Lainaa 19 vuotiaalle ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailutamme pankit ja rahoituslaitokset jotka myöntävät lainaa 19 vuotiaalle.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Tiesitkö, että 19 – vuotiaat voivat hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?Lainaa 19 vuotiaalle

Maksuttoman palvelumme kautta tavoitat useita lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 19 – vuotiaalle.

Pyydä palvelustamme ilmaiset lainatarjoukset, vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto.

Kaikki 19 – vuotiaat voivat hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Toimi seuraavasti:

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mistä lainaa 19 – vuotiaalle?

19 – vuotiaalle ei välttämättä joka lainapalvelusta myönnetä lainaa, mutta vaihtoehtoja kuitenkin riittää.

Lainaa netistä voi saada jopa useita tuhansia, mutta kannattaa muistaa, että suuremmissa summissa hakijalta vaaditaan säännölliset tulot lainan saamiseksi.

19 – vuotiaalla on varmasti edessään monenlaista muutosta elämässä mihin voi olla apua lainarahasta. Vaihtoehtoja löytyy erilaisiin lainatarpeisiin ja siksi kannattaakin huolellisesti kilpailuttaa laina. Kilpailuttamalla, vertailemalla ja tutustumalla eri lainantarjoajien lainatarjouksiin, löytyy varmasti sopiva ratkaisu kaikenlaiseen lainantarpeeseen.

Kilpailuttamalla lainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, saat nopeasti selville, mistä juuri sinulle voidaan myöntää lainaa.

 

Millaista lainaa 19 – vuotias voi saada?

19 – vuotiaalle on jo tarjolla hyvin monenlaista lainatuotetta. Pyytämällä lainatarjoukset pystyt parhaiten selvittämään, millaista lainaa pankit pystyvät sinulle tarjoamaan ja millaisen lainan haluat itsellesi valita. Pankeilla ja rahoituslaitoksilla on tarjota lainaa ilman vakuuksia aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Tyypillisimmät lainatuotteet ovat; pankkilaina, joustoluotto sekä kulutusluotto.

Joustoluottoa voit nostaa tilillesi niin usein kuin haluat, aina luottorajasi puitteissa. Joustoluotto sopii tilanteeseen, jos et ole varma, tarvitsetko lainaa useammin kuin vain yhden kerran.

Luottoa on aina mahdollista maksaa takaisin kuukausierissä, joten takaisinmaksuun saa helposti joustavuutta. Joustoluotto toimiikin hyvin samalla tavoin kuin luottokortti.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota 19-vuotiaalle voidaan myöntää. Kulutusluotto on yleisesti joustoluottoa suurempi laina ja sitä maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain.

Vakuudetonta pankkilainaa netistä voidaan myöntää alkaen 18 vuotiaalle ja haettavat lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta 60 000 euroon saakka. Laina-ajaksi voi valita 1 – 15 vuotta.

Jos taas tarvitset lainaa lainojen yhdistämistä varten, kannattaa tutustua miten voit kilpailuttaa nykyiset lainat uudelleen.

 

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada?

19 – vuotiaan on mahdollista saada lainaa jo useampia tuhansia euroja. Hakijalla tulee kuitenkin olla tarvittava maksukyky, jotta lainaa voidaan myöntää.

Monelle voi tulla 19 vuoden iässä auton hankintaa, muuttoa tai muuta rahoitusta vaativaa muutosta elämässä. Usein kuitenkin nuoresta iästä johtuen säästöjä ei ole ehtinyt kertymään tarpeeksi, joten apua moniin hankintoihin haetaan kulutusluoton tai muun lainan avulla.

Lainan ottamisessa kannattaa myös käyttää tervettä järkeä ja vastuullisuutta. Lainaa ei koskaan tule ottaa ylivarojen tai enempää kuin oman maksukyky kestää. Jos sinun on vaikea hahmottaa, kuin paljon lainaa kannattaisi ottaa, voi lainalaskurin käytöstä olla sinulle apua.

Lainalaskuri on maksuton työväline oman lainan suunnitteluun. Lainalaskurin avulla on helppoa suunnitella itselleen sopiva laina, sopivan suuruisella maksuajalla. Lainalaskuri laskee mm. reaaliaikaisesti lainalle kuukausierän ja millaiset ovat lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Jos olet yli 19 – vuotias, suosittelemme tutustumaan, mistä lainaa 20 – vuotiaalle tai lainaa 21 – vuotiaalle voidaan myöntää. Yleensä, kun hakijalla on korkeampi ikä, laajenee lainatarjonta sekä lainantarjoajien määrä.

 

Lainaa ilman vakuuksia 19 – vuotiaalle

19 – vuotiaan on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että lainanottajan ei tarvitse lainaa hakiessaan etsiä lainalle sopivaa rinnakkaishakijaa tai muita vakuuksia.

Pankkilaina, joustoluotto sekä kulutusluotto ovat lainatuotteita, joita voi hakea ilman vakuuksia. Vakuudeton laina käytetään yleensä erilaisiin kulutustarkoituksiin, kuten esimerkiksi remonttiin, auton tai moottoripyörän ostamiseen sekä matkustamiseen. Lainaa ilman vakuuksia voi hakea pankista tai eri rahoitusyhtiöiltä VertaaLainaa.fi palvelun kautta.

 

Mihin 19 – vuotias voi hakea lainaa?

Kun täyttää 19 vuotta, voi olla hyvä hetki hakea lainaa esimerkiksi auton hankintaa, kodinkoneiden hankintaan, lomamatkaan, kodin sisustamiseen tai muiden kulutustarpeiden rahoittamista varten. Lainaa on mahdollista hakea 19-vuotiaana, mutta täysi-ikäisyydestä huolimatta lainan saanti ei ole aina yksinkertaista.

Useimmat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainoja ainoastaan yli 20-vuotiaille henkilöille. Tämä johtuu siitä, että lainanantajat haluavat varmistaa, että lainanottajalla on riittävästi taloudellista vakautta maksaa laina takaisin sovitusti – tämä on sekä pankin että lainanottajan etu. Tästä syystä lainan saaminen voi olla hankalampaa, jos ei ole vielä ehtinyt kerryttää tarvittavaa taloudellista pääomaa tai vakituista työpaikkaa.

19-vuotiaana lainan hakeminen on kuitenkin mahdollista muutamissa tapauksissa. Esimerkiksi opintolainan ottaminen on mahdollista, kun aloittaa opinnot. Opintolainan hakeminen edellyttää kuitenkin sitä, että hakija on aloittanut opintonsa ja saanut opiskelupaikan. Toinen vaihtoehto on hakea lainaa yhdessä vanhemman tai huoltajan kanssa. Tällöin lainanantaja saa vakuuden lainan takaisinmaksusta, ja tällainen yhteishakemus voi auttaa nuorta saamaan lainaa.

 

Lainaa vastuullisesti

Lainaa kannattaa hakea vasta kun on varma, minkä verran sitä tarvitsee.

Usein hätäisesti ja ilman kilpailutusta haettu laina kostautuu sitten suurien korkojen ja kulujen muodossa, liiallinen lainan ottaminen voi johtaa myöhemmin velkakierteeseen ja luottotietojen menettämiseen. Lainaa ilman luottotietoja ei ole mahdollista saada mistään pankista tai muulta lainantarjoajalta.

Lainapalvelut kannattaa aina vertailla huolellisesti, on sitten hakemassa millaista lainaa tahansa. Halvimman ja kalleimman lainan välillä voi olla lainasummasta riippuen eroa jopa tuhansia euroja. Kannattaa aina myös laskea tarkasti, että pystyy maksamaan lainansa varmasti takaisin ajallaan. Jos jostain syystä lainaa ei pysty maksamaan takaisin, kannattaa silloin ensimmäisenä ottaa yhteyttä omaan lainapalveluun ja keskustella heidän kanssaan erilaisista ratkaisuista. Uutta lainaa ei kannata tässä tilanteessa hakea maksaakseen edellistä lainaa pois.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa 19 – vuotiaalle

Voiko 19-vuotias saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia?

Kyllä, on mahdollista, että 19-vuotias voi saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia, mutta se voi olla haastavaa. Lainanantajien vaatimukset ovat yleensä korkeammat nuorille hakijoille, sillä heidän tulee varmistaa hakijan maksukyky ja luotettavuus.

Mihin tarkoituksiin 19-vuotias voi hakea lainaa?

19-vuotias voi hakea lainaa moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi asunnon hankintaan, auton ostoon tai muihin kulutustarpeisiin.

Voiko 19-vuotias saada opintolainaa?

Kyllä, 19-vuotias voi saada opintolainaa, jos hän saanut opiskelupaikan. Opintolainan hakeminen edellyttää, että hakija on aloittanut opintonsa.

Mistä 19 - vuotias voi saada lainaa?

19-vuotiaalle sopivia lainavaihtoehtoja voi löytää pankkien ja rahoituslaitosten kautta. On tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja niiden ehtoja ennen lainan hakemista. Hae lainaa VertaaLainaa.fi kautta niin lainahakemus kilpailutetaan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainan kilpailuttaminen ja lainavertailu VertaaLainaa.fi palvelussa on maksutonta.

Paljonko lainaa 19 - vuotiaalle voidaan myöntää?

Lainaa voidaan myöntää 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkä maksuajan 19 - vuotias voi saada lainaan?

Vakuudettomaan kuluttajaluottoon voi saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo