Hyvä että olemme voineet olla avuksi!

Nyt kun olet saanut meiltä lainatarjouksia, tulee sinun seuraavaksi vertailla niitä, jotta löytäisit juuri sinun tarpeeseesi soveltuvimman lainan.

Muista nämä lainatarjouksia vertailtaessa:

  1. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut. Mitä pienempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä edullisemmasta lainasta on kyse.
  2. Muista valita sopiva maksuaika lainallesi. Kannattaa mieluimmin valita liian pitkä, kuin liian lyhyt maksuaika. Näin varmistat että lainan kuukausierä ei pääse liian suureksi.
  3. Tarkista onko lainassa mahdollisuuksia esimerkiksi lyhennysvapaiden pitämiseen. Lyhennysvapaat tuovat joustoa ja turvaa lainan takaisinmaksuun.
  4. Jos sinulla on lainaa jo ennestään, kannattaa vanha laina liittää uuteen lainaan. Näin maksaisit kulut ja korot vain yhdestä lainasta.
  5. Muista että voit kilpailuttaa nostamasi lainan uudelleen silloin kun haluat. Me olemme täällä sinua varten ja olemme valmiit kilpailuttamaan minkä tahansa lainan puolestasi.

 

Entä jos en ole tyytyväinen saamiini lainatarjouksiin?

Jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin jotka toimitimme sinulle, voit halutessasi hylätä ne ja pyytää lainatarjouksia jostain toisesta palvelusta.

Teimme sinulle valmiiksi listan, johon kokosimme 10 luotettavaa lainapalvelua, josta voit niin halutessasi pyytää lainatarjouksia.

Löydät tämän listan sähköpostiisi tulleesta viestistämme ja tästä linkistä: 10 luotettavaa lainapalvelua

Tutustu myös blogiimme:

[ez-toc]

VertaaLainaa.fi
Logo