Lainaa 20 vuotiaalle ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailutamme pankit ja rahoituslaitokset jotka myöntävät lainaa 20 vuotiaalle.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Tiesitkö, että 20 vuotta on yleisin ikäraja lainoissa, joita voi hakea netistä?Lainaa 20 vuotiaalle

Maksuttoman palvelumme avulla tavoitat useita lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 20 – vuotiaalle.

Tutustu ja vertaa lainoja löytääksesi sinulle sopivimman lainapalvelu. Kaikki palvelumme kautta tavoitettavissa olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Riittää kun täytät yhden lainahakemuksen, niin se välitetään hetkessä noin30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Kilpailutuksessa on mukana useita suomalaisia pankkeja sekä muita luotettavia lainantarjoajia.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei ole koskaan sitova päätös hyväksyä mitään lainatarjouksista.

Toimi seuraavasti: 

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

20 vuotta on vakuudettomissa lainoissa yleisin ikäraja

20 – vuotiaalle löytyy netistä lainavaihtoehtoja todella paljon, sillä yleisin ikäraja netistä haettaville vakuudettomille lainoille on 20 vuotta.

Lainaa 20 – vuotiaalle löytyy laidasta laitaan ja valittavana seuraavat lainatuotteet: joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina.

Lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy siihen sopiva lainatuote. Lainaa haetaan tyypillisesti erilaisiin hankintoihin, kuten auton hankintaan, kodin remontteihin ja lomamatkojen rahoittamiseen. Jokainen lainanhakija voi käyttää lainansa juuri siten, kuin itse haluaa. Ainoastaan lainojen yhdistäminen on asia, joka kannattaa ilmoittaa hakemusta tehdessä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että kaikki aiemmat pienet lainat ja muut maksut yhdistetään yhdeksi kulutusluotoksi.

 

20 – vuotias, muista kilpailuttaa lainasi

Koska 20 – vuotiaalle löytyy haettavaksi suuriakin lainasummia, muistutamme aina kilpailuttamaan lainan huolellisesti.

Lainaa ei ikinä kannata ottaa ensimmäisestä paikasta, joka sitä tarjoaa.

Lainahakemuksen kilpailuttaminen ja lainojen vertaileminen on tehty sinulle hyvin helpoksi. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja se välitetään VertaaLainaa.fi välityksellä yli 30 pankille sekä muille lainantarjoajille kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja tietää, että kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa, joten he pyrkivät omien lainanhakuehtojen mukaan tarjoamaan sinulle lainaa pienellä korolla.

Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan sinulla on aina täysi oikeus hylätä saamasi tarjoukset. Tästä syystä voit riskittömästi pyytää tarjoukset vertailtavaksesi. Näin mahdollisimman monien tarjousten vertailulla varmistat, että löydät varmasti tämän hetken edullisimman lainan itsellesi.

Jos olet vanhempi kuin 20 – vuotias, kannattaa sinun katsoa, mistä lainaa 21- vuotiaalle tai lainaa 22 – vuotiaalle voidaan myöntää.

 

Kuinka paljon 20 – vuotias voi saada lainaa?

20 – vuotias voi saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa.

Käytännössä kuitenkin suurissa summissa lainanhakijoille on asetettu niin kovat kriteerit, ettei niitä monikaan täytä. Saatavien lainasummien määrät riippuvatkin monesta asiasta.

Pääosassa on hakijan takaisinmaksukyky eli millaiset ovat hakijan omat kuukausitulot ja menot. Todella hyvillä tuloilla ja puhtailla luottotiedoilla lainaa 20-vuotiaalle voi löytyä suuriakin summia.

 

Lainaa 20 – vuotiaalle ilman takaajia tai vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada monilta rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa omaisuuttaan pantiksi lainan takaisinmaksun vakuudeksi tai etsiä lainalle yhteishakijaa. Lainan myöntäminen ilman vakuuksia perustuu useimmiten lainanhakijan maksukykyyn.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä lainaa ilman vakuuksia -vaihtoehdon suhteen on hakijan luottokelpoisuus. Luottokelpoisuusarvio tehdään yleensä tarkastelemalla hakijan maksuhistoriaa, nykyisten lainojen määrää ja muita taloudellisia tietoja. Mikäli luottokelpoisuusarvio on hyvä, lainanantaja voi myöntää lainan ilman vakuuksia. Tällöin lainanottajan tulee kuitenkin huolehtia, että hänellä on maksukyky takaisinmaksun suhteen. Usein 20 – vuotiaalla on puhtaat luottotiedot, mutta toisaalta maksukyky voi olla heikko.

 

Suurempaa lainaa 20 – vuotiaalle yhteishakijan kanssa

20-vuotiaan onnistuu saada suurempia lainasummia, jos sitä hakee yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijalla tarkoitetaan esim. avio-tai avopuolisoa tai muuta hakijalle läheistä henkilöä. Yhteishakija on yhtälailla vastuussa lainan maksamisesta, sekä muista lainaan liittyvistä asioista.

Kun hakijoita on kaksi, on pankkien ja rahoituslaitosten helpompi myöntää suurempaa lainaa.

Toisen hakijan myötä hakijoiden takaisinmaksukyky paranee huomattavasti. Parantuneen maksukyvyn myötä lainapalvelulla ei ole niin suurta riskiä lainan myöntämisessä, jolloin kaksi hakijaa voi saada lainan huomattavasti paremmalla korolla, kuin yksi hakija.

Lainahakemusta tehdessä tulee vain laittaa rasti ruutuun, jossa kysytään liitetäänkö lainalle yhteishakija. Tämän jälkeen tulee myös yhteishakijan tiedot lisätä hakemukseen.

Yhteishakijan tulee myös täyttää lainapalvelun asettamat kriteerit, jotta laina voidaan myöntää. Esimerkiksi molemmilla hakijoilla tulee olla luottotiedot kunnossa, se ei riitä että vain toisella hakijalla on puhtaat luottotiedot.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa 20 – vuotiaalle

Mistä lainaa 20 - vuotiaalle?

20-vuotiaalle sopivia lainavaihtoehtoja löytyy pankkien ja rahoituslaitosten kautta. On tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja niiden ehtoja ennen lainan hakemista. 20 – vuotias voi hakea lainaa VertaaLainaa.fi kautta, jolloin laina kilpailutetaan hetkessä useiden kymmenien eri lainantarjoajien kesken. Lainankilpailutuspalvelun käyttäminen on maksutonta.

Mihin tarkoituksiin 20-vuotias voi hakea lainaa?

20-vuotias voi hakea lainaa moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi auton tai moottoripyörän ostoon, kodin sisustamiseen, huonekaluhankintoihin, lomamatkaan sekä moneen muuhun tarkoitukseen.

Voiko 20-vuotias saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia?

Kyllä. 20-vuotias voi saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Lainanantajien vaatimukset ovat yleensä korkeammat nuorille hakijoille, sillä heidän tulee varmistaa hakijan maksukyky ja luotettavuus. Tästä syystä voi toisinaan olla järkevää hakea lainaa yhdessä toisen rinnakkaishakijan kanssa.

Paljonko 20 - vuotias voi saada lainaa?

20 – vuotias voi saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkä laina-ajan lainaan voi saada?

Lainaan voi saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta.

Voiko 20-vuotias saada opintolainaa?

Kyllä, 20-vuotias voi saada opintolainaa, jos hän on aloittanut opinnot ja saanut opiskelupaikan.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo