Pikavippi pitkällä maksuajalla

Täytä maksuton lainahakemus - saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Kysymyksiä pikavipeistä pitkällä maksuajalla

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

Lainantarjoajat ovat lähiaikoina pidentäneet pikavippien maksuaikoja.

Aiemmin pikavipin maksuajat olivat lyhyitä, noin kuukauden mittaisia. Nykyään on kuitenkin mahdollista saada pikavippi pitkällä maksuajalla, aina yli vuoteen saakka.

Lainan maksuajan saa valita lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Toki lainan maksuaikaan vaikuttaa myös haettu lainasumma.

Lyhyt vai pitkä maksuaika?

Monet ajattelevat  että pikavippi pitkällä maksuajalla on todella kallis. Toki mitä lyhyempi maksuaika, sitä vähemmän lainalle ehtii kertymään korkoja ja kuluja.

Pitkä maksuaika antaa hakijalle kuitenkin vapauden lyhentää halutessaan lainaa pienemmissä kuukausierissä, mutta myös mahdollisuuden maksaa sen etuajassa takaisin.

Jos pikavipin maksaa takaisin, säästää siinä lainan koroissa ja kuluissa.

Miten pikavippi maksetaan takasin?

Lainapalvelut itse määrittävät takaisinmaksusuunnitelmat lainoilleen.

Yleisin maksuaika on 12 kuukautta, jonka aikana lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa. Tarvittaessa lainaa voi maksaa takaisin myös nopeammin ilman lisäkustannuksia. Tarkan takaisinmaksusuunnitelman näet, kun pyydät maksuttomat lainatarjoukset.

Saanko pikavipin nopeasti käyttöön?

Pikavippi on mahdollista saada käyttöön alle 15 minuutissa.

Tähän vaikuttaa ainakin se, teetkö hakemuksen palvelun aukioloaikana ja käyttääkö lainapalvelu samaa pankkia kuin sinä.

Lainahakemus tulee myös täyttää huolellisesti, ettei puutteellisesti täytetty lainahakemus viivästytä lainahakemuksen käsittelyä.

Nykyään yhä useammat pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainasopimuksen sähköistä allekirjoittamista. Tästä lisää kohdassa; lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Lainapalvelut ilmoittavat aina sivuillaan, minkä pankkien tilille laina siirtyy välittömästi, joten tämä myöskin kannattaa tarkistaa mikäli toiveena on saada pikavippi heti.

Kuka voi hakea pikavipin pitkällä maksuajalla?

Hakijalta vaaditaan vähintään seuraavia asioita:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Riittävä takaisinmaksukyky
  • Ei ennestään liikaa lainoja
Usein kysytyt kysymykset

Hae pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi on pieni kertaluontoinen laina, jonka saa usein hyvin nopeasti tilille. Usein pikavippi on suuruudeltaan melko pieni, joten laina-ajatkin ovat usein lyhyitä.

Kuitenkin suurempiin pikavippeihin on mahdollista saada pitkäkin maksuaika, jonka aikana laina maksetaan pienemmissä erissä takaisin.

Maksuaikaa onkin mahdollista saada aina muutamiin vuosiin saakka. Silloin kun ei ole varaa maksaa suuria kuukausieriä takaisin, on pikavippi pitkällä maksuajalla hyvä vaihtoehto.

Lisäksi toinen syy pikalainan ottamiseen on, että hakija tarvitsee lainaa nopeasti ja hakijalle on tärkeää saada lainaa heti vapaaseen käyttöönsä.

Syitä miksi laina tarvitaan nopeasti ovat aina henkilökohtaiset, mutta yleisimmät syyt löydät sivuiltamme. Vaikka sinulla olisikin tarvetta saada heti lainaa netistä, suosittelemme kuitenkin varamaan siihen reilusta aikaa. Kilpailuta laina huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, jotta voit varmistaa edullisen lainan saamisen. Liian kalliin lainan hyväksyminen voi johtaa jopa maksuhäiriömerkinnän saamiseen. Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa montaa eri asiaa, eikä mikään lainapalvelu myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Vertaile pikavipit pitkällä maksuajalla ja pyydä ilmainen lainatarjous

Onko pitkä maksuaika hyvä vai huono asia?

Pikavippi on nimensä mukaisesti nopea laina, josta ajatellaan oletuksena että se tulisi maksaa takaisin nopeasti.

Pitkissä maksuajoissa hakijalle kuitenkin annetaan valinta, maksaako lainan osissa takaisin pidemmällä aikavälillä vai haluaako lainan maksaa ennemmin takaisin.

Koska vaikka lainalle annetaankin pitkä maksuaika, ei se tarkoita etteikö sitä voisi maksaa aikaisemmin takaisin. Kun laina maksetaan etuajassa pois, kertyy sille vähemmän korkoja ja kuluja.

Tästä syystä suosittelemmekin maksamaan lainan niin nopeasti takaisin kuin mahdollista, vaikka myönnetty maksuaika olisikin pidempi.

 

Korkojen kertyminen pitkällä maksuajalla

Lähes kaikille on selvää, että mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä enemmän sille ehtii kertymään korkoa ja kulua.

Lainapalvelut kuitenkin aina ilmoittavat viimeistään lainatarjouksessa maksettavien erien suuruudet ja takaisinmaksettavan kokonaissumman.

Jos etsit mahdollisimman edullista pikavippiä, ei niitä juurikaan pitkällä maksuajalla saa. Monet lainapalvelut myöntävät korotonta lainaa, mutta näissäkään ei maksuaika ole juuri koskaan yhtä kuukautta pidempi.

 

Tarvitsenko vakuuksia?

Et tarvitse. Voit hakea pikavipin vaikka heti ilman vakuuksia ja takaajia.

Tarvitset ainoastaan riittävän takaisinmaksukyvyn saadaksesi lainaa.

Koska lainat ovat vakuudettomia, on niiden käsittelyajat lyhyitä ja lainan saaminen tilille nopeaa.

 

Vertaile lainoja

Pitkissä maksuajoissa pienetkin muutokset vuosikorkoon voivat nostaa kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Tästä syystä onkin tärkeää että vertaa lainoja ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

VertaaLainaa.fi sivusto auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman lainatuotteen, oli lainantarpeesi mikä tahansa.

Vain vertailemalla ja lainatarjouksia pyytämällä voit löytää edullisimman lainan.

Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Tarjouksesta näet miten laina maksetaan takaisin, sekä kaikki kustannukset jota siihen kertyy.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi