Kilpailuta uusimmat pikavipit palvelumme kautta

Täytä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Uusien lainojen nimelliskorko 4,5-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.

Kysymyksiä uusista pikavipeistä

Kuka voi hakea uusia pikavippejä?

Jokainen lainapalvelu määrittää aina itse, kenelle he myöntävät lainaa.

Yleiset vaatimukset lainanhakijalle ovat täysi-ikäisyys, puhtaat luottotiedot sekä vakituinen osoite Suomessa.

Tarkista aina lainantarjoajan omilta sivuilta tarkat ehdot ennen lainahakemuksen tekemistä.

Onko uusimmat pikavipit luotettavia?

Jos löydät kyseisen lainapalvelun esittelyn meidän sivustolta, tarkoittaa se sitä että se on läpäissyt meidän tarkastuksen.

Tarkistamme aina kaikki uudet pikavippipaikat ja lisäämme ne sivustollemme vain, jos ne osoittautuvat luotettaviksi ja markkinoivat lainojaan lainmukaisesti.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Pikavippiä hakiessa saat lainapäätöksen lähes aina heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Ensimmäinen lainapäätös on aina alustava, jonka jälkeen lainapalvelu vielä tarkistaa hakemuksesi ja lähettää sinulle lopullisen lainapäätöksen.

Kuinka nopeasti vipin saa tilille?

Kun olet saanut lopullisen lainapäätöksen, siirtyy laina usein välittömästi tilillesi, jos käytät samaa pankkia kuin lainantarjoajakin.

Tarkista lainapalvelun sivuilta, mihin pankkeihin he siirtävät lainan välittömästi.

Usein kysytyt kysymykset

Uusimmat pikavipit Uusimmat pikavipit

Pikavippien suosio on vuosien varrella laskenut, kun joustoluotto ja kulutusluotto taas ovat nostaneet suosiotaan.

Silti uusia pikavippejä tulee tarjolla tasaisin välein. Päivitämme tälle sivulle aina kaikki uusimmat pikavippiä tarjoavat lainapalvelut, joten löydät varmasti ajankohtaisen tarjonnan lainapalveluista.

Mikäli emme jostain syystä lisää tiettyjä lainapalveluita, tarkoittaa se sitä, ettei se ole tarpeeksi luotettava, jotta voisimme suositella sitä käytettäväksi.

Esittelemme sivustollamme ainoastaan luotettavimmat yritykset, joista voit hakea lainaa netistä.

 

Miksi uudet pikavipit ovat hyvä valinta

Ihmisten tarve erilaisille lainoille ja pikavipeille on kasvanut jatkuvasti vuosien varrella. Kasvavan kysynnän vuoksi myös lainatarjonta on kasvanut koko ajan ja uusia yrityksiä tuleekin lainamarkkinoille joka vuosi.

Kuluttajille uudet pikavipit ovat erittäin hyvä asia. Kasvavan kilpailun myötä lainantarjoajien on pakko laskea hintojaan tai tarjota muita etuja, kuten korotonta lainaa uusille asiakkaille, jotta pysyvät kilpailussa mukana.

Uusimmat pikavipit kannattaakin tarkistaa tasaisin väliajoin, koska monesti uudet lainapalvelut tulevat markkinoille tarjoamalla uusille asiakkaille ilmaisen ensilainan. Tällä he saavat tehtyä omaa palvelua tunnetuksi ja antavat asiakkaille riskittömän mahdollisuuden tutustua omaan palveluunsa.

 

Onko uudet pikavipit luotettavia?

Vuosien varrella lainamarkkinoille on mahtunut monia uusia lainantarjoajia, jotka eivät ole osoittautuneet kovinkaan luotettaviksi. Nämä palvelut ovat esimerkiksi piilotelleet lainojen kokonaiskustannuksia, sekä markkinoineet lainojaan harhaanjohtavasti.

Uuden korkokattolain myötä lainamarkkinoilta poistuivat ns. kalliit pikavipit. Lainojen nimelliseen vuosikorkoon ja lainan muihin kuluihin tuli myös tiukennuksia. Nyt lainapalveluiden hinnoittelu on yhtenäisempää, joka antaa hakijalle luotettavamman kuvan lainoista.

VertaaLainaa.fi palvelussa me käymmekin tarkasti läpi kaikki lainapalvelut, ennen kuin lisäämme niitä sivustollemme. Mikäli lainapalvelu läpäisee tarkastuksemme, lisäämme sen uusimpien pikavippien listaan. Kaikki sivustolla olevat pankit ja rahoitusyhtiöt noudattavat uutta vakuudettomia lainoja koskevaa korkokattolakia.

Näin sinun ei tarvitse murehtia, uskallatko hakea pikavippiä uusista lainapalveluista.

Mikään listaamistamme palveluista ei myönnä lainaa ilman luottotietoja.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi