Hae sisustuslainaa 60.000 € asti

Kilpailutamme tarpeeseesi soveltuvan sisustuslainan muutamassa minuutissa.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Sisustuslaina – Lainaa kodin sisustamiseen

Aina pelkkä huonekalujen järjestäminen uudella tavalla ei riitä, vaan koti kaipaa toisinaan uusia kalusteita, tekstiilejä ja muuta uudistusta. Olit sitten hankkimassa kotiisi mitä tahansa uutta, hankinnat eivät välttämättä aina ole niin edullisia. Varsinkin, jos haluat panostaa sisustamiseen laadukkailla tuotteilla, jotka kestävät aikaa. Mitä enemmän kodin neliöitä on sisustettavana, sitä enemmän sen uudistaminen maksaa.

Yksi vaihtoehto on sisustaa kotia pikkuhiljaa, mutta siinä ei huomaa muutosta niin selkeästi ja toisinaan myös kodin tilat ovat sellaiset, että täytyy sisustaa uudella tavalla isompi tilaa. Usein kodin sisustaminen halutaan saada kerralla kuntoon, jolloin sen aikaan saaminen vaatii avuksi joko kertyneitä säästöjä tai lainan. Kaikki eivät säästössä olevia rahojaan kuitenkaan halua käyttää sisustamiseen, vaan mieluiten tätä varten otetaan lainaa netistä, jota maksetaan takaisin sopivissa maksuerissä.

Ennen lainan hakemista, kannattaa kuitenkin kilpailuttaa laina, jotta kodin kunnostamiseen löytyy sopiva vaihtoehto. Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi palvelun kautta, niin pääset nopeasti vertailemaan lainoja.

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään sopivan sisustuslainan

Vertaile lainoja ja hae sisustuslainaa jopa 60.000 euroon asti.

Mikä on sisustuslaina?

Sisustuslaina on erityisesti kodin sisustamiseen tarkoitettu kulutusluotto. Sisustuslainan avulla voit rahoittaa kodin remontit ja uudistukset, hankkia uusia huonekaluja tai päivittää kodin sisustusta muilla tavoin. Sisustuslainaa tarjoavat useat eri rahoituslaitokset ja pankit.

Sisustuslainan määrä voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee myös lainantarjoajasta riippuen, mutta yleensä se on muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin.

Sisustuslainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Voit tehdä sen helposti verkossa täyttämällä lainahakemuksen. Lainahakemuksessa sinun tulee antaa tietoja itsestäsi, taloustilanteestasi ja lainatarpeestasi. Lainahakemuksen jälkeen lainantarjoaja tekee lainapäätöksen ja lähettää sinulle lainatarjouksen, joka sisältää tietoa lainan kuluista, korosta ja takaisinmaksuajasta.

Sisustuslainan ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun sinulla ei ole tarpeeksi rahaa kodin remontointiin tai sisustamiseen. Lainan avulla voit toteuttaa kodin uudistukset nopeammin, eikä sinun tarvitse säästää rahaa pitkään ennen kuin voit toteuttaa haaveesi. Sisustuslaina on myös hyvä vaihtoehto, kun haluat jakaa remonttikulut useammalle kuukaudelle, jolloin remontointi ei rasita taloudellista tilannetta liikaa kerralla.

Sisustuslainan hakemisessa on kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös. Sinun tulee arvioida tarkasti oma taloudellinen tilanteesi ja suunnitella takaisinmaksusuunnitelma, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi. On tärkeää, että varmistat, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

 

Sisustuslaina kodin suurempiin hankintoihin

Ainoa tapa saada muutosta aikaan, on ryhtyä tuumasta toimeen. Sisustuslaina on suunniteltu erityisesti kodin ja vapaa-ajan asunnon sisustamiseen. Sillä ei ole väliä onko kyseessä uusi sisustettava tila vai vanhan tilan uudistaminen. Jos sinulla on koti, olet omalla tavallasi, vaikka et sitä tunnistaisikaan itsestäsi – sisustaja. Jokainen varmasti edes hetkisen miettii millaisen ruokapöydän ostaa ja mihin sen sijoittaa? Entä millaiset verhot valitsen kotiin? Entä matto? Kodin mukavuuteen ja kotoisaan tunnelmaan kannattaa panostaa, vietämmehän niin paljon ajasta kuitenkin kotona. Osa jopa työskentelee kotoa käsin.

Matot, ruokailuryhmä, sohva ja monet muut kodin sisustushankinnat maksavat kuitenkin paljon eikä monellakaan ole laittaa tuhansia euroja huonekaluostoksiin. Koti kuitenkin voi näyttää hyvin ankealta ja keskeneräiseltä pitkään, jos tarvittaviin hankintoihin ei ole rahaa tai säästöjä.

Huonekaluostoksiin sekä muihin kodin tavaroihin voi ottaa sisustuslainaa ilman vakuuksia 1000 eurosta alkaen. Lainalla voi tehdä tarvittavat hankinnat heti ja lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sopivissa takaisinmaksuerissä.

Kilpailuta sisustuslaina

Milloin sisustuslaina kannattaa ottaa?

Sisustuslaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat tehdä kodin remontteja tai uudistaa kodin sisustusta, mutta sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä niiden toteuttamiseen. Sisustuslaina voi auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi kodin nopeammin ja ilman suuria taloudellisia rasitteita.

Alla on muutamia tilanteita, joissa sisustuslaina voi olla hyvä ratkaisu:

 1. Kodin remontointi. Jos kodissasi on remontoitavaa ja haluat uusia esimerkiksi kylpyhuoneesi, keittiösi tai makuuhuoneesi, sisustuslaina voi auttaa sinua maksamaan remontin kustannukset. Sisustuslainan avulla voit remontoida kodin nopeammin ja ilman suuria taloudellisia rasitteita.
 2. Huonekalujen hankinta. Jos haluat päivittää kotisi sisustusta uusilla huonekaluilla, mutta sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä niiden hankkimiseen, sisustuslaina voi olla hyvä ratkaisu. Lainan avulla voit hankkia uudet huonekalut nopeasti ja maksaa ne takaisin sopivalla aikataululla.
 3. Sisustuksen päivittäminen. Jos haluat päivittää kodin sisustusta esimerkiksi uusilla tekstiileillä, verhoilla tai valaisimilla, sisustuslaina voi auttaa sinua toteuttamaan suunnitelmasi nopeasti ja helposti.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että sisustuslaina on vastuullinen taloudellinen päätös. Ennen lainan ottamista kannattaa arvioida oma taloudellinen tilanne ja suunnitella takaisinmaksusuunnitelma, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi. Lisäksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja valita sopiva laina, joka tarjoaa edullisen koron ja kulut. Vertailu kannattaa tehdä huolella, jotta löydät sinulle sopivimman tarjouksen.

 

Mihin sisustuslainaa yleensä otetaan?

 • Laadukkaalla materiaalilla olevaan sohvaan – hyvä, kestävä sohva voi helposti maksaa 2000 euroa.
 • Kodintekstiileihin – laadukkaat verhot, iso matto ja paremmat tyynynpäälliset on isossa roolissa, kun halutaan sisustaa. 
 • Yksittäinen desing-valaisin on kodin katseen vangitsija, joka kestää aikaa ja muutoksia. Panosta valaistukseen!
 • Lipastot, kukkatelineet, taulut, sohvapöydät tuovat lopullisen silauksen sisustukseen.
 • Kestävään ruokailuryhmään – keittiössä vietetään paljon aikaa, on tärkeää valita oikeanlainen pöytä ja tuolit.

 

Millainen sisustuslaina kannattaa valita?

Netistä löytyy useita turvallisia sekä kotimaisia lainapalveluita, jotka tarjoavat hakijalle lainaa netistä ilman vakuuksia.

Lainantarjoajat tietävät, että kun on aika ryhtyä sisustamaan kotia, toteuttamisvaiheeseen täytyy päästä nopeasti eikä monen viikon viiveellä. Sisustuslainaa voit hakea netistä helpolla lainahakemuksella pienemmän lainasumman noin 1000 eurosta ylöspäin tai jopa 60.000 euroa asti, kun kyseessä on huomattava kodin uudistaminen.

Sisustuslaina kannattaa aina suunnitella tarkkaan, tehdä laskelmia ja arvioida sisustukselle budjetti. Sisustussuunnitelman laskemisen jälkeen työhön ryhtyminen myönteisen lainapäätöksen jälkeen on huomattavasti nopeampaa ja helpompaa. Sisustuslainaksi kannattaa valita laina, joka sopii juuri sinun suunnitelmiisi. Valintaan vaikuttaa lainakorko, maksuaika sekä kuinka nopeasti laina sovitaan maksettavaksi tilille. Sisustamisen lisäksi lainaa voi ottaa kodinkoneiden hankintaan tai pintojen uusimiseen. Kodinkone lainaa voi hakea myös erikseen, jos kodissa ei ole tarvetta tekstiilien tai huonekalujen uusimiselle laisinkaan.

 

VertaaLainaa.fi teki listan eri vaihtoehdoista, millaista sisustuslainaa hakijan kannattaa hakea:

 

Kulutusluotto, kun tarvitset sisustuslainaa

Kulutusluotto on varma valinta, kun sinulla on selkeä suunnitelma miten aiot toteuttaa sisustuksen. Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jota hakija voi saada 1000 – 60.000 euroa. Sisustuslainan takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta. Lainahakemus on helppo täyttää netissä muutamassa minuutissa ja saat alustavan lainapäätöksen heti. Nopeimmillaan laina siirtyy sisustajan käyttöön jopa 15 minuutissa. Voit hakea lainaa heti netistä mihin vuorokauden aikaan tahansa, arkena ja pyhänä.

 

Joustoluotto, kun haluat sisustaa joustavalla tavalla

Joustoluotto joustaa elämäntilanteesi mukaan, eikä kyseistä lainaa tarvitse nostaa heti tilille. Joustoluotto on kuin virtuaalinen luottokortti, josta lainaa nostetaan omalle tilille tarpeen mukaan oman luottorajan puitteissa. Joustoluoton luottoraja määritetään hakemuksen yhteydessä ja sen vaihtelee eri lainapalveluilla. Sisustajan luottoraja voi olla 100 – 10.000 euroa. Lainan kulut ja korko määräytyy aina nostojen mukaan ja ellet käytä luottoa ei siitä aiheudu kuukausi- tai vuosimaksuja. Joustoluotolla saat rauhassa sisustaa kotiasi, vaikka pidemmällä aikavälillä, koska maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautuu lainaa uudelleen käyttöä varten.

 

Pikalaina, kun koti kaipaa nopeaa uudistamista

Pikavippi voi nopeimmillaan siirtyä lainanhakijan tilille jopa 10 minuutissa. Jos kodin uudistamisen inspiraatio iskee nopeasti, hae muutaman sadan euron pikavippi ja tee kotiin tarvittavat muutokset.  Kodin nopea uudistus voi tarkoittaa myös, että pesukone tai hella hajoaa. Tällöin lainaa tarvitsee nopeasti uuden ostamiseen. Pikavippi on suuruudeltaan yleensä 50 – 3000 euroa, jonka takaisinmaksuaika on parista viikosta jopa kahteen vuoteen. Sisustuslainan ei tarvitse olla monia tuhansia euroja, vaan ottamalla lainaa 1000 euroa pääsee jo hyvään alkuun sisustamisessa.

 

Kilpailuta sisustuslaina

Sisustusinnon vallatessa ei lainaa kuitenkaan kannata ottaa ensimmäisestä vastaan tulevasta paikasta.

Kilpailuttamalla lainan palvelussamme tavoitat yhdellä hakemuksella lukuisia pankkeja ja muita rahalaitoksia. Hakemuksen täyttämisen jälkeen lainojen vertailuun – ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu välittää lainahakemuksen kilpailutettavaksi noin 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Kilpailuttamisen kautta löydät parhaiten sisustuslainan edullisella korolla. Sisustuslainan korko on alkaen 4 prosenttia.

 

Kilpailuttamalla lainan voit löytää itsellesi sopivan ja edullisen sisustuslainan

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Kysymyksiä sisustuslainasta

Kuka voi saada sisustuslainaa?

Jotta saisit sisustuslainaa, tulee sinun täyttää vähintään seuraavat vaatimukset:

 • Täysi-ikäisyys
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset

Nämä ovat perusedellytykset lainan saamiselle, mutta tietyt lainapalvelut voivat vaatia esimerkiksi korkeampaa ikää hakijalta. Tarkista tiedot lainapalvelun sivulta ennen lainan hakemista.

Kuinka paljon voin hakea sisustuslainaa?

Voit hakea lainaa joustavasti 1000 – 60.000 euroa.

Löydät siis varmasti sopivan kokoisen rahoituksen, oli suunnitelmissa sitten millainen sisustaminen tahansa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen sisustuslaina maksetaan hakijan tilille mahdollisimman nopeasti. Lainan saa käyttää sisustamiseen, mutta mikään ei toki estä hakijaa käyttämästä osaa lainasta, johonkin muuhun hankintaan.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Pienet, noin alle 2000 euron lainat saat lähes poikkeuksetta tosi nopeasti käyttöösi, yleensä alle tunnissa.

Tästä suuremmissa summissa voi kestää hieman kauemmin, mutta nekin on mahdollista saada saman päivän aikana tilille.

Voinko hakea sisustuslainaa yhdessä puolisoni kanssa?

Kyllä voit. Teillä on myös parempi mahdollisuus saada suurempaa lainaa edullisemmalla korolla, kun haette lainaa yhdessä.

Kun hakijoita on kaksi, paranee heidän maksukykynsä huomattavasti, jolloin lainapalvelut voivat myöntää lainan edullisemmin.

Molemmilla hakijoilla tulee olla luottotiedot hyvässä kunnossa sekä riittävät tulot.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää aiheesta: sisustuslaina

Voiko sisustuslainaa hakea netistä?

Kyllä voi. VertaaLainaa.fi kautta voit hakea sisustuslainaa 1000 – 60.000 euroa ilman vakuuksia tai takausta. Jättämäsi täytetty lainahakemus välitetään palvelun kautta kilpailutettavaksi noin 25 pankille sekä rahoituslaitokselle. Saat hetkessä monta lainatarjousta vertailtavaksi, joiden joukosta voit valita tarpeeseesi sopivan sisustuslainan.

Maksaako sisustuslainan kilpailuttaminen?

Ei maksa. Lainahakemuksen täyttäminen sekä sisustuslainan kilpailuttaminen on lainanhakijalle maksutonta VertaaLainaa.fi palvelussa. Lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään, vaan hän saa rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai jatkaako vielä sopivan lainan etsintää.

Mihin tarkoitukseen sisustuslainan voi hakea?

Mihin tarkoitukseen vain. Lainantarjoaja ei kysele mihin lainanottaja lainansa käyttää. Sisustuslainalla voi sisustaa kodin mieleisekseen, ostaa uusia huonekaluja tai tehdä vaikka pientä remonttia.

Kenelle sisustuslaina voidaan myöntää?

Hakijan tulee olla vähintään 18 – vuotta täyttänyt riittävän maksukyvyn omaava henkilö. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Sisustuslainaa voi hakea ensiasunnon sisustamiseen tai jo olemassa olevan kodin sisustamiseen.

Kuinka nopeasti sisustuslainan saa?

Sisustuslainan saaminen riippuu lainantarjoajasta ja hakijan taloustilanteesta. Joissain tapauksissa lainapäätös voidaan tehdä jopa saman päivän aikana, ja rahat siirtyvät tilillesi nopeasti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Mitkä ovat sisustuslainan edut?

Sisustuslaina voi auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi kodin nopeammin ja ilman suuria taloudellisia rasitteita. Lainan avulla voit myös jakaa remonttikulut useammalle kuukaudelle, jolloin remontointi ei rasita taloutta liikaa kerralla.

Mitä tulee huomioida sisustuslainaa hakiessa?

Ennen lainan hakemista kannattaa arvioida oma taloudellinen tilanne ja suunnitella takaisinmaksusuunnitelma, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi. Lainan takaisinmaksuaika ja korko vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, joten vertailu kannattaa tehdä huolella.

VertaaLainaa.fi
Logo