Kulutusluotto - Valitse vertailun edullisin kulutusluotto

Me kilpailutamme kulutusluottosi yli 25 pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

VertaaLainaa.fi  /  Kulutusluotto

Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, joka myönnetään tyypillisesti kuluttamista ja suurempia hankintoja varten. Lainaa varten yksityishenkilö ei tarvitse vakuuksia tai takausta, mutta rinnalle saa ottaa toisen yhteisvastuullisen hakijan. Haettavat lainasummat ovat 100 – 60 000 euroa. Laina-aika 1 – 20 vuotta.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Palvelussamme esitellään kattava valikoima netissä toimivia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä joiden lainatuote on vakuudeton kulutusluotto.

Palvelussamme voit:

 • Pyytää yhdellä hakemuksella valmiit lainatarjoukset
 • Vertailla kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia
 • Saada selkeän kuvan kulutusluottojen ja muiden lainojen kuluista
 • Hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta
 • Saada kaiken tarvittavan hyödyn lainojen kilpailuttamisesta ja kulutusluottovertailusta

Palvelumme käyttäminen on ilmaista, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido mihinkään.

Jos tarvitset apua tai haluat tietää enemmän toiminnastamme, saat lisätietoa tietoa meistä -sivultamme.

Kulutusluotto


Kulutusluottovertailut


 

Kysymyksiä kulutusluotoista

Alla yleisimpiä kysymyksiä kulutusluottoja koskien.

 

Kenelle kulutusluotto voidaan myöntää?

Kulutusluoton hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot.

Hakijalla tulee olla käytössään matkapuhelinliittymä, suomalainen pankkitili ja omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

 

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kertalaina, jota voidaan hakea 100 – 60.000 euroa, 1 – 20 vuoden maksuajalla. Kulutusluottoa varten ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajaa. Myönteisen kulutusluottopäätöksen jälkeen lainanhakija voi käyttää lainan parhaaksi katsomallaan tavalla. Tyypillisesti kulutusluotto otetaan johonkin suurempaan hankintaan kuten remonttiin, auton tai veneen ostoon, lomamatkaan tai kodin huoneiden sisustamiseen. Kulutusluotosta voidaan käyttää nimikettä; autolaina, remonttilaina tai esimerkiksi sisustuslaina.

 

Täytyykö kulutusluotto maksaa takaisin?

Kyllä täytyy. Kun allekirjoitat luottosopimuksen, sitoudut siihen että maksat nostamasi kulutusluoton kuluineen ja korkoineen takaisin. Kulutusluottoa tulee ottaa vain sen verran kuin oma taloudellinen tilanne sallii. Sen vuoksi on aina tärkeää tehdä tarkempi kulutusluottovertailu sekä tarvittaessa laskea itse miten tarvittava kulutusluotto valitulla laina-ajalla vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Ota tähän avuksesi palvelumme maksuton lainalaskuri.

 

Kuinka paljon voin saada kulutusluottoa?

Palvelumme kautta haettu kulutusluotto on 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka. Kulutusluotto on laina, joka maksetaan lainanhakijan tilille yhtenä kertamaksuna. Muista vertailla kulutusluottoja lainavertailu -sivullamme ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

 

Myönnetäänkö kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä myönnetään. Palvelumme kautta haettuna kulutusluotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Halutessasi voit ottaa lainaan toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Kun kulutusluotto haetaan yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa laskee myös lainantarjoajan luottotappioriski. Näin ollen he voivat myöntää kulutusluottoa suuremman määrän, pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla. Kulutusluoton korko voi olla myös aavistuksen alhaisempi, kun lainanhakijoita on kaksi.

 

Kuinka nopeasti kulutusluotto maksetaan tilille?

Tämä riippuu hieman lainapalvelusta ja siitä kuinka suuri kulutusluotto on kyseessä. Saat kulutusluoton nopeasti tilillesi, jos haettu kulutusluotto on euromääräisesti pieni ja tietosi ovat kunnossa. Suuremman kulutusluoton kohdalla voit joutua odottamaan rahojen siirtymistä tilillesi noin 1 – 2 pankkipäivää.

Kulutusluotto eroaa joustoluotosta niin, että joustoluottoa voi tarvittaessa nostaa tilille pienemmissä erissä luottorajan puitteissa. Kulutusluotto maksetaan heti kokonaisuudessa myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainansaajan tilille.

 

Onko kulutusluotto mahdollista hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä on. Tämä on myös suositeltavaa varsinkin kun haetaan suurempi kulutusluotto. Kun kulutusluoton hakijoita on kaksi, saavat he huomattavasti helpommin kulutusluoton kuin yksi hakija.

Kummankin hakijoista tulee aina täyttää lainapalvelun asettamat vaatimukset kulutusluotolle.

 

Voinko pitää maksuvapaita kuukausia?

Osa pankeista ja muista lainapalveluista myöntää kulutusluoton hakijalle maksuvapaita kuukausia, jolloin sen kuukauden aikana ei joudu maksamaan mitään.

Lyhennysvapaa taas tarkoittaa sitä että lainan kuukausierästä tulee maksaa korko, mutta ei lyhennystä.

 

Voiko työtön saada kulutusluottoa?

Mikäli olet jäänyt työttömäksi jokin aika sitten ja olet aktiivisena työnhakijana työmarkkinoilla, on sinun mahdollista saada kulutusluottoa.

Emme kuitenkaan suosittele kulutusluoton hakemista työttömänä.

 

Kuinka kauan lainapäätöksen saaminen kestää?

Alustavan lainapäätöksen saat usein todella nopeasti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lopullisen lainapäätöksen saat kun lainapalvelut käsittelevät lainahakemuksesi loppuun. He voivat pyytää tässä vaiheessa vielä tarvittavia liitteitä mikäli niitä vaaditaan, eikä niitä ole liitetty lainahakemukseen.

Lopullisen lainapäätöksenkin saat usein alle tunnissa ja osassa lainapalveluista noin 10 minuutissa.

 

Lisää tietoa kulutusluotoista:

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegian kulutusluottoa 1000 - 60.000 euroa. Lue lisää monipuolisesta kulutusluotosta....
Halvin kulutusluotto

Halvin kulutusluotto

Miten halvin kulutusluotto löytyy? VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainahakemuksen monen pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Näin saat selville mistä löytyy netin halvin kulutusluotto....
Korkolaskuri

Korkolaskuri

Lainaa ei koskaan kannata ottaa ilman tarkempaa vertailua! Laske korkolaskurin avulla lainasi korko, kuukausierä sekä lainasi kokonaiskustannukset....
Kulutusluotto heti

Kulutusluotto heti

Kulutusluotto on suurempien hankintojen rahoittamiseen tarkoitettu kertaluontoinen laina. Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote ja lähes jokaisella taloudella on jossain elämänsä vaiheessa jokin kulutusluotto....
Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Netistä löytyy useampi lainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoa ilman vakuuksia. Lue millä tavalla löydät itsellesi parhaimman vakuudettoman lainan....
Kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu

Kulutusluotto on suurempien hankintojen rahoittamiseen tarkoitettu kertaluontoinen laina. Kulutusluotto on Suomalaisten suosituin lainatuote ja lähes jokaisella taloudella on jossain elämänsä vaiheessa jokin kulutusluotto....
Remonttilaina

Remonttilaina

Onko haaveissa kodin kunnostaminen, kenties uusi keittiö tai sauna? Monet haaveilevat unelmiensa remontista, mutta usein kustannukset kasvavat niin suuriksi, ettei niihin ole varaa. Tällöin remonttilaina voi auttaa haaveiden toteuttamisessa....
Suosituin kulutusluotto

Suosituin kulutusluotto

Miksi valita suosituin kulutusluotto? Suosituin kulutusluotto on varmasti saanut hakijoilta arvosteluja ja käyttökokemuksia. Monesti näillä on suuri merkitys, jos hakijalla itsellään ei ole kokemusta kyseisestä lainapalvelusta....

 

Kulutusluotto netistä, kun tarvitset hieman suurempaa lainaa ilman vakuuksia

Kulutusluotto on oikea valinta suurempien hankintojen rahoittamiseen. Nykyään voit saada jopa 60.000 euron kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia.

Kulutusluotto on merkittävästi edullisempi kuin pikavippi, mutta silti aivan yhtä nopea laina. Nykyään suurin osa netin kulutusluotoista ovat pankkien tarjoamia kulutusluottoja. 

Voit nopeimmillaan saada kulutusluoton tilillesi alle 15 minuutissa. Kaikki esittelemämme pankit ja muut lainapalvelut myöntävät kulutusluoton ilman vakuuksia.

Vertaa lainoja, koska sillä tavoin pystyt tarkistamaan, että saat kulutusluoton mahdollisimman edullisesti.  Vertaa lainatarjouksia toisiinsa ja katso millainen on muun muassa kulutusluoton todellinen vuosikorko.

Lainan vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut ja koron yhteensä, joten todellinen vuosikorko on hyvä mittari , kun arvioidaan kulutusluoton edullisuutta muihin vastaaviin lainatarjouksiin.

Vinkki:

Jos haluat tehdä kulutusluoton kilpailuttamisesta helppoa, täytä palvelumme maksuton lainahakemus. Lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme kilpailuttaa kulutusluoton maksutta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Saat hetkessä useita kulutusluottotarjouksia vertailtavaksesi.

 

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota voi hakea muutamista sadoista, jopa kymmeniin tuhansiin euroihin saakka.

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti tarkoitettu kuluttamiseen, jolloin sitä monesti haetaankin suurempiin hankintoihin, kuten uuteen autoon tai vaikka asunnon remontointiin.

Kulutusluotto on mahdollista hakea myös lainojen yhdistämistä varten. Mikäli sinulle on kertynyt pieniä lainoja useampia, on monesti järkevää maksaa ne pois yhdellä kulutusluotolla.

Lainojen yhdistäminen tällä tavalla voi säästää lainojen koroissa ja kuluissa melko suuriakin summia.

Kulutusluotto voi olla niin vakuudellinen, kuin vakuudetonkin. Vakuudellisia kulutusluottoja haetaan useimmiten pankista. Kuitenkin nykyisen kilpailutilanteen kiristyessä ja lainsäädännön myötä, netistä haettavien vakuudettomien luottojen hinnat tippuneet ja näin ollen lainaa saa hyvin maltillisella korolla.

Palvelumme kautta sinun on helppo vertailla useat kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut, joista voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia.

 

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Lähes kaikissa kulutusluotoissa takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä (annuiteettilaina) kuukausittain. Tämä on kuluttajalle selkeä tapa, koska hän näkee heti lainatarjouksesta kuukausierän suuruuden. Kuukausierä pysyy saman suuruisena koko takaisinmaksuajan, jolloin yllättäviä kuluja ei pääse tulemaan. Lue lisää: Annuiteettilaina, Wikipedia

Kulutusluotoille myönnetään maksuaikaa muutamista kuukausista aina jopa 20 vuoteen saakka. Takaisinmaksuajan pituus riippuu eniten haetun kulutusluoton suuruudesta. Mitä suurempaa kulutusluottoa olet hakemassa, sitä pidemmän maksuajan voit sille valita.

Maksuaikaa muuttamalla pystyt vaikuttamaan oman kuukausierän suuruuteen. Näin pystyt itse valitsemaan sellaisen kuukausierän, jonka takaisinmaksamisessa ei tule ongelmia.

Kuukausierä kannattaa aina valita siten, että kuukausittain jää rahaa myös tarvittava määrä muuhunkin käyttöön, vaikka lyhentäisitkin kulutusluottoasi. Lainalaskurin avulla sinun on helpointa hahmottaa, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa mm. lainan kuukausierään.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto on lainatuote, jota voi hakea mihin tarkoitukseen vain, mutta toki lainanottajalla on aina vastuu kulutusluoton järkevästä käytöstä. Kulutusluottoa ei myöskään ole syytä hakea yhtään sen enempää kuin on todella tarve.

Lähes kaikki netissä toimivat lainapalvelut myöntävät kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia. Kun haet vakuudetonta kulutusluottoa, saat sen nopeasti tilille.

Kun kulutusluottoon ei vaadita vakuuksia tai takaajia, se takaa kulutusluottohakemuksen lyhyemmän käsittelyajan. Näin ollen saat haettua kulutusluoton  netistä huomattavasti nopeammin, kuin perinteisestä pankista.

Koska lainantarjoajia on niin paljon, on kilpailu koventunut entisestään. Tämä on kuluttajille ainoastaan hyvä asia, sillä lainapalvelut ovat joutuneet kokoajan laskemaan omien kulutusluottojen hintoja kilpaillessaan asiakkaista.

Nykyään netistä haettavat vakuudettomat kulutusluotot ovatkin todella kilpailukykyisiä verrattuna perinteiseen pankkilainaan, sillä kulutusluottojen korot ovat olleet pitkään laskussa.

 

Kulutusluotto on helppo ja nopea lainatuote

 • Saatavuus
  Kulutusluotto haetaan tyypillisesti suurempaan kertahankintaan. Laina maksetaan aina lainansaajan tilille kertaluontoisesti.  Vaihtoehtoja kulutusluottoa hakevalle on paljon, joista yleensä aina löytää juuri itselleen sopivin. Kulutusluotto on nopea hakea netin kautta joko tietokoneella tai puhelimella. Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen pyytäminen on nopeaa ja helppoa. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido asiakasta ottamaan lainaa, joten tarjousten pyytäminen useasta paikasta on täysin riskitöntä.
 • Halventuneet hinnat
  Kulutusluotot ovat halventuneet merkittävästi vuosien saatossa, jolloin suuremmankin kulutusluoton voi löytää kohtuullisilla koroilla ja kuluilla. Aikaisemmin pankkilaina oli lähes poikkeuksetta halvin laina, mutta netistä haetut vakuudettomat kulutusluotot ovat nostaneet suosiotaan kokoajan ja syksyllä 2019 voimaan astunut korkokattolaki alensi vakuudettomien lainojen korkoa tuntuvasti.
 • Nopeus
  Kulutusluotto netistä haettuna on lähes aina vakuudeton. Tämä tarkoittaa nopeaa lainan käsittelyä ja lainapäätöksen saamista, sekä sitä että saat lainaa heti käyttöösi. Usein lainanhakija saa alustavan lainapäätöksen muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä. Pankista haetun lainan voi saada tilille vasta usean päivän jälkeen, kun netistä haettu kulutusluotto voi olla hakijan käytettävissä jopa saman päivän aikana.
 • Vapaat käyttötarkoitukset
  Kun haet kulutusluottoa netistä, ei sinulta kysellä mihin olet luottoa käyttämässä. Sinulla on siis täysi vapaus käyttää lainasi juuri siten, kuin itse haluat. Lainapalveluita kiinnostaa eniten hakijan takaisinmaksukyky, ja jos se on kunnossa, voidaan luotto myöntää. Kun kulutusluotto siirretään hakijan tilille, on hänellä täysi vapaus kuluttaa se juuri kuten hän itse haluaa. VertaaLainaa.fi kuitenkin painottaa lainan ottamisessa vastuullisuutta. Lainaa ei koskaan tule ottaa enempää kuin on tarve ja lainan käyttökohteen tulee olla perusteltua ja järkevää.

 

Kulutusluotto sopii moneen eri tarpeeseen

Kulutusluotolla voi olla niin monia käyttötarkoituksia, kuin on sen hakijoitakin. Kulutusluottoa hakevilta ei koskaan kysellä, mihin he kulutusluotto käytetään, vaan he voivat käyttää sen juuri kuten haluavat. Koska kulutusluottoa voidaan hakea muutamista satasista useisiin tuhansiin euroihin, vaihtelee sen käyttötarkoituksetkin sen mukaisesti. Joku voi tarvita pientä kulutusluottoa kodinkoneen ostamiseen, kun taas toinen voi hakea suurempaa luottoa vaikka keittiöremonttia varten.

Tässä muutamia esimerkkejä, joita varten kulutusluotot on ollut sopiva ratkaisu:

 • Auton ostaminen
  Uuden tai käytetyn auton hankintaan tarvitaan monesti autolainaa. Kulutusluotto on tässä kätevä apu, jolla saat auton haettua heti, ja saat tasattua sen maksamisen tuleville kuukausille, sen sijaan että se täytyisi heti maksaa. Myös auton äkilliseen korjaustarpeeseen kulutusluotto on sopiva. Ei ole väliä kuinka paljon auton korjaus tulee maksamaan, löytyy sille varmasti sopiva kulutusluotto netistä.
 • Kodin remontointi
  Sisustaminen tai remontointi voi olla kallista hommaa, riippuen remontin laajuudesta. Moneltakaan ei löydy säästöstä rahaa esimerkiksi keittiön remonttia varten, vaan se rahoitetaan monesti lainarahalla. Kulutusluoton avulla voit saada itsellesi unelmiesi keittiön juuri silloin kuin itse sen haluat.
 • Lomamatkat
  Varsinkin suurissa perheissä lomamatkat niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin voi tulla todella kalliiksi. Monet hakevatkin tähän helpotusta kulutusluotosta, jota voivat sitten maksaa tasaerissä kuukausittain takaisin. Näin koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, oli sen kohde sitten missä tahansa.

 

Kulutusluotto kannattaa vertailla ja kilpailuttaa

Mitä suurempaa summaa olet hakemassa, sitä enemmän voit säästää lainan koroissa ja kuluissa, kun vertaa lainoja ennen lainan hakemista.

Lainapalveluiden välillä voi hinnoitteluissa olla suuriakin eroja, ja ne kasvavat aina sitä suuremmiksi, mitä isommasta summasta puhumme.

Siksi suosittelemme vertaamaan niin montaa lainapalvelua keskenään kuin mahdollista – tämä onnistuu palvelussamme täyttämällä vain yksi lainahakemus.

Lainojen vertailussa tulisi ottaa huomioon lainojen todellisen vuosikorot sekä yleisesti lainojen lainaehdot. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan kokonaiskustannukset. Tällä tarkoitetaan muun muassa lainan avaus – ja palvelumaksuja, käsittelykulut, ilmoitus ja laskutuslisän sekä lainan nimelliskoron.

EU-direktiivi sekä kuluttajasuojalaki edellyttävät, että lainan todellinen vuosikorko tulee ilmoittaa lainatarjouksessa mahdollisimman selkeästi. Jokainen lainantarjoaja esittää oman lainaesimerkkinsä, missä on otettu tarkasteluun tietty lainasumma ja maksuaika sekä sen lainakustannukset. Tämä ei kuitenkaan anna lainanhakijalle tarkkaa kuvaa siitä millainen tulisi olemaan hänen lainaansa kohdistuvat kulut. Tästä syystä vertailuun ei voi ottaa pelkkiä lainaesimerkkejä, vaan lainanhakijan kannattaa ottaa vertailtavakseen henkilökohtaiset lainatarjoukset. Nämä hakija saa täyttämällä ja lähettämällä maksuttoman lainatarjouksen sivustollamme.

Hakijan lainahakemus välitetään yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten hakijalla on hyvät mahdollisuudet saada useita lainatarjouksia vertailtavakseen.

Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua ottamaan kulutusluottoa, vaan voit näin helposti vertailla eri lainatarjouksia keskenään. Kun löydät itsellesi parhaan tarjouksen, voit hyväksyä sen ja hylätä kaikki muut.

 

Kulutusluoton korko on alkaen 4,19 %

Monet suomalaiset mieltävät netistä haettavan lainan kalliiksi.

Menneinä vuosina netissä oli tarjolla paljon korkeakorkoisia pikalainoja, joiden korot tosiaan olivat huimat. Tilanne on kuitenkin muuttunut huomattavasti tuosta ajasta.

Vakuudettomiin lainoihin säädettiin korkokattolaki vuonna 2019, jonka myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa nousta yli 20 prosentin. Lainan muut kulut saavat olla korkeintaan 150 euroa vuotta kohden. Tämän lakimuutoksen myötä vakuudettomien lainojen korot ovat hyvin maltilliset, alkaen 4,19 %.

Lainan korko vaihtelee sen mukaan, minkä tyyppistä lainaa haetaan. Esimerkiksi kulutusluotossa on korkeampi korko kuin asuntolainassa.

Lainan korkoon voi itse vaikuttaa jonkin verran, niin että kilpailuttaa lainan mahdollisimman monen eri lainantarjoajan välillä. Palvelumme kautta hakijan laina kilpailutetaan yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken, ja jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja tietää, että hakijan lainasta kilpailee samanaikaisesti myös moni muu.

Lainan korkoon pystyy vaikuttamaan hankkimalla lainalle toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa, pienentää tämä luotontarjoajan luottotappioriskiä ja näin ollen laina voidaan myöntää alhaisemmalla korolla.

Jokainen luotontarjoaja tekee riskianalyysin lainanhakijalle ja korko määräytyy lainanhakijan maksukyvyn mukaan. Päätökseen vaikuttaa myös haettava lainasumma sekä takaisinmaksuaika.

 

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös

Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei aiheuta sinulle mitään kuluja tai riskiä.

Saat rauhassa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin useamman päivän ajan, ja päättää lainan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Jos päädyt ottamaan lainan, teet lainasopimuksen lainantarjoajan kanssa, jonka lainatarjouksen hyväksyt.

Jos hylkäät kaikki lainatarjoukset, ei tästä aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia.

Lainahakemuksessa kysytään perustiedot, palkkatiedot tai eläkepäätös, asumismuoto, koulutus, nykyiset velat yms. sekä haettava lainasumma sekä maksuaika.

Ellet osaa arvioida, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa kuukausierän suuruuteen, laske ennen hakemuksen täyttämistä lainalaskurin avulla lainan kuukausierä.

 


Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotosta:

Kenelle kulutusluotto voidaan myöntää?

Maksuton lainojen vertailu- ja kilpailutuspalvelumme palvelee kaikkia 18 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää palveluamme.

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Me kilpailutamme lainahakemuksen aina yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät nopeasti juuri sinulle sopivimman kulutusluoton.

Kuinka paljon voin hakea kulutusluottoa?

Voit hakea kulutusluottoa 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka. Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Mikä on kulutusluoton korko?

Kulutusluoton korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen 4,19 %. Kulutusluoton korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Tarkan arvion lainasi korosta saat pyytämällä maksuttomat ja henkilökohtaiset lainatarjoukset. Lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi