Joustoluotto - Kilpailuta laina 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Hae joustoluottoa 1000 - 60 000 € ilman vakuuksia

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on jatkuva luottotili. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat käyttöösi luoton myönnetyllä luottorajalla. Voit nostaa lainaa oman lainatarpeen mukaan silloin kun tarvitset. Joustoluoton kulut määräytyvät nostojen mukaan. Joustoluottoa lyhennetään takaisin kuukausittain. Voit maksaa luottoa takaisin minimilyhennyksen tai enemmän, jolloin luotto lyhenee nopeammin. Maksettuasi lainaa takaisin vapautat joustoluottoa uudelleen käyttöösi. Tyypillisesti joustoluottoa haetaan 1000 – 10.000 euroa, mutta palvelumme kautta sitä voi hakea jopa 60 000 euroon asti. Joustoluottoa voi käyttää päivittäisten ostosten tekemiseen tai sillä voi ostaa tarpeen mukaan suurempia hankintoja. Joustoluotto toimii myös vararahastona esimeriksi lomareissulla.

 

Päivitetty: 4,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Hae joustoluotto palvelustamme ilman vakuuksia

Valitse sopiva summa väliltä 100 – 60.000 euroa.

Tutustu joustoluottovertailuun tästä.

 

Joustoluoton hakeminen VertaaLainaa – palvelun kautta on:

Helppoa ja nopeaa – yhden lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat heti lainatarjoukset vertailtavaksesi

Maksutonta – lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään

Riskitöntä – lainatarjouksiin tutustuminen ei edellytä lainan vastaanottamista

Kannattavaa – lainatarjoukset kannattaa aina pyytää monelta lainantarjoajalta niin tietää, mistä löytyy edullisin joustoluotto

 

Halvin joustoluotto löytyy vertailemalla lainatarjoukset

Toimi näin:

 1. Täytä maksuton lainahakemus, johon lisäät tarvitsemasi lainasumman ja valitun laina-ajan
 2. Täytä muut kohta huolellisesti ja lähetä hakemus
 3. Odottele lainatarjouksia ohjeiden mukaan
 4. Tutustu lainatarjouksiin
 5. Valitse sopiva laina ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti
 6. Nyt voit nostaa joustoluottoa.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa useita netissä toimivia lainapalveluita, joiden lainatuote on jatkuva joustoluotto. Kilpailutamme lainahakemuksesi noin 25 eri pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken kunhan ensin täytät maksuttoman lainahakemuksen. Lainatarjoukset saat vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä. Saatuasi lainatarjoukset vertaa lainoja toisiinsa, jotta erotat mikä on itsellesi sopivin ja halvin joustoluotto. Vertailemalla eri joustoluottoja pääset parhaiten selville siitä, mistä löytyy sinun lainatarpeeseesi sopiva, edullinen joustoluotto

Vertaa lainoja todellisen vuosikoron perusteella, jolloin tiedät, mitkä ovat kyseisen lainan kulut ja korko yhteensä. Vertaa joustoluottoja myös ominaisuuksien mukaan. Lainaehdoista näet muun muassa, voiko lainaan saada myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata, mikä on minimilyhennys joustoluotossa kuukautta kohden sekä tarvitaanko lainaan takaus tai vakuudet?

 

Edullinen joustoluotto netistä pienellä lainan korolla

Jos etsit edullista joustoluottoa netistä, on tärkeää kilpailuttaa eri lainantarjoajat ja vertailla niiden antamia lainatarjouksia huolellisesti. Tämä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ja edullisimman joustoluoton.

Seuraavassa on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit löytää edullisen joustoluoton netistä:

 1. Selvitä lainan tarpeesi: ennen lainan hakemista, selvitä tarkkaan kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Tämä auttaa sinua vertailemaan lainatarjouksia, jotka vastaavat tarpeitasi.
 2. Vertaa lainojen kuluja ja korkoja: joustoluotot voivat vaihdella suuresti koroiltaan ja kuluiltaan. Siksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja valita edullisin vaihtoehto.
 3. Tarkista lainaehtojen yksityiskohdat: ennen kuin allekirjoitat joustoluottosopimuksen, varmista että ymmärrät sen ehdot ja lainan takaisinmaksun yksityiskohdat. Tarkista myös, onko lainassa muita piilotettuja kuluja.

Kun olet tehnyt nämä vaiheet, voit käyttää VertaaLainaa.fi-palvelua vertaillaksesi eri joustoluottojen korkoja ja kuluja. Syötä tarvittavat tiedot lainahakemukseen ja saat nopeasti lainatarjoukset katsottavaksesi.

Muista, että halvin joustoluotto netistä ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Valitse laina, joka sopii tarpeisiisi ja joka on edullinen sekä takaisinmaksukykysi huomioiden.

 

VertaaLainaa- vertailupalvelun avulla voit:

 • Vertailla kymmeniä suomalaisia pankkeja sekä Suomessa toimivia lainantarjoajia
 • Pyytää yhdellä hakemuksella valmiit lainatarjoukset
 • Saada selkeän kuvan joustoluottojen ja muiden lainojen kuluista
 • Jos sinulla on useita joustoluottoja voi lainojen yhdistäminen palvelussamme tuoda säästöä lainan kiinteisiin kuluihin

Palvelumme käyttäminen on helppoa ja riskitöntä. Palvelumme käyttö ei edellytä lainatarjouksen hyväksymistä. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi ja valitse lainapalveluiden joukosta itsellesi paras joustoluotto tai muu lainatuote. Huomaa, että hakemuksen avulla tavoitat noin 25 eri lainantarjoajaa, jotka tarjoavat toisistaan hieman poikkeavia lainatarjouksia. Lainatarjousten joukossa voi olla myös muita lainatuotteita kuten kulutusluottoja. Mutta sinä päätät tarjousten ja oman lainatarpeesi mukaan, millaista lainaa tarvitset juuri nyt olevaan elämäntilanteeseesi.

Joustoluotto on joustava luottotili, jossa lainan korko ja kulut määräytyvät nostojen mukaan. Ellet nosta lainaa, et myöskään maksa mitään. Joustoluottoa voi lyhentää minimilyhennyksen verran kerran kuukaudessa tai luoton voi maksaa kerralla takaisin, jolloin lainan kulut jäävät pieneksi. Joustoluottoa saa nostaa myönteisen lainapäätöksen jälkeen pienemmissä erissä tai enemmän aina omaan luottorajaan saakka.

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Miten joustoluoton kilpailutus tapahtuu VertaaLainaa.fi palvelussa?

Joustoluoton kilpailutus on helppo tapa löytää paras mahdollinen lainatarjous ja säästää merkittävästi lainakuluissa. VertaaLainaa.fi on palvelu, joka tarjoaa ilmaisen lainavertailun ja auttaa löytämään parhaan mahdollisen joustoluoton.

Toimi seuraavasti:

 1. Syötä tietosi lainahakemukseen

Ensimmäinen vaihe joustoluoton kilpailutuksessa on syöttää tarvittavat tiedot maksuttomaan lainahakemukseen. Lainahakemuksessa kysytään lainaan tarvittavat tiedot sekä henkilötietosi.

 1. Vertaile lainatarjouksia

Kun olet syöttänyt tiedot lainahakemukseen, VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainasi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken jopa muutamassa minuutissa. Voit vertailla eri lainatarjouksia helposti ja tarkastella lainaehtoja kuten korkoa ja muita kuluja.

 1. Valitse sopivin lainatarjous

Kun olet vertaillut eri tarjouksia, voit valita sopivimman lainatarjouksen. Tarvittaessa voit hylätä kaikki lainatarjoukset ilman kustannuksia tai sitoutumista.

 1. Saat päätöksen nopeasti

Lainan hakemuksen jättämisen jälkeen saat päätöksen nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, allekirjoitat lainasopimuksen valitsemasi lainantarjoajan kanssa. Tämän jälkeen voit nostaa lainan haluamassasi erässä ja maksaa sen takaisin sovitun takaisinmaksuajan kuluessa.

 1. Säästä rahaa

Joustoluoton kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi palvelussa on helppo ja vaivaton tapa säästää merkittävästi lainakuluissa. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset puolestasi ja pyrkii löytämään mahdollisimman edulliset joustoluotot sinun vertailtavaksesi.

 

Joustoluotto joustaa arjen haasteissa

Haluatko välttää tilanteet joissa joudut miettimään mistä saisit lainaa heti käyttöösi?

Hae kilpailukykyistä lainaa netistä 1000 – 60 000 euron luottorajalla, joka on aina sinun vapaassa käytössäsi. Monet pankit kuten Nordea, Osuuspankki, POP Pankki sekä Säästöpankki tarjoavat asiakkailleen kulutusluoton lisäksi myös joustoluottoa. Kyseisessä lainatuotteessa kulut kertyvät vain siitä summasta jonka käytät. Jos et nosta joustoluottoa tilillesi, et myöskään maksa siitä mitään kuluja. Vasta kun tarvitset luottoa, voit nostaa sitä nopeasti käyttöösi juuri sen verran, kuin tarvitset. Joustoluotto on hyvä ratkaisu esimerkiksi tilanteessa, jossa rahaa tarvitaan nopeasti käyttöön hieman suurempi summa. Tällainen odottamaton tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi, kun lemmikki sairastuu ja eläinlääkärikulut nousevat korkeiksi. Ennalta arvaamaton tilanne voi olla myös auton hajoaminen, kesälomareissun odottamaton menoerä tai vaikka hammaslääkärimaksujen kasaantuminen.

Joustoluotto toimii hyvin myös remontin rahoittajana, kun remontin tarkkaa kustannusarviota ei ole tiedoissa. Joustoluottoa voi nostaa käyttöönsä aina niin paljon kuin remontointi vaatii ja luoton kulut määräytyvät sen mukaan, mitä nostat lainaa. Näin et ota turhan suurta remonttilainaa, vaan joustoluotto joustaa paremmin remontin budjetin kanssa. Joustoluotto sopii lisäksi moneen muuhunkin lainatarpeeseen. Useat käyttävät joustoluottoa samalla tavoin kuin luottokorttia. Jos jonain kuukautena rahat eivät riitäkään toivotulla tavalla kaikkiin menoihin, voi luottoa nostaa käyttöön sillä hetkellä tarvittavan summan. Jatkuva luotto on tällä tavoin hyvä ratkaisu, kun lainaa tarvitsee pienen summan silloin tällöin.

 

Joustoluottoa ilman takaajia tai vakuuksia heti tilille

Joustoluotto tarkoittaa yleensä noin 1000 – 10000 euron suuruista vakuudetonta lainaa, joka on jatkuvassa käytössäsi. Joustoluottoa voi kuitenkin hakea jopa 50 000 euroon saakka. Joustoluoton korko ja kulut määräytyy nostettavan lainasumman mukaan ja maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, on se heti uudelleen käytettävissäsi. Tästä syystä joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, joustoluotto tai käyttöluotto.

Joustoluoton saaminen ei edellytä henkilötakausta tai vakuuksia. Tämä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti, kun henkilötakaajan tietoja ei tarvitse kysellä. Vakuudettoman joustavan lainan saa tilille usein jopa saman päivän aikana lainan hakemisesta. Vakuudettoman joustoluoton lainansaaja saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Joustoluotto on laina jota voi nostaa omalle pankkitilille täysin oman tarpeen mukaan. Nostot tehdään usein lainapalvelun omien kotisivujen kautta tai esimerkiksi tekstiviestillä.

Lainahakemuksella pyytämäsi luottosumma siirretään tilillesi ennalta sovitun luottorajan puitteissa ja saat käyttää luoton vapaasti mihin tarvitset. Joustoluotto on hyvä lainaratkaisu, kun tarvitset lainaa nopeasti aina silloin tällöin tai vaikka vararahastoksi pahan päivän varalle. Joustoluoton voi käyttää kaiken kerralla tai osissa, aina oman lainatarpeen mukaan. Esimerkiksi voit nostaa joustoluottoa 1000 euroa tällä viikolla ja jos huomaat seuraavalla viikolla tarvitsevasi lainaa vielä 500 euroa, voit kyseisen summan nostaa, kunhan luottorajasi ei ylity. Nostettuasi luottoa käyttöösi maksat sitä takaisin sopimuksessa olevana eräpäivänä vähintään minimilyhennyksen verran (tämä ilmoitetaan myös lainasopimuksessa) tai voit halutessasi maksaa koko avoimena olevan saldon kokonaan kerralla pois. Useissa pankkien tai rahoituslaitosten tarjoamissa joustoluotoissa ei ole kiinteitä kuukausikuluja ellei lainaa nosta. Tällöin laina sopii varsin hyvin myös ns. vararahastoksi, jonka voi käyttää akuutissa tilanteessa, jossa tarvitsee lainaa heti.

Huom. Joustoluotto on hyvä lainatuote silloin, kun haluat ennalta varmistaa sen, että sinulla on aina luottoa käytettävissä kun sitä tarvitset. Joustoluottoa nostetaan tilille kirjautumalla sen pankin “Omille-sivuille”, josta olet joustoluoton hakenut. Tämä on hieman “työläämpää” kuin perinteisen luottokortin käyttäminen, mutta samalla se ehkäisee hetken mielijohteesta tehdyt ostokset. 

 

Kuka voi hakea joustoluottoa netistä?

Joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja, joita voidaan myöntää kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Yleisimmät vaatimukset joustoluoton saamiseksi ovat vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Netin kautta voidaan myöntää joustoluotto työttömälle edellyttäen kuitenkin, että hänellä on säännöllisiä tuloja esimerkiksi eläketuloista. Joustoluotto voidaan myöntää vain henkilöille, jolla ei ole tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Jos luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintä, henkilö ei voi saada lainaa palvelumme kautta sillä kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahalaitokset eivät myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Joustoluotto vaatimukset lyhyesti:

 • vähintään 18 vuoden ikä
 • puhtaat luottotiedot
 • riittävät tulot
 • suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
 • puhelinliittymä
 • suomalainen pankkitili ja pankkitunnukset
Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saamiselle. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit kuitenkin hakea Takuusäätiön takaamaa järjestelylainaa.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Joustoluoton korko alkaen 4 %

Useat Suomessa toimivat lainapalvelut joutuivat vuonna 2019 muutamaan lainojen hinnoitteluaan, kun vakuudettomille lainoille asetettiin korkokatto. Lakiuudistuksen myötä lainojen nimellinen vuosikorko saa olla maksimissaan 20 % ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Tämä oli tervetullut muutos, koska tuohon asti pienten lainojen korot saattoivat olla jopa useita satoja prosentteja. Enää tämä ei ole mahdollista, vaan monet lainat on muutettu kuluttajaystävällisempään joustoluottoon. Joustoluoton voit saada ilman nostokuluja tai jopa ilman korkoa tai kuluja. Tutustu joustoluottotarjontaan, kilpailuta laina monella eri pankilla ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Joustoluoton korko on alkaen vain 4,19 prosenttia ja voi vaihdella aina 20 prosenttiin saakka.

 

Mitä kannattaa huomioida joustoluottoa hakiessa?

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat nopeaa ja joustavaa rahoitusta. Joustoluotto mahdollistaa rahan nostamisen ja maksamisen takaisin haluamallaan tavalla, ja sen avulla voi kattaa äkilliset menot tai rahoittaa suurempia hankintoja. Ennen kuin haet joustoluottoa, kannattaa kuitenkin huomioida muutamia tärkeitä seikkoja.

 1. Vertaile lainoja

Ennen kuin haet joustoluottoa, on tärkeää vertailla eri lainapalveluiden tarjoamia lainoja ja niiden korkoja sekä muita lainan ehtoja. Vertailu kannattaa tehdä huolellisesti, sillä eri palvelut voivat tarjota hyvin erilaisia lainoja ja korkoja. Huomioi erityisesti lainan korko ja lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainan kulut.

 1. Tarkista lainan takaisinmaksu

Joustoluotto mahdollistaa joustavan takaisinmaksun, mutta lainan takaisinmaksuajan ja -ehdot kannattaa tarkistaa ennen lainan ottamista. Arvioi huolellisesti, minkälaisen takaisinmaksusuunnitelman haluat tehdä, jotta et joudu maksamaan liikaa korkoa ja muita kuluja. Huomioi myös, että joustoluotossa korko lasketaan vain siitä osasta lainaa, joka on nostettu käyttöön.

 1. Huomioi lainan kustannukset

Joustoluoton kustannukset voivat vaihdella palvelusta riippuen. Tutki tarkasti, mitä kaikkia kuluja lainaan liittyy, sillä ne voivat vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. Muista myös, että joustoluoton korko voi olla vaihteleva, joten tarkista lainan ehdot huolellisesti.

 1. Huolehdi luottokelpoisuudestasi

Joustoluottoa hakiessa kannattaa huolehtia omasta luottokelpoisuudestaan. Lainanmyöntäjät tarkistavat aina hakijan luottokelpoisuuden, ja lainan saaminen voi olla vaikeaa, jos luottotietosi eivät ole kunnossa. Tarkista omat luottotietosi ja varmista, että olet hakukelpoinen. Toki lainaa voi hakea ilman, että itse tarkistaa luottotietoja.

 

Joustoluotto haetaan, kun arkeen tarvitaan joustoa

Joustoluotto käy hyvin monenlaiseen elämäntilanteeseen ja hankintaan. Yleensä joustoluotto otetaan ns. kaiken varalle lomalle lähdettäessä. Kaikki kun ei aina mene suunnitelmien mukaan lomallakaan, niin varalla hyvä olla vararahasto.

Joustoluoton kulut ja korko määräytyvät sen mukaan, minkä verran nostat lainaa. Useiden joustoluottojen kohdalla luottoon ei kohdistu mitään kuluja, jos sitä ei käytetä. Tästä syystä joustoluotto toimii hyvänä turvana lomamatkalla tai ihan vaan arjessa. Toiseksi yleisin syy luoton käyttöön on pesukoneen korjauskulujen maksaminen, auton korjaukseen tulleiden kulujen paikkaaminen tai muu suurempi menoerä. Joustoluotto on monipuolinen ja joustava rahoitusratkaisu arjen yllättävissä tilanteissa.

 

Joustoluotto, kun et tiedä tarkalleen paljon tarvitset lainaa

Joustoluotto on joustava laina, jota voit nostaa tarpeen mukaan tilillesi. Sinun ei siis tarvitse lainanhakuhetkellä tietää tarkalleen, paljonko tulet lainaa tarvitsemaan.

Joustoluottoa voit nostaa tilillesi sen mukaan, mitä milloinkin tarvitset. Esimerkiksi tänään voit nostaa 100 euroa ja huomenna puuttuvan 50 euroa. Joustoluotto elää näin rahallisen tilanteesi mukaan.

Joustoluottoon on asetettu lainanhaun yhteydessä luottoraja, jonka tiedät jo ennakkoon. Luottorajan puitteissa voit nostaa joustoluottoa tilille joko pienissä erissä tai tarvittaessa suuremmissa.

 

Mihin tarkoitukseen joustoluotto tyypillisesti käytetään?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota haetaan yleensä silloin kun tarvitaan nopeasti rahaa esimerkiksi äkillisen rahantarpeen tai yllättävien menojen kattamiseen. Joustoluotto mahdollistaa joustavan rahoituksen tarpeen mukaan, sillä lainaa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamallaan tavalla. Seuraavaksi kerromme, mihin asiakkaamme ottaneet joustoluoton, mutta esimerkkien lisäksi joustoluoton voi käyttää mihin tarkoitukseen tahansa.

 1. Yllättävät menot

Joustoluottoa haetaan usein yllättävien menojen kattamiseen, kuten auton korjauksiin, hammaslääkärilaskuihin tai kodin remontointiin. Yllättävät menot voivat aiheuttaa taloudellista stressiä ja joustoluotto voi auttaa tilanteessa, jossa rahat eivät riitä odottamattomien laskun maksamiseen.

 1. Opiskelukulut

Opiskelukulut ovat usein suuria ja joustoluottoa voidaan hakea opintolainan lisäksi, jotta voidaan kattaa esimerkiksi asumiskulut, opiskelumateriaalit tai ulkomaan opiskelujaksot. Joustoluotto mahdollistaa nopean rahoituksen, jolloin opiskeluun voi keskittyä ilman taloudellisia huolia.

 1. Lomamatkat

Lomamatkat ovat usein kalliita, mutta joustoluotto mahdollistaa matkan rahoittamisen ilman että matkaa tarvitsee perua taloudellisten syiden takia. Joustoluoton avulla voidaan myös kattaa äkilliset matkakulut, kuten lentoliput tai hotellivaraukset.

 1. Hääjuhlat tai muut juhlat

Hääjuhlat, syntymäpäivät ja muut juhlat voivat olla kalliita, mutta joustoluottoa voidaan käyttää kustannusten kattamiseen. Joustoluotto mahdollistaa juhlien järjestämisen ilman että taloudellinen tilanne vaikuttaa juhlien järjestämiseen.

 

Joustoluottovertailu auttaa sinua löytämään sopivan lainan

Joustoluottojen vertailu on tärkeää, kun etsit edullista ja sopivaa lainavaihtoehtoa tarpeisiisi. Joustoluottoja voi vertailla esimerkiksi lainan koroissa, kuluissa, takaisinmaksuehdoissa, lainan määrässä ja laina-ajan pituudessa. Lainojen vertailu auttaa sinua löytämään edullisimman joustoluoton ja välttämään ylimääräisiä kustannuksia. Voit vertailla joustoluottoja helposti VertaaLainaa.fi palvelussa, joka tarjoaa monipuolisia vertailutyökaluja erilaisten lainojen vertailuun.

Otetaan esimerkkinä 5000 euron joustoluotto. Nostat koko luottosumman heti käyttöösi ja maksat lainaa vuoden ajan kerran kuukaudessa. Tällöin lainan kuukausieräksi muodostuu 436 euroa. Jos päätätkin maksaa lainaa 2 vuoden ajan kyseisestä 5000 eurosta, muodostuu lainan kuukausieräksi enää 225 euroa.

Joustoluottoa voi kuitenkin ottaa muunkin summan kuin 5000 euroa. Seuraavaksi esittelemme tyypillisesti joustoluottosummat sekä mihin ne voi käyttää. Jokainen lainanhakija kuitenkin saa itse määrittää lainatarpeensa ja esitetyt kohteet ovat vain esimerkkejä joustoluoton käyttökohteista.

 

Joustoluotto 1000 euroa

Joustoluottoa 1000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Arjen yllättäviin kuluihin. Jos sinulla on yllättäviä kuluja, kuten auton korjaus tai kodin remontti, joustoluotto voi auttaa kattamaan nämä kustannukset.
 2. Lomamatkaan.  Joustoluottoa voi käyttää myös unelmien lomamatkan rahoittamiseen, kun et halua tai pysty käyttämään omia säästöjäsi.
 3. Opiskelukuluihin. Opiskeluun liittyy usein monia kuluja, kuten kirjoja, kurssimaksuja ja asumiskuluja. Joustoluotto voi auttaa kattamaan nämä kustannukset.

 

Joustoluotto 2000 euroa

Joustoluottoa 2000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Suurempiin hankintoihin. Joustoluottoa voi käyttää suurempien hankintojen rahoittamiseen, kuten uuden kodinkoneen tai huonekalun ostoon.
 2. Remonttiin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan kodin remonttia tai korjausta.
 3. Matkustamiseen. Joustoluottoa voi käyttää aurinkomatkan ja kaupunkiloman rahoittamiseen.
 4. Päivittäisiin hankintoihin. Joustoluottoa voi nostaa pieniä summia aina silloin tällöin, luottokortin tavoin aina kun omat rahat eivät riitä kaikkiin menoihin.

 

Joustoluotto 3000 euroa

Joustoluottoa 3000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Suurempien hankintojen rahoittamiseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan suurempia hankintoja, kuten auton tai moottoripyörän osat.
 2. Kodin remontointiin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan kodin laajempaa remonttia.
 3. Velkojen maksuun. Joustoluotto voi auttaa yhdistämään useita pieniä velkoja yhdeksi lainaksi.

 

Joustoluotto 4000 euroa

Joustoluottoa 4000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, riippuen yksilön tarpeista ja tilanteesta. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Auto- tai moottoripyöräostokseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan auton tai moottoripyörän ostoa, mikäli oma rahoitus ei riitä.
 2. Kodin peruskorjaukseen: Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan kodin peruskorjausta, kuten katon tai julkisivun uusimista.
 3. Nykyisten lainojen maksuun. Joustoluotto voi auttaa yhdistämään useita pieniä velkoja yhdeksi lainaksi, jolloin lainan takaisinmaksu on helpompaa ja kustannukset voivat olla edullisemmat.

 

Joustoluotto 5000 euroa

Joustoluottoa 5000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja se voi olla hyvä vaihtoehto, kun tarvitset suurempaa lainaa lyhyellä aikavälillä. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mihin luoton voisi käyttää:

 1. Remonttiin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan suurempaa remonttia, kuten keittiöremonttia tai kylpyhuoneremonttia, jolloin talon arvo nousee ja kodin viihtyisyys kasvaa.
 2. Yritystoiminnan kehittämiseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan liiketoiminnan kehittämistä, kuten markkinointia ja mainontaa, tai uusien työntekijöiden palkkaamista.
 3. Investointeihin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan erilaisia investointeja, kuten osakkeiden ostoa, kiinteistöjen hankintaa tai uusien liiketoimintahankkeiden aloittamista.
 4. Auto- tai moottoripyöräostokseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan auton tai moottoripyörän ostoa, jolloin liikkuminen ja työmatkat helpottuvat.

 

Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässä

Avattuasi itsellesi joustoluoton, kulkee se mukanasi aina, kunhan sinulla on puhelin mukanasi. Omalta luottorajalta voit nostaa lainaa heti kun tarvitset esimerkiksi puhelimella, kunhan siinä on internetyhteys. Osa lainapalveluista antaa mahdollisuuden nostaa lainaa myös tekstiviestillä. Maksat aina ainoastaan käyttämästäsi lainasta. Joten mitään kuluja ei kerry, ellet nosta joustoluottoa tilillesi tai olet maksanut käyttämäsi joustoluoton kokonaisuudessaan takaisin.

Joustoluotosta suositun tekee se, että saat itse päättää kuinka paljon haluat lainaa käyttää. Jos sinulla on esimerkiksi 10000 euron luottoraja, voit tänään tehdä vaikka 500 euron noston, jonka jälkeen sinulle jää vielä 1500 euroa nostettavaa. Tässä tapauksessa mahdollisia kuluja kertyy ainoastaan tuosta 500 eurosta. Voit koska tahansa nostaa lainaa tilillesi uudestaan juuri sen verran kuin haluat. Joustoluotot toimivat hyvin lomamatkalla ja loman suunnittelussa. Joustoluotolla voi maksaa myös yllättävät arjen rahapulmat esimerkiksi uuden pesukoneen tai auton renkaat.

 

Joustoluottoa heti tilille – nosta luottoa tilille vaikka keskellä yötä

Suomen lain mukaan lainoja saa maksaa asiakkaille klo 7.00 ja 23.00 välisenä aikana. Tämä rajoittaa paljon pikavipin ja kulutusluoton hakemista, sillä niiden maksaminen siirtyy seuraavaan aamuun, jos hakemuksen tekee klo 23 jälkeen. Joustoluottoon tämä pätee yleensä myös ensimmäisen noston osalta. Ensimmäisen noston jälkeen luottoa voi kuitenkin nostaa tililleen koska tahansa eli sinun on mahdollista saada joustoluotto heti tilille vaikka keskellä yötä. Tästä syystä joustoluotto onkin kätevä apu yllättäviin menoihin, kun sen on hakenut valmiiksi jo ennen varsinaista lainan tarvetta. Joustoluoton hakeminen on riskitöntä, sillä mikäli et tule koskaan tarvitsemaankaan lainaa, ei sinulle kerry mitään kulujakaan.

 

Joustoluotot kannattaa vertailla – vertaa joustoluotto heti

VertaaLainaa-palvelun kautta vertaat joustoluotot nopeasti. Täytä maksuton lainahakemus muutamassa minuutissa niin välitämme hakemuksen kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat ensimmäiset lainatarjoukset saman päivän aikana. Vertaa joustoluottoja ja valitse tarjouksista edullisin. Saat luoton käyttöösi jo samana päivänä.

Lainavertailu kannattaa, koska lainan nostokuluissa voi olla suuriakin eroja. Nostokulujen lisäksi lainan kuluja voi nostaa esimerkiksi avausmaksut sekä tilinhoitomaksut. Päädyt sitten hakemaan joustoluoton mistä tahansa palvelusta, ota lainaa hakiessa huomioon lainan kulut, korko sekä lainan takaisinmaksun joustavuus. Useissa pankeissa sekä rahoituslaitoksissa lainalle on mahdollista saada myös maksu- tai lyhennysvapaata tarvittaessa. Tämä antaa tarvittavaa turvaa, jos elämässä tapahtuu jotain ikävää, eikä lainaa pysty maksamaan suunnitellusti.

Palvelussamme voit vertailla yli 25 eri pankin joustoluottoja täysin maksutta. Voit täyttää lainahakemuksen sivustollamme milloin vain ja vastaanottaa valmiit lainatarjoukset tuossa tuokiossa. Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja vertailla niiden todellisia vuosikorkoja.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

Joustoluotto

Näin vertaat joustoluottoja

Joustoluottojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Millaista luottorajaa sinulle tarjotaan?
 • Kuinka paljon kuukautta kohden täytyy vähintään maksaa lyhennystä?
 • Mikä on lainan vuosikorko?
 • Onko lainaan mahdollista saada lyhennysvapaata?
 • Onko lainan luottorajaa mahdollista korottaa myöhemmin?
 • Mitkä ovat luoton kiinteät kulut?

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta

Kuka voi hakea joustoluoton?

 • Joustoluotto voidaan myöntää täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Täytyykö joustoluotto maksaa takaisin?

 • Kyllä täytyy. Kun allekirjoitat luottosopimuksen sitoudut siihen, että maksat nostamasi joustoluoton kuluineen ja korkoineen takaisin. Joustoluottoa ei kuitenkaan tarvitse maksaa kerralla pois nostojen jälkeen, vaan lainaa maksetaan takaisin erissä.

Mitä kuluja joustoluotossa on?

 • Joustoluoton kulut kertyvät yleensä nostokulusta joka on 0 – 15 % nostetusta lainasummasta. Nostokulun lisäksi joustoluotossa on  kiinteä nimelliskorko. Joustoluottojen kulurakenteissa on kuitenkin eroja, joten kannattaa vertailla joustoluotot tarkoin. Palvelussamme esittelemme joustoluottoa myöntävien lainapalveluiden kulut ja korot selkeästi.

Kuinka pitkä maksuaika joustoluotossa on?

 • Joustoluotossa ei ole kiinteää maksuaikaa. Voit siis nostaa koko luoton kerralla, tai vain pieniä summia silloin kun on tarve. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittain joko minimierissä, tai halutessaan koko luoton voi maksaa myös yhtenä kertamaksuna. Joustoluottoa voi nostaa uudelleen tilille myös takaisinmaksun aikana, joka tietysti lisää avointa velkapääomaa ja pidentää jäljellä olevaa maksuaikaa.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

 • Nykyään lainapäätös annetaan lähes välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Suurempien joustoluottojen kohdalla lainanmyöntäjä voi vaatia lainahakemukseen liitteitä, ja lopullinen lainapäätös annetaan vasta kun vaaditut liitteet on toimitettu.

Kuinka nopeasti voin saada joustoluottoa tilille?

 • Joustoluotto on yksi netin nopeimmista lainatuotteista. Jos haet joustoluottoa päivällä, voit nostaa luottoa tilillesi heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Yleensä raha siirtyy tilille alle 15 minuutissa.

Koska joustoluottoa voi nostaa tilille?

 • Suomen lain mukaan lainaa voidaan maksaa asiakkaiden tileille vain kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Joustoluotossa ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana, mutta sen jälkeen osa joustoluottoa tarjoavista palveluista antaa mahdollisuuden nostaa luottoa tilille ympäri vuorokauden.

Voiko työtön saada joustoluottoa?

 • Joustoluottoa voidaan myöntää henkilöille joilla on säännölliset tulot. Jos olet työtön mutta saat esimerkiksi työttömyyskorvausta, voit silloin hakea joustoluottoa. Haluamme kuitenkin kannustaa vastuulliseen lainanhakemiseen, joten työttömänä ei välttämättä kannata hakea kovin suurta tai pitkäaikaista lainaa.

Minulla on maksuhäiriömerkintä, voinko silti hakea joustoluottoa?

 • Valitettavasti et voi. Yksikään lainapalvelu joita esittelemme, ei myönnä luottoa henkilöille jolla on merkintöjä luottotiedoissa.

 

Vakuudellinen laina yhdessä toisen henkilön kanssa

Vakuudellinen laina on hieman vakuudetonta lainaa edullisempi, mikä johtuu siitä, että vakuudellinen lainan myöntäminen on luotonmyöntäjälle riskittömämpää. Vakuudellisen lainan hakemiseen kannattaa varata noin viikko ja lähipiiristä tulisi löytää sopiva henkilö lainan takaajaksi. Laina kannattaa aina ottaa yhdessä toisen hakijan kanssa, jotta lainan takaisinmaksu olisi paremmin turvattu. Aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, koska lähipiiristä ei välttämättä löydy sopivaa yhteishakijaa tai laina halutaan ottaa yksin.

Joustoluotto voidaan myöntää lainanhakijalle ilman vakuuksia tai takausta. Jatkuva, vakuudeton joustoluotto on selkeä ratkaisu monelle joka tarvitsee joustoluottoa heti tilille. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen laina kilpailutetaan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jonka jälkeen pääset valitsemaan itsellesi joustoluoton. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen voit nostaa lainaa heti tilille tai odotella hetkeä, kun tarvitset lainaa. Joustoluotosta ei aiheudu kuluja ellet nosta lainaa, vaan kulut ja korko tulevat maksettavaksi vasta kun nostat luottoa käyttöösi.

Joustoluotto on siitä kätevä, että voit nostaa lainaa aina sen verran mitä sillä hetkellä tarvitset. Luottopäätöksen jälkeen sinulle myönnetään esimerkiksi lainaa 2000 euron luottorajalla, jonka puitteissa voit nostaa lainaa tililleen. Joustoluottoa voi nostaa omalle pankkitililleen joko pienissä erissä tai kokonaan. Joustoluoton korko määräytyy aina sen mukaan mitä olet nostanut lainaa tilillesi. Ellet nosta koko luottoa, maksat kulut ja koron vain tilillesi nostetusta summasta.

Esimerkki lainan nostamisesta:  Sinulle on myönnetty 2000 euron joustoluotto, päätät nostaa lainaa 500 euroa, maksat kulut ja koron vain tuosta 500 eurosta. Sinulle jää vielä 1500 euron joustoluotto myöhempää käyttöä varten.

 

Miten joustoluotto haetaan?

Joustoluotto on helppo hakea maksuttoman vertailupalvelumme kautta.

Löydät palvelustamme useita tunnettuja pankkeja ja muita lainapalveluita, joiden lainatuote on joustoluotto. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pyytää lainatarjouksia erikseen jokaiselta lainantarjoajalta, vaan me teemme sen puolestasi.

 • Täytä lainahakemus
 • Me kilpailutamme joustoluoton yli 25 pankin ja rahalaitoksen kesken
 • Saat vertailtavaksi henkilökohtaiset lainatarjoukset
 • Valitset itsellesi sopivan ja allekirjoitat sähköisen lainasopimuksen
 • Rahat ovat vapaassa käytössäsi

Muista, että lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään lainasopimukseen.

Useamman joustoluottotarjouksen pyytäminen auttaa sinua vertailemaan lainan kuluja tarkemmin.

Nämä tiedot on hyvä pitää esillä, kun haet lainaa:

 • Henkilötiedot
 • Verkkopankkitunnukset
 • Tulotiedot
 • Luottotiedot

 


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Joustoluotto vai kulutusluotto?

Olit sitten hakemassa pientä tai suurempaa joustoluottoa, mieti tarkkaan onko luoton hakeminen välttämätöntä? Olisiko muu rahoitus parempi vaihtoehto, kuten kulutusluotto?

Jos ainoa tapa rahoittaa hankinnat on laina, ota lainaa vain juuri tarvitsemasi määrä ettet huomaamattasi laita talouttasi liian tiukalle. Kannattaa myös miettiä, onko jatkuva muutaman tuhannen euron joustoluotto sopiva rahoitusratkaisu sinulle vai tarvitsetko lainaa kertaluontoisesti suuremman summan, jolloin lainatarpeeseesi sopisi paremmin kulutusluotto. Jos tarvitset lainaa suurempaan hankintaan, kannattaa tutustua kulutusluottoon. Kulutusluotto on parempi ratkaisu silloin, kun tarvitset lainaa enemmän pidemmällä maksuajalla.

Kulutusluotto on kertalaina, joka tarkoittaa, että laina maksetaan kertaluontoisesti tilille. Kulutusluottoa ei voi nostaa erissä, samalla tavoin kuin joustoluottoa, vaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät lainanottajat tilille heti. Elämän eri tilanteissa kulutusluotto voi olla parempi lainaratkaisu kuin joustoluotto. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kodin suurempi remontti, jossa kuluja joudutaan maksamaan muutaman viikon viiveellä tai esimerkiksi auton tai kesämökin osto, jos rahoitus tarvitaan kokonaisuudessaan heti käyttöön.

Kulutusluottoa voidaan myöntää ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka 1- 15 vuoden maksuajalla. Lainaa lyhennetään kerran kuukaudessa lainasopimuksen mukaisesti. Myös kulutusluoton kilpailuttaminen onnistuu palvelumme kautta.

 

Joustoluoton joustava takaisinmaksu

Joustoluottoa maksetaan takaisin samalla tavoin kuin muitakin lainoja. Luottosopimuksessa on kerrottu lainan takaisinmaksusta tarkemmin. Tyypillisesti joustoluotossa tulee maksaa vähintään minimisumma, joka määräytyy avoimena olevan saldon mukaan. Joustoluoton voi halutessaan maksaa takaisin myös nopeammin, mikä tulee edullisemmaksi, sillä lainan korkojen ja kulujen osuus jää pienemmäksi.

Joustoluoton kuukausierään voi myös itse vaikuttaa maksamalla lainaa takaisin avoimena olevasta saldosta vain minimilyhennyksen tai nostamalla lainaa vain pienen summan kerrallaan. Näin lainan kuukausierä pysyy hyvin alhaisena ja saat lainaa pienellä kuukausierällä. Joustoluoton nostomäärän pystyy itse määrittämään toisin kuin kulutusluotossa, jossa laina maksetaan kertaluontoisesti heti tilille.

 

Kokemuksia joustoluoton kilpailuttamisesta VertaaLainaa- palvelun kautta

“Päätimme tehdä kotona remontin, mutta emme tarkalleen osanneet arvioida, minkä verran remontti tulee maksamaan, kun kyseessä on vanhempi omakotitalo. Päädyimme ottamaan 10 000 euron joustoluoton, josta voimme nostaa lainaa sen verran kuin tarvitsemme”.

“Olemme lähdössä viikon päästä kahden viikon lomamatkalle. Päätin hakea varmuuden vuoksi joustoluoton 2000 euron luottorajalla, jos sattuu jotain yllättävää ja reissua varten säästössä oleva rahat eivät riitäkään kaikkiin menoihin. Parempi vara kuin vahinko”.

“Voin suositella Vertaalainaa palvelua. Lainan kilpailuttaminen onnistui ilman ongelmia ja sain nopeasti lainatarjoukset vertailtavaksi. Sopiva joustoluotto löytyi tätä kautta”.

“Tarvitsemani joustoluotto maksettiin nopeasti ilmoittamalleni pankkitilille”

” Voin suositella palvelua”.

 

Joustoluoton edut ja haitat

Joustoluotto on yksi suosituimmista vakuudettomista lainatuotteista, joka tarjoaa joustavuutta ja vapautta rahoituksen hallintaan. Vaikka joustoluotossa on monia etuja, on myös tärkeää ottaa huomioon sen haitat ja harkita tarkasti, ennen kuin ottaa sen käyttöön.

Joustoluoton edut

 • Joustavuus. Joustoluotossa sinulla on vapaus käyttää rahaa sen mukaan, mitä tarvitset ja milloin tarvitset. Et joudu sitomaan koko lainasummaa yhteen käyttökohteeseen vaan voit käyttää rahaa tarpeesi mukaan.
 • Helppo käyttöönotto. Joustoluotto on yleensä helppo ottaa käyttöön. Voit hakea sitä verkossa tai puhelimitse, ja päätöksen lainan myöntämisestä saat yleensä nopeasti.
 • Ylimääräinen taloudellinen turva. Joustoluotto voi tarjota ylimääräistä taloudellista turvaa, kun tarvitset sitä eniten. Jos esimerkiksi autoosi tulee odottamaton korjaustarve tai sinun täytyy maksaa lääkärilaskuja, joustoluotto voi auttaa sinua selviytymään kustannuksista.

Joustoluoton haitat

 • Korkeat kulut. Joustoluotossa voi olla korkeita korkoja ja muita kustannuksia, kuten avausmaksuja, tilinhoitomaksuja ja nostopalkkioita. Nämä lisäkustannukset voivat tehdä joustoluotosta kalliimman vaihtoehdon kuin muut lainat.
 • Taloudelliset ongelmat. Joustoluotossa voi olla riski velkaantumiseen. Koska voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan, voi olla houkuttelevaa käyttää joustoluottoa yli omien taloudellisten mahdollisuuksiesi, mikä voi johtaa velkaantumiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta:

Kuka voi hakea joustoluoton VertaaLainaa.fi palvelusta?

Maksuton pankkien ja lainapalveluiden kilpailutuspalvelumme palvelee kaikkia 18 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää palveluamme.

Miksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Me kilpailutamme sinun joustoluottohakemuksesi yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat nopeasti useita joustoluottotarjouksia, joita vertailemalla löydät nopeasti juuri sinulle sopivimman joustoluoton tarjoajan.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on joustava lainatuote, joka mahdollistaa rahan nostamisen ja takaisinmaksun tarpeen mukaan. Joustoluottoa voi käyttää esimerkiksi äkillisiin rahan tarpeisiin tai suurempien hankintojen rahoittamiseen.

Kuinka paljon joustoluottoa voin saada?

Joustoluoton määrä riippuu lainapalvelusta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Usein joustoluottoja myönnetään 1000 – 60 000 euron välillä.

Mihin joustoluottoa voi käyttää?

Joustoluottoa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten äkillisiin rahan tarpeisiin, lomamatkoihin, kodin remontointiin tai auton ostoon. Periaatteessa joustoluoton voi käyttää siihen tarkoitukseen, mihin haluaa.

Kuinka nopeasti joustoluottoa voi saada?

Joustoluottoa voi saada usein nopeasti, jopa samana päivänä. Täytä lainahakemus huolellisesti niin nopeutat lainaprosessia.

Miten joustoluotto maksetaan takaisin?

Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausierissä sovitun takaisinmaksuajan aikana. Kuukausierien suuruus ja takaisinmaksuaika riippuvat lainan määrästä ja lainapalvelusta.

Mitkä ovat joustoluoton kustannukset?

Joustoluoton kustannukset koostuvat yleensä lainan korosta ja muista kuluista, kuten tilinhoitomaksuista ja avausmaksuista. Kustannukset vaihtelevat lainapalveluiden välillä, joten kannattaa vertailla eri tarjouksia huolellisesti.

Miten VertaaLainaa.fi palvelu käytännössä toimii?

Me tarjoamme täysin maksuttoman palvelun, jonka kautta voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Kun annat meidän kilpailuttaa lainasi, me toimitamme hakemuksesi yli 25 eri pankille ja muulle rahoitusyhtiölle. Näistä jokainen tekee oman luottopäätöksen, jonka pohjalta he antavat oman lainatarjouksensa. Sähköpostiin tulee tieto saapuneista lainatarjouksista. Valmiit lainatarjoukset näet Omilta-sivuilta, jonne saat tunnuksen sähköpostitse. Tarjoamme tämän palvelun täysin ilmaiseksi.

Lue lisää blogistamme:

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo