Lainaa 22 vuotiaalle ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailutamme pankit ja rahoituslaitokset jotka myöntävät lainaa 22 vuotiaalle.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Tiesitkö että 22 vuotias voi hakea lainaa netistä?Lainaa 22 vuotiaalle

VertaaLainaa.fi lainojenkilpailutuspalvelussa on mukana useita pankkeja, joista voidaan myöntää vakuudetonta lainaa 22 – vuotiaalle.

Hae lainaa netistä ilman takaajia tai vakuuksia ja katso mitkä lainantarjoajat voivat myöntää sinulle lainaa. 

Aloita tutustuminen eri vaihtoehtoihin, pyydä lainatarjoukset ja vertaa lainoja palvelustamme.

 

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Netistä lainaa 22 vuotiaalle alkaen 1000 euroa

22 vuotiaalle löytyy netistä monia lainavaihtoehtoja. On vain muutamia lainapalveluita, jotka vaativat yli 22 vuoden ikää lainan saamiseksi. Koska vaihtoehtoja löytyy paljon, kannattaa niihin tutustua huolellisesti.

Palvelumme kautta tavoitat nopeasti useita lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa netissä 22 vuotiaalle. Täytä maksuton lainahakemus netissä, niin laina kilpailutetaan puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Sinun ei siis itse tarvitse nähdä juurikaan vaivaa lainan hakemiseen tai lainan kilpailuttamiseen, vaan voit luottaa siihen, että lainahakemuksesi kilpailutetaan useiden lainantarjoajien kesken.

Voit hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa ja valita lainaan takaisinmaksuajaksi 1 – 15 vuotta. Jo muutaman minuutin kuluttua lainan kilpailuttamisesta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan.

 

Lainaa 22 vuotiaalle moneen eri lainatarpeeseen

Jokaisella lainanhakijalla omat lainatarpeet, joten yksi ja sama lainatuote ei välttämättä ole kaikille paras.

Kartoittamalla omat rahoitustarpeet, voit etsiä niitä parhaiten sopivan lainatuotteen.

Netin suosituin lainatuote on kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto. Kulutusluottoa voi hakea 1000 – 60000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla. Vakuudeton kulutusluotto sopii varsinkin hyvin suurempiin hankintoihin, mutta lainalla voi myös tehdä pienempiä ostoksia.

Joustoluotto on lainatuote, joka tarjoaa joustavuutta lainan nostamisessa ja takaisinmaksussa. Se toimii luottorajalla, johon asti voit nostaa tarpeen mukaan lainaa. Joustoluottoon liittyy yleensä kuukausittainen minimilyhennys, mutta voit myös maksaa enemmän tai maksaa lainan kokonaan pois ilman lisäkustannuksia.

Joustoluoton avulla voit käyttää rahaa tarpeen mukaan ja maksaa takaisin joustavasti oman aikataulusi mukaisesti. Voit nostaa lainaa aina tarvittaessa ja maksaa takaisin sen verran kuin haluat, kunhan pysyt luottorajan puitteissa. Luottoraja voi olla ennalta määritelty summa tai se voi perustua luotonantajan tekemään arvioon taloudellisesta tilanteestasi.

Pankkilaina ilman vakuuksia on lainatuote, jossa voit saada lainaa ilman tarvetta tarjota omaisuutta tai muita vakuuksia lainan takaamiseksi. Tämä tarkoittaa, että saat lainan pelkästään luottokelpoisuutesi ja maksuvarasi perusteella, eikä sinun tarvitse antaa pankille esimerkiksi kiinteistöä tai omaisuutta vakuudeksi. Vakuudeton pankkilaina voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, auton ostamiseen, matkustamiseen tai muihin henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Jos haluat saada mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjoukset, suosittelemme täyttämään lainahakemuksen palvelussamme, sillä se välitetään yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Näin toimimalla saat hetkessä vertailtavaksesi niiltä pankeilta ja rahoitusyhtiöltä lainatarjoukset, jotka pystyvät sinulle lainaa tarjoamaan hakemillasi ehdoilla.

 

Lainaa 22 vuotiaalle ilman vakuuksia

Lähes kaikki lainantarjoajat, jotka sivuillamme esitellään, myöntävät lainaa heti ilman vakuuksia 22 – vuotiaalle sekä 23 – vuotiaalle. 

Pankit tai rahoituslaitokset eivät siis vaadi lainaan vakuuksia tai henkilötakausta, mutta vaatimuksena riittävä takaisinmaksukyky ja se voidaan varmistaa pyytämällä hakijalta hakemuksen yhteydessä tosite omista tuloista.

Jokainen lainapalvelu asettaa aina omat kriteerit lainahakijalle ja niihin voivat kuulua tarvittava ikä, puhtaat luottotiedot, tarvittava maksukyky, sekä muita ehtoja, jotka voivat vaihdella lainapalveluiden välillä.

 

Voiko 22 vuotias saada lainaa?

Kyllä, 22 vuotias henkilö voi yleensä saada lainaa, mutta saatavilla olevat lainavaihtoehdot ja niiden ehdot voivat vaihdella lainanantajien ja lainatyypin mukaan.

Tässä on joitakin tärkeitä seikkoja, jotka on hyvä ottaa huomioon:

Ikäraja – Useimmissa lainanantajien asettamissa vaatimuksissa on ikäraja, joka määrittää, kuinka vanha hakijan tulee olla lainaa hakiessaan. Tavallisesti tämä ikäraja on 18 – 20 vuotta tai vanhempi. Jos olet 22 vuotias, täytät ikävaatimukset useimpien lainatuotteiden osalta.

Tulot ja työllisyys – Lainanantajat arvioivat hakijan tulot lainan myöntämisen yhteydessä. Yleensä sinun tulee osoittaa säännölliset tulot, kuten palkka- tai palkkatulot, jotta voit hakea lainaa. Vakaan työllisyystilanteen ja riittävien tulojen esittäminen voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Luottotiedot – Lainanantajat tarkistavat yleensä luottotietosi nähdäkseen maksuhistoriasi ja luottokelpoisuutesi. Vaikka nuoremmalla hakijalla ei välttämättä ole pitkää luottohistoriaa, hyvä maksuhistoria ja luottokäyttäytyminen voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Lainan tyyppi – Lainanantajat tarjoavat erilaisia lainatyyppejä, kuten kulutusluottoja, autolainoja, joustoluottoa ja pikalainaa. Jotkut lainatuotteet voivat edellyttää erityisiä ehtoja tai vaatimuksia. On tärkeää valita lainatuote, joka sopii tarpeisiisi ja tilanteeseesi.

On suositeltavaa vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja ehtoja ennen lainan hakemista. Tämä auttaa sinua löytämään parhaiten tarpeisiisi sopivan lainatuotteen. Muista myös arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista, jotta voit varmistaa, että pystyt suoriutumaan lainan takaisinmaksusta asianmukaisesti.

 

22 vuotias voi yhdistää nykyiset lainat yhteen

22 vuotiaalla voi olla jo maksettavanaan pieniä ja korkeakorkoisia pikalainoja, luottokortteja tai muita osamaksuja.

Jos haluaa säästää näiden koroissa ja kuluissa, kannattaa ne yhdistää yhdeksi kulutusluotoksi.

Yhdistämällä lainat voi saada pienennettyä maksujen kuukausierää, korkoja ja kuluja. Lainojen yhdistäminen voi tuoda suuriakin summia säästöjä joka kuukausi. Myös oma taloudellinen tilanne voi helpottua, kun sinun ei enää tarvitse muistaa monen eri pienen lainan eräpäiviä ja maksuja. Kun yhdistät nykyiset lainat yhdeksi, helpottuu laskujen hoitaminen huomattavasti.

Lainat voi yhdistää siten, että ensin lasket tarkasti kuinka paljon kaikki aiemmat lainat ja maksut ovat yhteensä. Tämän jälkeen kun tiedät kuinka suuren lainan tarvitset, voit aloittaa sen kilpailuttamisen.

Kilpailuta lainasi ja vertaa saamiasi lainatarjouksia, joista voit löytää nykyisiä lainojasi halvemman lainan.

Kun saat hakemasi lainan tilille, maksa heti kaikki aiemmat lainasi ja maksusi pois. Tämän jälkeen sinun tarvitsee muistaa vain yhden lainan eräpäivät ja kuukausierät.

Lainatarjousten pyytäminen on täysin maksutonta ja riskitöntä. Voit koska tahansa hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kuluja.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Usein kysytyt kysymykset aiheesta: Lainaa 22 vuotiaalle

Kuinka paljon lainaa 22 - vuotias voi saada?

Jokainen pankki ja rahoituslaitos päättää itsenäisesti, paljonko lainaa 22 – vuotiaalle voidaan myöntää. Tyypillisesti 22 – vuotias voi saada lainaa noin 1000 – 30 000 euroa.

Voinko saada lainaa ilman tuloja 22-vuotiaana?

Yleensä lainanantajat edellyttävät säännöllisiä tuloja lainan myöntämiseksi. Tulot osoittavat lainanantajalle takaisinmaksukykysi. Jos sinulla ei ole tuloja, saatat joutua harkitsemaan vaihtoehtoja, kuten hankkimaan takaajan tai harkitsemaan vakuudellista lainaa, jossa vakuutena toimii omaisuus.

Voinko saada lainaa 22-vuotiaana ilman takaajaa?

Kyllä, voit saada lainaa 22-vuotiaana ilman takaajaa, mutta se riippuu luottokelpoisuudestasi ja lainanantajan vaatimuksista. Jos sinulla on vahva luottotietohistoria ja riittävät tulot, voit saada lainaa ilman takaajaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että takaaja voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa tai saada paremmat lainaehdot, erityisesti jos sinulla ei ole vahvaa luottotietohistoriaa tai riittäviä tuloja.

Mikä on paras laina 22-vuotiaalle?

Kun etsit sopivaa lainanantajaa, vertaile eri vaihtoehtoja. Tarkista lainanantajien tarjoamat lainaehtoja, korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita lainaan liittyviä ehtoja. VertaaLainaa.fi voi auttaa sinua vertailemaan eri lainanantajien tarjoukset ja ehdot yhdellä kertaa. Täytä maksuton lainahakemus ja kilpailuta laina.

Kuinka pitkä laina-ajan voin saada lainaan?

Vakuudettomaan lainaan voin saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-aika riippuu siitä, paljonko haet lainaa.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo