Lainaa 18 vuotiaalle ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailutamme pankit ja rahoituslaitokset jotka myöntävät lainaa 18 vuotiaalle.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Tiesitkö, että 18 vuotias voi hakea lainaa netistä jopa 6Lainaa 18 vuotiaalle0.000 euroa?

18 vuotta täyttänyt henkilö voi saada lainaa netistä.

Lainatarjousten vertaileminen ja lainan kilpailuttaminen kannattaa aloittaa täyttämällä maksuton lainahakemus. Kun täytät VertaaLainaa.fi palvelussa yhden lainahakemuksen se välitetään puolestasi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi.

Tutustu sen jälkeen lainatarjousten perusteella lainapalveluihin, vertaa lainoja ja valitse laina mistä saat sen mahdollisimman edullisesti. Muista myös, ettei sinun ole pakko hyväksyä yhtäkään lainatarjousta, jos tarjottavat lainat eivät ole lainatarpeeseesi sopivia tai ne eivät muuten miellytä.

Näin kilpailutat lainan nopeasti ja helposti:

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mistä lainaa 18 vuotiaalle?

Nykyisin yleisin ikäraja netistä haettaville lainoille on noin 20 vuotta, mutta 18 vuotiaalle lainanhakijalle löytyy myös hyvä lainavaihtoehtoja.

Yksi suosituimmista lainapalveluista, joista myös 18 vuotiaat voivat hakea lainaa on palvelu nimeltä Omalaina. Palvelu kilpailuttaa lainanhakijan jättämän lainahakemuksen useiden lainantarjoajien välillä, jotka myöntävät lainaa 18 vuotiaalle ilman vakuuksia tai henkilötakausta.

Selvittääksesi, mistä 18 – vuotias voi saada lainaa on paras tapa, kilpailuttaa laina VertaaLainaa.fi palvelun kautta kymmenien eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Kilpailuttamisen kautta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset ja pääset katsomaan, mikä pankki myöntää lainaa 18 – vuotiaalle.

 

Kuinka paljon 18 vuotias voi saada lainaa?

Ennen 18 – vuotiaalle lainanhakijalle myönnettiin vain pieniä lainoja, mutta nyt monet joustoluottoa tarjoavat rahoituspalvelut ovat laskeneet ikärajojaan, joten 18-vuotiaan on mahdollista hakea jopa yli 2000 euron lainaa.

Kannattaa huomioida, että mitä suurempaa lainasummaa olet hakemassa, sitä enemmän hakijalle asetetaan kriteereitä. Pienissä lainasummissa ainoat kriteerit voivat olla täysi-ikäisyys + puhtaat luottotiedot. Suuremmissa summissa lainanhakijalta vaaditaan säännöllisiä tuloja, jotta voidaan varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

On hyvä muistaa, että lainahakemuksen täyttämisen jälkeen jokainen lainankilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he joko tarjoavat lainaa tai eivät. Lainatarjousten määrä riippuu hakijan tiedoista ja haetusta lainasummasta.

 

Mikä lainatuote sopii parhaiten 18 vuotiaalle?

18 vuotiaalle yleisimmät saatavilla olevat lainatuotteet ovat kulutusluotto ja joustoluotto.

Lainatuotteista joustoluotto on yleisin laina, jota 18 vuotias voi hakea ja saada. Joustoluotto sopiikin moneen tarkoitukseen, joihin nuori voi lainaa tarvita. Auton hankinta, muutto tai muut elämänmuutokset eivät ole ilmaisia, joten monesti juuri niihin haetaan avustusta lainarahalla.

Joustoluotossa saat käyttöösi tietyn suuruisen luottotilin, josta voit tarpeesi mukaan nostaa lainaa. Voit tehdä niin useita nostoja kuin haluat ja milloin haluat. Kyseinen lainatuote on jatkuva laina, joka on aina käytössäsi yhdellä hakemuksella. Joustoluoton takaisinmaksukin on joustava, sillä sinun ei tarvitse maksaa koko lainaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Voit lyhentää kuukausittain esimerkiksi vain vaaditun minimilyhennyksen, jos haluat hyödyntää osamaksumahdollisuutta.

Kulutusluotto on laina, joka voidaan ottaa kulutustarpeisiin, kuten kodin remontointiin, matkustamiseen, auton ostamiseen, huonekalujen hankintaan sekä moneen muuhun. Kulutusluotto on usein vakuudeton ja laina maksetaan lainansaajan tilille kertaluontoisesti heti. Lainan määrä voi vaihdella tuhannesta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Kulutusluottoja myöntävät pankit, ja rahoitusyhtiöt ja voit hakea lainaa netistä maksuttoman lainahakemuksen avulla. Lainan korko voi vaihdella lainanantajasta ja lainanhakijan luottoluokituksesta riippuen.

 

Voiko 18 vuotias saada lainaa?

Kun täyttää 18 vuotta, innostuu moni nuori hankkimaan rahoituksen, joka mahdollistaa itsenäisemmän elämän ja esimerkiksi asunnon tai auton hankkimisen. Lainaa on mahdollista hakea 18 vuotiaana, mutta täysi-ikäisyydestä huolimatta lainansaanti ei ole aina yksinkertaista.

Useimmat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainoja ainoastaan yli 20 vuotiaille henkilöille. Tämä johtuu siitä, että lainanantajien tulee varmistaa, että lainanottajalla on riittävästi taloudellista vakautta ja luotettavuutta maksaa laina takaisin sovitusti. Lainan saaminen voi siis olla hieman hankalampaa, kun ei ole vielä ehtinyt kerryttää tarvittavaa taloudellista kokemusta tai vakituista työpaikkaa.

18-vuotiaana lainan hakeminen on mahdollista muutamassa tapauksessa. Esimerkiksi opintolainan ottaminen on mahdollista, kun aloittaa opinnot. Opintolainan hakeminen edellyttää kuitenkin sitä, että hakija on aloittanut opintonsa ja saanut opiskelupaikan.

Toinen vaihtoehto on hakea lainaa yhdessä vanhemman tai huoltajan kanssa. Tällöin lainanantaja saa vakuuden lainan takaisinmaksusta, ja tällainen yhteishakemus voi auttaa nuorta saamaan lainaa.

Jos olet vanhempi kuin 18 vuotta, voit lukea lisää aiheesta: lainaa 19 – vuotiaalle tai lainaa 20 – vuotiaalle.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Lainaa tulee ottaa aina harkitusti

Suosittelemme aina miettimään tarkkaan, tarvitsetko todella lainaa?

On tärkeää huomioida, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös, joka vaatii huolellista harkintaa ja realistista talouden hallintaa. Ennen lainan hakemista on syytä tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja niiden ehtoihin sekä varmistaa oma maksukyky.

Kartoita oma tarpeesi huolellisesti, äläkä hae lainaa hetken mielijohteesta. Lainaa ei myöskään kannata hakea, jos aiot maksaa korkeakorkoisella lainalla toista kallista lainaa pois. Tämä kerryttää turhaan kokonaiskustannuksia ja vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

Kun olet varma että tarvitset lainaa ja tiedät kuinka paljon sitä tarvitset, vertaa lainoja huolella. Lainavertailu kannattaa tehdä aina, sillä voit sen avulla välttyä maksamasta turhaan liian kalliita korkoja ja kuluja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa 18 – vuotiaalle

Voiko 18 - vuotias saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voi. VertaaLainaa.fi palvelussa on esiteltynä lainantarjoajat, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta alkaen 18 – vuotiaalle. Toki lainan saaminen ilman vakuuksia tai takausta vaatii, että lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot sekä riittävän hyvä maksukyky.

Millainen laina 18 - vuotiaalle voidaan myöntää?

18 – vuotiaalle voidaan tarjota useampaa eri lainavaihtoehtoa. Vaihtoehtoina ovat kulutusluotto, pankkilaina ja joustoluotto.

Mitä muita vaatimuksia on lainanhakijalle kuin 18 vuoden ikä?

Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla riittävä maksukyky.

Mihin tarkoitukseen 18 - vuotiaat yleensä hakevat lainaa?

Yleensä 18 – vuotiaat hakevat lainaa auton ostoon, moottoripyörän hankintaa, elektroniikkalaitteisiin, uuteen puhelimeen sekä matkusteluun. Lainalla ostetaan usein myös omaan asuntoon huonekaluja sekä muita tavaroita.

Miten voin parantaa mahdollisuuksiani saada lainaa 18-vuotiaana?

Parhaat mahdollisuudet saada lainaa ovat, kun on vakituinen työpaikka. Jos olet opiskelija, voit harkita opintolainan hakemista.

Mitä riskejä liittyy lainan ottamiseen 18-vuotiaana?

Lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitusti, se voi vaikuttaa negatiivisesti maksukykyysi ja vaikeuttaa tulevien lainojen saamista. Sinun tulee myös olla tietoinen lainan koroista ja maksuista, jotka voivat tehdä lainasta kalliin pitkällä aikavälillä.

Paljonko 18 - vuotias voi saada lainaa?

18 – vuotiaalle voidaan myöntää lainaa ilman takaajia tai vakuuksia 1000 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euroon saakka. Suuremman lainan saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja ja vaikuista työpaikkaa.

Kuinka pitkän maksuajan 18 - vuotias voi saada lainaan?

Lainaan voi saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo