Koroton laina

Lainavertailu voi säästää suuria summia. Suurin säästö tulee kuitenkin silloin, jos lainassa ei ole mitään kuluja.

Tältä sivulta käymme läpi lainatuotteita joiden tutustumistarjouksena on ollut koroton laina, jossa ei ole mitään kuluja tai korkoja.

Osa näistä kuluttomista lainatarjouksista koskee vain palvelun uusia asiakkaita, mutta joukossa on myös muutama lainapalvelu, joista saa aina kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Vertaile lainoja itsellesi sopiva laina mahdollisimman edullisesti.

Jos et ole varma siitä voitko sinä saada kulutonta lainaa, saat siihen vastauksen pyytämällä maksutonta lainatarjousta.

Lainatarjouspyynnön tekeminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

On hyvä huomioida, että nykyään täysin kuluttomia ja korottomia lainoja ei juuri enää lainamarkkinoilla ole. Uusi korkokattolaki tiukensi monen lainantarjoajan lainahinnoittelua siten, että lainan nimellinen vuosikorko tulee olla korkeintaan 20 % lainan muut palvelumaksut vuodessa maksimissaan 150 euroa. Muutoksen myötä erikoistarjoukset uusille asiakkaille vähenivät huomattavasti. Vakuudettomien lainojen korkokattouudistuksen myötä lainojen hinnoittelu jakautuu tasaisemmin kaikkien lainantarjoajien välillä. Näin myös hakijan on helpompi tehdä luotettava lainavertailu, koska piilokuluja ei lainoissa ole.

Kysymyksiä korottomista lainoista

Kuka voi hakea korotonta lainaa?

Hakijan tulee täyttää lainapalveluiden asettamat vaatimukset, sekä heidän tulee olla uusia asiakkaita.

Koroton laina on aina uuden asiakkaan etu, joka toimii niin sanotusti tutustumistarkoituksessa. Voit riskittömästi tutustua lainapalveluun hakemalla lainan, josta maksat takaisin vain sen mitä lainasitkin.

Kuinka suuren korottoman lainan voin saada?

Lainapalveluilla on omat rajoitukset korottomille lainoille. Osa myöntää muutaman sadan euron lainan, kun taas esimerkiksi jostain toisesta palvelusta voi saada lainaa ilman kuluja jopa 10000 euroon saakka.

Kuinka pitkä maksuaika ensilainoissa on?

Yleisin maksuaika korottomalla ensilainalle on 1 kuukausi.

Jos kyseessä on joustoluotto, voi hakija halutessaan hyödyntää osamaksumahdollisuuden. Tällöin ensimmäiseen erään ei tule kuluja tai korkoja, mutta sen jälkeen ne alkavat kerääntyä normaalin hinnaston mukaisesti.

Voiko työtön saada korotonta lainaa?

Kyllä voi. Jos saat säännöllisesti esimerkiksi työttömyyskorvausta ja olet aktiivinen työnhakija, voit saada lainaa.

Osa lainapalveluista, kuten ei vaadi ensilainaa haettaessa mitään tositteita tuloista.

Miksi jotkin lainapalvelut myöntävät lainaa ilman korkoa?

Yleensä koroton laina on tarjolla vain lainapalvelun uusille asiakkaille.

Nämä kuluttomat ja korottomat ensilainat ovat tavallaan mainoksia, joilla houkutellaan uusia käyttäjiä palveluun.

Usein kysytyt kysymykset

Koroton laina

Pikavippi ilman korkoa ja kulua

Tällä hetkellä lainapalveluiden määrä, joiden lainatuote on koroton laina, on vähentynyt merkittävästi.

Monet ovat vaihtaneetkin lainatuotteensa pikavipistä joustavampaan joustoluottoon.

Pikavippi maksetaan aina kerralla hakijan tilille, ja se tulee maksaa takaisin kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä.

Mikäli haluat enemmän joustavuutta lainaamiseen ja lainan takaisinmaksuun, suosittelemme tutustumaan joustoluottoa tarjoaviin lainapalveluihin. Joustoluotoista voit lukea lisää alta.

Me emme suosittele hakemaan korotonta lainaa, sillä se johtaa usein maksuvaikeuksiin. Koroton laina on helppo hakea, jos niitä on tarjolla mutta valitettavan usein juuri nämä korottomat lainat ovat niitä, jotka aiheuttavat eniten ongelmia. Suosittelemme edelleen vastuullista lainan hakemista ja lainavertailua. Pyydä useita lainatarjouksia ja vertaa lainoja toisiinsa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

 

Joustoluotto 0% korollalainaa ilman kuluja

Tiesitkö, että netin suurin kuluton joustoluotto on jopa 50000 euroa?

Tällä hetkellä muutama lainapalvelu myöntää uusille asiakkaille ensimmäisen noston heidän joustoluotolta täysin ilman korkoa ja kulua.

Joustoluotossa saat maksuaikaa aina ensimmäiseen eräpäivään mennessä, joten maksuaikaa saat parhaimmillaan 45 vuorokautta.

Ensimmäiseen nostoon ei lisätä lainkaan nostokulua. Korkoakaan ei kerry, mikäli maksat nostamasi lainan kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Sinulla on kuitenkin mahdollisuus hyödyntää joustoluotolle perinteinen osamaksumahdollisuus. Voit siis ensimmäisenä eräpäivänä maksaa takaisin vain vaaditun minimilyhennyksen. Tässä tapauksessa normaali kuukausikorko alkaa kertymään normaalisti ensimmäisen eräpäivän jälkeen.

 

Koroton laina on usein vain uusille asiakkaille

Lainapalvelut eivät yleensä myönnä asiakkaille kuin yhden korottoman lainan.

Lähes aina tämä tarkoittaa sitä, että koroton laina on tarjolla vain lainapalvelun uusille asiakkaille.

Tästä syystä sinun kannattaakin varmistaa, että haet kulutonta lainaa sellaisesta paikasta, jonka asiakas et vielä ole.

Suurin syy siihen, että vain uudet asiakkaat voivat hyödyntää korottoman ensilainan on se, että lainapalvelut haluavat antaa ihmisille mahdollisuuden tutustua heidän palveluun riskittömästi.

Joten jos olet etsimässä alle 1000 euron lainaa, kannattaa ehdottomasti katsoa pystytkö hyödyntämään jonkin lainapalvelun kuluttoman ensilainan.

 

Laina 0% korolla tilille 15 minuutissa

Voit saada kaikista sivuillamme esitellyistä lainapalveluista lainaa heti tilille. Saat alustavan lainapäätöksen aina heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kun teet ja lähetät lainahakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen. Jos teet hakemuksen palvelun aukioloaikana, saat lopullisen lainapäätöksen yleensä muutamassa minuutissa.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina siirretään lähes välittömästi hakijan tilille.

Joten jos haluat varmistaa, että saat lainan tilille mahdollisimman nopeasti, suosittelemme ensin varmistamaan että teet hakemuksen palvelun aukioloaikana.

Jos hakemus tehdään ja lähetetään silloin, kun palvelu on kiinni, käsittelevät he hakemukset heti seuraavana aamuna.

 

Koroton laina on edullisin laina

Koroton laina on varmasti edullinen laina, mutta kannattaa myös lainaa hakiessa miettiä mihin tarkoitukseen laina tulee?

Jos koroton laina tarkoittaa muutaman tuhannen euron lainaa kuukauden maksuajalla ja todellisuudessa tarvitset lainaa 5000 euroa kahden vuoden maksuajalla, ei ole kannattavaa ottaa korotonta lainaa.

Sivustoltamme löytyy monia lainapalveluita, jotka tarjoavat hakijoille kilpailukykyiseen hintaan suuremmankin lainan.

Kannattaa siis tarkastella lainan etsinnässä asiaa hieman laajemmin, ensimmäiseen lainapalveluun ei kannata aina tarttua, vaan lainalle kannattaa tehdä tarkempi lainavertailu.

Toinen asia on myös hyvä muistaa, ettei edullinen laina välttämättä ole sellainen laina jonka sinä tarvitset.

Tutustu rauhassa eri lainatuotevaihtoehtoihin niin löydät varmasti lainan, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä korottomasta lainasta:

Mikä on koroton laina?

Koroton laina on aivan tavallinen laina, jossa annetaan tietty aika korotonta maksuaikaa.

Miksi jotkut lainapalvelut antavat korotonta lainaa?

Koroton laina on yleensä ollut tarjolla vain jonkun tietyn lainapalvelun uusille asiakkaille. Koroton laina on monesti ollut vain tutustumistarjous jolla on houkuteltu palveluun uusia asiakkaita. Yleensä uusille asiakkaille suunnattu koroton ensilaina oli koroton vain 1 - 4 viikkoa, jonka jälkeen se muuttui normaalihintaiseksi lainaksi.

Onko korottomia lainoja edelleen saatavana?

Korottomat lainat on yleensä olleet lyhytaikaisten mainoskampanjoiden vetonauloja. Korottomia lainoja on siis edelleen saatavana aika ajoin. VertaaLainaa.fi palvelu pitää listaa myös kaikista korottomista lainoista, joten käyttämällä palveluamme löydät nopeasti tällä hetkellä tarjolla olevat korottomat lainat.

Onko koroton laina sama kuin kuluton laina?

Ei ole. Koroton laina voi pitää sisällään esimerkiksi avausmaksun tai laskutuslisän. Kuluton laina tarkoittaa täysin kulutonta lainaa, jossa takaisin maksetaan vain se mitä on lainattukin.

VertaaLainaa.fi
Logo