Kilpailuta joustoluotto

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Sisällysluettelo

Mitä on joustoluotto?

Joustoluotto on rahoitusmuoto, joka tarjoaa lainanhakijalle joustavuutta lainan nostamisessa ja takaisinmaksussa. Toisin kuin perinteinen kulutusluotto, joka myönnetään kertaluontoisena summana, joustoluotto toimii ikään kuin luottotilinä – kun luotto on myönnetty, voit nostaa siitä rahaa tarpeesi mukaan aina sinulle myönnettyyn luottorajaan asti.

Voit nostaa rahaa luottorajasi puitteissa milloin tahansa, etkä ole velvoitettu nostamaan koko summaa kerralla. Kuukausittain maksettava minimilyhennys vaihtelee yleensä nostetun lainan määrän ja sovittujen ehtojen mukaan. Jos haluat, voit maksaa lainaa takaisin myös nopeammin ilman lisäkuluja. Maksettuasi osan lainasta takaisin, voit tarvittaessa nostaa lainaa uudelleen käytettävissäsi olevan luottorajan puitteissa.

Joustoluotto on hyvä vaihtoehto, kun et ole varma tarvittavan lainan määrästä tai haluat varautua yllättäviin menoihin ennakolta. Joustoluotto tarjoaa taloudellista liikkumavaraa, silloin kun omat tulot eivät riitä kaikkiin menoihin tai tarvitset luottoa yllättäviin hankintoihin.

Päivitetty: 10,huhtikuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Hae joustoluotto palvelustamme ilman vakuuksia

Valitse sopiva summa väliltä 100 – 60.000 euroa.

Tutustu joustoluottovertailuun tästä.

 

Edullinen joustoluotto kilpailuttamisen ja vertailun kautta

Aloita sopivan joustoluoton hakeminen, kilpailuttamalla joustoluotto VertaaLainaa.fi kautta.

Lainamarkkinoilla on monia lainantarjoajia, minkä vuoksi lainaehtojen sekä korkojen vertaileminen itse voi olla aikaa vievää ja monimutkaista. VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa joustoluottosi jopa yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken muutamassa minuutissa. Sinun tehtäväksi jää vain yhden maksuttoman lainahakemuksen täyttäminen ja joustoluottotarjousten vertailu. Täytä maksuton hakemus, vastaanota lainatarjoukset, vertaa lainoja ja valitse sopivin.

Helppoa ja nopeaa – yhden lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat heti lainatarjoukset vertailtavaksesi

Maksutonta – lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään

Riskitöntä – lainatarjouksiin tutustuminen ei edellytä lainan vastaanottamista

Kannattavaa – lainatarjoukset kannattaa aina pyytää monelta lainantarjoajalta niin tietää, mistä löytyy edullisin joustoluotto

 

Mistä halvin joustoluotto?

Kun käytät palveluamme, voit verrata kerralla useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia, jotka tarjoavat jatkuvan joustoluoton. Aloittaaksesi kilpailutuksen, täytä vain ilmainen lainahakemus, jonka jälkeen yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta pääsevät arvioimaan hakemustasi ja tarkastelemaan, voivatko he tarjota sinulle joustoluottoa pienellä korolla. Jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä voit saada lainatarjoukset nähtäväksesi. Käy tarjoukset huolellisesti läpi ja vertaile niitä, jotta voit määritellä omakohtaisesti, mikä on sinulle paras joustoluotto.

Paras tapa ymmärtää eri joustoluottojen kustannukset on verrata niitä todellisen vuosikoron mukaan. Tämä antaa selkeän kuvan lainan kokonaiskuluista ja korosta. Lisäksi on tärkeää tarkastella muita lainan ominaisuuksia. Esimerkiksi: Voitko saada lainalle lyhennysvapaata? Mikä on kuukausittainen minimilyhennys? Vaatiiko laina takaajia tai muita vakuuksia? Tällaiset kysymykset auttavat sinua tunnistamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan edullisen joustoluoton.

Joustoluoton korko määräytyy hakijan maksuvaran, haettava summan sekä muiden tekijöiden mukaan, joten on hyvä selvittää yksilöllinen joustoluoton korko pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Joustoluotto toimii kuin joustava luottotili: maksettavat korot ja kulut riippuvat nostamastasi summasta. Jos et tee nostoja, et joudu maksamaan mitään. Voit maksaa joustoluottoa takaisin joko kuukausittaisin minimilyhennyksin tai halutessasi koko summan kerralla, jolloin säästät koroissa ja kuluissa. Kun olet saanut lainapäätöksen, voit nostaa joustoluottoa joko pienissä osissa tai suurempana summana, riippuen luottorajastasi.

 

Joustoluotto netistä – Ota seuraavat asiat huomioon

Kun haluat löytää netistä edullisen joustoluoton, on eri lainapalveluiden kilpailuttaminen ja tarjousten vertailu avainasemassa. Tämä auttaa sinua tunnistamaan lainapalvelun, joka tarjoaa sinulle sopivimman ja kustannustehokkaimman joustoluoton.

Ennen lainahakemuksen tekemistä, pohdi tarkasti kuinka paljon lainaa todella tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Korkoprosentit ja muut kulut voivat vaihdella suuresti eri lainapalveluiden välillä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää tehdä huolellinen lainavertailu joustoluotolle ja löytää kustannuksiltaan edullisin laina. Ennen sopimuksen allekirjoittamista, varmista, että olet tietoinen lainan ehdoista ja takaisinmaksun yksityiskohdista.

VertaaLainaa.fi-palvelu on oiva työkalu, kun haluat vertailla useiden joustoluottojen kustannuksia ja ehtoja. Täytä hakemus ja näet pian tarjolla olevat joustoluotot. Kilpailuttamisen avulla pääset nopeasti tutustumaan henkilökohtaisiin lainatarjouksiin, jotka ovat räätälöity jättämäsi lainahakemuksen pohjalta.

 

Miksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi kautta?

Käyttämällä palveluamme saat vaivattomasti ja ilman sitoumuksia lainatarjouksia. Sinun ei ole pakko hyväksyä mitään tarjouksista. Voit huoletta pyytää lainatarjoukset nähtäväksesi ja poimia niistä sinulle parhaiten sopivan joustoluoton tai jonkin muun lainan. Lähetettyäsi hakemuksen, se tavoittaa noin 25 lainantarjoajaa, joiden tarjoukset saattavat vaihdella hieman. Voit saada tarjouksia niin joustoluotoista kuin kulutusluotoistakin. Sinulla on vapaus valita tarvitsemasi lainatuote perustuen omiin lainatarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi.

Lainan hakeminen ja lainavertailu voi olla aikaa vievää, mutta VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainasi puolestasi. Täytä yksi hakemus, ja palvelu kilpailuttaa sen useiden lainapalveluiden kesken, jotka tarjoavat joustoluottoa ilman vakuuksia 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Täytä ilmainen hakemus tiedoillasi, niin voit saada vertailtavaksesi sinulle sopivimman lainatarjoukset.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään sopimukseen vertailuvaiheessa.

 

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Mihin joustoluoton voi käyttää?

Tiedätkö tarvitsevasi rahaa toisinaan nopeasti?  Onko sinulle tullut vastaan tilanne, että tarvitse joustoluottoa heti, mutta et halua ottaa pikavippiä? Et ole yksin asian kanssa, koska näin on käynyt monelle muullekin.

Joustoluotto on nykyaikainen ja monipuolinen lainatuote, joka on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin rahoitustarpeisiin. Sen joustavat ominaisuudet tekevät siitä suositun vaihtoehdon monen kuluttajan keskuudessa. Joustoluoton ydinominaisuus on sen joustavuus. Voit nostaa luottoa tarpeesi mukaan, ja maksaa takaisin omaan tahtiisi. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottorajaa kerralla, vaan voit tehdä nostoja aina tarpeen mukaan. Toisin kuin monissa muissa lainatuotteissa, joustoluotossa maksat korkoa ja muita kuluja vain siitä summasta, jonka olet nostanut käyttöösi. Jos et nosta lainaa, et maksa kuluja. Kun joustoluottosopimus on kerran hyväksytty, voit tehdä nostoja yleensä milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että saat rahat käyttöösi nopeasti yllättävissä tilanteissa.

Joustoluotto heti on ihanteellinen esimerkiksi tilanteissa, joissa tarvitset yllättäen suuremman määrän rahaa. Esimerkiksi, jos lemmikkisi tarvitsee yllättävän eläinlääkärikäynnin tai autosi hajoaa yllättäen. Myös odottamattomat kulut lomamatkalla tai hammaslääkärilaskujen kertyminen voivat yllättää.

Joustoluotto on kätevä ratkaisu myös kodin remontin rahoittamisessa, erityisesti jos remontin lopulliset kulut ovat epävarmoja. Voit nostaa luotolta rahaa tarpeesi mukaan, ja maksat vain nostetusta summasta. Näin voit hallita remontin budjettia joustavammin. Joustoluotto on monikäyttöinen ja moni käyttäjä näkee sen samanlaisena turvana kuin perinteisen luottokortin. Jos jokin kuukausi menot yllättävät, voit turvautua jatkuvaan luottoon ja saada tarvitsemasi rahan helposti. Se on kätevä tapa saada nopeasti lisärahoitusta aina silloin kun sitä tarvitaan.

 

Milloin joustoluotto voi olla oikea valinta?

Monipuolinen ja joustava joustoluotto, joka tarjoaa lainanottajalle vapauden nostaa lainaa tarpeensa mukaan ja maksaa sitä takaisin omassa tahdissaan. Mutta milloin se sitten on oikea valinta? Tässä muutamia tilanteita, joissa joustoluotto voi olla paras vaihtoehto.

Yllättävät menot: Elämässä tulee eteen tilanteita, joita on mahdoton ennakoida, kuten äkilliset kodinkoneiden rikkoutumiset tai odottamattomat auton korjauskulut. Tällöin joustoluotto tarjoaa nopean ja kätevän tavan rahoittaa nämä menot.

Määrittelemättömät kustannukset: Jos olet suunnittelemassa esimerkiksi remonttia, mutta et ole vielä varma lopullisista kustannuksista, joustoluotto antaa mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan.

Muuttuvat rahoitustarpeet: Jos tiedät, että tulevaisuudessa saattaa olla tarvetta lisärahoitukselle, mutta et ole varma tarkasta ajankohdasta tai summasta, joustoluotto toimii erinomaisena turvana.

Lisärahoitus pankkilainan rinnalle: Jos pankkilaina ei kata kaikkia tarpeitasi tai jos haluat välttää lisävakuuksien asettamisen, joustoluotto voi toimia hyvänä täydentävänä rahoitusmuotona.

Taloudellisen liikkumavaran lisääminen: Jos haluat lisätä taloudellista liikkumavaraasi ja varautua mahdollisiin tuleviin menoihin, joustoluotto antaa sinulle valmiiksi avoimen luottorajan, josta voit tehdä nostoja tarvittaessa.

Joustoluoton valinnassa on kuitenkin syytä huomioida lainan ehdot ja kustannukset. Vaikka se voi olla oikea valinta monissa tilanteissa, on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja miettiä omaa maksukykyä ennen päätöksen tekemistä. Joustoluoton kilpailuttaminen auttaa löytämään parhaan ja edullisimman vaihtoehdon omiin tarpeisiin.

 

Kuinka voin hakea joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen on tehty helpoksi VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelussa. Vertailussamme on mukana monia tunnettujen pankkien ja rahoitusyhtiöiden joustoluottoja, mutta sinun ei tarvitse lähestyä jokaista palveluntarjoajaa erikseen, sillä me huolehdimme kilpailuttamisen puolestasi. Aloita lainan kilpailutus seuraavien ohjeiden avulla, niin voit saada luottopäätöksen nopeasti ja joustoluoton heti vapaaseen käyttöösi.

 1. Täytä ilmainen lainahakemus.
 2. Me välitämme hakemuksesi yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.
 3. Saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi
 4. Punnitse vaihtoehdot ja valitse sinulle parhaiten sopiva.
 5. Kun olet tehnyt valintasi, voit vahvistaa lainan sähköisellä allekirjoituksella.
 6. Laina on sen jälkeen käytettävissäsi.

 

Joustoluottoa tarjoavat pankit ja rahoituslaitokset

Suomessa monet rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat erilaisia lainatuotteita, ja joustoluotto on viime vuosina ollut erityisen suosittu. Se on ymmärrettävää, sillä joustoluoton ominaisuudet vastaavat monen ihmisen tarpeisiin.

Pankit Suomessa, kuten Nordea, Osuuspankki, POP Pankki ja Säästöpankki, tunnetaan paitsi perinteisistä pankkipalveluista, myös monipuolisista lainatuotteista. Vaikka ne ovat perinteisesti myöntäneet kulutusluottoja, niiden valikoimaan kuuluu myös joustoluotto. Joustoluoton etu on sen joustavuudessa: asiakas voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan ja maksaa kuluja vain käytetystä summasta.

Suurten pankkien lisäksi monet rahoituslaitokset tarjoavat joustoluottoja. Nämä yritykset voivat toisinaan tarjota jopa kilpailukykyisempiä ehtoja, koska ne keskittyvät nimenomaan lainapalveluihin ja voivat näin olla joustavampia lainaehtojensa suhteen.

Kun harkitsee joustoluoton ottamista, on erittäin tärkeää kilpailuttaa eri lainantarjoajat. Jokaisella tarjoajalla on omat ehtonsa, korkoprosenttinsa ja muut kulunsa. Vertailemalla eri tarjoajia voi löytää itselleen sopivimman ja edullisimman joustoluoton. Kilpailutus voi säästää huomattavasti rahaa pitkällä aikavälillä. On myös tärkeää kiinnittää huomiota lainaehdoista esimerkiksi siihen, vaaditaanko lainalle takaajia tai vakuuksia. Useat rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat joustoluottoja ilman takaajia, mikä voi olla monille kuluttajille helpottava tekijä.

Joustoluottoa 1000 eurosta alkaen ilman vakuuksia tai takausta

Joustoluotto on selkeä lainavaihtoehto, joka antaa lainanhakijalle mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeensa mukaan aina myönnettyyn luottorajaan saakka. Joustoluottoa voi hakea 1000 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euroon saakka.  Usein vakuudeton joustoluotto sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat pientä lainaa lyhyeksi ajaksi ja jotka eivät halua tai voi asettaa omaisuuttaan vakuudeksi tai eivät halua ottaa pikavippiä. Esimerkiksi yllättävät menot, kuten auton korjaus tai odottamattomat lääkärikulut, voivat johtaa tilanteeseen, jossa nopea ja joustava laina on tarpeen.

Useat rahoituslaitokset ja netissä toimivat lainantarjoajat tarjoavat joustoluottoja ilman vakuuksia ja takausta. Jokaisella lainantarjoajalla on omat ehtonsa ja korkonsa, joten on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista.

 

Vaatimukset joustoluotolle riippuvat lainantarjoajasta

Joustoluotot ovat lainoja, jotka eivät vaadi vakuuksia ja ne sopivat henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Lainantarjoajat edellyttävät hakijoilta puhtaita luottotietoja sekä säännöllistä tuloja. Vaikka henkilö olisi työtön, hänellä on mahdollisuus saada joustoluottoa netistä, mikäli hänellä on vakaa tulonlähde, kuten esimerkiksi eläketulot. Lainaa työttömälle voidaan myöntää tietyin ehdoin, jos henkilöllä on osoittaa riittävät tulot sekä puhtaat luottotiedot. Lainaa ei kuitenkaan ole mahdollista saada, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Tämä johtuu siitä, että mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset eivät tarjoa lainoja niille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa.

Joustoluotto vaatimukset lyhyesti:

 • vähintään 18 vuoden ikä
 • puhtaat luottotiedot
 • riittävät tulot
 • suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
 • suomalainen pankkitili ja pankkitunnukset

 

Miten joustoluoton korko määräytyy?

Joustoluoton kokonaiskustannuksiin vaikuttaa avausmaksu, tilinhoitomaksu tai muut mahdolliset palkkiot. Siksi on tärkeää tarkastella lainan todellista vuosikorkoa, joka kuvaa kaikkia lainasta aiheutuvia kustannuksia vuositasolla prosentteina. Vakuudettoman joustoluoton korko on tyypillisesti alkaen noin 4 %.

Ennen joustoluoton hakemista on hyvä vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja ehtoja. Vertailu auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon ja sopivimmat ehdot omalle taloudelliselle tilanteelle.

 

Joustoluoton joustava takaisinmaksu

Joustoluottoa maksetaan takaisin samalla tavoin kuin muitakin lainoja. Luottosopimuksessa on kerrottu lainan takaisinmaksusta tarkemmin. Tyypillisesti joustoluotossa tulee maksaa vähintään minimisumma, joka määräytyy avoimena olevan saldon mukaan. Joustoluoton voi halutessaan maksaa takaisin myös nopeammin, mikä tulee edullisemmaksi, sillä lainan korkojen ja kulujen osuus jää pienemmäksi.

Joustoluoton kuukausierään voi myös itse vaikuttaa maksamalla lainaa takaisin avoimena olevasta saldosta vain minimilyhennyksen tai nostamalla lainaa vain pienen summan kerrallaan. Näin lainan kuukausierä pysyy hyvin alhaisena ja saat lainaa pienellä kuukausierällä. Joustoluoton nostomäärän pystyy itse määrittämään toisin kuin kulutusluotossa, jossa laina maksetaan kertaluontoisesti heti tilille.

 

Kuinka joustoluoton kustannukset määräytyvät?

Joustoluoton kustannusten ymmärtäminen on avainasemassa, kun harkitsee lainan ottamista. Kustannukset voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä, mutta tietyt perusperiaatteet ovat yleisiä useimmissa joustoluotoissa.

Nimelliskorko on se prosentuaalinen määrä vuodessa, joka lisätään lainapääomaan. Se on yksi suurimmista kustannuksista, ja se määritellään usein lainasopimuksessa. Nimelliskoron suuruus voi vaihdella lainantarjoajittain ja se voi olla kiinteä tai vaihteleva.

Jotkut lainantarjoajat veloittavat avausmaksun, kun joustoluotto avataan. Lisäksi voi olla kuukausimaksuja, jotka peritään säännöllisesti laina-ajan aikana. Joustoluotossa voi myös olla nostokulu eli provisio, joka peritään aina, kun teet nostoja luottotililtä. Tämä kulu voi olla kiinteä summa tai prosentuaalinen osuus nostetusta summasta. Jotkut palveluntarjoajat veloittavat tilinhoitomaksun, joka on yleensä kuukausittainen maksu joustoluottotilin ylläpidosta.

Muista lisäksi, että jos jätät lyhennyksen maksamatta tai maksat sen myöhässä, lainantarjoaja saattaa veloittaa myöhästymismaksun. Lainantarjoajasta riippuen voi olla myös muita kuluja, kuten maksu lyhennysvapaista kuukausista tai mahdollinen palvelumaksu, jos haluat muuttaa laina-aikaa tai ehtoja. Joustoluoton kustannukset voivat siis koostua monista eri tekijöistä. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on tärkeää ymmärtää nämä kustannukset kokonaisuudessaan ja vertailla eri lainatarjouksia.  Kun arvioit joustoluoton kustannuksia, on tärkeää katsoa todellista vuosikorkoa. Se ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset, mukaan lukien korot, maksut ja muut kulut. Vuosikorko antaa realistisimman kuvan lainan todellisista kustannuksista vuositasolla.

 

Joustoluottovertailu auttaa sinua löytämään sopivan lainan

Kun olet etsimässä edullista joustoluottoa heti tilille, on olennaista vertailla eri lainatarjouksia. Joustoluoton korko ja ehdot voivat vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä. Tehdessäsi joustoluottovertailua, voit säästää rahaa ja löytää lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. VertaaLainaa.fi palvelussa on helppoa tehdä tämä lainavertailu, sillä se tarjoaa erilaisia työkaluja joustoluottojen arviointiin.

Kuvitellaan, että haluat ottaa 5000 euron joustoluoton ja aiot nostaa koko summan kerralla. Jos maksat lainan takaisin vuoden sisällä, kuukausieräsi olisi 436 euroa. Mutta jos venytät maksuajan kahteen vuoteen, kuukausittainen eräsi laskee 225 euroon. Voit kuitenkin valita joustoluoton missä tahansa summassa, ei vain 5000 euroa.

VertaaLainaa.fi lainalaskurin avulla voit laskea, miten lainasumma sekä laina-aika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausieriin ja kokonaiskustannuksiin. Joustoluottovertailut auttavat sinun myös valitsemaan sopivan suuruisen joustoluoton.

 

Mitä asioita huomioin joustoluottojen vertailussa?

Joustoluottojen vertailu voi aluksi tuntua haastavalta, sillä tarjolla on useita erilaisia vaihtoehtoja eri lainantarjoajilta. On tärkeää tietää, mihin seikkoihin kiinnittää huomiota, jotta löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman joustoluoton. Tässä muutamia keskeisiä kriteereitä, jotka kannattaa ottaa huomioon vertailussa:

Luottoraja: Minkä suuruista luottorajaa tarjotaan? Onko se riittävä omiin tarpeisiisi, mutta myös realistinen maksukykyysi nähden?

Kuukausittainen minimilyhennys: Minkä verran sinun on vähintään maksettava takaisin kuukausittain? Tämä kertoo siitä, miten paljon kuormitusta laina tuo kuukausibudjettiisi.

Vuosikorko: Mikä on lainan vuosikorko? Tämä prosenttimäärä kuvaa lainan kustannuksia vuodessa ja on yksi keskeisimmistä vertailukriteereistä.

Lyhennysvapaat kuukaudet: Tarjoaako lainapalvelu mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin? Tämä voi olla hyödyllinen ominaisuus, jos kohtaat taloudellisia haasteita tai muita yllättäviä menoja.

Luottorajan muuttaminen: Onko mahdollista korottaa luottorajaa myöhemmin, jos huomaat tarvitsevasi enemmän rahoitusta?

Kiinteät kulut: Mitä kiinteitä kuluja luottoon liittyy? Näitä voivat olla esimerkiksi avausmaksut, tilinhoitomaksut tai nostopalkkiot.

Joustoluoton vertailussa kannattaa lisäksi ottaa huomioon muut ehdot, kuten lainan kokonaiskustannukset ja mahdolliset muut lisäpalvelut tai -kulut. On hyvä muistaa, että edullisin laina ei välttämättä ole se, jossa on alhaisin korko, vaan kokonaiskustannukset määräytyvät useiden tekijöiden perusteella. Vertailu auttaa sinua ymmärtämään, mikä laina on kokonaisuutena edullisin ja parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva.

 

Joustoluotto 1000 euroa

Joustoluottoa 1000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Arjen yllättäviin kuluihin. Jos sinulla on yllättäviä kuluja, kuten auton korjaus tai kodin remontti, joustoluotto voi auttaa kattamaan nämä kustannukset.
 2. Lomamatkaan.  Joustoluottoa voi käyttää myös unelmien lomamatkan rahoittamiseen, kun et halua tai pysty käyttämään omia säästöjäsi.
 3. Opiskelukuluihin. Opiskeluun liittyy usein monia kuluja, kuten kirjoja, kurssimaksuja ja asumiskuluja. Joustoluotto voi auttaa kattamaan nämä kustannukset.

 

Joustoluotto 2000 euroa

Joustoluottoa 2000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Suurempiin hankintoihin. Joustoluottoa voi käyttää suurempien hankintojen rahoittamiseen, kuten uuden kodinkoneen tai huonekalun ostoon.
 2. Remonttiin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan kodin remonttia tai korjausta.
 3. Matkustamiseen. Joustoluottoa voi käyttää aurinkomatkan ja kaupunkiloman rahoittamiseen.
 4. Päivittäisiin hankintoihin. Joustoluottoa voi nostaa pieniä summia aina silloin tällöin, luottokortin tavoin aina kun omat rahat eivät riitä kaikkiin menoihin.

 

Joustoluotto 3000 euroa

Joustoluottoa 3000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Suurempien hankintojen rahoittamiseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan suurempia hankintoja, kuten auton tai moottoripyörän osat.
 2. Kodin remontointiin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan kodin laajempaa remonttia.
 3. Velkojen maksuun. Joustoluotto voi auttaa yhdistämään useita pieniä velkoja yhdeksi lainaksi.

 

Joustoluotto 4000 euroa

Joustoluottoa 4000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, riippuen yksilön tarpeista ja tilanteesta. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Auto- tai moottoripyöräostokseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan auton tai moottoripyörän ostoa, mikäli oma rahoitus ei riitä.
 2. Kodin peruskorjaukseen: Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan kodin peruskorjausta, kuten katon tai julkisivun uusimista.
 3. Nykyisten lainojen maksuun. Joustoluotto voi auttaa yhdistämään useita pieniä velkoja yhdeksi lainaksi, jolloin lainan takaisinmaksu on helpompaa ja kustannukset voivat olla edullisemmat.

 

Joustoluotto 5000 euroa

Joustoluottoa 5000 euroa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja se voi olla hyvä vaihtoehto, kun tarvitset suurempaa lainaa lyhyellä aikavälillä. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mihin luoton voisi käyttää:

 1. Remonttiin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan suurempaa remonttia, kuten keittiöremonttia tai kylpyhuoneremonttia, jolloin talon arvo nousee ja kodin viihtyisyys kasvaa.
 2. Yritystoiminnan kehittämiseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan liiketoiminnan kehittämistä, kuten markkinointia ja mainontaa, tai uusien työntekijöiden palkkaamista.
 3. Investointeihin. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan erilaisia investointeja, kuten osakkeiden ostoa, kiinteistöjen hankintaa tai uusien liiketoimintahankkeiden aloittamista.
 4. Auto- tai moottoripyöräostokseen. Joustoluotto voi auttaa rahoittamaan auton tai moottoripyörän ostoa, jolloin liikkuminen ja työmatkat helpottuvat.

 

Joustoluottoa heti tilille – joustoa yllättäviin tilanteisiin

Lain mukaan Suomessa rahoituslaitokset saavat siirtää lainoja asiakkaiden tileille vain kello 7.00 ja 23.00 välillä. Tämä asettaa rajoituksia pikavippien ja kulutusluottojen hakijoille, sillä jos he jättävät hakemuksensa kello 23 jälkeen, lainan siirto tilille viivästyy seuraavaan päivään.

Tämä säädös pätee usein myös joustoluottojen ensimmäiseen nostoon. Kuitenkin ensimmäisen noston jälkeen voit nostaa joustoluottoa milloin tahansa, mahdollistaen näin rahojen saamisen tilillesi vaikkapa yön tunteina. Tämä tekee joustoluotosta erityisen hyödyllisen ratkaisun yllättävissä rahantarpeissa, kun luotto on haettu etukäteen.

Joustoluotto on suosittu rahoitusvaihtoehto juuri siksi, että se on usein nopeasti saatavilla ja voit käyttää rahaa vapaasti omien tarpeidesi mukaan. Erityisesti tilanteissa, joissa rahoitustarve on akuutti ja yllättävä, joustoluoton nopea saatavuus voi olla tärkeää. Useat lainantarjoajat voivat antaa lainapäätöksen hyvinkin nopeasti ja lainasopimuksen sähköisen allekirjoittamisen jälkeen joustoluotto on nopeasti käytössäsi. Kun kaikki on kunnossa voit nostaa joustoluottoa heti tilille tarvitsemasi määrän luottorajasi puitteissa.

 


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Kuinka joustoluotto eroaa muista lainatuotteista?

Lainamarkkinoilla on tarjolla monenlaisia rahoitusratkaisuja, joista jokainen on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Joustoluotto on yksi näistä tuotteista, joka erottuu monella tavalla muista lainavaihtoehdoista.

Luoton joustavuus

Nimensä mukaisesti joustoluotto on erittäin joustava lainatuote. Toisin kuin esimerkiksi perinteinen kulutusluotto, joka myönnetään tiettynä summana ja jolla on kiinteä takaisinmaksuaika, joustoluotossa asiakkaalle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan.

Takaisinmaksun vapaus

Kun maksat joustoluottoa takaisin, voit yleensä itse päättää kuinka paljon haluat lyhentää lainaasi kuukausittain. Joissakin tapauksissa voit maksaa vain korot ja kulut, kun taas toisissa tapauksissa voit lyhentää pääomaa haluamallasi summalla.

Noston joustavuus

Useimmat joustoluottopalvelut sallivat asiakkaidensa tehdä useita nostoja luottorajan puitteissa. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa rahaa aina kun tarvitset, eikä sinun tarvitse hakea uutta lainaa joka kerta.

 

VertaaLainaa.fi – Kokemuksia joustoluoton kilpailuttamisesta

Mari – 42 ”Päätimme tehdä kotona remontin, mutta emme tarkalleen osanneet arvioida, minkä verran remontti tulee maksamaan, kun kyseessä on vanhempi omakotitalo. Päädyimme ottamaan 10 000 euron joustoluoton, josta voimme nostaa lainaa sen verran kuin tarvitsemme”.

Osku – Vaasa ”Olemme lähdössä viikon päästä kahden viikon lomamatkalle. Päätin hakea varmuuden vuoksi joustoluoton 2000 euron luottorajalla, jos sattuu jotain yllättävää ja reissua varten säästössä oleva rahat eivät riitäkään kaikkiin menoihin. Parempi vara kuin vahinko”.

T.J – Pori ”Olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa joustoluoton kilpailuttaminen oli VertaaLainaa.fi-palvelussa. Koko prosessi vei vain muutaman minuutin, ja sain yli kymmenen tarjousta eri pankilta ja rahoituslaitoksilta. Tarvitsin joustoluottoa remontoidakseni keittiön, ja palvelun ansiosta löysin erittäin kilpailukykyisen koron ja joustavat takaisinmaksuehdot. Remontti meni suunnitelmien mukaan”.

Pekka ”Kun autooni sattui vika, tiesin tarvitsevani ylimääräistä rahaa korjauksiin. VertaaLainaa.fi-palvelussa kilpailuttaminen oli mutkatonta. Täytin yhden hakemuksen ja sain useita tarjouksia, joista valitsin parhaimman.”

Tanja ”Olin suunnitellut unelmani mukaisen hääjuhlan, mutta budjetti venyi hieman yli varojeni. Päätin kokeilla VertaaLainaa.fi-palvelua kilpailuttaakseni joustoluoton ja sain todella edullisen tarjouksen, joka mahdollisti unelmani toteuttamisen. Häät olivat upeat, ja olen niin iloinen, että löysin palvelun, joka teki koko lainaprosessista helppoa ja vaivatonta.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta:

Kuka voi hakea joustoluoton VertaaLainaa.fi palvelusta?

Maksuton pankkien ja lainapalveluiden kilpailutuspalvelumme palvelee kaikkia 18 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää palveluamme.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on joustava lainatuote, joka mahdollistaa rahan nostamisen ja takaisinmaksun tarpeen mukaan. Joustoluottoa voi käyttää esimerkiksi äkillisiin rahan tarpeisiin tai suurempien hankintojen rahoittamiseen.

Kuinka paljon joustoluottoa voin saada?

Joustoluoton määrä riippuu lainapalvelusta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Usein joustoluottoja myönnetään 1000 – 60 000 euron välillä.

Mihin joustoluottoa voi käyttää?

Joustoluottoa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten äkillisiin rahan tarpeisiin, lomamatkoihin, kodin remontointiin tai auton ostoon. Periaatteessa joustoluoton voi käyttää siihen tarkoitukseen, mihin haluaa.

Kannattaako joustoluotto ottaa?

Joustoluotto on joustava rahoitusmuoto, joka tarjoaa mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan tiettyyn ennalta määriteltyyn luottorajaan saakka. Se toimii samankaltaisesti kuin luottokortti, mutta siinä ei ole fyysistä korttia. Joustoluotossa lainan korkoa maksetaan vain käyttöön otetusta luotto-osuudesta. Luottokorttiin verrattuna joustoluotto saattaa tulla edullisemmaksi. Vertaa ja kilpailuta joustoluotto, niin näet millaisen joustoluoton sinä voit saada käyttöösi.

Miten joustoluotto maksetaan takaisin?

Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausierissä sovitun takaisinmaksuajan aikana. Kuukausierien suuruus ja takaisinmaksuaika riippuvat lainan määrästä ja lainapalvelusta.

Mitkä ovat joustoluoton kustannukset?

Joustoluoton kustannukset koostuvat yleensä lainan korosta ja muista kuluista, kuten tilinhoitomaksuista ja avausmaksuista. Kustannukset vaihtelevat lainapalveluiden välillä, joten kannattaa vertailla eri tarjouksia huolellisesti.

Miten VertaaLainaa.fi palvelu käytännössä toimii?

Me tarjoamme täysin maksuttoman palvelun, jonka kautta voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Kun annat meidän kilpailuttaa lainasi, me toimitamme hakemuksesi yli 25 eri pankille ja muulle rahoitusyhtiölle. Näistä jokainen tekee oman luottopäätöksen, jonka pohjalta he antavat oman lainatarjouksensa. Sähköpostiin tulee tieto saapuneista lainatarjouksista. Valmiit lainatarjoukset näet Omilta-sivuilta, jonne saat tunnuksen sähköpostitse. Tarjoamme tämän palvelun täysin ilmaiseksi.

Kuinka nopeasti joustoluottoa voi saada?

Joustoluottoa voi saada usein nopeasti, jopa samana päivänä. Täytä lainahakemus huolellisesti niin nopeutat lainaprosessia.

Voiko työtön saada joustoluoton?

Joustoluottoa voidaan myöntää henkilöille joilla on säännölliset tulot. Jos olet työtön, mutta saat esimerkiksi työttömyyskorvausta, voit silloin hakea joustoluottoa. Haluamme kuitenkin kannustaa vastuulliseen lainanhakemiseen, joten työttömänä ei välttämättä kannata hakea kovin suurta tai pitkäaikaista lainaa.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo