Osuuspankki

Osuuspankki

Osuuspankki on Suomen suurin finanssiryhmä

Osuuspankki on tällä hetkellä yksi Suomen suurimpia finanssiryhmiä ja heillä on Suomessa yli 4 miljoonaa asiakasta.

Osuuspankki antaa asiakkailleen mahdollisuuden liittyä Osuuspankin omistaja-asiakkaaksi ja heillä onkin jo yli 1,4 miljoonaa omistaja-asiakasta.

Omistaja-asiakkaat saavat hyviä asiakasetuja sekä bonuksia, joita esimerkiksi lainat ja vakuutukset kerryttävät.

Bonuksilla voi maksaa pankkipalvelumaksuja, lainojen palvelumaksuja ja varainhoidon palkkioita.

Osuuspankin asiakkaana onkin erittäin järkevää liittyä myös omistaja-asiakkaaksi, sillä siitä saa rahan arvoista etua.

OP-ryhmällä on Suomessa yli 400 toimipaikkaa, joista reilut 300 tarjoaa sekä pankki- ja vahinkovakuutuspalveluja.

Työntekijöitä OP:n palveluksessa on yli 12.000 henkilöä.

Vertaa pankkeja ja niiden palveluita, jotta voisit löytää sinulle sopivimman palvelun.

Vertaa lainat ilmaiseksi

Osuuspankki tarjoaa kattavat pankki – ja lainapalvelut

Osuuspankki tarjoaa asiakkailleen kaikki pankkipalvelut, mitä toivoa saattaa.

Peruspankkipalveluiden lisäksi Osuuspankista saa sijoitusneuvontaa, varainhoitoa sekä vakuutuksia.

Suosituimmat vakuutukset OP:lla ovat autovakuutus, kotivakuutus, henkivakuutus sekä lemmikkivakuutus.

Keskittämällä vakuutukset yhteen paikkaan, saa vakuutuksiin keskittämisalennuksen sekä vakuutukset kerryttävät omistaja-asiakkaille bonuksia, millä voi maksaa osan vakuutusmaksuista.

Lainapuolella Osuuspankilla on tarjota rahoitusta niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Yksityiset henkilöasiakkaat voivat hakea asuntolainaa, tai pienempää vakuudellista tai vakuudetonta lainaa.

 

Osuuspankista lainaa monenlaiseen elämäntilanteeseen

Osuuspankilla on tarjottavanaan lainaa muun muassa remonttia tai auton hankintaa varten. Usein kuitenkin asiakkaat hakevat pankista lainan asunnon ostoon.

Pankin kautta voidaan hakea lainaa henkilötakaajan kanssa tai ilman takausta. Vakuudellisessa lainassa lainan korko on pienempi, koska pankin luottotappioriski on tällöin matalampi, kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa.

Lainan ottamisen yhteydessä kannattaa aina miettiä lainaturvan ottamista. Lainan ottamiseen liittyy aina tietyn tyyppisiä riskejä, jotka pystyy paremmin minimoimaan siihen tarkoitetulla vakuutuksella. Lainanottajan riskit ovat usein lainan maksamisen keskeytyminen. Tällainen tilanne voi tulla vastaan, jos henkilö sairastuu, joutuu työttömäksi tai lainanottajan puoliso kuolee, jolloin taloudellinen tilanne saattaa ainakin hetkellisesti muuttua/heikentyä.

Lainan ottamiseen liittyy myös ulkopuolisia riskejä. Näihin ei voi varautua itse omilla valinnoillaan juuri mitenkään, mutta riskit on hyvä tunnistaa. Ulkopuolinen riski on korkojen nousu. Pienemmässä lainassa koron nousu ei tee suurta loven talouteen, mutta jos kyseessä on suurempi asuntolaina saattaa koron nousu kasvattaa lainan lyhennyserää kuukautta kohden jopa sadalla eurolla. Korkojen nousuun voi suojautua korkokatolla.

Korkokatossa lainan korko voidaan asettaa esimerkiksi 1,5 %, minkä yli korko ei nouse vaikka korkojen nousu olisi muussa tapauksessa enemmän. Korkokatto voidaan asettaan lainaan 5, 7 tai 10 vuodeksi, riippuen usein lainan määrästä ja maksuajasta. Korkokatto on mahdollista ottaa asuntolainaan, mutta ei ole mitenkään poikkeuksellista ottaa korkokatto myös suurempaan kulutusluottoon.

Lue lisää lainaturvasta 

 

OP: asiakaspalvelu

Osuuspankin asiakaspalvelu auttaa niin laina-asioissa, päivittäisissä pankkiasioissa kuin sijoittamiseen tai säästämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota pankkiin yhteyttä puhelimitse tai OP verkkosivujen kautta. Tarvittaessa voi mennä käymään myös paikan päällä konttorissa.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi