Pikavippi 18 vuotiaalle ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta pikavippi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Uusien lainojen nimelliskorko 4,5-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.

Kysymyksiä pikavipeistä 18-vuotiaalle

Mihin tarkoitukseen 18-vuotias voi hakea pikavipin?

Pikavipin voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen, sillä hakijan ei tarvitse koskaan selittää lainan käyttötarkoituksia.

Suosittelemme kuitenkin hakemaan vipin harkiten ja vain jos sitä todella tarvitsee.

Lainaa ei koskaan tule ottaa enempää kuin tarvitsee, siinä hakijan apuna toimii maksuton apuväline lainalaskuri.

Lainalaskurin avulla lasket arvion siitä miten hakemasi lainasumma ja siihen valittu laina-aika vaikuttaa mm. lainan kuukausierään.

Millaisen maksuajan saan pikavipille?

Pikavipille on mahdollista saada nykyään pitkäkin maksuaika, jopa vuoteen saakka.

Sen voi kuitenkin maksaa etuajassa koska tahansa takaisin, ilman mitään lisäkustannuksia.

Tarvitseeko 18-vuotias vakuuksia?

Ei tarvitse. Tältä sivulta löytyvät lainapalvelut myöntävät pikavippiä 18-vuotiaalle täysin ilman vakuuksia tai takaajia.

Kuinka nopeasti vipin saa käyttöön?

Usein pikavipissä on hyvin lyhyt käsittelyaika. Lainapäätöksen saa lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Hyväksytyn päätöksen jälkeen vippi siirretään hakijan tilille, jolloin se on hakijan käytössä noin 15 minuutissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä pikavippi 18 vuotiaalle?

Kun pikavipit aikoinaan tuli markkinoille, niitä myönnettiin 18v ikärajalla hyvin kevein perustein. Ajan myötä lainojen ikärajat ja muut vaatimukset ovat muuttuneet erilaisten lakimuutosten johdosta.

Nykyään kuitenkin löytyy muutamia lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 18 vuotiaalle. Lisäsimme tälle sivulle suosituimmat lainapalvelut, joista voit hakea vippiä jos olet täyttänyt vähintään 18 vuotta.

Pikavippi on nykyisin mahdollista saada pitkälläkin maksuajalla, kun monet lainantarjoajat muuttivat maksuajan noin kuukaudesta jopa vuoden pituiseksi. Tämän aikana vippi maksetaan osissa takaisin. Toki haettu laina on mahdollista maksaa takaisin koska tahansa.

Pikavippi 18 vuotiaalle voi olla suurikin apu, jos sen osaa hakea harkiten ja omasta maksukyvystä varmistuen. Usein 18 vuotta täyttänyt tarvitset lainaa auton ostoon tai muuhun suurempaan hankintaan.

Pikavippi 18 vuotiaalle

Mihin pikavippi 18v soveltuu?

18 vuotiaalle voi tulla monenlaista tarvetta pienelle lainalle.

Alla muutamia esimerkkejä tilanteista, jolloin pikavippi 18-vuotiaalle voi tulla tarpeeseen.

  • Muuttaminen. Osalle nuorista saattaa tulla eteen muuttaminen omaan asuntoon 18 vuoden iässä. Tällöin pikavipin voi hakea esimerkiksi vuokratakuun maksamiseen tai esimerkiksi tarvittavien kalusteiden hankintaan.
  • Auto/ajokortti. Yleisin asia, mikä aiheuttaa rahan menoa 18-vuotiaana on ajokortin ja auton hankinta. Ajokortin hinta saattaa nousta todella suureksi, jolloin moni hakeekin lisärahoitusta pikavipin kautta.
  • Koulu. Koulukirjojen hankinta aiheuttaa monille ongelmia, koska niitä uusitaan todella usein ja kirjojen hinnat ovat usein melko korkeita. Kuitenkin ne on monesti pakko hankkia, jolloin pikavippi voi auttaa niiden maksamisessa.
  • Arjen menot. Joskus voi tulla yllättäviä menoja tai laskuja, jotka pitäisi saada maksettua. Eräpäivä lähestyy, mutta rahaa ei ole vielä hetkeen tulossa. Tällöin pikavipin avulla saa maksettua laskut ennen eräpäivää, jonka jälkeen pikavipin voi maksaa osissa takaisin.

 

18 vuotiaan kannattaa lainata vastuullisesti

Harkitsematon lainan ottaminen voi johtaa monenlaisiin ongelmiin. Tästä syystä kannustamme aina hakemaan lainaa vastuullisesti ja varmistamaan aina, että haetun lainan pystyy maksamaan ajallaan takaisin.

Mieti aina ennen lainan hakemista, että tarvitsetko sitä todella. Joskus voi olla paikallaan hetken aikaa miettiä omaa taloudellista käyttäytymistä ja miettiä onnistuisiko hetkellinen säästäminen johonkin tiettyyn hankintaan. Ei ole kannattavaa hakea pikavippi heti, jos sille ei ole oikeasti välttämätöntä tarvetta. Esimerkiksi juhlimiseen tai uhkapeleihin ei todellakaan kannata hakea lainaa netistä.

Älä myöskään ota lainaa enempää kuin tarvitset. Laske aina oma lainantarpeesi tarkasti ennen sen hakemista, jotta vältyt turhan suurilta lainoilta ja sitä myötä myös turhan suurilta koroilta ja kuluilta.

Väärään tarkoitukseen haettu laina voi aiheuttaa myös merkittäviä ongelmia sen takaisinmaksussa, joka puolestaan voi johtaa maksuhäiriömerkintään luottotiedoissa. Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa montaa eri asiaa, kuten vuokra-asunnon saamista. Lainan saaminen maksuhäiriömerkinnän kanssa on myös mahdotonta, sillä mikään pankki ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Aloita lainan hakeminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset. Vertaa lainoja ja niiden ehtoja huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

 

Kun lainalla ei ole kiire

Laina kannattaa ottaa harkitusti, eikä sen ottamisessa ole syytä hätiköidä ellei lainatarpeella ole akuutti tarve.

Suosituksena on, että tarvittava laina kilpailutettaisiin ennen sen ottamista mahdollisimman monen lainantarjoajan välillä.

Tässä nuoren lainanhakijan apuna toimii maksuton palvelumme, jossa lainahakemus kilpailutetaan maksutta monen pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Tällä tavoin hakija saa selville mistä hänelle löytyy lainaa heti, eikä hänen tarvitse ottaa hieman korkeammalla korolla olevaa pikalainaa.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi