Nopea laina ilman vakuuksia

Me kilpailutamme 25 pankkia puolestasi, täysin ilmaiseksi.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Hae nopea laina VertaaLainaa.fi palvelusta

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voi hakea myös nopeaa lainaa. Vielä muutama vuosi sitten vain pikalainat olivat aidosti nopeita lainoja ja kaikkien suurempien lainojen tilille saaminen oli hidasta. Nykyään teknologia on kuitenkin kehittynyt ja lainahakemusten käsittelyjä on automatisoitu niin paljon, että myös suuremmatkin lainat voidaan maksaa nopeasti asiakkaiden tileille. Nopea laina ei myöskään nykyään tarkoita enää kallista lainaa, vaan lainan voi saada nopeasti käyttöönsä hyvinkin pienellä korolla.

Nopea laina voi myös olla hyvin kilpailutettu laina, kun haet sen VertaaLainaa.fi palvelusta:

  • Kun haet lainaa VertaaLainaa.fi palvelusta, me kilpailutamme sen puolestasi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken
  • Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
  • Vertaa ja valitse sinulle sopivin laina
  • Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, saat lainaa heti tilillesi.

VertaaLainaa.fi tekee kaiken tämän, täysin ilmaiseksi. Hae lainaa nopeasti, niin saat lainatarjoukset heti vertailtavaksesi. Palvelun kautta voit vakuudetonta lainaa, joka voi olla kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi tai pankkilaina. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu palvelun avulla. Aloita lainavertailu ja lainan kilpailuttaminen jo tänään ja hae lainaa heti.

 

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka suuren lainan voin saada nopeasti tililleni?

Yleensä pienen lainan on saanut tililleen nopeammin kuin suuren lainan. Tässäkin on kuitenkin tultu eteenpäin ja nykyään lähes kaikki vakuudettomat lainat ovat yhtä nopeita. Nykyään lainan tilille saamisen nopeuteen vaikuttaakin enemmän se, mihin kellonaikaan ja mikä viikonpäivä olet lainaa hakemassa. VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea nopean lainan summille 1000 – 60 000 euroa.

Voinko itse vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen?

Kyllä voit. Tässä muutama vinkki, joiden avulla varmistat nopean lainan saamisen:

  • Täytä hakemus VertaaLainaa.fi palvelussa, niin varmistat että se kilpailutetaan usealla eri luotontarjoajalla.
  • Täytä hakemus huolellisesti ja tarkista antamasi tiedot ennen hakemuksen lähettämistä.
  • Saatuasi lainatarjoukset vertaa ja valitse sopiva laina

Kuinka paljon VertaaLainaa.fi palvelun käyttäminen maksaa?

VertaaLainaa.fi palvelun käyttäminen on aina 100 % maksutonta. Voit siis huoletta käyttää palveluamme, ilman että me missään vaiheessa perisimme siitä mitään palvelu- tai käyttömaksuja.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Kun lainassa on vain yksi hakija eikä siinä ole vakuuksia tai takaajia, on sen käsittelyaika myös erittäin lyhyt. Saat näin lainaa nopeasti tilillesi. Kilpailutamme lainasi pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai takausta.

Mikä on nopein lainatuote?

Nopein lainatuote on varmasti edelleen pikavippi, mutta myös muut lainatuotteet ovat lähes yhtä nopeita lainasummille 100 – 10 000 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Nopea laina

Nopea laina on apu yllättävään rahatarpeeseen

Onko sinulle tullut vastaan tilanne, jossa tarvitset vakuudetonta nopeaa lainaa?

Näitä tilanteita tulee vastaan meille kaikille ja nopea laina onkin hyvä apu näissä tilanteissa. Helpoiten nopea laina löytyy, kun käytät sen hakemiseen maksutonta palveluamme. Lainavertailupalvelumme etsii ja kilpailuttaa sinulle sopivan lainan, joustoluoton tai kulutusluoton vain muutamassa minuutissa.

 

Mikä on nopea laina?

Nopea laina on yleensä suuruudeltaan 100 – 5000 euroa ja se myönnetään lähes poikkeuksetta ilman vakuuksia ja takaajia. Nopea laina siirtyy hakijan tilille jopa alle vuorokaudessa, mutta lainapäätöksen saat yleensä vain muutamassa minuutissa. Netin kautta haettuna laina on aina nopeampi, kuin perinteisen kivijalkapankin lainat. Perinteiset pankit haluavat lainalla aina vakuudet ja lainan hakemiselle täytyy olla jokin peruste. Palvelumme kautta nopea laina löytyy kuitenkin helpommin, sillä me emme vaadi vakuuksia tai kysele lainan käyttökohdetta.

 

Nopea laina – kenelle se voidaan myöntää?

Alla tärkeimmät vaatimukset nopean lainan hakijalle:

1

Ikä

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 vuotias. Netissä toimii muutamia lainapalveluja joista voidaan myöntää nopea laina myös vain 18 vuotiaalle, mutta yleisin ikäraja on kuitenkin 20 vuotta. Korkeimmat ikärajat ovat välillä 24 – 26 vuotta, joten mitä vanhempi lainanhakija on, sitä useammasta paikasta hän voi lainaa saada.

 

2

Henkilötiedot

Lainaa voidaan myöntää vain niille Suomen kansalaisille, jotka asuvat pysyvästi Suomessa. Monet pankit vaativat myös sitä, että lainanhakijalla on oltava Suomessa osoite, joka on ollut voimassa viimeiset 3 vuotta.

 

3

Puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot

Kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan, eikä lainaa voida myöntää henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä. Lainanhakijalta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja. Haetusta lainasummasta riippuen, pankki voi pyytää palkkatodistusta tai kolmen viime kuukauden tiliotteita varmentaakseen lainanhakijan tulot.

 

Ota nämä seikat huomioon nopeaa lainaa hakiessa

Kun päätät hakea nopeaa lainaa, tulee sinun kuitenkin toimia vastuullisesti ja hakea vain sen suuruinen laina jonka pystyt maksamaan takaisin ilman ongelmia.

Lainasummaa ja maksuaikaa miettiessä voit käyttää kuukausierän laskemiseen meidän maksutonta lainalaskuriamme. Myös lainavertailu ja lainan kilpailutus on erittäin tärkeää, sillä lainojen kuluissa ja lainaehdoissa on todella suuria eroja.

Kilpailuttamalla lainan palvelussamme varmistat, että lainahakemuksesi kilpailutetaan huolellisesti, mutta saatuasi lainatarjoukset sinun tulee itse osata valita sinulle sopivin lainatarjous.

Huomiota kannattaa kiinnittää lainan maksuaikaa ja takaisinmaksun joustavuuteen. Monet pankit antavat esimerkiksi mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin tai maksuajan pidennyksiin.

 

4 vinkkiä joiden avulla saat lainaa nopeasti

Nopea laina ei aina ole itsestään selvyys, vaan siihen vaikuttaa monet eri asiat.

Tässä alla neljä vinkkiä siihen, miten nopea laina löytyy parhaiten:

 

1

Hae lainaa oikeaan aikaan

Monet pankit ja muut lainapalvelut käsittelevät lainahakemuksia vain arkipäivisin kello 8.00 – 16.00 välisenä aikana. Paras aika jättää oma lainahakemus onkin alkuviikko ja aamupäivä.

 

2

Täytä lainahakemus huolellisesti

Suurin osa hylätyistä lainahakemuksista on hylätty koska ne on täytetty väärillä tiedoilla tai annetut tiedot ovat puutteelliset. Täytä siis lainahakemus huolellisesti ja tarkista antamasi tiedot ennen hakemuksen lähettämistä.

 

3

Ota liitteet valmiiksi

Lainasummasta riippuen, pankit yleensä pyytävät lainahakemuksen liitteeksi palkkatodistusta tulojen todisteeksi. Kun otat nämä liitteet valmiiksi esille, voit lähettää ne heti kun pankki niitä pyytää. On myös lainantarjoajia, jotka eivät vaadi liiteitä laisinkaan.

 

4

Valitse sopiva lainapalvelu

Kun olet saanut lainatarjouksia, muista tarkistaa vielä se että valitsemasi lainapalvelu käyttää samaa pankkia kuin sinä. Vaikka rahan siirrot tapahtuvat lähes reaaliaikaisesti lähes kaikkien pankkien välillä, voi joidenkin pankkien keskeinen rahan siirto viedä jopa 1 – 2 vuorokautta. Suurin osa lainantarjoajista tarjoaa sähköistä lainasopimuksen allekirjoittamista. Tämä tapahtuu siten, että allekirjoitat sopimuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Nopea laina – Usein kysyttyä

Kuka voi hakea nopeaa lainaa?

Nopea laina voidaan myöntää kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka nopeasti laina on tililläni?

Jos haet lainaa arkipäivänä ja ennen puoltapäivää, on sinun mahdollista saada lainaa tilille alle 15 minuutissa. Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa kuitenkin moni asia, joista voit lukea lisää tästä artikkelista.

Ehtiikö nopeaa lainaa kilpailuttamaan?

Kyllä ehtii jos haet sitä oikeasta paikasta. Kun käytät VertaaLainaa.fi palvelua, me kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Tavoitat siis yhdellä ainoalla hakemuksella suuren määrän pankkeja, jotka kilpailevat lainastasi.

Nopea laina - Netistä vai kivijalkapankista?

Kun sinulla on tarve saada nopea laina, kannattaa silloin hakea vakuudeton laina, jonka saa nopeiten netistä. Myös monet perinteiset pankit ovat siirtäneet palveluitaan verkkoon, joten kivijalkapankissa asiointi ei enää ole pakollista pankkilainaa hakiessa. Tavoitat monta perinteistä pankki myös VertaaLainaa.fi palvelun kautta.

VertaaLainaa.fi
Logo