Lainaa 23 vuotiaalle

Me kilpailutamme 25 pankkia puolestasi, täysin ilmaiseksi.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Tiesitkö, että 23 vuotias voi hakea lainaa netistä?Lainaa 23 vuotiaalle tai vanhemmalle

Palvelumme avulla tavoitat monta lainapalvelua, joista voidaan myöntää lainaa 23 vuotiaalle tai vanhemmalle.

Tutustu eri rahoitusratkaisuihin ja vertaa lainoja toisiinsa löytääksesi sinulle sopivimman vaihtoehdon.

VertaaLainaa.fi kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

 

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Vakuudettomat lainat 23 vuotiaalle

Jos olet 23 vuotias tai vanhempi, on sinulla useita kymmeniä vaihtoehtoja, mistä hakea lainaa netistä.

Lainaa voit hakea 1000 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Tarvitset sitten pientä pikavippiä, joustoluottoa tai suurempaa kulutusluottoa, löydät kaikki lainapalvelut helposti kilpailutuksemme kautta.

Olemme keränneet kattavasti tietoa eri pankeista, rahoitusyhtiöistä ja lainaamiseen liittyvistä asioista sivustollemme, jotta sinun on helppo löytää juuri sinulle paras vaihtoehto.

Helpoin ja nopein tapa kilpailuttaa laina mahdollisimman monen lainantarjoajan välillä, on täyttää VertaaLainaa.fi kilpailutuspalvelussa yksi selkeä lainahakemus. Palvelumme on solminut yhteistyösopimukset monen eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä ja lainahakemus välitetään heille kaikille kilpailutettavaksi puolestasi. Laajan lainan kilpailuttamisen avulla säästät aikaa ja saat vertailtavaksesi helposti sopivat lainatarjoukset.

 

Lainan hakeminen netissä

Nykyisin lähes kaikista lainapalveluista, jotka toimivat verkossa voivat 23 vuotiaat tai vanhempi hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Hakemuksia voit täyttää maksutta tietokoneella, tabletilla, kuin puhelimella. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen palvelumme välittää sen heti kilpailutettavaksi noin 30 lainantarjoajalle. Mukana kilpailutuksessa on useita suomalaisia pankkeja sekä pankkeja ulkomailta, mutta joilla on sivuliike Suomessa.

Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat ottavat lainahakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena tuntina ja lainahakemukset käsitellään nopeasti. Saat ensimmäiset henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä ja pääset vertailemaan lainoja.

Vertaa lainoja todellisen vuosikoron, lainasumman ja maksuajan mukaan, niin tiedät mikä pankki pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta lainaa. Lainatarjouksien hinnoittelussa saattaa olla suuriakin eroja ja ainut tapa löytää se halvin laina, on kattava lainavertailu. Vertailu ei kuitenkaan vie paljon aikaa, koska saat hyvin todennäköisesti kaikki sinulle tarjottavat lainatarjoukset vuorokauden kuluessa.

Aloita lainan kilpailuttaminen ja lainavertailu jo tänään. Hakemusten tekeminen on nopeaa ja ilmaista. Et koskaan maksa mistään, ennen kuin erikseen hyväksyt saamasi tarjouksen. Voit siis koska tahansa hylätä tarjouksen, mikäli se ei ole sinulle sopiva.

 

Lainanhakuehdot 23 vuotiaalle ovat tyypillisesti seuraavat:

  • Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot
  • Hakijalla tulee olla Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa
  • Säännölliset tulot

Lainaa 18 – vuotiaalle tai vanhemmalle voidaan myös myöntää, mutta lainantarjoajia on vähemmän kuin 23 – vuotiaalla lainanhakijalle. Pankit ja rahoituslaitokset ottavat lainatarjouksia vastaan alkaen 18 vuotiaalta, mutta lainan kilpailuttaminen voi olla hieman suppeampaa.

Lainantarjoajat voivat myöntää lainaa 19 – vuotiaalle jo paremmilla lainaehdoilla.

 

VertaaLainaa.fi apuna lainavertailussa

Vaikka lainavertailu voikin olla työlästä, on se silti kannattavaa. Voit säästää jopa tuhansia euroja, kun etsit vertailemalla halvimman vaihtoehdon.

VertaaLainaa.fi palvelussa voit täyttää lainahakemuksen nopeasti, jonka jälkeen välittämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi kymmenille eri lainantarjoajille.

Saatuasi lainatarjoukset pystyt helposti vertailemaan niitä keskenään ja karsimaan heti turhan kalliit lainat pois.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Lainaa 23 vuotiaalle – ota seuraavat seikat huomioon, kun haet lainaa

Kun 23 vuotias harkitsee lainan hakemista, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä ennen päätöksentekoa.

Luottokelpoisuus eli kyky maksaa laina takaisin on tärkeä tekijä lainaa hakiessa. Pankit ja lainanantajat arvioivat luottokelpoisuuttasi tarkastelemalla luottotietojasi, maksuhistoriaasi, tulojasi ja velkaantuneisuuttasi. Pyri ylläpitämään hyvä luottokelpoisuus hoitamalla nykyiset velvoitteesi moitteettomasti ja välttämällä maksuhäiriöitä.

Lainanantajat arvioivat myös tulotasoa ja työtilannettasi. Vakituinen työpaikka tai säännölliset tulot voivat parantaa lainansaantimahdollisuuksia. Sinun tulisi pystyä osoittamaan, että sinulla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun.

Selvitä itsellesi, miksi tarvitset lainaa ja mikä on sen tarkoitus. Olipa kyseessä asunnon ostaminen, koulutus, vuokravakuuden maksaminen, kodin sisustaminen tai muu investointi, varmista, että laina on tarkoituksenmukainen ja että kykenet takaisinmaksuun.

Määrittele tarvitsemasi lainan määrä ja harkitse, kuinka pitkä maksuaika olisi sinulle sopiva. Pidä kuitenkin mielessä, että mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän korkoa ja kuluja kertyy. Pyri löytämään tasapaino, joka mahdollistaa kuukausittaisen maksun suoriutumisen taloudellisesti. Suunnittele lainasi lainalaskurin avulla, niin tiedät minkä verran sinun kannattaa ottaa lainaa omaan maksukykyysi nähden.

Tee myös perusteellista lainavertailua eri lainanantajien välillä. Vertaile korkoja, maksuehtoja, kuluja ja muita ehtoja. Tutki myös lainanantajien mainetta ja luotettavuutta. Kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään edullisimman ja sopivimman lainatarjouksen.

 

Lainaa 23 vuotiaalle vakuudetonta lainaa

23 vuotiaat voivat hakea lainaa moniin eri tarkoituksiin riippuen heidän tarpeistaan ja taloudellisesta tilanteestaan. 23 vuotiaalle voidaan myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takausta 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Monet nuoret aikuiset harkitsevat auton ostamista liikkumisen helpottamiseksi. Autolainaa voi hakea sekä uuden että käytetyn auton ostamiseen. Lainan avulla voi kattaa auton hankintahinnan tai osan siitä, ja lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain sovitun aikataulun mukaisesti.

Muuttaessaan uuteen asuntoon, 23 vuotiaat voivat joutua maksamaan takuuvuokran. Usein tämä summa on suuri yksittäinen kustannus, joka voi olla haastavaa kattaa omista varoistaan. Tässä tapauksessa lainaa voi hakea vuokravakuuden maksamiseen ja takaisinmaksu voi tapahtua kuukausittain sovitusti.

Kun muutetaan omaan kotiin, voi olla tarvetta hankkia uusia kodinkoneita, kuten jääkaappi, pesukone tai astianpesukone. Näiden hankinta voi aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia, ja laina voi auttaa kattamaan nämä kustannukset. Varo kuitenkin ylivelkaantumista ja varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitusti.

Kun nuori aikuinen muuttaa omaan kotiin tai haluaa päivittää nykyisen kodin sisustusta, voi olla tarvetta hankkia uusia huonekaluja, verhoja, mattoja ja muita sisustuselementtejä. Laina voi auttaa rahoittamaan näitä hankintoja ja takaisinmaksu voi tapahtua sovitun maksuaikataulun mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta: Lainaa 23 – vuotiaalle

Onko 23-vuotiaan vaikea saada lainaa ilman luottotietoja?

Kyllä, lainanantajat tarkistavat luottotietosi ja luottokelpoisuutesi ennen lainan myöntämistä. Jos sinulla ei ole puhtaat luottotiedot tai ne ovat heikot, sinun on vaikea saada lainaa. On suositeltavaa ylläpitää hyvää luottokelpoisuutta hoitamalla raha-asiat moitteettomasti.

Paljonko 23 - vuotias voi hakea lainaa?

Lainasumma riippuu useista tekijöistä, kuten tulotasosta, luottokelpoisuudesta ja lainanantajan ehdoista. Tyypillinen lainasumma 23 – vuotiaalle on 1000 – 30 000 euroa, mutta 23 – vuotias voi hyvillä luottotiedoilla ja vakaalla maksukyvyllä saada lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa.  On tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja tarpeet ennen lainasumman määrittämistä.

Kuinka nopeasti 23-vuotias voi saada lainaa?

Lainaa 23 – vuotias voi saada ilman takausta tai vakuuksia hyvinkin nopeasti tilille. Jos tarvittavat tiedot ovat kunnossa, voidaan laina maksaa tilille jo saman päivän aikana lainan hakemisesta.

Kuinka pitkän maksuajan 23 - vuotias voi saada lainaan?

Vakuudettomaan lainaan voidaan myöntää maksuajaksi 1 – 15 vuotta.

Mistä lainaa 23 - vuotiaalle?

23 – vuotias voi saada lainaa useammastakin pankista tai rahoitusyhtiöstä. Täytä VertaaLainaa.fi palvelussa maksuton lainahakemus, niin näet nopeasti, mistä voit saada lainaa antamillasi lainaehdoilla ja mikä pankki tarjoaa 23- vuotiaalle tai vanhemmalle lainaa alhaisimmalla korolla.

Voiko lainaa saada pienillä tuloilla?

Kyllä, lainaa voi saada pienillä tuloilla, mutta se voi olla haastavampaa. Lainanantajat arvioivat yleensä hakijan maksukykyä ja tuloja ennen lainan myöntämistä. Pienillä tuloilla voi olla vaikutus lainan saantiin ja lainasummaan. On tärkeää arvioida oman taloudellisen tilanteen ja takaisinmaksukyvyn realistisesti ennen lainan hakemista.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo