Lainaa heti

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Lainaa heti jopa 25 eri pankistaLainaa heti jopa 25 eri pankista

Lainaa heti tililleLainaa heti tilille

Lainaa heti jopa 60 000€Lainaa heti jopa 60 000€

Lainaa heti kotimaisesta palvelustaLainaa heti kotimaisesta palvelusta

Lainaa heti tilille – jopa saman päivän aikana

VertaaLainaa -vertailupalvelu hoitaa lainasi kilpailutuksen jopa 25 eri pankin ja muun lainantarjoajan kesken. Jos päädyt vastaanottamaan lainatarjoukset, sinulla on mahdollisuus vertailla lainoja ja valita niistä juuri sinulle sopivin. Usein lainaprosessi etenee nopeasti ja voit saada lainaa heti tilille, jopa saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä.

 

Elämän tilanteet vaihtelevat ja joskus voi olla tarve saada lainaa heti tilille

Elämä tuo mukanaan tilanteita, joissa voi tarvita lainaa heti tilille. Saatat huomata, että esimerkiksi pesukoneesi sanoi sopimuksen irti tai auton korjaus vaatii välitöntä huomiota. Myös muissa äkillisissä rahaa vaativissa tilanteissa, jolloin oma palkka ei kata kaikkia yllättäviä menoja, voi olla tarpeen hakea lainaa heti.

Jos tarvitset lainaa heti, voit täyttää hakemuksen ja voit saada lainatarjoukset vain muutaman minuutin kuluessa. Jos päädyt hyväksymään jonkun lainatarjouksista, voit allekirjoittaa lainasopimuksen valitsemasi lainantarjoajan kesken ja voit saada rahat nopeasti ilmoittamallesi pankkitilille. Kun laina on siirretty tilillesi, pääset käyttämään sen mihin tahansa tarvitsemaasi hankintaan.

On hyvä muistaa, että pienempi lainasumma siirretään tilille nopeasti, kun taas suuremman lainan saaminen tilille voi kestää 1 – 3 pankkipäivää.

 

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Näin haet lainaa heti tilille

 1. Täytä lainahakemus huolellisesti:

Kun olet päättänyt hakea lainaa, aloita se täyttämällä lainahakemus huolellisesti. Sen jälkeen välitämme hakemuksesi kymmenille eri pankeille ja muille lainapalveluille kilpailutettavaksi. Tämä tarkoittaa, että voit saada ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa. Selaa rauhassa tarjouksia ja valitse niistä se, joka sopii sinulle parhaiten.

 1. Allekirjoita lainasopimus:

Kun olet valinnut sopivimman lainatarjouksen pääset etenemään seuraavaan vaiheeseen. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen käyttämällä henkilökohtaisia pankkitunnuksiasi. Kun sähköinen allekirjoitus on tehty, voit saada lainasumman tilillesi nopeasti.

Laina heti tilille ilman liitteitä tai vakuuksia

VertaaLainaa.fi on palvelu, joka helpottaa vakuudettoman lainan löytämistä ja lainavertailua. Palvelumme kilpailuttaa eri lainantarjoajat puolestasi ja välittää sinulle mahdolliset lainatarjoukset nopeasti. Ensimmäiset tarjoukset voivat olla saatavilla jo muutamassa minuutissa. VertaaLainaa.fi lainavertailu voi auttaa sinua löytämään juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopivaa vakuudettoman lainan, joka siirretään tilillesi nopeasti. Voit vertailla eri lainojen todellista vuosikorkoa, korkoa ja muita kuluja suoraan palvelussamme.

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä se voi auttaa sinua säästämään rahaa lainan kuluissa ja koroissa. VertaaLainaa.fi tarjoaa sinulle selkeän tavan kilpailuttaa vakuudeton laina. Tiedämme myös, että yksinkertaisuus on monelle tärkeää, ja siksi annamme mahdollisuuden hakea lainaa heti, ilman vakuuksia tai liitteitä. Kun täytät lainahakemuksen sinulta ei välttämättä pyydetä liitteitä, mutta lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainantarjoaja saattaa pyytää liitteet tai tositteet varmistaakseen maksukykysi. Ole siis valmis tarvittaessa toimittamaan liitteet.

 

Miten voin saada lainaa heti tilille?

Lainan hakeminen on usein mielletty vaivalloiseksi prosessiksi, johon liittyy käyntejä pankissa, odottelua ja paperitöitä. Me VertaaLainaa.fi-palvelussa haluamme mullistaa tämän käsityksen ja tehdä lainan hakemisesta selkeää.

Voit saada tarvitsemasi lainan heti tilillesi ilman vakuuksia tai takauksia. Lainahakemus tehdään kätevästi verkossa sähköisellä hakemuksella, jonka voit täyttää juuri silloin kun se sopii parhaiten aikatauluusi. Lainatarjouksen ja lainapäätöksen voit saada heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Sinun ei tarvitse odottaa päiväkausia tai suorittaa neuvotteluja pankissa.

Lainan saaminen voi olla mahdollista kaikille täysi-ikäisille, jotka ovat hoitaneet taloutensa vastuullisesti ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamiseksi tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen, oman pankkitilin ja vakituisen asuinpaikan Suomessa.

Halutessamme varmistaa, että lainan ehdot sopivat juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Tarjoamme aina henkilökohtaisia lainatarjouksia. Sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lainahakemus saadaksesi selville millaista lainaa voisit saada. Jos mielessäsi herää kysymyksiä lainoista tai niiden hakemisesta, asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä.

 

Näin käytät palveluamme, jos tarvitset lainaa heti käyttöösi

Palvelussamme esittelemme laajan valikoiman lainapalveluja, joista voit saada lainaa heti. Kilpailuta laina välittömästi kaikkien palveluumme kuuluvien lainantarjoajien kesken. Mukana on niin kotimaisia pankkeja kuin ulkomailta toimivia rahoituslaitoksia.

Voit meidän avullamme:

 • Pyytää yhdellä hakemuksella lainatarjoukset
 • Saat selkeän kuvan kulutusluottojen ja muiden lainojen kuluista sekä korkotasosta
 • Varmistaa, että lainantarjoajat noudattavat vakuudettomille lainoille säädettyä korkokattolakia
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi.
 • Vertailla eri pankit ja rahoitusyhtiöt

Lainan hakeminen on siirtynyt monen pankin ja rahoituslaitoksen kohdalla verkkoon, mikä takaa nopean käsittelyajan ja lainan siirron tilillesi välittömästi. Kauttamme voit hakea lainaa ulkomailta sekä kotimaasta. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka toimivat sekä Suomessa että pohjoismaissa. Voit hakea lainaa Norjasta, jossa on useita luotettavia lainantarjoajia, jotka ovat toimineet Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Tarjoamme myös mahdollisuuden kilpailuttaa lainasi toimijoiden välillä, jotka tarjoavat lainaa Virosta sekä Ruotsista.

PalveluLainaaMaksuaikaKorko
Bank Norwegian logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 5,99%
Pop Pankki logo2000-20.000€1-10 vuottaAlkaen 6,90%
Aktia pankki logo2500-20.000€2-10 vuottaAlkaen 4,50%
Resurs Bank logo1000-50.000€1-12 vuottaAlkaen 6,95%
instabank logo500-50.000€3-15 vuottaAlkaen 7,99%
Bigbank logo1000-50.000€1-10 vuottaAlkaen 5,90%
Nordax Bank logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,90%
Komplett Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,99%
Collector Bank logo2000-25.000€2-15 vuottaAlkaen 9,90%
Avida Finans logo2000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,95%
Fixura logo1000-20.000€2-6 vuottaAlkaen 6,90%
MyLender logo2000-30.000€1-12 vuottaAlkaen 7,00%
Credigo logo500-10.000€2-15 vuottaAlkaen 8,90%
Fellow Pankki logo1000-30.000€1-15 vuottaAlkaen 7,00%
Halino logo500-6000€1-5 vuottaAlkaen 14,8%
Bondora logo100-10.000€1-5 vuottaAlkaen 9,90%
Lainasto logo100-3000€1-4 vuottaAlkaen 20,0%
Saldo.com logo300-10.000€1-7 vuottaAlkaen 13,9%
Ferratum Bank logo2000-30.000€1-10 vuottaAlkaen 8,50%
Omalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Rahoitu logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%

Mikä lainatuote kannattaa valita, jos tarvitsee lainaa heti tilille?

Kulutusluotto on yksi selkeä vaihtoehto. Tämä vakuudeton laina voi kattaa tarpeesi aina 1000 eurosta 60 000 euroon, ja maksuaika voi vaihdella 1 – 15 vuoteen. Kulutusluotto on varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi auton ostoon, remontointiin tai yleiseen kulutustuotteiden hankintaan. Nykyään kulutusluoton saa nopeasti käyttöön, sillä rahat siirtyvät tilille usein jopa samana päivänä kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Mikäli tarvitset rahaa joustavammin, voit harkita joustoluottoa. Tämä laina antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tiettyä luottorajaa, joka voi vaihdella 1000 eurosta aina 10 000 euroon. Joustoluotto mahdollistaa rahan nostamisen oman tarpeesi mukaan, oli sitten kyseessä yllättävä meno tai suunniteltu hankinta. Huomaathan, että kulut ja korko määräytyvät tyypillisesti nostojen mukaan.

Pikavippi taas tarjoaa nopeaa apua äkilliseen rahantarpeeseen. Tämä joustava ja pienen lainasumman kattava vaihtoehto ei vaadi vakuuksia, ja saat lainaa heti tilillesi. Lainan takaisinmaksuaina on yleensä lyhyt, joten se soveltuu tilanteisiin, joissa tarvitset nopeasti pientä lainaa ja pystyt maksamaan sen takaisin parin viikon tai kuukauden kuluessa.

Jos sinulla on useita lainoja maksettavana, älä huolestu – voit harkita yhdistelylainaa. Lainojen yhdistäminen auttaa sinua yhdistämään useat eri lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä voi helpottaa talouden hallintaa. Vaikka velkaosuus pysyy samana, saatat säästää merkittävästi lainanhoitokustannuksissa, kun kulut ja korot yhdistyvät yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.

 

Kuka voi saada lainaa heti käyttöön?

Lainan hakeminen ja sen saaminen käyttöön nopeasti voi olla monelle houkutteleva vaihtoehto, mutta se edellyttää tiettyjä tekijöitä ja ehtoja. Lainanantajat asettavat yleensä tiettyjä vaatimuksia, joiden täyttyminen varmistaa, että hakija on taloudellisesti vastuullinen ja kykenee hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitusti.

Useimmat lainanantajat edellyttävät hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Tämä on laillinen alaikäraja, joka takaa, että lainanhakija on täysi-ikäinen ja voi sitoutua lainasopimukseen omalla vastuullaan. Lisäksi ikäraja varmistaa, että lainanottaja on oikeustoimikelpoinen ja ymmärtää lainasopimuksen ehdot.

Toinen keskeinen tekijä on säännölliset tulot. Lainanantajat haluavat varmistua siitä, että lainanottajalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun. Näin ollen vakituinen työsuhde tai säännölliset tulot ovat yleisiä edellytyksiä lainan myöntämiselle. Lainanantajat saattavat tarkastaa myös hakijan tulojen vakauden ja määrän ennen lainapäätöksen tekemistä.

Luottokelpoisuus on myös tärkeä seikka. Lainanantajat arvioivat hakijan luottokelpoisuutta, mikä perustuu muun muassa luottotietoihin ja aiempiin lainanhoitoihin. Positiivinen luottotietohistoria ja aikaisempien lainojen vastuullinen hoitaminen lisäävät mahdollisuuksia saada lainaa heti tilille.

On tärkeää muistaa, että lainan saaminen ei takaa automaattisesti sitä, että laina siirtyy tilille välittömästi. Lainanantajasta ja lainatuotteesta riippuen rahansiirto voi viedä aikaa. Nopea lainan siirto tilille edellyttää usein myös sitä, että hakemus tehdään lainanantajan aukioloaikoina ja että kaikki tarvittavat dokumentit ja tiedot on toimitettu.

 

Kuinka paljon voin saada lainaa heti tilille?

Lainan tarve voi yllättää milloin tahansa, ja tilanteissa, joissa tarvitaan lainaa heti, on hyödyllistä tietää kuinka paljon lainaa voi saada välittömästi tilille. Onneksi nykyään on olemassa lukuisia vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat nopean rahansiirron ja tarjoavat joustavaa rahoitusta erilaisiin tarpeisiin.

Lainamäärä, jonka voit saada tilillesi heti, voi vaihdella huomattavasti eri lainatuotteiden välillä. Yleisesti ottaen pikavipit ja joustoluotot tarjoavat mahdollisuuden saada pienempiä lainasummia nopeasti käyttöösi. Nämä lainat ovat erityisen suosittuja äkillisissä rahantarpeissa, kuten yllättävissä laskuissa tai välttämättömissä hankinnoissa.

Pikavippi voi olla nopea ratkaisu, kun tarvitset pienen summan rahaa lyhytaikaiseen tarpeeseen. Summat voivat vaihdella muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon. Usein pikavipit eivät vaadi monimutkaista hakuprosessia, ja hyväksytty lainasumma siirtyy tilillesi nopeasti.

Toisaalta joustoluotosta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan tietyllä luottorajalla. Tämä antaa sinulle joustavuutta hankintoihin ja menoeriin, ja rahansiirto tilillesi voi tapahtua nopeasti. Luottoraja vaihtelee yleensä sadoista euroista aina useisiin tuhansiin euroihin, ja nostojen määrä vaikuttaa kulujen kertymiseen.

Jos suunnittelet suurempaa hankintaa tai pidempiaikaista rahoitusta, kulutusluotto voi olla sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden saada suurempia lainasummia, usein tuhansista euroista kymmeniin tuhansiin euroihin, ja maksuajan voi valita tilanteen mukaan.

On tärkeää huomioida, että lainan saaminen edellyttää yleensä säännöllisiä tuloja ja luottokelpoisuuden arviointia. Lisäksi lainan kustannukset, kuten korot ja kulut, voivat vaihdella lainantarjoajasta riippuen.

Ennen lainapäätöksen tekemistä on suositeltavaa vertailla eri lainavaihtoehtoja ja selvittää tarkkaan lainaehtoihin liittyvät yksityiskohdat. Näin voit varmistaa, että valitset juuri sinulle sopivan lainan, oli kyseessä sitten pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto. Oli lainantarpeesi sitten suuri tai pieni, vertailun avulla voit saada lainaa heti tilille ja löytää oikean lainatuotteen nopeammin.

 

Mihin käyttötarkoituksiin voin saada lainaa heti?

Jokaisella lainanhakijalla on omat yksilölliset tarpeensa, kun kyseessä on nopean lainan ottaminen. Vaikka olisikin suositeltavaa, että taloudessa olisi ylimääräistä rahaa säästössä, jotta lainanottoa voisi välttää, todellisuudessa tilanne voi olla toisenlainen. Aina säästöjen kartuttaminen ei ole mahdollista tai realistista, ja äkillinen rahantarve saattaa nousta esiin yllättävissäkin tilanteissa.

On tilanteita, joissa akuutti rahantarve voi olla suurempi kuin säännöllisistä kuukausituloista voisi kattaa. Tällaisessa tapauksessa nopea laina voi olla ainoa vaihtoehto ratkaista tilapäinen rahapula. Esimerkiksi merkittävät korjauskulut, yksityiset lääkärikulut tai odottamattomat eläinlääkärimaksut voivat yllättää, eikä niihin ole välttämättä varauduttu etukäteen.

Lainan ottaminen voi myös olla järkevä valinta silloin, kun säästöt halutaan säästää tulevaisuuden suurempiin hankintoihin tai yllättäviin menoihin. Mahdollisuus maksaa kulut hankintaa kohti kuukausierissä voi helpottaa taloudenhallintaa ja antaa liikkumavaraa muille menoille. Tämä on erityisen käyttökelpoinen vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitaan lainaa heti, mutta suurten säästöjen käyttö ei ole toivottavaa.

Lainan tarve voi syntyä monista erilaisista tilanteista ja tarpeista. Se voi olla välttämätön auton korjaus, uuden pesukoneen hankinta tai odottamattomien laskujen maksaminen. Perheen tilanne vaikuttaa myös suuresti lainantarpeisiin – yksittäinen henkilö voi tarvita lainaa eri syistä kuin esimerkiksi lapsiperhe.

 

Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten voit saada lainaa heti:

 • Varmista ensin, että valitsemasi lainapalvelu tarjoaa mahdollisuuden myöntää lainaa ilman vakuuksia myös siihen pankkiin, jossa sinulla on tili. Tämä voi nopeuttaa rahansiirtoa huomattavasti.
 • Tutki huolellisesti lainapalvelun aukioloajat. Jos täytät lainahakemuksen esimerkiksi illalla, saatat saada lainatarjoukset heti. Kuitenkin itse lainan siirto tilillesi voi viivästyä siihen saakka, kun lainapalvelu on jälleen avoinna.
 • Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että kaikki antamasi tiedot ovat täysin oikein. Väärin annetut tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen, mikä puolestaan viivästyttää lainan saamista. Tarkista erityisesti henkilötietosi, tulotiedot ja yhteystiedot ennen hakemuksen lähettämistä.
 • Noudata ohjeita ja täytä hakemus huolellisesti. Kaikki olennaiset tiedot on ilmoitettava selkeästi ja oikein.
 • Jos mahdollista, käytä sähköistä tunnistautumista tai muita nopeuttavia menetelmiä, jotka voivat nopeuttaa hakemuksen käsittelyä ja lainan siirtoa tilillesi.
 • Ole valmis toimimaan nopeasti. Jos saat lainatarjouksen, lue se huolellisesti ja hyväksy se mahdollisimman pian, jotta lainan siirto tapahtuu nopeasti.

 

Mikäli tavoitteenasi on saada lainaa heti tilille, on hyvä huomioida seuraavat seikat:

Rahansiirto eri pankkien välillä voi kestää useita päiviä, kuten monille saattaa olla jo tuttua. Jos haluat varmistaa nopean lainan saannin tilillesi, on suositeltavaa valita lainapalvelu, joka käyttää samaa pankkia kuin sinä. Useimmat lainapalvelut yhteistyökumppaneineen kattavat laajan kirjon suuria pankkeja, kuten Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki. Kuitenkin, on hyvä huomioida, että esimerkiksi Ålandsbankenin tai POP Pankin tileille rahansiirto voi vaatia 1-2 arkipäivää.

Mikäli sinulla on tili mainituissa pankeissa, suosittelemme sinua tarkistamaan tarkasti, kuinka nopeasti lainapalvelu siirtää lainasumman näille tileille. Lainapalveluiden väliset erot voivat vaikuttaa rahansiirron nopeuteen, ja valitsemalla lainapalvelun, joka pystyy siirtämään varat nopeasti juuri omalle pankkitilillesi, voit varmistaa nopean rahoituksen saatavuuden tarpeidesi mukaan.

Muistathan, että lainan saamisen nopeus voi vaihdella eri lainapalveluiden ja pankkien välillä. Huolellinen vertailu voi auttaa sinua saamaan lainaa heti tilille, kun tarve sitä vaatii.

 

Lainaa heti tilille

Miksi pienen lainan saa helpommin heti käyttöön?

On olemassa useita syitä sille, miksi pienen lainan saaminen heti käyttöön on yleisesti ottaen helpompaa ja nopeampaa verrattuna suurempiin lainasummiin. Ensinnäkin, pienempi lainasumma tarkoittaa yleensä pienempää riskiä lainanantajalle, mikä voi tehdä lainan myöntämisprosessista sujuvampaa.

Pienen lainan hakeminen voi olla myös vähemmän monimutkaista ja aikaa vievää. Usein pieniä lainoja myöntävät palvelut ovat erikoistuneet nopeaan päätöksentekoon ja yksinkertaisiin hakemuksiin. Tämä tarkoittaa, että lainahakemuksen täyttäminen on nopeampaa eikä hakijan tarvitse toimittaa yhtä paljon liitteitä, kuin suurempia lainoja haettaessa.

 

Miksi en voi saada suurempaa lainaa heti käyttöön?

Suuremman lainan saaminen heti käyttöön voi olla monimutkaisempaa verrattuna pienempiin lainasummiin. Tämä johtuu useista tekijöistä, jotka vaikuttavat lainanantajien päätöksentekoprosessiin ja rahansiirtoon.

Yksi keskeinen tekijä on riskienhallinta. Suuremman lainasumman myöntäminen liittyy suurempaan taloudelliseen riskiin lainanantajalle. Lainanantajat pyrkivät varmistamaan, että lainanottajalla on tarvittava maksukyky takaisinmaksun suhteen, ja tämä voi edellyttää huolellisempaa arviointia.

Suuremman lainan hakeminen voi edellyttää myös tarkempia selvityksiä hakijan taloustilanteesta. Lainanantajat saattavat pyytää lisätietoja hakijan tuloista, menoista ja mahdollisista vakuuksista ennen päätöksentekoa. Tämä voi viedä aikaa ja hidastaa lainan saamista.

 

Onko olemassa riskejä, jos hakee lainaa heti?

Lainaa nopeasti hakiessa saattaa kohdata riskejä, jotka on tärkeää tiedostaa ja välttää. Usein kiireessä unohtuu lainan kilpailuttaminen eri lainantarjoajien kesken, mikä voi johtaa liian kalliin lainan ottamiseen. Vaikka lainan kilpailuttaminen saattaa vaikuttaa monimutkaiselta ja aikaa vievältä prosessilta, sen tärkeys korostuu etenkin nopean lainan haussa. On hyvä hylätä ajatus siitä, että lainan kilpailuttaminen olisi vaikeaa, sillä totuus on päinvastainen. Lainan kilpailuttaminen ja tarjousten vertaileminen ei vie enempää aikaa kuin yhden lainahakemuksen täyttäminen.

Miksi näin?

Meidän palvelumme kilpailuttaa puolestasi jättämäsi lainahakemuksen reaaliaikaisesti yli 25 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Sähköinen kilpailuttaminen tapahtuu silmänräpäyksessä, ja ensimmäiset lainatarjoukset voit saada vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa. Mitä enemmän saat lainatarjouksia eri tahoilta, sitä paremmin pystyt vertailemaan ja valitsemaan sinulle sopivimman lainan. Vertailussa tulee kiinnittää huomiota muun muassa seuraaviin tekijöihin:

 1. Lainan todellinen vuosikorko: Tämä antaa tarkan kuvan lainan kokonaiskustannuksista. Lainan todellinen vuosikorko sisältää lainan nimelliskoron, avaus- ja palvelumaksut, käsittelykulut sekä laskutuslisän.
 2. Lainan kuukausierä: Tarkista, ettei kuukausierä ole liian suuri taloutesi kannalta. Liian suuri kuukausierä voi asettaa taloutesi tiukalle takaisinmaksun aikana.
 3. Muut ehdot: Selvitä lainan muut ehdot, kuten mahdollisuus saada lyhennysvapaata tai siirtää eräpäivää. Nämä ehdot voivat vaikuttaa lainan takaisinmaksusuunnitelmaan.
Voit myös hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, jolla on riittävä maksukyky. Tällöin voitte yhteisvastuullisesti jakaa lainan takaisinmaksuvastuun ja saada paremmin lainaa heti käyttöön.

 

Voiko yöllä saada lainaa heti käyttöön?

Lainan tarve voi iskeä milloin tahansa, eikä aika aina sovi perinteisiin toimistotyöaikoihin. Monet saattavat ihmetellä, onko mahdollista saada lainaa heti käyttöön myös yöllä. Nykyään rahoituspalveluiden kehittyessä monet lainanantajat tarjoavat mahdollisuuden hakea ja saada lainaa ympäri vuorokauden, myös yöaikaan.

Lainaa hakevan kannalta tämä tarkoittaa joustavuutta ja mahdollisuutta ratkaista äkillisiä rahahuolia milloin tahansa. Verkossa toimivat lainanantajat ovat mahdollistaneet lainahakemuksen lähettämisen riippumatta siitä, onko päivä vai yö. Tämä tarkoittaa, että voit täyttää lainahakemuksen, lähettää sen ja odottaa lainapäätöstä vuorokaudenajasta riippumatta.

Vaikka lainan hakeminen ja lainapäätöksen saaminen voivat tapahtua ympäri vuorokauden, rahansiirtoaikoihin voi silti vaikuttaa pankkien aukioloajat. Jos laina hyväksytään yöllä, rahat saatetaan siirtää tilillesi vasta seuraavan päivän aikana, kun pankit ovat avoinna. Tämä on kuitenkin usein nopeampi vaihtoehto kuin perinteiset lainanottotavat, joissa on odotettava seuraavaa arkipäivää.

 

Ota nämä huomioon silloinkin, kun tarvitset lainaa heti

Kun tilanne vaatii nopeaa lainan saantia, on oleellista ottaa huomioon seuraavat asiat:

 1. Korko ja kulut: Kiireestä huolimatta kannattaa vertailla eri lainojen korkoja ja kuluja. Tarkastamalla eri vaihtoehtoja voit löytää edullisimman lainan, mikä auttaa säästämään takaisinmaksussa.
 2. Lainan määrä: Ennen lainan hakemista on fiksua pohtia tarkasti, kuinka paljon rahaa todella tarvitset. Näin voit välttää liian suuren lainan nostamisen, mikä voi aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia.
 3. Takaisinmaksuaika: Tarkista lainan takaisinmaksuaika ja harkitse, mikä aikaväli sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Lyhyempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa suurempia kuukausieriä, kun taas pidempi aikaväli voi johtaa korkeampiin korkokustannuksiin.
 4. Lainan ehdot: Tutki lainaehtoja perusteellisesti ja varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja kulut ennen lainan hakemista.
 5. Nopeus: Kiinnitä huomiota lainanantajan nopeuteen lainan ulosmaksussa. Kun tarvitset lainaa heti, valitse palvelu, joka pystyy käsittelemään hakemuksen ripeästi ja siirtämään rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Kokemuksia tilanteista, joissa tarvittiin lainaa heti:

Olin viime viikolla tilanteessa, jossa autoni hajosi totaalisesti, ja tarvitsin välittömästi rahaa korjaukseen. Olin huolissani, koska en ollut varautunut tällaiseen menoon. Päätin hakea lainaa heti tilille VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka nopeasti sain useita lainatarjouksia vertailtavakseni. Valitsin edullisimman ja sain rahat tililleni samana päivänä. Kiitos, että pystyin ratkaisemaan tilanteen nopeasti!
Maria
Työtilanteeni voi vaihdella, ja välillä tililläni saattaa olla väljemmät ajat. Viime kuussa minun piti kiireellisesti korjata tietokoneeni, koska työni edellytti sitä. En voinut odottaa viikkotolkulla pankin käsittelyaikaa, joten päätin kokeilla VertaaLainaa.fi palvelua. Hämmästyin, kuinka nopeasti sain lainatarjoukset ja rahat tililleni. Pystyin jatkamaan töitäni ilman pitkiä keskeytyksiä.
Janne
Lapsillani oli tärkeä harrastusleiri tulossa, ja minun piti maksaa leirimaksut nopeasti. En ollut budjetoinut tätä menoa etukäteen, ja jouduin hakemaan lainaa kiireesti. Olin aluksi huolissani lainan kuluista, mutta sain nopeasti selville, että vertailu auttoi löytämään edullisen vaihtoehdon. Leirimaksut saatiin maksettua ajallaan, ja lapset olivat onnellisia.
Leena
Omakotitalomme tarvitsi kiireellistä remonttia, kun putki alkoi vuotaa. En halunnut lykätä remonttia, mutta en myöskään ollut varautunut tähän menoon. Kuulin palvelusta nimeltä VertaaLainaa.fi, joka tarjosi mahdollisuuden saada lainaa heti tilille. Päätin kokeilla ja sain todella nopeasti useita lainatarjouksia. Löysin edullisen lainan, joka auttoi meitä korjaamaan putken ja säilyttämään talomme kunnossa.
Teemu
Kauan odottamani ulkomaanmatka tarvitsi viime hetken rahoitusta. Olin epäröinyt lainan ottamista, mutta VertaaLainaa.fi mainosti mahdollisuutta saada lainaa heti. Päätin ottaa riskin ja täytin hakemuksen. Olin iloinen, kun sain välittömästi useita lainatarjouksia. Valitsin sopivan vaihtoehdon, ja rahat olivat tililläni nopeasti. Pystyin lähtemään matkalle ilman turhia raha huolia.
Elina
Minulle tarjoutui yllättäen mahdollisuus osallistua kiinnostavaan koulutukseen, mutta ilmoittautumismaksu oli maksettava nopeasti. En halunnut missata tilaisuutta, mutta minulla ei ollut riittävästi säästöjä. Kuulin, että VertaaLainaa.fi palvelu voi auttaa saamaan lainaa heti tilille. Päätin kokeilla ja sain rahat tililleni nopeasti. Pystyin osallistumaan koulutukseen ja investoimaan omaan osaamiseeni.
Markus
Lemmikkini tarvitsi kiireellistä eläinlääkärinhoitoa, ja minun piti saada rahat nopeasti kattamaan kulut. En tiennyt, miten selviäisin tilanteesta, kunnes kuulin VertaaLainaa.fi palvelusta. Päätin antaa sille mahdollisuuden ja täytin hakemuksen. Yllätyin, kun sain useita lainatarjouksia ja pystyin valitsemaan sopivan vaihtoehdon. Sain lainaa heti käyttööni ja pääsin hoitamaan lemmikkini kuntoon ilman viivästyksiä.
Petra

Lainaa heti – Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti?

Lainaa voi saada heti tilille jos täyttää lainapalvelun asettamat vaatimukset lainanhakijalle. Tämän lisäksi lainanhakijalla on oltava puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Nopeimmillaan lainan voi saada tilille noin 10 minuutissa. Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa myös se mihin kellonaikaan ja minä viikonpäivänä lainaa haetaan.

Lainaa heti - pankista vai rahoituslaitoksesta?

Vielä muutama vuosi sitten nopeaa lainaa sai haettua vain netin pikalainapalveluista. Nykyään asia on kuitenkin toinen, sillä monet perinteiset pankit ovat siirtyneet nettiin tarjoamaan lainojaan. Nykyään voi siis hakea myös pankkilainaa netistä. Netin kautta haettavat pankkilainat ovat nykyään yhtä nopeita kuin aikaisemmin haetut pikalainat.

Mitä tarkoittaa laina heti tilille?

Laina heti tilille tarkoittaa lainaa, joka maksetaan asiakkaan tilille mahdollisimman nopeasti, yleensä jo samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä.

Voiko lainaa saada heti tilille ilman vakuuksia?

Kyllä, useat rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja, jotka voidaan maksaa heti asiakkaan tilille.

Miten löytää halvin laina heti tilille?

Halvimman lainan löytäminen edellyttää lainojen vertailua eri rahoituslaitosten välillä. Lainojen vertailuun voi käyttää VertaaLainaa.fi palvelua.

Minkä suuruinen laina voidaan maksaa heti tilille?

Lainan suuruus, jonka voi saada heti tilille, voi vaihdella rahoituslaitoksesta riippuen. Lainaa ilman vakuuksia voit saada heti tilille 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkä on lainan maksuaika?

Lainaan saa takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta.

VertaaLainaa.fi
Logo