Kodinkone laina tai muu arjen rahoitus jopa 60 000 € saakka

Hae lainaa kodinkoneita tai muita arjen menoja varten sopivalla kuukausierällä.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Kodinkone lainaa netistä ilman vakuuksia

Pesukone, jääkaappi tai muu kodinkone menee usein juuri silloin rikki, kun omassa taloudessa on muitakin menoja. Kodinkoneen rikkoutuminen sattuu yleensä pahaan saumaan eikä laite varoittele rikkoutumisestaan etukäteen. Kaikki kotona käytössä olevat laitteet ovat ahkerassa käytössä kuten mikro, uuni, lämminvesivaraaja sekä monet muut laitteet eikä ilman niitä pärjää kovin pitkään. Kun laite rikkoutuu on tilalle saatava nopeasti uusi. Uuden kodinkoneen ostaminen tarkoittaa kuitenkin usean sadan euron investointia. Nämä kulut, kun lisää muihin arjen menoihin saattaa taloudellinen tilanne olla ahtaalla. Onkin tärkeää etsiä halvin laina arjen kulujen kattamiseen, jotta lainan korkokulut saa pidettyä alhaisena laina-aikana.

Kodinkone laina on monelle ollut arjen pelastus tilanteessa, kun laitehankinnat on saatava tehtyä nopeasti, mutta oma palkka ei riitä kaikkiin menoihin. Lainaa kodinkoneita tai muita arjen hankintoja varten voit hakea palvelumme kautta 1000 – 60 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia.

Kilpailutamme lainahakemuksesi aina noin 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua ja voit valita lainan kodinkoneita varten tai muuhun arjen hankintaan.

Hae laina netistä ilmaisella lainahakemuksella silloin kun sinulle parhaiten sopii.

 

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

VertaaLainaa-palvelun avulla kilpailutat kodinkone lainan:

Nopeasti – Laina kilpailutetaan hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Ilmaiseksi – Lainan kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta

Turvallisesti – Kaikki tietosi pysyvät salattuna

Luotettavasti – Olemme suomalainen lainojenvertailupalvelu

Lainaa kodinkoneisiin

Mistä pienikorkoinen laina kodinkoneiden hankintaan?

Kodinkoneiden hankinta voi joskus tulla yllättäen ja vaatia nopeita toimia. Kuitenkin kodinkoneiden korkeat hinnat saattavat aiheuttaa taloudellisia haasteita monille. Pienikorkoinen laina voi olla hyvä ratkaisu, jolla kodinkoneiden hankinta onnistuu ilman, että talous joutuu liian tiukalle.

Pienikorkoiset lainat kodinkoneiden hankintaan ovat yleensä kulutusluottoja tai joustoluottoja. Kulutusluotot ovat yleensä kiinteäkorkoisia ja lyhytaikaisia lainoja, jotka maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Joustoluotot ovat puolestaan ​​joustavampia ja voivat tarjota joustavamman takaisinmaksuajan.

Monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat pienikorkoisia lainoja kodinkoneiden hankintaan. Lainojen korkotaso voi vaihdella merkittävästi, joten on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Kodinkoneiden hankintaan pienikorkoisen lainan löytämiseksi kannattaa harkita myös seuraavia vaihtoehtoja:

  1. Pyydä lainatarjoukset usealta eri lainantarjoajalta ja vertaa niitä keskenään. Näin voit löytää parhaan korkotason ja kustannukset.
  2. Valitse joustoluotto, jolloin sinulla on joustavampi takaisinmaksuaika. Näin voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan ja lyhentää lainaa sopivissa erissä.
  3. Tutustu myös kuluttajaluottoihin, jolloin suurempikin vakuudeton laina maksetaan heti tilillesi.
  4. Selvitä, onko kodinkoneiden myyjällä tarjolla rahoitusmahdollisuuksia, joilla voit hankkia kodinkoneet osamaksulla.

Ennen lainan hakemista on tärkeää tutkia omia taloudellisia mahdollisuuksia huolellisesti. Kannattaa varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistinen omaan taloudelliseen tilanteeseen nähden ja että lainan ottamisesta aiheutuvat kustannukset ovat kohtuullisia. Lainaaminen on aina vastuullista ja siihen tulee suhtautua huolellisesti.

VertaaLainaa.fi -palvelu auttaa vertailemaan eri lainantarjoajien tarjoamia kodinkonelainatarjouksia. Palvelu kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen hetkessä noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuttaminen auttaa löytämään sopivan lainan, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja auttaa säästämään kustannuksissa. VertaaLainaa.fi -palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa, sillä lainan kilpailuttaminen tapahtuu reaaliajassa ja saat tarjoukset heti näkyville.

 

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa kodinkoneiden hankintaan?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä ja oikeaa vastausta. Pankit myöntävät lainaa eri edellytyksin, joten on yksiselitteisesti vaikea sanoa, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa.

Joissakin pankeissa lainahakemuksen käsittely voi kestää kauemmin kuin toisissa, ja joissakin pankeissa on korkeammat korkotaso ja kulut kuin toisissa. Ennen lainan valitsemista on tärkeää tutkia eri pankkien tarjoamia lainaehtoja ja korkoja huolellisesti. Lainan takaisinmaksu on aina vastuullista, joten on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne huolellisesti ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistinen. On myös tärkeää vertailla eri pankkien tarjoamia korkoja ja kustannuksia ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

VertaaLainaa.fi -palvelu auttaa löytämään sopivan lainan, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseen ja auttaa säästämään kustannuksissa. Palvelun avulla voit vertailla eri pankkien tarjoamia lainaehtoja, korkoja ja muita kustannuksia huolellisesti. VertaaLainaa.fi -palvelu on helppokäyttöinen ja voit saada lainatarjoukset heti näkyville. Voit myös käyttää VertaaLainaa.fi -palvelun lainalaskuria, jolla voit laskea lainan kustannukset ja lyhennykset eri laina-aikojen ja korkotason mukaan. Kokonaisuudessaan pankin valinta kodinkonelainaa hakiessa riippuu paljon henkilökohtaisesta tilanteesta ja tarpeista. Vertailu ja huolellinen suunnittelu auttavat löytämään sopivan ratkaisun kodinkoneiden hankintaan.

 

Kodinkonelainaa alkaen 1000 euroa ilman vakuuksia

Kodinkoneiden hankinta voi olla tarpeen aika ajoin, mutta se voi olla hankalaa, jos käteistä ei ole tarpeeksi saatavilla. Kodinkoneita varten voi kuitenkin hakea lainaa ilman vakuuksia. Kodinkonelaina on kulutusluotto, jonka voit käyttää kodinkoneiden hankintaan. Lainasummat vaihtelevat yleensä 1000 euron ja 60 000 euron välillä, mutta monissa tapauksissa pienempi lainasumma riittää kodinkoneiden ostoon. Lainaa voi hakea yleensä ilman vakuuksia, mikä tarkoittaa sitä, että et tarvitse omaisuutta pantiksi saadaksesi lainaa.

Lainan korko ja maksuaika vaihtelevat eri pankkien välillä. Monet pankit tarjoavat kuitenkin edullisia lainaehtoja kodinkonelainaan, jolloin lainan takaisinmaksu ei aiheuta taloudellista painetta. On tärkeää tutkia eri pankkien lainatarjouksia ja vertailla niitä huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Kodinkonelainan etuna on se, että se tarjoaa joustavan rahoitusratkaisun kodinkoneiden hankintaan. Voit ostaa tarvitsemasi kodinkoneet ja maksaa lainan takaisin sopivalla aikataululla, jolloin rahoituksen saaminen ei rasita talouttasi liikaa. Lisäksi voit käyttää lainaa muuhunkin tarkoitukseen, jos tarvitset rahoitusta muihin hankintoihin kuten huonekaluihin tai vaikka kodin pieneen pintaremonttiin.

 

Kodinkonelainan takaisinmaksu

Kodinkonelainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä tasaerissä kuukausittain. Takaisinmaksuaika vaihtelee 1- 15 vuoden välillä, riippuen lainan suuruudesta ja omasta taloudellisesta tilanteestasi. On tärkeää suunnitella takaisinmaksuaikataulu huolella ja varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa. Kodinkonelainan kuukausierä koostuu lainan pääomasta ja koroista. Koron suuruus vaihtelee pankista ja lainan takaisinmaksuajasta riippuen. On tärkeää tutkia eri pankkien lainaehtoja ja vertailla niitä huolellisesti, jotta löydät itsellesi sopivan lainan kodinkoneiden hankintaan.

 

Kodinkone laina avuksi suurempien hankintojen ostamiseen

Kun lainatarve on akuutti tarvitaan päätöksiä nopeasti.

VertaaLainaa palvelun avulla saat lainatarjoukset heti vertailtavaksi ja voit tehdä lainapäätöksen nopeasti tarjousten perusteella.

Sopivan suuruinen laina kodinkoneita varten maltillisella kuukausierällä pelastaa arjen eikä rikkoutunut laite aiheuta talouteesi ylimääräistä päänvaivaa.

Palvelumme käyttäminen on sinulle maksutonta eikä yhtäkään lainatarjousta ole pakko hyväksyä ellei sopivaa lainaa löydy.

Turvallinen ja luotettava palvelumme takaa, ettet maksa lainastasi liikaa – kilpailuta laina ennen päätöksentekoa.

Lähetä maksuton lainahakemus palvelumme hoidettavaksi, valitse itsellesi sopiva laina ja voit lähteä hankkimaan kotiisi tarvittavat kodinkoneet. 

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Lainaa muuhun tarkoitukseen kuin kodinkoneiden hankintaan

Laina ilman vakuuksia on joustava rahoitusratkaisu, sillä voit käyttää lainan mihin tahansa tarkoitukseen. Voit käyttää lainan vaikkapa kodin remontointiin tai suurempien hankintojen, kuten auton tai moottoripyörän hankintaan. Laina voi myös auttaa taloudellisissa haasteissa, kuten velkojen yhdistämisessä. Lainan voi siis hyvin käyttää kokonaan tai osittain muuhunkin tarkoitukseen kuin kodinkoneiden hankintaan.

Lainan määrä voi vaihdella 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Summa riippuu usein hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainan käyttötarkoituksesta. Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat erilaisia vakuudettomia lainoja, joiden korko ja laina-aika vaihtelevat. Lainan ottamisessa on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sopiva laina omiin tarpeisiin.

Vakuudettoman lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää henkilökohtaiset tiedot lainahakemukseen ja lähettää hakemus kilpailutettavaksi. Lainahakemuksen käsittely kestää yleensä vain muutaman minuutin. Lainavertailun jälkeen voit valitse lainan, joka maksetaan tilillesi heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Kodinkone laina : Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kodinkonelaina?

Kodinkonelaina on esimeriksi kulutusluotto, jota voi käyttää kodinkoneiden hankintaan. Lainasummat vaihtelevat yleensä 1000 euron ja 60 000 euron välillä, ja lainaa voi hakea ilman vakuuksia. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä tasaerissä kuukausittain, ja lainan korot ja maksuaika vaihtelevat eri pankkien välillä. Kodinkonelaina tarjoaa joustavan rahoitusratkaisun kodinkoneiden hankintaan, ja sen avulla voi välttää suuria yksittäisiä kustannuksia.

Miksi kannattaa ottaa kodinkonelaina?

Kodinkonelaina tarjoaa joustavan rahoitusratkaisun kodinkoneiden hankintaan. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia, ja sen takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Lainan ottaminen auttaa välttämään suuria yksittäisiä kustannuksia kodinkoneiden hankinnassa ja auttaa jakamaan kustannukset sopivalla aikataululla.

Kuinka paljon kodinkonelainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea kodinkoneiden hankintaa varten 1000 – 60.000 euroa helposti täytettävällä lainahakemuksella. VertaaLainaa.fi palvelun eteenpäin välitettäväksi jätetty lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat nopeasti selville mistä löytyy kilpailutuksen edullisin kodinkone laina.

Miten kodinkonelaina maksetaan takaisin?

Kodinkonelaina maksetaan yleensä takaisin tasaerissä kuukausittain. Takaisinmaksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden väliltä, riippuen lainan suuruudesta ja omasta taloudellisesta tilanteesta.

Tarvitaanko kodinkone lainaa varten vakuuksia tai takausta?

Ei tarvita, sen vuoksi monet ottavatkin kodinkoneiden hankintaa varten kulutusluoton tai joustoluoton.

Onko kodinkone lainan käyttötarkoitus tarkemmin määritelty?

Ei ole, lainalla voi ostaa tarvittavat kodinkoneet, mutta osan lainasta voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen.

Mikä on kodinkonelainan korko?

Kodinkonelainan korko vaihtelee eri pankkien välillä ja riippuu myös lainan takaisinmaksuajasta ja muista lainaehtoista. Vakuudettoman lainan korko on väliltä 4 – 20 prosenttia. Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi palvelussa, niin saat nopeasti vertailtavaksesi lainatarjoukset, joista näet muun muassa kodinkonelainan koron.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo