Lainaa jokaiselle

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Lainaa jokaiselleYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Lainaa jokaiselle heti tililleSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jokaiselle ilman vakuuksiaLainaa jopa 60 000 €

Lainaa jokaiselle ilman takaajiaKotimainen palvelu

VertaaLainaa.fi sivuston kautta tavoitat monipuolisen lainatarjonnan

VertaaLainaa.fi sivusto tarjoaa lainaa jokaiselle elämän eri tilanteisiin.

Kulutusluotto on yksi suomalaisten eniten haetuista lainatuotteista ja siinä etuna on se, että suurempikin lainasumma maksetaan tilille muutaman päivän sisällä. Netistä haettua kulutusluottoa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muuta vakuutta. Viimeisen parin vuoden aikana lainanhakijat ovat mielellään päätyneet ottamaan itselleen joustavan joustoluoton, koska se antaa käyttäjälle mahdollisuuden nostaa lainaa vain tarvitsemansa määrän ja lainan kulut määräytyvät nostojen mukaan. Hyvänä etuna joustoluotossa on myös se, että maksettuaan lainaa takaisin, vapautuu lainaa heti uudelleenkäyttöä varten.

Etsit sitten millaista lainaa tahansa, löydät lainatuotteet saman sivuston alta. Lisäksi palvelumme antaa hyviä vinkkejä lainan kilpailutukseen ja säästämiseen.

 

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

lainaa jokaiselle

Alla kysymyksiä ja vastauksia jokaiselle, joka etsii lainaa netistä

Jos et löydä vastausta omaan kysymykseesi, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Kuka voi hakea netistä lainaa?

Netistä myönnetään lainaa jokaiselle täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Lainaa voi hakea työssä käyvät kansalaiset, mutta lainaa voidaan myöntää myös eläkeläiselle tai työttömälle. Puhtaiden luottotietojen lisäksi lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot. Eli vaikka olet eläkkeellä tai työttömänä, voit silloinkin hakea lainaa, mutta suosittelemme kuitenkin siinä vaiheessa harkitsemaan tarkkaan lainan ottamista. Jokainen lainapalvelu määrittää kuitenkin tarkemmin omat ehtonsa. Vertaa lainoja huolellisesti ennen lainasopimusten allekirjoittamista.

 

Tarvitsenko lainaa varten takauksen?

Netistä haettu laina on monen mielestä ollut hyvä ratkaisu juuri sen vuoksi ettei lainaa varten välttämättä tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Kilpailuta laina kauttamme ilman vakuuksia jopa 60.000 euroon saakka. Tämä voi auttaa, että lainaa löytyy jokaiselle, vaikka lähipiiristä ei löytyisikään sopivaa takaajaa lainalle. Halutessaan hakija voi ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Yhdessä haettu laina parantaa aina lainansaantimahdollisuuksia ja lainalle saa todennäköisemmin paremmat lainaehdot.

 

Koska lainahakemuksen voi täyttää?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa milloin vain, vaikka keskellä yötä. Lainahakemus on siis avoinna 24/7, mikä antaakin kaikille palvelumme käyttäjille mahdollisuuden täyttää hakemus juuri silloin kun itselle parhaiten sopii.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen välittömästi ja ja ensimmäiset jopa lainatarjoukset nähtäväksesi noin 2 minuutin sisällä, jos tietosi täyttävät pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainanhakuvaatimukset.

 

Mistä tiedän voinko saada lainaa netistä?

Hyvä tapa selvittää asia on täyttää lainahakemus. Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi. Hakemuksen täyttäminen tai tarjouksen vastaanottaminen ei kuitenkaan sido hakijaa lainasopimukseen.

 

Mistä tiedän, mikä lainapalveluista kannattaa valita?

Palvelumme lainatarjonta on sen verran kattava, että uskomme sieltä löytyvän lainaa jokaiselle sitä etsivälle. Jos saat lainatarjoukset, voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja katsoa mikä niistä olisi juuri sinulle sopivin.


Usein kysyttyjä kysymyksiä lainoista:

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa voidaan myöntää täysi-ikäisille suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävän suuret ja säännölliset tulot.

Voidaanko lainaa myöntää jos lainanhakijalla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä?

Yleinen käytäntö on se, että lainaa ei voida myöntää jos lainanhakijalla on luottotiedoissaan merkintöjä. Netissä toimii kuitenkin muutama lainapalvelu, jotka myöntävät lainaa myös luottotiedottomalle. Näissäkin tapauksissa lainaan vaaditaan kuitenkin toinen, puhtaat luottotiedot omaava henkilötakaaja, jolla on säännölliset tulot.

Voiko jokainen saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voi. Esimerkiksi meidän palvelumme kautta vakuudetonta lainaa voi hakea 1000 - 60.000 euroa. Jokainen lainapalvelu tekee kuitenkin oman lopullisen päätöksensä siitä, kenelle he lainan myöntävät.

Mistä tiedän mikä laina on minulle sopivin?

Netissä toimii kymmeniä erilaisia pankkeja ja muita lainanmyöntäjiä. Onkin siis selvää että sen itselleen sopivimman lainan löytyminen voi olla haastavaa. Kun jätät lainan kilpailuttaminen meidän huoleksemme, teet lainan hakemisesta ja sen kilpailuttamisesta monin verroin helpompaa. Me voimme kilpailuttaa lainasi yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, täysin ilmaiseksi. Näin voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksesi ja sen sopivimman lainan löytyminen voi olla helpompaa.

VertaaLainaa.fi
Logo