Lainavertailu

Kilpailutamme lainasi yli 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Lainavertailu 25 eri pankin keskenLainavertailu 25 eri pankin kesken

Nopea lainavertailuNopea lainavertailu

Lainavertailu 60 000€ astiLainavertailu 60 000€ asti

Kotimainen lainavertailuKotimainen lainavertailu

Suomen paras lainavertailu

Tervetuloa kotimaiseen VertaaLainaa.fi lainavertailupalveluun, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten. Olemme sitoutuneet tarjoamaan puolueetonta, selkeää ja luotettavaa tietoa eri lainavaihtoehdoista. Ei ole väliä, etsitkö pientä lainaa tai suurempaa kulutusluottoa esimerkiksi kodin remonttiin – vertaa lainoja meidän avullamme ja voit löytää parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ymmärtävät lainan ehdot ja voivat tehdä siten parempia päätöksiä.

Siksi tarjoamme paitsi lainavertailua, myös kattavaa tietoa lainojen kilpailuttamisesta, yhdistämisestä sekä neuvoja oman talouden hallintaan. Käytä hyödyksesi maksutonta palveluamme ja ota parempi hallinta omasta taloudestasi!

 

Miksi lainavertailu on tärkeää?

Lainavertailun merkitys ulottuu syvemmälle kuin vain numeroiden tarkasteluun. Kun otetaan huomioon eri lainapalveluiden väliset korkoerot, maksut ja ehdot, voi ymmärtää, että oikean lainan valinta voi säästää merkittäviä summia pitkällä tähtäimellä. Eri lainantarjoajat räätälöivät tuotteensa erilaisille asiakasryhmille, ja siksi jokainen tarjous ei välttämättä sovi jokaisen tarpeisiin. Lainavertailun avulla voi löytyä halvin laina, joka vastaa parhaiten omaa taloudellista tilannettamme ja lainan tarvetta. Lisäksi se auttaa meitä ymmärtämään lainojen ehdot perusteellisemmin, välttämään piilokuluja ja tekemään parempia päätöksiä. Lainavertailu on siis paljon muutakin kuin vain kulujen ja korkojen vertailua; se on investointi omaan taloudelliseen hyvinvointiin.

 

Lainasummat ja niiden käyttötarkoitus:

Lainojen suuruus voi vaihdella pienistä summista, kuten 1000 eurosta, suurempiin kuten jopa 60 000 euroon. Jokaisella lainasummalla on yleensä oma erityinen käyttötarkoituksensa. Pienemmät lainasummat ovat usein suosittuja odottamattomien menojen, kuten auton korjausten tai lääkärikäyntien, kattamiseen. Keskitason lainasummat voivat auttaa esimerkiksi suuremmissa hankinnoissa, kuten kodin remontissa tai erityisissä juhlissa. Suuremmat lainasummat ovat usein tarkoitettu merkittäviin investointeihin, kuten asunnon oston yhteydessä tarvittavaan omarahoitusosuuteen. Lainan määrän valinnassa on tärkeää ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne ja lainan käyttötarkoitus, jotta laina palvelee parhaiten sen ottajan tarpeita ja tavoitteita.

 

Lainavertailu paljastaa pankkien ja lainapalveluiden erot

Lainamarkkinat ovat täynnä erilaisia tarjouksia ja ehtoja, mikä voi tehdä oikean lainaratkaisun löytämisestä haastavaa. Eri pankit ja lainapalvelut kilpailevat asiakkaista, mikä johtaa usein erilaisiin korkoihin, maksuehtoihin ja muihin lainan ominaisuuksiin. Lainavertailun avulla kuluttaja voi nähdä nämä erot selkeästi ja ymmärtää, mikä tarjous on hänelle edullisin ja sopivin.

Esimerkiksi korkoprosentti voi olla matala yhdessä palvelussa, mutta siinä saattaa olla korkeammat muut kustannukset. Toisaalta, toinen palvelu saattaa tarjota joustavampia maksuehtoja tai muita etuja, jotka tekevät lainasta houkuttelevan. Kilpailuta lainat ja vertaa saamiesi pankkien ja lainapalveluiden tarjouksia, niin voit tehdä paremman päätöksen ja varmistaa, että valitsemasi laina on sekä edullinen että tarpeisiisi sopiva.

Lainavertailu auttaa löytämään sopivan yhdistelylainan

Monet suomalaiset ovat huomanneet useiden erillisten lainojen hallinnan olevan aikaa vievää ja kallista. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden lainojen tai luottojen yhdistämistä yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Tämän tekemisellä voi olla useita etuja. Ensinnäkin, se voi alentaa kuukausittaisia lyhennyksiä ja säästää korkokuluissa. Toiseksi, yhden lainan hallinta on yksinkertaisempaa kuin useiden erillisten lainojen.

Lainavertailu on erinomainen tapa löytää paras tarjous lainojen yhdistämiselle. Seuraavat ohjeet voivat auttaa sinua lainojen yhdistelyssä:

 1. Listaa nykyiset lainasi: Katso tarkasti, kuinka monta lainaa sinulla on, niiden korkoprosentit ja jäljellä olevat lainan määrät.
 2. Käytä lainavertailua: VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään yhdistelylainan, joka sopii yhdistämistarpeisiisi.
 3. Lue ehdot huolellisesti: Varmista, että ymmärrät uuden yhdistelylainan ehdot ja että ne ovat sinulle suotuisat.
 4. Hae yhdistelylainaa: Kun olet valinnut sopivan yhdistelylainan, hae sitä ja käytä saamasi varat vanhojen lainojen pois maksamiseen.

Muista, että lainojen yhdistäminen voi parantaa taloudellista tilannettasi, mutta on tärkeää vertailla ja valita oikea yhdistelylaina omiin tarpeisiisi.

 

Vinkkejä onnistuneeseen lainavertailuun – Tee lainavertailu oikein

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin, kun teet lainavertailua:

 1. Korkoprosentti: Tämä on usein suurin kustannus lainassa. Etsi laina, jolla on edullisin korko, mutta älä unohda muita kuluja.
 2. Muut kulut: Tarkista avausmaksut, tilinhoitopalkkiot ja muut piilokustannukset. Ne voivat lisätä lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti.
 3. Maksuaika: Lyhyempi maksuaika tarkoittaa usein suurempia kuukausieriä, mutta kokonaiskustannukset saattavat olla pienemmät. Mieti, mikä on sinulle sopiva maksuaika.
 4. Lainan määrä: Varmista, että haet vain sellaista summaa, jonka todella tarvitset ja pystyt maksamaan takaisin.
 5. Lainaehtojen joustavuus: Onko mahdollista pitää lyhennysvapaita kuukausia? Miten toimitaan, jos maksuvaikeuksia ilmenee?
 6. Asiakasarviot: Lue muiden asiakkaiden kokemuksia. Hyvä maine ja positiiviset arvostelut voivat kertoa paljon lainantarjoajan luotettavuudesta.
 7. Aikaisempien lainojen yhdistely: Jos sinulla on jo lainoja, tutki mahdollisuutta yhdistellä ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Kun otat nämä seikat huomioon lainavertailussa, voit löytää lainan, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Tee lainavertailu säännöllisesti

Monet meistä kilpailuttavat säännöllisesti vakuutusten, sähkösopimusten ja puhelinliittymien hintoja, mutta valitettavasti unohtavat usein lainojen kilpailuttamisen. Kuitenkin, kuten muidenkin sopimusten osalta, lainojen ehdot ja korot voivat muuttua yllättävän paljon lyhyessäkin ajassa.

Jo pelkästään viimeisten vuosien aikana lainamarkkinoilla on nähty merkittäviä muutoksia. Esimerkiksi laina, joka oli markkinoiden edullisin vuonna 2019, voi tänä vuonna olla huomattavasti kalliimpi kuin kilpailijansa. Kuvitellaan tilanne, jossa otat 10 000 euron lainan 15% todellisella vuosikorolla. Jo vuoden kuluttua saatat löytää samanlaisen lainan vain 8% korolla. Tällaiset muutokset voivat säästää sinulta huomattavia summia rahaa pitkällä aikavälillä.

Onneksi lainavertailu on tehty helpoksi. Tarjolla on erilaisia maksuttomia lainalaskureita, jotka auttavat sinua näkemään selkeästi eri lainavaihtoehtojen kustannukset. Vaikka lainavertailu ja lainojen kilpailuttaminen saattavat tuntua ylimääräiseltä työltä, ne ovat pieni vaiva verrattuna siihen säästöön, jonka ne voivat tuoda mukanaan.

Muista, että lainavertailu on yksinkertaista ja maksutonta. Käyttämällä vain vähän aikaasi säännölliseen lainavertailuun, voit mahdollisesti säästää itsellesi jopa tuhansia euroja. Miksi siis maksaisit enemmän, kun voit maksaa vähemmän?

 

Lainavertailu on helppoa VertaaLainaa- palvelun avulla

Ymmärrämme, että lainojen vertailu voi olla aikaa vievää ja joskus jopa stressaavaa. Haluamme tehdä lainavertailusta mahdollisimman sujuvaa ja olemme täällä auttamassa joka askeleella, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri laina.

Tarjoamme sinulle neuvoja, ohjeita ja vinkkejä maksutta. Emme peri palvelumaksuja tai muita kustannuksia. Pidämme huolen siitä, että sivustollamme olevat lainavertailut ovat aina ajantasaisia, ja niitä päivitetään säännöllisesti.

On tärkeää huomata, että pelkkien esimerkkilaskelmien näkeminen ei välttämättä anna koko kuvaa lainan edullisuudesta. Jokainen lainanantaja arvioi hakijan riskit erikseen ja määrittää lainaehdot sen mukaisesti. Siksi lainatarjoukset ovat yksilöllisiä. Jos haluat saada juuri sinulle räätälöidyt tarjoukset, sinun tulee lähettää lainahakemus kauttamme.

Valitse VertaaLainaa-palvelu lainojen kilpailutukseen:

 • Lähetämme lainahakemuksesi eteenpäin useille pankeille ja rahoituslaitoksille ilman kuluja.
 • Yli 25 lainantarjoajaa, mukaan lukien kotimaiset ja ulkomaiset pankit, ottaa osaa kilpailutukseen.
 • Lainojen korot alkavat 4,1 %:sta.
 • Lainaa haettaessa et tarvitse erillisiä takaajia tai muita vakuuksia.

 

VertaaLainaa.fi: Nopea ja kattava lainavertailu palveluksessasi

Kun jätät lainahakemuksen VertaaLainaa.fi-palvelussamme, käsittelemme sen ripeästi, ja kymmenet lainantarjoajat kilpailevat tarjouksillaan jo muutamassa minuutissa. Tämä mahdollistaa sen, että voit saada useita lainatarjouksia ja valita niistä parhaan.

Meidän kauttamme saat lainatarjouksesi turvallisesti ja selkeästi esitettynä. Lainatarjouksista ilmenevät seuraavat tärkeät tiedot:

 • Lainan määrä ja takaisinmaksuaika.
 • Kuukausittainen lyhennyserä.
 • Todellinen vuosikorko.
 • Avausmaksu.
 • Kuukausittainen tilinhoitomaksu.
 • Nimelliskorko.
 • Lainan koko takaisinmaksuajan kokonaiskustannukset.

Täyttäessäsi lainahakemusta kauttamme, et joudu sitoutumaan mihinkään eikä palvelumme käyttäminen maksa sinulle mitään. Mahdolliset lainatarjoukset saat käyttöösi veloituksetta, ja voit tutkia niitä rauhassa. Mikäli löydät itsellesi sopivan lainatarjouksen ja päätät hyväksyä sen, teet sopimuksen suoraan valitsemasi lainanantajan kanssa.

 

Lainavertailu voi säästää tuhansia euroja – Katso esimerkit

Vaikka kyseessä olisi vain pieni pikavippi, hätäinen päätöksenteko voi tulla kalliiksi. Pienissäkin lainoissa lainavertailun tekeminen voi tuoda mukavan säästön. Ja kun lainasummat kasvavat, myös potentiaalinen säästö lisääntyy. Esimerkiksi yli 5000 euron kulutusluoton kohdalla, lainavertailun avulla säästetyt summat voivat nousta useisiin tuhansiin euroihin.

Miksi maksaa ylimääräistä, kun voit saada saman lainan halvemmalla? Varsinkin kun lainavertailun tekeminen on helppoa sivustomme avulla. Jokainen säästetty euro on pois koroista ja kuluista, ja voit käyttää säästämäsi rahan muihin tarkoituksiin.

Katsotaanpa konkreettisia esimerkkejä:

Esimerkki 1: 10 000 euron laina, 5 vuoden maksuaika VertaaLainaa.fi:n lainavertailussa halvimman lainan kokonaiskustannus 5 vuoden ajalta on 11 077 euroa. Kalleimman lainan vastaava summa on 15 896 euroa. Säästöpotentiaali on huima: 4819 euroa.

Esimerkki 2: 15 000 euron laina, 7 vuoden maksuaika Lainavertailun mukaan edullisin laina tulee maksamaan yhteensä 17 281 euroa, kun taas kallein laina nousee 27 980 euroon. Mahdollinen säästö: 10 699 euroa.

Edellä mainitut esimerkit perustuvat vertailutietoihimme, ja jokaisen henkilökohtainen lainatarjous voi poiketa näistä. Tarkimman kuvan saat, kun täytät lainahakemuksemme ja vertailet mahdollisesti saamiasi lainatarjouksia.

Esimerkkilaina: Oletetaan, että lainasumma on 10 000€, takaisinmaksuaika 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Kuluttajansuojalain mukaisesti laskettu todellinen vuosikorko on tällöin 6,26%. Laina-aikana maksettava summa on yhteensä 11 623€, eli kuukausierä on 193,71 €.

 

Lainavertailu 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka

Lainojen tarve voi vaihdella suuresti eri elämäntilanteissa, ja jokaisella on omat yksilölliset tarpeensa. Olipa kyseessä sitten yllättävä meno, kodin remontti, auton hankinta tai unelmamatkan toteuttaminen, tarvittava lainasumma voi olla mitä tahansa tuhannesta eurosta aina 60 000 euroon saakka.

VertaaLainaa.fi tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan vertailla lainoja juuri sinun tarpeisiisi sopivalla summalla. Palvelumme kautta voit nopeasti ja turvallisesti saada kattavan näkymän markkinoiden tarjoamiin lainavaihtoehtoihin ja niiden ehtoihin. Näin varmistat, että valitset juuri sinulle sopivimman ja edullisimman lainan, olipa lainasumma sitten pienempi tai suurempi.

 

Kuka voi tehdä lainavertailua VertaaLainaa.fi palvelussa?

Lainavertailun tekeminen VertaaLainaa.fi -palvelussa on suunniteltu mahdollisimman helpoksi.

Jotta voit hyödyntää palveluamme ja saada luotettavia lainatarjouksia, sinulla tulee kuitenkin täyttää tietyt perusvaatimukset:

 • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Joillakin lainantarjoajilla voi kuitenkin olla korkeampi ikäraja, esimerkiksi 23 tai 26 vuotta.
 • Suomen kansalaisuus: Hakijalla tulee olla voimassa oleva suomalainen henkilötunnus ja pysyvä osoite Suomessa.
 • Puhtaat luottotiedot: Hakijalla ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Luottotietojen tarkistus tehdään osana lainahakemusprosessia.
 • Tulovaatimukset: Joillakin lainantarjoajilla voi olla erityisiä tulovaatimuksia, jotta he voivat arvioida maksukykyäsi ja lainan takaisinmaksukykyäsi.
 • Pankkitunnukset: Hakijalla tulee olla suomalaisen pankin myöntämät pankkitunnukset, joiden avulla hakemus vahvistetaan ja henkilöllisyys varmistetaan.

Jos tunnistat itsesi näistä kohdista, olet valmis aloittamaan lainavertailun VertaaLainaa.fi -palvelussa. Muistathan, että lainavertailun tekeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Se on turvallinen ja tehokas tapa löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva laina.

 

Mitä asioita lainavertailu auttaa ottamaan huomioon?

Lainavertailun tarkoituksena on auttaa hakijaa löytämään itselleen edullisin ja parhaiten sopiva laina. Jotta lainavertailusta saa kaiken irti ja tekee oikean päätöksen, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

 • Todellinen vuosikorko: Tämä luku kertoo lainan kokonaiskustannukset huomioiden koron lisäksi muut kulut. Se on yksi tärkeimmistä vertailukriteereistä.
 • Lainan kokonaiskustannukset: Kuinka paljon laina tulee maksamaan takaisin maksettaessa kokonaisuudessaan? Tämä sisältää lainapääoman lisäksi kaikki korot ja kulut.
 • Maksuaika: Kuinka pitkä takaisinmaksuaika lainalla on ja onko se joustava? Liian lyhyt maksuaika voi nostaa kuukausierää, kun taas liian pitkä maksuaika voi kasvattaa kokonaiskuluja.
 • Lainan ehdot: Onko lainassa mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin? Voiko lainaa maksaa takaisin nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja?
 • Mahdolliset lisäkulut: Tarkista, sisältääkö laina avausmaksuja, tilinhoitomaksuja tai muita piilokuluja.
 • Asiakaspalvelu: Onko lainantarjoajan asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa? Hyvä asiakaspalvelu voi olla avuksi, jos kysyttävää tai ongelmia ilmenee.
 • Laina-arvostelut ja kokemukset: Mitä muut lainanhakijat ovat sanoneet kyseisestä lainantarjoajasta? Muiden kokemukset voivat auttaa arvioimaan palvelun luotettavuutta ja laatua.
 • Mahdolliset vakuudet ja takaajat: Onko laina vakuudellinen vai vakuudeton? Tarvitseeko lainalle takaajan?

Kun ottaa huomioon kaikki nämä seikat, lainavertailu on helpompaa ja tehokkaampaa. Tämä mahdollistaa parhaiten sopivan ja edullisimman lainan löytämisen.

 

3 tärkeintä syytä tehdä lainavertailu

Lainavertailupalvelut ovat nousseet suureen suosioon viime vuosina, ja syitä siihen on useita. Kuitenkin kolme tärkeintä syytä korostuvat ylitse muiden, kun pohditaan lainavertailun merkitystä:

 1. Säästät rahaa: Lainojen korot ja kulut vaihtelevat suuresti eri lainantarjoajien välillä. Lainavertailun avulla voit löytää itsellesi markkinoiden edullisimman lainan ja säästää jopa tuhansia euroja lainan kokonaiskustannuksissa. Etenkin suuremmissa lainasummissa erot lainojen kustannuksissa voivat olla huomattavia.
 2. Aikaa säästyy: Manuaalisesti kaikkien lainantarjoajien tarjousten vertailu vie paljon aikaa ja on työlästä. Lainavertailupalvelu tekee työn puolestasi, ja saat parhaiden lainatarjousten vertailun nähtäväksesi muutamassa minuutissa. Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja antaa sinulle enemmän aikaa muihin tärkeisiin asioihin.
 3. Vertailun kattavuus: Yksittäinen lainanhakija saattaa unohtaa tai olla tietämätön joistakin lainantarjoajista. Lainavertailupalvelut kattavat laajan valikoiman lainanmyöntäjiä, joten voit olla varma, että et missaa potentiaalisesti edullista lainatarjousta. Vertailun avulla näet laajemman otoksen markkinoiden tarjonnasta ja voit tehdä sen pohjalta paremman päätöksen.

Muista kuitenkin, että yksikään lainavertailupalvelu ei kata kaikkia Suomessa toimivia luotonmyöntäjiä. Esimerkiksi palvelumme VertaaLainaa.fi, kilpailuttaa noin 25 eri pankkia ja muuta luotonmyöntäjää.

 

Miten lainavertailu käytännössä toimii?

Lainavertailu on yksinkertainen prosessi, joka auttaa kuluttajia löytämään itselleen sopivimman ja edullisimman lainan. Mutta miten se oikeastaan toimii käytännössä? Tässä on yksinkertaistettu kuvaus lainavertailun etenemisestä:

 1. Lainahakemuksen täyttäminen: Aloitat prosessin täyttämällä lainahakemuksen lainavertailupalvelun sivustolla. Hakemukseen kirjataan tarvittavat tiedot, kuten haluttu lainasumma, takaisinmaksuaika sekä henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot.
 2. Hakemus lähetetään useille lainantarjoajille: Kun olet täyttänyt hakemuksen, lainavertailupalvelumme lähettää sen useille eri lainantarjoajille. Tämä tarkoittaa, että tavoitat yhdellä hakemuksella monia lainanmyöntäjiä ilman erillistä vaivannäköä.
 3. Tarjousten vastaanottaminen: Lainantarjoajat käsittelevät lainahakemuksesi ja tekevät mahdollisesti sinulle lainatarjouksen perustuen antamiisi tietoihin ja omaan riskiarvioonsa. Saat usein ensimmäiset lainatarjoukset jo saman päivän aikana.
 4. Lainatarjousten vertailu: Kun olet saanut kaikki tarjoukset, voit vertailla niitä rauhassa. Tarkastele erityisesti lainan todellista vuosikorkoa, kuukausieriä sekä muita lainan ehtoja.
 5. Päätöksen tekeminen: Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan, voit hyväksyä tarjouksen. Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtäkään tarjousta, jos et ole tyytyväinen niihin.
 6. Lainasopimuksen allekirjoittaminen: Kun olet hyväksynyt tarjouksen, saat lainasopimuksen, joka allekirjoitetaan joko sähköisesti tai perinteisesti paperilla.
 7. Lainan maksu: Kun lainasopimus on allekirjoitettu, laina maksetaan yleensä tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa.

Lainavertailu tekee lainanhakuprosessista huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, ja se auttaa sinua löytämään markkinoiden parhaat lainatarjoukset vaivattomasti.

 

Aloita lainavertailu jo tänään, saat ensimmäiset tarjoukset usein minuuttien sisällä

Eikö olisi mahtavaa, jos voisit löytää parhaan mahdollisen lainan ilman loputonta etsintää ja tarpeetonta odottelua? VertaaLainaa.fi on ratkaisusi. Palvelumme kautta voit vertailla useita lainatarjouksia yhdellä ainoalla hakemuksella, ja mikä parasta, voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä!

Lainan hakeminen ja vertailu ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja helppoa. Olipa kyseessä sitten pieni kulutusluotto tai suurempi laina, palvelumme kautta saat yleiskatsauksen kauttamme tavoitettavissa olevien luotonmyöntäjien tarjouksista. Lainanottajana voit sitten valita itsellesi edullisimman ja sopivimman lainan tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Ei enää päivien tai viikkojen odottelua saadaksesi tietää, minkälaisen lainan voit saada. Täytä hakemus VertaaLainaa.fi:ssä, ja katso itse, kuinka nopeasti voit saada tarjouksia suoraan luotettavilta lainantarjoajilta. Anna meille mahdollisuus tehdä lainan hakemisesta vaivatonta ja nopeaa sinulle. Aloita lainojen vertailu jo tänään!

Lainavertailu 60 000€ asti

Lainavertailu VertaaLainaa.fi palvelussa – UKK:

Miksi lainavertailu on tärkeää?

Lainavertailu auttaa sinua näkemään eri lainantarjoajien tarjoukset ja ehdot. Näin voit valita itsellesi edullisimman ja sopivimman lainan.

Maksanko enemmän, jos käytän lainavertailupalvelua?

Et maksa. Lainavertailupalvelumme on maksuton kaikille asiakkaillemme.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen vertailun jälkeen?

Lainapäätöksen nopeus riippuu valitsemastasi lainantarjoajasta. Jotkut tarjoajat antavat päätöksen muutamassa minuutissa, kun taas toiset saattavat ottaa pidempään.

Voinko yhdistää vanhoja lainojani uuden lainan avulla?

Kyllä, monet lainantarjoajat tarjoavat lainojen yhdistelypalveluita. Lainavertailussa voit nähdä, mitkä pankit tarjoavat parhaat ehdot yhdistelylainalle.

Tarvitsenko vakuuksia lainan saamiseksi?

Lainavertailupalveluiden kautta haettavat lainat ovat useimmiten vakuudettomia, eli et tarvitse omaisuutta tai takaajia lainasi vakuudeksi.

Voinko perua lainan, jos muutan mieleni?

Suomessa on kuluttajansuojalaki, jonka mukaan sinulla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä ilman erityistä syytä.

Mikä on todellinen vuosikorko ja miksi sen vertailu on tärkeää?

Todellinen vuosikorko kuvastaa kaikkia lainasta aiheutuvia kuluja. Se sisältää lainan koron sekä kaikki muut mahdolliset kulut. Se on hyvä mittari lainan kokonaiskustannusten vertailuun.

Asiakaskokemuksia lainavertailusta:

En ollut ikinä aiemmin vertaillut lainoja netissä, mutta VertaaLainaa.fi teki siitä todella helppoa. Yllätyin siitä, kuinka paljon voi säästää yksinkertaisesti vertailemalla!
Jenni, 29, Oulu
Tiesin, että lainojen korot voivat vaihdella paljon, mutta en odottanut löytäväni niin edullista tarjousta VertaaLainaa.fi:n kautta. Palvelu on loistava ja säästin rahaa!
Mikko, 40, Lahti
Kun tarvitsin remonttilainaa, VertaaLainaa.fi näytti minulle parhaat vaihtoehdot. Prosessi oli nopea ja sain tarjouksia jo samana päivänä.
Tiina, 35, Jyväskylä
Olen aina ollut skeptinen netissä toimivista lainavertailupalveluista, mutta VertaaLainaa.fi muutti mielipiteeni. Helppokäyttöinen ja sain huomattavia säästöjä!
Sakari, 50, Kuopio
Opiskelijabudjetilla jokainen säästetty euro on tärkeä. Kiitos VertaaLainaa.fi:lle, sain edullisen lainan opintojeni tueksi.
Noora, 27, Espoo
Käytin VertaaLainaa.fi:ä saadakseni käsityksen markkinoiden lainatarjouksista. Palvelu toimi kuten pitääkin, mutta en lopulta päättänyt ottaa lainaa. Hyödyllinen tietolähde joka tapauksessa.
Petri, 32, Tampere
VertaaLainaa.fi:n käyttöliittymä on selkeä, ja sain useita tarjouksia. Odotin kuitenkin hieman nopeampaa vasteaikaa lainanantajilta. Kokonaisuudessaan ok kokemus.
Elisa, 38, Rovaniemi
VertaaLainaa.fi
Logo