Lainaa heti ilman vakuuksia

Meiltä saat lainapäätöksen välittömästi.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Hae lainaa heti ilman vakuuksia maksuttomalla hakemuksella

  • Oletko hakemassa hieman suurempaa lainaa netistä?
  • Tiesitkö, että netistä voi saada suurtakin lainaa heti ilman vakuuksia?

Hae lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka 1 – 20 vuoden maksuajalla. Vakuudettoman lainan voit käyttää oman lainatarpeesi mukaan, mihin haluat. Usein vakuudeton laina haetaan auton ostoon, kodin remontoimiseen, ulkomaanmatkaan, suurempiin ostoksiin tai nykyisten lainojen yhdistämiseen.

Vakuudettoman lainan etuna, että lainaprosessi on hyvin nopea, koska lainan haun yhteydessä pankin tai rahalaitoksen tarvitsee tarkistaa vain hakijan tiedot. Hakijalla voi olla myös tilanne ettei hän halua tai saa ketään lähipiiristä hakemaan yhteistä lainaa.

Kilpailuta laina jo tänään, niin tiedät, mistä ja millä korolla voit saada vakuudetonta lainaa.

Kerromme tällä sivulla tarkemmin, miksi vakuudeton laina on niin nopea ja suosittu vaihtoehto vakuudelliselle lainalle.

 

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kysymyksiä vakuudettomista lainoista

Kuinka paljon voin hakea vakuudetonta lainaa?

Sivustomme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa. Vakuudetonta lainaa varten sinun ei tarvitse etsiä lähipiiristä henkilötakausta tai muita vakuuksia. Mikään ei kuitenkaan estä sinua ottamasta lainalle toista yhteisvastuullista lainanhakijaa, jos sopiva lähipiiristä löytyy. Toisen yhteisvastuullisen hakijan maksuvara sekä luottotiedot tulee olla kunnossa. Olette lainan takaisinmaksusta ja sen käytöstä yhteisesti vastuussa.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Maksuaikaa on valittavissa muutamista kuukausista aina 20 vuoteen saakka. Kannattaa kuitenkin muistaa, että liian pitkää maksuaikaa ei kannata valita, sillä silloin lainalle ehtii kertymään turhaan korkoja ja kuluja. Valitse maksuaika siten, että kuukausierä on sopivan kokoinen, eikä sen maksamisessa tule ongelmia. Ota lainan suunnitteluun avuksi maksuton lainalaskuri, joka laskee valitsemallesi lainasummalle ja laina-ajalle arvion lainan kuukausierästä ja kustannuksista.

Kuinka nopeasti saan vakuudetonta lainaa?

Vakuudettomissa lainoissa on se etu, että niiden käsittelyajat ovat huomattavasti lyhyempiä kuin vakuudellisissa lainoissa. Saat lainapäätöksen lähes heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja laina siirretään melkein välittömästi tilillesi lopullisen lainapäätöksen jälkeen. Vakuudettoman lainan saa käyttää samalla tavoin kuin vakuudellisen lainan. Jos tarvitse lainaa heti ilman vakuuksia, kannattaa aloittaa lainan haku jo tänään.

Mihin käyttötarkoitukseen voin hakea lainaa?

Periaatteessa voit hakea lainaa ihan mihin tarkoitukseen tahansa.  Suosittelemme kuitenkin aina hakemaan lainaa harkiten ja vain silloin, kun sitä todella tarvitset. Yleisimmät vakuudettoman lainan käyttötarkoitukset ovat muun muassa lomalaina, venelaina tai esimerkiksi remonttilaina.

Saako työtön lainaa ilman vakuuksia?

Työttömänkin on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia, mikäli hänellä on säännölliset tulot. Tuloiksi voidaan laske etuudet tai eläke. Varsinkin pienempiä lainoja on helpompi saada, mutta mitä suurempiin lainasummiin mennään, sitä vaikeampi työttömän on lainaa saada. Suuriin lainoihin vaaditaan usein suuremmat tulotkin.

VertaaLainaa.fi ei suosittele lainan hakemista työttömänä, tai työttömyyden uhatessa.

Usein kysytyt kysymykset

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään lainaa ilman vakuuksia

Vertaa lainoja ja hae lainaa ilman vakuuksia jopa 60.000 euroa.

Me autamme sinua kilpailuttamaan lainasi mahdollisimman monella pankilla.

Syyt siihen, miksi vakuudeton laina on suosittu:

  • Kun tarvitset lainaa heti, on vakuudeton laina silloin merkittävästi nopeampi kuin vakuudellinen laina
  • Voit hakea vakuudetonta lainaa ilman että joutuisit pyytämään ystävääsi tai perheenjäsentäsi takaajaksi
  • Voit hakea netistä lainaa ilman vakuuksia mihin kellonaikaan tahansa
  • Voit hakea vakuudettoman lainan kotoasi käsin ilman pankkineuvottelua. 

 

Kun tarvitset lainaa heti, on vakuudeton laina oikea valinta

Vakuudettomat lainat ovat saaneet suuren suosion niiden nopeuden ansiosta. Kun verrataan vakuudettoman lainan hakemista vakuudellisen lainan hakemiseen, on niissä todella suuret erot.

Vakuudellinen laina neuvotellaan lähes aina pankin konttorissa ja papereiden täyttäminen vie aikaa. Suurin osa ajasta menee takaajan tai vakuuden riittävyyden arviointiin ja niihin liittyvien papereiden täyttämiseen.

Kun haet vakuudetonta kulutusluottoa netistä, voit täyttää lainahakemuksen verkossa 24/7. Netissä saat lainapäätöksen myös todella nopeasti, yleensä vain muutamassa minuutissa.

 

Muista nämä kun tarvitset lainaa heti ilman vakuuksia

Tässä muutama asia, joita ei välttämättä osaa ajatella lainaa hakiessa.

 

1

Vertaa ensin vakuudettomien ja vakuudellisten lainojen hintoja

Saatat yllättyä kun vertaat vakuudettomien ja vakuudellisten lainojen korkoeroja.

Yleinen käsitys on ollut jo vuosien ajan se, että vakuudeton laina on aina halvempi. Asia ei kuitenkaan ole aina näin yksinkertainen. Vertailumme mukaan vakuudeton laina on monesti saman hintainen kuin vakuudellinenkin laina.

 

2

Entäs jos joudut maksuvaikeuksiin?

Liian moni henkilö on menettänyt parhaan kaverinsa tai saanut sukulaistensa vihat päälleen sen jälkeen, kun on pyytänyt heitä takaamaan omaa lainaa. Pienikin viivästys takaisinmaksussa johtaa siihen, että takaajille ilmoitellaan että nyt ovat maksut myöhässä. Tätä ongelmaa et kohtaa vakuudettomien lainojen kanssa.

 

3

Jos et tarvitse lainaa heti käyttöösi, voi vakuudellinen laina olla parempi

Jos olet tilanteessa jossa et tarvitse lainaa heti käyttöön, suosittelemme keskittymään verkosta haettaviin vakuudellisiin lainoihin. Kun lainalla on kaksi hyvätuloista hakijaa, voi sen saada merkittävästi edullisemmin. Lainan hakemusprosessi on toki pidempi, mutta jos lainalla ei ole kiire, voit varmasti odottaa hieman.

 

 

Vakuudetonta lainaa VertaaLainaa- palvelun avulla

Maksimoidaksesi lainatarjousten määrän, voit jättää lainan kilpailuttamisen meidän tehtäväksemme. Palveluamme käyttämällä varmistat sen, että saat lainaa nopeasti käyttöösi, sillä sinun täytyy täyttää vain yksi lainahakemus jolla tavoitetaan noin 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta. Palvelumme välittää lainahakemuksesi pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka pystyvät myöntämään lainaa ilman vakuuksia.

Halutessasi voit ottaa rinnallesi toisen yhteisvastuullisen hakijan lähipiiristäsi. Yhdessä haettu laina vähentää luotonmyöntäjien luottotappioriskiä, jolloin sinulla ja yhteishakijalla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa enemmän sekä paremmilla lainaehdoilla. On tärkeää kuitenkin muistaa, että lainaa ei voi saada ilman kunnossa olevia luottotietoja edes yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa.

 

Vertaa lainoja ja valitse sopiva laina vasta sitten

Monesti kuulee puheita siitä, että mistä palvelusta lainaa kannattaa hakea.

Yleensä nämä jutut lähtevät liikkeelle siitä, että joku tuttu on maininnut saaneensa hyvän lainatarjouksen jostain tietystä palvelusta. Tämä ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että myös sinä voisit saada sieltä edullista lainaa.

Jokainen lainanhakija arvioidaan erikseen ja lainapalvelu tekee aina oman riskianalyysin, joka määrittää osittain haetun lainan korkoa. Muista kilpailuttaa laina kauttamme niin saat vertailtavaksesi useita henkilökohtaisia lainatarjouksia.

Palvelumme on ollut mukana sadoissa tuhansissa lainaratkaisuissa ja uskomme että voimme auttaa myös sinua löytämään edullisen lainan verkosta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomista lainoista:

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia jopa 60.000 euroa. Jokainen pankki ja lainapalvelu tekevät kuitenkin omat päätökset siitä, kuinka paljon he ovat valmiita myöntämään lainaa ilman vakuuksia.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen vakuudettomasta lainasta?

Suurin osa lainapalveluista antaa alustavan lainapäätöksen automatisoidusti, joten lainapäätöksen saa yleensä välittömästi. Alustava lainapäätös ei ole kuitenkaan lopullinen päätös, sillä lainapalvelu voi vaatia tulo- tai jotain muita tositteita liitteeksi. Kun pyydetyt liitteet on toimitettu voi lainapalvelu antaa lopullisen lainapäätöksensä.

Kuinka nopeasti voin saada vakuudetonta lainaa?

Tähän vaikuttaa paljon se, kuinka paljon lainaa haetaan. Pienemmät muutaman tuhannen euron lainat siirtyvät asiakkaiden tileille jopa 15 minuutissa. Suurempien kulutusluottojen kohdalla laina siirtyy yleensä tilille 24 tunnin sisällä.

Voiko lainaa saada ilman vakuuksia ja ilman luottotietoja?

Ei voi. Netissä toimii muutama lainapalvelu jotka ovat kohdistaneet mainontaansa luottotiedottomiin luvaten heille lainaa, mutta näissäkin tapauksissa lainalle tarvitaan henkilötakaus.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo