Pikalaina netistä ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta pikalaina yli 25 eri luotonantajan kesken

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Kysymyksiä pikalainasta

Kuka voi hakea pikalainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakemiseen tarvitsee myös suomalaisen pankkitilin, verkkopankkitunnukset, sekä matkapuhelinliittymän.

Esimerkiksi ikäraja saattaa vaihdella lainapalveluiden välillä, joten nämä kannattaa tarkistaa palvelun tuotekuvauksesta, kohdasta lainapalvelut.

Ei kuitenkaan haittaa, vaikka täyttäisit lainahakemuksen ilman, että olet varma muun muassa lainapalveluiden ikärajoista.

Jokainen pankki ja lainantarjoaja tekee hakijalle oman riskianalyysin perusteella, joten he määrittävät lopulta voivatko jättää hakijalle oman lainatarjouksensa.

Voinko saada koronta pikalainaa?

Mahdollisesti. Lainan kuluihin ja korkoon tuli muutoksia 1.9.2019. Nykyisin on enää harvakseltaan täysin kuluttomia ja korottomia lainoja asiakkaille tai muita erikoistarjouksia. Lainaa saa kuitenkin nykyisin yleisesti ottaen edullisemmin uuden korkokattouudistuksen ansioita. Lainojen hinnoitteluun on tullut selkeyttä ja yhtenäisyyttä.

Miten pitkän maksuajan saan valita?

Lainapalvelut tarjoavat maksuaikoja joustavasti 1 kuukaudesta jopa vuoteen saakka. Jokaisella lainantarjoajalla on kuitenkin omat lainanhakukriteerit, joten lainan takaisinmaksuajat myös vaihtelevat.

Lainan voi kuitenkin maksaa etuajassa koska tahansa ilman lisäkustannuksia.

Onko pikalaina mahdollista saada viikonloppuna?

Nykyisin monet lainapalvelut ovat auki myös viikonloppuisin, joten silloin myös on mahdollista saada pikalainaa.

Ainoastaan yöllä ei pikalainaa ole mahdollista saada, sillä Suomen laki kieltää lainojen siirron klo 23-7 välisenä aikana.

Kuinka nopeasti pikalainan saa tilille?

Normaalisti pikalainan saa tilille noin 15 minuutissa, mikäli hakemuksen tekee palvelun aukioloaikana.

Pikalainan saamista voi venyttää se, että lainapalvelu joutuu pyytämään hakijalta tositteita tuloista tai hakemukseen on tullut vääriä/puutteellisia tietoja.

Voiko työtön saada pikalainaa?

Pikalainaa on mahdollista saada, vaikka ei juuri tällä hetkellä olisi töissä. Jos kuitenkin olet aktiivinen työnhakija ja saat säännöllisesti tuloja esim. tukien muodossa, on pikalainan saaminen mahdollista. Yleisesti ottaen lainaa varten tulee kuitenkin olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa ilman luottotietoja on mahdoton saada.

Koska voin tehdä lainahakemuksen?

Lainapalvelut ottavat hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Niitä käsitellään kuitenkin yleisimmin klo 7-23 välisenä aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Näin käytät palveluamme pikalainojen vertailuun

Palvelussamme esitellään kattava valikoima netissä toimivista lainapalveluista, joiden lainatuote on pikalaina.

Näet yhdellä silmäyksellä kaikki suomen suosituimmat lainapalvelut.

Jokainen valikoimassa oleva lainantarjoaja noudattaa uutta vakuudettomia lainoja koskevaa korkokattolakia.

Esimerkiksi lainan nimellinen vuosikorko tulee olla max. 20 % ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset, vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin pikalaina.

 

Palvelussamme voit:

  • Voit vertailla kymmeniä lainapalveluita täysin anonyymina.
  • Voit pyytää lainatarjousta yhdestä tai useammasta lainapalvelusta.
  • Voit pyytää yhdellä hakemuksella valmiit lainatarjoukset.
  • Saat selkeän kuvan pikalainojen ja muiden lainojen kuluista.

Palvelumme käyttäminen on siis varsin helppoa ja mutkatonta.

Jos tarvitset apua tai haluat tietää enemmän toiminnastamme, saat lisätietoa tietoa meistä -sivultamme.


Mikä on pikalaina?

Pikalaina on nopea ja helposti haettava kertalaina, jonka hakeminen onnistuu helposti netistä. Lainasummiltaan se on usein pienempi kuin kulutusluotto.

Pikalaina on vakuudeton laina, johon ei tarvita takaajia. Lainapäätöksen saa usein lähes välittömästi, eli lainan saa käyttöön muutamissa minuuteissa. Pikalainasta käytetään myös nimeä pikavippi.

Vakuudeton laina on normaalia vakuudellista pankkilainaa huomattavasti nopeampi ja helpompi saada, koska sinun ei tarvitse sopia erillisiä pankissa käymisiä vaan lainan hakeminen alusta loppuun onnistuu netin kautta.

 

Kuka voi saada pikalainaa?

Lainapalvelut asettavat aina omat ehdot lainoilleen. Eniten näistä muuttuu usein ikäraja, joka voi vaihdella 18 vuodesta 22 vuoteen saakka.

Yleisimmät vaatimukset lainaa hakevalle ovat täysi-ikäisyys, Suomen kansalaisuus ja puhtaat luottotiedot, sillä yksikään lainapalvelu ei myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Usein hakijalla tulee olla myös verkkopankkitunnukset palveluun kirjautumista ja lainasopimusten mahdollista allekirjoittamista varten.

Hakijalla tulee olla tarvittava takaisinmaksukyky ja lainapalvelut voivatkin varmistaa tämän pyytämällä tositteet hakijan palkka-tai eläketuloista.

Pikalaina

Pikalainan käyttötarkoitukset

Pikalainaa haetaan usein pienempiin äkillisiin tarpeisiin. Se sopii parhaiten silloin, kun on tarve saada laina nopeasti käyttöön.

Kun pikalainan hakee netistä, ei hakijan tarvitse koskaan selitellä lainantarjoajalle sitä, mihin aikoo lainansa käyttää.

Mitkä sitten ovat yleisimmät asiat, johon pikalaina haetaan? Niitä ovat esimerkiksi:

  • Yllättävät laskut/menot

Yllättäviä menoja voi tulla monesta eri syystä, kuten esimerkiksi erilaiset lääkärikulut, kodinkoneiden hajoamiset, unohtuneet laskut. Lasten harrastuksista riippuen voi tulla erilaisten varusteiden hankinta yllättäen, jotka voivat nostaa hetkellisesti perheen menoja huomattaviakin summia.

Jos perheessä on lemmikki, voi lemmikin loukkaantuminen tai sairastuminen tuoda suuriakin eläinlääkärikuluja, joihin kaikilla ei välttämättä ole silloin heti varaa. Pikalainan avulla saa nämäkin menot maksettua heti.

Yllättäviin menoihin voi kuulua myös oman asunnon erilaiset kunnostukset ja muut kulut. Omistusasunnosta voi hajota ikkuna, hajota vesiputki tai mitä tahansa muuta, jotka aiheuttavat erilaisia äkillisiä kuluja.

  • Auton käyttö tai muu liikkuminen

Joskus auto on työn tai muun kulkemisen välttämätön, jolloin sen rikkoutuminen voi tuoda suuriakin ongelmia arkeen. Auton korjaaminen voi koitua kalliiksi, jolloin pieni lisärahoitus pikalainan avulla voi olla paikallaan.

Pikalaina onnistuu hakea vaikka sitten heti auton hajottua, kunhan on kännykkä mukana, jolla pääsee nettiin. Pikalainan saamista ei yleensä tarvitse odotella kauaa, joten auton pääsee viemään korjaamolle heti ilman turhia odotteluja.

  • Muut arjen menot

Joskus voi käydä niin että loppukuusta huomaakin, että tili näyttää tyhjää, mutta palkkapäivään on vielä aikaa. Tällöin pikalainan avulla loppukuun menot saa katettua ja lainan maksettua sitten esimerkiksi seuraavasta palkasta. Toinen vaihtoehto on avata säästötili ja yrittää säästää rahaa kuukausittain pahan päivän varalle.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi