aina.

Miten nopeasti häälainan saa?

Häälainan saaminen tilille kestää noin 1 – 2 päivää. Usein lainaa on kuitenkin mahdollista saada nopeasti hyväksytyn hakemuksen jälkeen. Laina voidaan parhaassa tapauksessa maksaa tilille heti saman päivän aikana sen hakemisesta.

VertaaLainaa.fi
Logo