Vuoden suosituin palvelu

VertaaLainaa.fi pysyi tänäkin vuonna hakutulosten kärkijoukossa

VertaaLainaa.fi sivusto pysyi lainapalveluiden esittelyssä hakutulosten kärkipäässä koko vuoden.

Sivuston selkeä rakenne ja rehellinen kuvaus lainapalveluista välittyi myös lainanhakijoille.

VertaaLainaa.fi on alusta asti lähtenyt rakentamaan lainavertailusivustoa sillä ajatuksella, että kaikki oleellinen tieto lainapalveluista tulee kertoa, puolueettomasti ja selkeästi.

Tähän on pyritty ja kaksi viimeistä vuotta ovat todistaneet, että tähän on myös käyttäjien keskuudessa päästy.

Olemme saaneet useilta suomalaisilta palautetta, että ovat sivustomme kautta löytäneet itselleen sopivan lainan sekä suositelleen lainasivustoa myös ystävilleen.

 

VertaaLainaa.fi sivustoon voi luottaa

Meillä on noin 10 vuoden kokemus ja näkemys siitä millaiset lainat Suomessa toimii ja mitkä lainapalvelut vertailuun kannattaa ottaa.

Sivustolle olemme ottaneet laajan kattauksen lainapalveluita, jotka tiedämme olevan turvallisia ja luotettavia.

Emme missään tapauksessa ota vertailuun mukaan lainapalveluita, joissa lainankorko on kuluttajan kukkarolle liian suuri tai lainantarjoajan sivusto on jollain tavalla epämääräinen.

Meillä lainanhakijan ei tarvitse vain katsella lainavertailutaulukoita tai vertailla lainaesimerkkejä, palvelusta pyydetyt tarjoukset ovat aina lopullisia lainatarjouksia, jotka on räätälöity hakijan antamien tietojen perusteella.

Olemme hyvin vakuuttuneita siitä, että käyttäjät todella tarvitsevat VertaaLainaa.fi kaltaisen sivuston lainojen vertailuun.

Meillä käy kuukaudessa jopa satatuhatta lainanetsijää vertailemassa lainoja!

Vertaa lainoja

VarmaLaina.fi oli ehdoton ykkönen

Saamme usein kysymyksiä, että mistä laina kannattaa ottaa ja mitä me suosittelemme?

Vuosi 2017 on osoittanut, että ehdoton ykkönen käyttäjien keskuudessa on ollut VarmaLaina.fi.

Palvelusta suositun on tehnyt sen monipuolinen tapa kilpailuttaa hakijan laina useilla yhteistyöpankeilla.

Nykyään ihmisten työajat ovat iltapainotteisia eikä aikaa asioiden hoitamiseen päiväsaikaan tahdo löytyä.

Asiat olisi monella tapaa selkeämpää hoitaa nopeasti ja mutkattomasti suoraan verkossa.

VarmaLainalla tämä asia on otettu huomioon ja heidän kauttaan lainan kilpailuttaminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Maksuttoman lainahakemuksen lähettämisen jälkeen hakijan lainatoive välitetään noin 20 eri pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi.

Lopputuloksena hakija saa useita varteenotettavia lainatarjouksia, joista hän saa valita parhaimman ja lainaehdoiltaan itselleen sopivimman.

VarmaLaina.fi ei ota lainan kilpailuttamisesta mitään maksua eikä lainatarjousten hylkääminen aiheuta hakijalle mitään kustannuksia.

Lainojen kilpailutuspalvelu on kotimainen, riskitön ja luotettava.

Siksi me suosittelemme VarmaLaina.fi palvelua.

 

Käyttäjien kokemuksia VarmaLainasta

Otimme selvää mitkä ominaisuudet ovat nostaneet VarmaLainan palveluiden kärkijoukkoon.

Tässä käyttäjien kommentteja:

  • ” Ystäväni suositteli VarmaLainaa. Hän oli itse hakenut muutama viikko sitten lainaa ja yllättynyt siitä kuinka nopeasti ja helposti kaikki hoitui.”
  • “Minulle on vuosien mittaan kertynyt muutama pikavippi ja vähän suurempi osamaksu. Kokeilin hakea näille lainoille uutta lainaa VarmaLainalta millä voisin sitten maksaa kaikki korkeakorkoiset lainat pois. Olin todella mielissäni, kun tämä onnistui! Nyt minulla on yksi selkeästi alhaisemmalla korolla oleva laina, jota maksan pois kerran kuukaudessa.”
  • “Meidän perheen pesukone hajosi yllättäen. Eihän sitä perheellisenä ole yhtäkkiä laittaa monta sataa euroa pesukoneeseen. Mies löysi täältä VertaaLainaa.fi sivustolta VarmaLainan minkä kautta sai yhden hakemuksen jättämällä useita lainatarjouksia. Vertailtiin siinä sitten tarjouksia ja sieltä löytyi 1000 euron laina, jolla sitten hankittiin kotiin uusi tuliterä pesukone.”

 

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi