Vertaa ensin lainatarjouksia ja päätä vasta sitten

Kotimainen VertaaLainaa.fi kilpailuttaa pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi!

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Tee kuten useat suomalaiset – vertaa ensin ja päätä vasta sitten

Lainan kilpailutuspalveluiden suosio on kasvanut viime vuosina huomattavasti.

Aikaisemmin kun etsittiin lainaa netistä, sen etsimiseen, vertailuun ja hakemiseen piti käyttää enemmän aikaa ja omatoimisuutta.

Toki tilanne lainamarkkinoilla oli suppeampi, kun lainapalveluita ei ollut vertailtavana kovinkaan montaa.

Rahoituspalveluiden määrän kasvaessa ja tarjonnan laajetessa, monelle asiakkaalle tuli ongelmaksi mistä kovan kysynnän kasvaessa osaa valita itselleen sopivan lainatuotteen?

Toisaalta kilpailu lainamarkkinoilla edesauttoi sitä, että lainantarjoajat joutuivat kovan kilpailun myötä laskemaan kulu- ja korkomaksuja.

Kuitenkin edelleen lainatuotteiden ja lainahinnastojen välillä on eroja – sen vuoksi on tärkeää, että vertaa ensin lainatarjouksia tarkkaan ja päätä vasta sitten minkä tarjouksen hyväksyy.

Näitä eroja ovat muun muassa lainan todellinen vuosikorko, muut palvelumaksut sekä onko lainassa mahdollista lainasumman myöhempi korotus tai mahdollisuus lyhennys- tai maksuvapaaseen.

Paras tapa saada useampi lainapalvelu tarkempaan vertailuun, on pyytää tarjoukset useammalta pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

 

Päivitetty: 15,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Vertaa ensin lainatarjoukset

Vertaa lainat ja säästä

1

Vertaa lainat summille 1000 – 60.000 euroa

Kun käytät lainojen vertailussa apunasi maksutonta lainan kilpailutuspalveluamme, me välitämme lainahakemuksesi jopa noin 25 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Lainaa voit hakea 1000 eurosta aina 60.000 euroon saakka. Vertaa lainoja huolellisesti lainatarjoukset saatuasi, sen jälkeen voit itse päättää minkä tarjouksista hyväksyt.

2

Lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Lainalle kannattaa valita sellainen laina-aika, ettei lainan takaisinmaksun kanssa tule ongelmia. Päätä lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä maksuaika väliltä 1 – 20 vuotta. Tämä mahdollistaa sen, että pystyt helposti valitsemaan sellaisen kuukausierän lainallesi, että rahaa jää muuhunkin elämiseen.

3

Lainan kilpailuttaminen on maksutonta

Jätä ilmainen lainatarjouspyyntö lainanvälityspalvelun hoidettavaksi ja he kilpailuttavat lainasi useamman lainanmyöntäjän välillä hetkessä. Saat ensimmäiset lainatarjouksen vertailtavaksi jo muutamassa minuutissa. Etsimäsi lainan kilpailuttaminen ei vie 15 minuuttia kauempaa aikaasi, joten vertaa ensin lainatarjoukset ja päätä vasta sitten minkä tarjouksista hyväksyt.

4

Kilpailuta vanhat lainasi

Tiesitkö, että lainan kilpailutuspalvelut kilpailuttavat myös asiakkaiden vanhat lainat uudelleen? Sinun tarvitsee vain laskea, paljonko sinulla on lainaa maksamatta ja lisätä tämä summa lainahakemukseen. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainanmyöntäjät antavat oman tarjouksensa ja näet nopeasti kannattaako vanha laina vaihtaa edullisempaan lainaan. Aiheesta voit lukea lisää artikkelissa: kilpailuta nykyinen laina.

5

Lainojen yhdistäminen

Monet suomalaiset ovat saaneet talouteensa kaivattua säästöä yhdistämällä lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Lainojen yhdistäminen poistaa eri lainapalveluista otettujen lainojen päällekkäiset kulut ja korkomaksut. Lainojen yhdistäminen myös selkeyttää taloudenpitoa, koska jatkossa asiakkaalla on maksettavanaan vain yksi laina.

 

Mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon lainatarjousten vertailussa?

Jokainen, joka etsii lainaa, haluaa tietenkin olla varma siitä, että otettu laina on netin halvin laina.

Ensimmäinen askel edullisimman lainan löytämisessä on lainan kilpailuttaminen useamman lainanmyöntäjän välillä.

Tämä käy edellä mainitulla tavalla, eli kilpailuttamalla laina lainanvälityspalvelun kautta tai täyttämällä itse useampi lainahakemus.

Käytit kumpaa tapaa tahansa, on tärkeää saada vertailtavaksi mahdollisimman monta lainatarjousta, että lainojen vertailu olisi realistisempaa.

Muista, että pelkkien lainapalveluiden esimerkkikorkolaskelmien vertailu ei anna todellista kuvaa siitä millainen on sinulle myönnettävä laina.

Tarkan arvion sinulle henkilökohtaisesti tarjottavasta lainasta, saat vain pyytämällä tarjoukset.

Saatuasi henkilökohtaiset lainatarjoukset kiinnitä seuraavaksi huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo tarjottavan lainan kaikki kulut yhteensä sisältäen mm. avausmaksun, lainanhoitokulut ja koron.

Lainatarjouksia vertailtaessa kiinnitä huomioita myös onko lainaehtojen mukaan mahdollista myöhemmin pitää esim. lyhennys- tai maksuvapaa kuukausi.

Plussaa on myös, jos lainaa voi myöhemmin korottaa tietyn summan verran, jos lisärahoitukselle on tarvetta.

 

Vertailemalla löytyy edullisin laina

Nettimarkkinat ovat nykyisin todella laajat ja tarjontaa löytyy laidasta laitaan.

Älä hae lainaa mistä tahansa, vaan vertaa ensin kaikki sinulle parhaiten sopivat lainapalvelut ja päätä vasta tarkemman vertailun jälkeen mistä haet lainaa.

Ainoa tapa selvittää mistä edullinen laina löytyy, on tarjousten pyytäminen ja niiden vertailu.

Lainojen vertaileminen ei ole mitenkään vaikeaa, koska kun sinulla on monta lainatarjousta esillä, näet kyllä nopeasti mistä löytyy halvin laina.

Käyttämällä maksutonta lainan kilpailutuspalvelua, heidän ammattitaitoinen henkilökunta kilpailuttaa lainasi monen yhteistyöpankin välillä.

Näistä edullisimmat ja lainaehdoiltaan parhaimmat tarjoukset välitetään asiakkaan tarkempaan vertailuun.

 

Tässä vielä lyhyesti, miksi lainavertailu kannattaa:

  • Säästät koroissa ja lainakuluissa
  • Lainavertailu on tehty hakijalle hyvin helpoksi
  • Lainan kilpailuttaminen ja useiden lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään
  • Lainatarjouksiin tutustuminen ei ole sitova lainapäätös – miksi et pyytäisi tarjouksia?
  • Vertaile lainoja yhdessä puoliso kanssa tai yksin

 

VertaaLainaa.fi asiakkaiden kokemuksia miksi lainojen vertailu kannatti

Olin hakemassa ensimmäistä kertaa lainaa auton ostoa varten ja mulla ei ollut mitään hajua mistä lainan ottaisin. Löysin sitten VertaaLainaa.fi palvelun ja heti etusivulla oli todella selkeä hakukone, mihin kokeilin syöttää autolainaa varten tarvitsemani lainasumman. Hakukone löysi heti noin kymmenen eri lainapalvelua ja niitä vertailemalla löysin kyllä aika nopeasti sopivan lainan itselleni. Omalla kohdallani lainojen vertailusta oli apua, kunhan vaan viitsin pikkuisen nähdä vaivaa.  – Matti Porista –

 

Olen aina sanonut ystävilleni, että lainaa hakiessa vertaa ensin. Pari vuotta sitten olin itse vähän turhan hätäinen lainaa hakiessa ja tietenkin otin lainan sieltä mikä ensimmäisenä tuli vastaan. Näin jälkeen päin aloin katumaan päätöstäni ja aloin etsimään tietoa mitä voisi asialle tehdä, koska maksoin ihan liian korkeaa korkoa lainasta. Löysin googlettamalla VertaaLainaa.fi sivuston ja sieltä tietoa lainojen uudelleen kilpailuttamisesta. Kokeilin sitten kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen ja yllätyksekseni sain monta huomattavasti edullisempaa lainatarjousta. Eipä tarvinnut monta kertaa miettiä hyväksynkö tarjouksen ja maksanko uudella lainalla vanhan korkeakorkoisen lainan kokonaan pois. Säästöni kuukautta kohden oli noin 50 euroa. – Tiia 32.v –

Usein kysytyt kysymykset:

Miksi lainavertailu on niin tärkeää?

Ilman lainojen tarkempaan vertailua ei voi tietää tämän hetkistä korkotasoa. Jos lainan ottaa ensimmäisen lainatarjouksen perusteella ei voi tietää, millaisia muut sinulle tarjottavat lainat olisivat voineet olla. Vertaa ensin niin saat tarkan kuvan tämän hetkisestä korkotasosta ja pystyt tekemään oikeita ratkaisuja.

Miten asioita lainavertailussa tulee ottaa huomioon?

Vertaa ensin lainoja niiden todellisen vuosikoron mukaan. Lainan vuosikorko on hyvä mittari, kun arvioidaan lainan edullisuutta. Vuosikorko pitää sisällään lainan kaikki kulut, kuten avausmaksun, tilinhoitokulut sekä laskutuslisän. Vertaa lainoja myös lainaehtojen mukaan.

Millaisiin lainoihin lainavertailu kannattaa tehdä?

Kaikkiin lainoihin. Lainojen korkotasossa ja muissa ehdoissa on aina pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä eroja. Tee lainavertailu kulutusluottoihin, pankkilainoihin, pikavippeihin sekä joustoluottoihin.

Miten teen lainavertailun?

Onnistut lainavertailussa parhaiten, kun otat käyttöösi maksuttoman palvelumme. Vertaa lainat ensin VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelussa ja tee päätös lainatarjousten perusteella. Kilpailutamme lainahakemuksesi maksutta noin 25 pankin ja rahalaitoksen välillä. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo