Pikavippi heti tilille ilman vakuuksia

Löydä nopea pikavippi vertailemalla lainatarjouksia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Uusien lainojen nimelliskorko 4,5-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.

Pikavippi heti tilille

Pikavippi on pieni laina, joka on mahdollista saada lähes heti tilille. Sen hakeminen on todella helppoa ja nopeaa, eikä lainapäätöksiä tarvitse odotella muutamaa minuuttia kauempaa.

Kenelle tahansa saattaa tulla yllättäviä laskuja tai muita tilanteita, johon tulisi saada pikavippi heti. Olemme tälle sivulle listanneet tietoa ja esittelyjä luotettavista lainapalveluista, joista voit hakea pikavippiä mihin tahansa tarpeeseen.

Tutustu eri lainapalveluihin ja vertaile lainoja ja löydä sinulle sopivin pikavippi. Hakemusten täyttäminen on ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

 

Pikavippi ilman vakuuksia

Kaikki sivuillamme esiteltävät lainantarjoajat myöntävät pikavippiä ja muuta lainaa ilman vakuuksia, sekä ilman takaajia.

Vakuudettomien vippien käsittelyaika on todella nopea ja hakemuksen jälkeen saatkin lainapäätöksen heti.

Hakijalta voidaan kuitenkin vaatia tositteet omista tuloista. Näin varmistutaan hakijan takaisinmaksukyvystä. Lainaa ilman luottotietoja on mahdoton saada netistä tai kivijalkapankista.

pikavippi

Kuka voi saada pikavipin?

Jokaisella lainanantajalla on omat vaatimukset hakijalle, joista eniten vaihtelee lainan ikäraja.

Muita asioita, joita lainanhakijalta usein vaaditaan ovat:

 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Säännölliset tulot
 • Suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset
 • Matkapuhelinliittymä

Verkkopankkitunnuksia käytetään lainapalveluun tunnistautumisessa ja puhelinliittymää käytetään usein, kun hakijalle ilmoitetaan lainapäätöksestä. Hyväksytystä lainapäätöksestä ilmoitetaan hakijalle yleensä tekstiviestillä.

Nykyisin lainapalveluiden kautta on mahdollista allekirjoittaa lainahakemus sähköisessä muodossa. Voit siis hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla, niin nopeutat näin lainaprosessia huomattavasti.

 

Miten saada pikavippi heti tilille?

On muutama asioita, jotka kannattaa muistaa silloin, kun on suuri tarve saada pikavippi heti tilille.

Useat lainapalvelut myöntävät lainaa heti, keskimäärin 15 minuutin sisällä myönteisestä lainapäätöksestä.

Huolimattomuus tai turha hätiköinti lainan hakemisessa voi helposti johtaa siihen, että lainan saanti myöhästyy.

Listasimmekin alle muutaman vinkin, joiden avulla varmistat sen, että saat todella pikavipin heti.

 • Lainapalvelun vaatimukset hakijalle. Kuten yllä mainitsimme, vaihtelee lainapalveluiden ikärajat, sekä muut vaatimukset. Siksi kannattaakin tarkistaa ennen hakemuksen tekemistä, että täytät nämä vaatimukset. Muussa tapauksessa aikaa kuluu turhaan hakemusten täyttämiseen, koska se johtaa väistämättä hylättyyn lainapäätökseen.
 • Palvelun aukioloajat. Jotta sinun on mahdollista saada pikavippi heti, tulee lainapalvelun olla auki hakemusta lähettäessä. Silloin he käsittelevät hakemuksesi heti loppuun saakka. Muussa tapauksessa hakemuksen käsittely siirtyy seuraavaan aamuun.
 • Täytä hakemus huolellisesti. Tietojen täyttämisessä tulee olla tarkkana, sillä väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hylättyyn hakemukseen, joka taas jouduttaa lainan saantiasi.
 • Lisää tarvittavat liitteet. Mikäli mahdollista, lisää tositteet tuloistasi hakemukseen ennen sen lähettämistä. Joissain tapauksissa vipin saaminen viivästyy, koska lainanantaja joutuu kyselemään erikseen tositteita hakijan tuloista.
 • Lainanantajan käyttämä pankki. Lainanantaja ilmoittaa verkkosivuillaan aina, minkä pankkien tileille haetut pikavipit siirtyvät heti. Joten tarkista, että lainapalvelu siirtää pikavipin heti käyttämäsi pankin tileille.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi