Joustoluotto - Kilpailuta pankit ja valitse vertailun edullisin luotto

Hae joustoluottoa ilman vakuuksia.

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Hae joustoluotto palvelustamme ilman vakuuksia. Valitse sopiva summa väliltä 100 – 60.000 euroa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on jatkuva luottotili. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat käyttöösi luoton tietyllä luottorajalla.

Voit nostaa lainaa oman lainatarpeen mukaan silloin, kun tarvitset. Joustoluoton kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan. Joustoluottoa lyhennetään takaisin kuukausittain. Voit maksaa luottoa takaisin minimilyhennyksen verran tai enemmän, jolloin luotto lyhenee nopeammin. Maksettuasi lainaa takaisin vapautat joustoluottoa uudelleen käyttöösi. Tyypillisesti joustoluottoa haetaan 1000 – 10.000 euroa, mutta palvelumme kautta sitä voi hakea jopa 60 000 euroon asti.

 

Näin käytät palveluamme joustoluottojen vertailuun

Toimi näin:

 1. Täytä maksuton lainahakemus, johon lisäät tarvitsemasi lainasumman ja valitun laina-ajan
 2. Täytä muut kohta huolellisesti ja lähetä hakemus
 3. Odottele lainatarjouksia ohjeiden mukaan
 4. Tutustu lainatarjouksiin – vertaa ja päätä
 5. Valitse sopiva lainatarjous ja allekirjoita sopimus sähköisesti
 6. Nyt voit nostaa joustoluottoa.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa useita netissä toimivia lainapalveluita, joiden lainatuote on joustoluotto.

Olemme valmiit kilpailuttamaan lainahakemuksesi noin 25 eri pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, kunhan ensin täytät maksuttoman lainahakemuksen.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Saatuasi lainatarjoukset vertaa lainoja toisiinsa, jotta erotat mikä on itsellesi sopivin laina.

Vertailemalla eri joustoluottoja pääset parhaiten selville mistä löytyy sinun lainatarpeeseen sopiva joustoluotto.

Palvelussamme voit:

 • Vertailla kymmeniä suomalaisia pankkeja sekä Suomessa toimivia lainantarjoajia.
 • Pyytää yhdellä hakemuksella valmiit lainatarjoukset.
 • Saada selkeän kuvan joustoluottojen ja muiden lainojen kuluista.
 • Jos sinulla on useita joustoluottoja, voi lainojen yhdistäminen palvelussamme tuoda säästöä lainan kiinteisiin kuluihin.

Palvelumme käyttäminen on helppoa ja riskitöntä. Palvelumme käyttö ei edellytä lainatarjouksen hyväksymistä.

 

Hae joustoluottoa

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotoista

Kuka voi hakea joustoluoton?

 • Joustoluotto voidaan myöntää täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Joustoluoton saamisen edellytyksenä on yleensä oman matkapuhelinliittymän tai verkkopankkitunnusten omistaminen.

Täytyykö joustoluotto maksaa takaisin?

 • Kyllä täytyy. Kun allekirjoitat luottosopimuksen, sitoudut siihen että maksat nostamasi joustoluoton kuluineen ja korkoineen takaisin.

Mitä kuluja joustoluotossa on?

 • Joustoluoton kulut kertyvät yleensä nostokulusta joka on 0 – 15% nostetusta lainasummasta. Nostokulun lisäksi joustoluotossa on  kiinteä nimelliskorko. Joustoluottojen kulurakenteissa on valtavan suuria eroja, sillä osa lainapalveluista ei peri nostokulua ollenkaan. Palvelussamme esittelemme joustoluottoa myöntävien lainapalveluiden kulut ja korot.

Kuinka pitkä maksuaika joustoluotossa on?

 • Joustoluotossa ei ole kiinteää maksuaikaa. Voit siis nostaa koko luoton kerralla, tai vain pieniä summia silloin kun on tarve. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittain joko minimierissä, tai halutessaan koko luoton voi maksaa myös yhtenä kertamaksuna. Joustoluottoa voi nostaa uudelleen tilille myös takaisinmaksun aikana, joka tietysti lisää avointa velkapääomaa ja pidentää jäljellä olevaa maksuaikaa.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

 • Nykyään lainapäätös annetaan lähes välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Suurempien joustoluottojen kohdalla lainanmyöntäjä voi vaatia lainahakemukseen liitteitä, ja lopullinen lainapäätös annetaan vasta kun vaaditut liitteet on toimitettu.

Kuinka nopeasti voin saada joustoluottoa tilille?

 • Joustoluotto on yksi netin nopeimmista lainatuotteista. Jos haet joustoluottoa päivällä, voit nostaa luottoa tilillesi heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Yleensä raha siirtyy tilille alle 15 minuutissa.

Koska joustoluottoa voi nostaa tilille?

 • Suomen lain mukaan lainaa voidaan maksaa asiakkaiden tileille vain kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Joustoluotossa ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana, mutta sen jälkeen osa joustoluottoa tarjoavista palveluista antaa mahdollisuuden nostaa luottoa tilille ympäri vuorokauden.

Voiko työtön saada joustoluottoa?

 • Joustoluottoa voidaan myöntää henkilöille joilla on säännölliset tulot. Jos olet työtön mutta saat esimerkiksi työttömyyskorvausta, voit silloin hakea joustoluottoa. Haluamme kuitenkin kannustaa vastuulliseen lainanhakemiseen, joten työttömänä ei välttämättä kannata hakea kovin suurta tai pitkäaikaista lainaa.

Minulla on maksuhäiriömerkintä, voinko silti hakea joustoluottoa?

 • Et voi. Yksikään lainapalvelu joita esittelemme, ei myönnä luottoa henkilöille joilla on merkintöjä luottotiedoissa.

 

Joustoluotto toimii samalla tavalla kuin luottokortti

Haluatko välttää tilanteet joissa joudut miettimään mistä saisit lainaa heti käyttöösi?

Hae kilpailukykyistä lainaa netistä 1000 – 60 000 euron luottorajalla, joka on aina sinun vapaassa käytössäsi.

Kulut kertyvät vain siitä summasta jonka käytät. Jos et nosta joustoluottoa tilillesi, et myöskään maksa siitä mitään kuluja. Sitten kun tarvitset luottoa, voit nostaa sitä nopeasti käyttöösi juuri sen verran, kuin tarvitset. 

Joustoluotto on hyvä väliaikaisratkaisu esimerkiksi tilanteessa, jossa rahaa tarvitaan nopeasti käyttöön hieman suurempi summa. Tällainen odottamaton tilanne voi tulla vastaan, kun lemmikki sairastuu ja eläinlääkärikulut nousevat korkeiksi. Ennalta arvaamaton tilanne voi olla myös auton hajoaminen, kesälomareissun odottamaton menoerä tai vaikka hammaslääkärikulujen kasaantuminen.

 

Joustoluotto ilman takaajia ta vakuuksia

Joustoluotto tarkoittaa yleensä noin 1000 – 10000 euron suuruista vakuudetonta lainaa, joka on jatkuvassa käytössäsi. Joustoluottoa voi kuitenkin hakea 50000 euroon saakka.

Joustoluoton kulut ja korko määräytyy nostettavan lainasumman mukaan ja maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, on se heti uudelleen käytettävissäsi. Tästä syystä  joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, joustoluotto tai käyttöluotto.

Joustoluoton saaminen ei edellytä takauksen saamista tai vakuuksia. Tämä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti, kun henkilötakaajan tietoja ei tarvitse kysellä. Vakuudettoman lainan saa tilille usein jopa saman päivän aikana lainan hakemisesta.  Vakuudettoman joustoluoton lainansaaja saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa.

Vakuudellinen laina on hieman vakuudetonta lainaa edullisempi, mikä johtuu siitä, että vakuudellinen lainan myöntäminen on luotonmyöntäjälle riskittömämpää. Vakuudellinen lainan hakemiseen kannattaa varata noin viikko ja lähipiiristä tulisi löytää sopiva henkilö lainan takaajaksi. Lue lisää vakuudellisen ja vakuudettoman lainan eroista.

Joustoluotto on laina jota voi nostaa omalle pankkitilille täysin oman tarpeen mukaan. Nostot tehdään usein lainapalvelun omien kotisivujen kautta tai esimerkiksi tekstiviestillä.

Lainahakemuksella pyytämäsi luottosumma siirretään tilillesi ennalta sovitun luottorajan puitteissa ja saat käyttää luoton vapaasti mihin tarvitset. Joustoluotto on hyvä lainaratkaisu, kun tarvitset lainaa aina silloin tällöin tai vaikka vararahastoksi pahan päivän varalle.

Useissa joustoluottopalveluissa lainassa ei ole kiinteitä kuukausikuluja ellei lainaa nosta. Joustoluotto voidaan myöntää vain henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävä maksukyky.

Huom. Joustoluotto on hyvä lainatuote silloin, kun haluat ennalta varmistaa sen, että sinulla on aina luottoa käytettävissä kun sitä tarvitset. Joustoluottoa nostetaan tilille kirjautumalla sen pankin “Omille-sivuille”, josta olet joustoluoton hakenut. Tämä on hieman “työläämpää” kuin perinteisen luottokortin käyttäminen, mutta samalla se ehkäisee hetken mielijohteesta tehdyt ostokset. 

 

Kuka voi hakea joustoluottoa netistä?

Joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja, joita voidaan myöntää kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille.

Yleisimmät vaatimukset joustoluoton saamiseksi ovat vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Netin kautta voidaan myöntää joustoluotto työttömälle, edellyttäen että hänellä on säännöllisiä tuloja.

Jos luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä, et voi saada lainaa palvelumme kautta sillä kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahalaitokset eivät myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saamiselle. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit kuitenkin hakea Takuusäätiön takaamaa järjestelylainaa.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Joustoluotto on nyt entistä edullisempi – lainan korko alkaen 4,19 %

Kaikki Suomessa toimivat lainapalvelut joutuivat vuonna 2019 muutamaan lainojen hinnoitteluaan, kun vakuudettomille lainoille asetettiin uusi korkokatto.

Lakiuudistuksen myötä lainojen nimellinen vuosikorko saa olla maksimissaan 20 % ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Tämä oli tervetullut muutos, koska tuohon asti pienten lainojen korot saattoivat olla jopa useita satoja prosentteja.

Enää tämä ei ole mahdollista ja monet lainat on muutettu kuluttajaystävällisempään joustoluottoon.

Joustoluoton voit saada ilman nostokuluja tai jopa ilman korkoa tai kuluja.

Tutustu joustoluottotarjontaan, kilpailuta laina monella eri pankilla ja valitse sinulle paras vaihtoehto.

Joustoluoton korko on alkaen vain 4,19 prosenttia ja voi vaihdella aina 20 prosenttiin saakka.

 

Joustoluotot kannattaa vertailla – vertaa joustoluotto heti

Palvelumme kautta vertaat joustoluotot nopeasti. Täytä maksuton lainahakemus muutamassa minuutissa niin välitämme hakemuksen kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat ensimmäiset lainatarjoukset saman päivän aikana. Vertaa joustoluottoja ja valitse tarjouksista edullisin. Saat luoton käyttöösi jo samana päivänä.

Lainavertailu kannattaa, koska lainan nostokuluissa voi olla suuriakin eroja. Nostokulujen lisäksi lainan kuluja voi nostaa esimerkiksi avausmaksut sekä tilinhoitomaksut. Päädyt sitten hakemaan joustoluoton mistä tahansa palvelusta, ota lainaa hakiessa huomioon lainan kulut, korko sekä lainan takaisinmaksun joustavuus. Useissa pankeissa sekä rahoituslaitoksissa lainalle on mahdollista saada myös maksu- tai lyhennysvapaata tarvittaessa. Tämä antaa tarvittavaa turvaa, jos elämässä tapahtuu jotain ikävää, eikä lainaa pysty maksamaan suunnitellusti.

Palvelussamme voit vertailla yli 25 eri pankin joustoluottoja täysin maksutta. Voit täyttää lainahakemuksen sivustollamme milloin vain ja vastaanottaa valmiit lainatarjoukset tuossa tuokiossa. Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja vertailla niiden todellisia vuosikorkoja.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Hae joustoluotto oman lainatarpeesi mukaan

Joustoluotto on siitä kätevä, että voit nostaa lainaa aina sen verran mitä sillä hetkellä tarvitset.

Luottopäätöksen jälkeen hakijalle myönnetään esimerkiksi lainaa 2000 euron luottorajalla, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen.

Lainan voi nostaa omalle pankkitililleen joko pienissä erissä tai kokonaan.

Joustoluoton korko määräytyy aina sen mukaan mitä hakija on nostanut lainaa tililleen, ellet nosta koko luottoa maksat kulut ja koron vain tilillesi pyytämästäsi summasta.

Esimerkki lainan nostamisesta:

Sinulle on myönnetty 2000 euron joustoluotto, päätät nostaa lainaa 500 euroa, maksat kulut ja koron vain tuosta 500 eurosta. Sinulle jää vielä 1500 euron joustoluotto myöhempää käyttöä varten.

 

Miten joustoluotto haetaan?

Joustoluotto on helppo hakea maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelumme kautta.

Löydät sivuiltamme useita tunnettuja pankkeja ja muita lainapalveluita, joiden lainatuote on joustoluotto.

Jokaisesta palvelusta on tehty lyhyt artikkeli, jossa kerrotaan tärkeimmät asiat kyseisestä lainapalvelusta.

Voit saada lainatarjoukset kaikista esillä olevista lainapalveluista vain yhdellä hakemuksella. Lainahakemukseen pääset suoraan artikkelista löytyvästä linkistä.

Tutustu pankkeihin ja muihin lainapalveluihin huolella ja valitse joukosta sinulle sopivin.

Muista, että lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään lainasopimukseen.

Useamman joustoluottotarjouksen pyytäminen auttaa sinua vertailemaan lainan kuluja tarkemmin.

Nämä tiedot on hyvä pitää esillä, kun hakee lainaa:

 • Henkilötiedot
 • Verkkopankkitunnukset
 • Tulotiedot
 • Luottotiedot

Henkilö, jolla on luottotiedot menneet ei voi saada lainaa.

Lisää luottotiedoista voit lukea blogistamme: Lainaa ilman luottotietoja

 

Hae joustoluottoa harkitusti

Olit sitten hakemassa pientä tai suurempaa joustoluottoa, mieti tarkkaan onko luoton hakeminen välttämätöntä?

Olisiko muu rahoitus parempi vaihtoehto, kuten kulutusluotto?

Jos ainoa tapa rahoittaa hankinnat on laina, ota lainaa vain juuri tarvitsemasi määrä ettet huomaamattasi laita talouttasi liian tiukalle.

Kannattaa myös miettiä onko jatkuva muutaman tuhannen euron joustoluotto sopiva rahoitusratkaisu sinulle vai tarvitsetko lainaa kertaluontoisesti suuremman summan.

Jos tarvitset lainaa suurempaan hankintaan, kannattaa tutustua kulutusluottoon.

Kulutusluotto on parempi ratkaisu silloin, kun tarvitset lainaa enemmän pidemmällä maksuajalla.

Oli sitten lainaratkaisusi millainen tahansa, sopivat lainatuotteet löydät palvelumme kautta hyvillä vinkeillä varustettuina.

 

Joustoluotto haetaan, kun elämiseen tarvitaan joustoa

Joustoluotto käy hyvin monenlaiseen elämäntilanteeseen ja hankintaan.

Yleensä joustoluotto otetaan ns. kaiken varalle lomalle lähdettäessä. Kaikki kun ei aina mene suunnitelmien mukaan lomallakaan, on varalla hyvä olla vararahasto.

Joustoluoton kulut ja korko määräytyvät sen mukaan, minkä verran nostat lainaa. Useiden joustoluottojen kohdalla luottoon ei kohdistu mitään kuluja, jos sitä ei käytetä. Tästä syystä joustoluotto toimii hyvänä turvana lomamatkalla tai ihan vaan arjessa.

Toiseksi yleisin syy luoton käyttöön on pesukoneen korjauskulujen maksaminen, auton korjaukseen tulleiden kulujen paikkaaminen tai muu suurempi menoerä.

 

Uusi korkokatto toi läpinäkyvyyttä joustoluottojen korkokuluihin

Ennen vuoden 2019 vakuudettomien lainojen korkokaton lakimuutosta useat joustoluottoa myöntävät palvelut tarjosivat noin kuukauden korotonta maksuaikaa omille joustoluotoilleen. Korottoman maksuajan jälkeen joustoluottoon kohdistui kuitenkin kohtuuttomat, jopa monen sadan prosentin todelliset vuosikorot. Kuukauden koroton maksuaika koituikin todella kalliiksi monelle lainanhakijalle. Nämä kohtuuttomat korot saivat aikaan myös Suomen ensimmäisen ryhmäkanteen, jossa Kilpailu- ja kuluttajavirasto hakee kohtuuttomien korkojen maksujen alentamista. Lakimuutoksen jälkeen suurin osa näistä palveluista on kuitenkin lopettanut toimintansa.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta:

Kuka voi hakea joustoluoton VertaaLainaa.fi palvelusta?

Maksuton pankkien ja lainapalveluiden kilpailutuspalvelumme palvelee kaikkia 18 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää palveluamme.

Miksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Me kilpailutamme sinun joustoluottohakemuksesi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat nopeasti useita joustoluottotarjouksia, joita vertailemalla löydät nopeasti juuri sinulle sopivimman joustoluoton tarjoajan.

Kuinka suurella luottorajalla varustetun joustoluoton voin hakea?

Yleensä joustoluoton luottoraja on noin 2000 - 4000 euroa, mutta voit hakea joustoluottoa jopa 50.000 euron luottorajalla. Näin suuren lainantarpeen osuessa kohdalle suosittelemme kuitenkin joustoluoton sijaan kulutusluottoa tai pankkilainaa.

Miten VertaaLainaa.fi palvelu käytännössä toimii?

Me tarjoamme täysin maksuttoman palvelun, jonka kautta voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 - 60.000 euroa. Kun annat meidän kilpailuttaa lainasi, me toimitamme hakemuksesi yli 30 eri pankille ja muulle rahoitusyhtiölle. Näistä jokainen tekee oman luottopäätöksen, jonka pohjalta he antavat oman lainatarjouksensa. Valmiit lainatarjoukset toimitetaan nähtäväksesi palvelumme Omille-sivuille, jonne saat tunnukset lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Tarjoamme tämän palvelun täysin ilmaiseksi.

 


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi