Lainaa Norjasta

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Hae lainaa Norjasta ilman vakuuksia

Suomen kansalainen voi hakea lainaa Norjasta helposti ilman takaajia tai vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka.

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainat puolestasi usean eri lainantarjoajan kesken, joiden joukosta löytyy myös norjalaisia pankkeja. Lainan kilpailuttaminen on sinulle maksutonta ja riskitöntä. Saat rauhassa kotisohvaltasi käsin vertailla, minkä pankin tai rahoituslaitoksen lainatarjouksen haluat hyväksyä. Koska kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa, voi hyvinkin olla, että voit saada lainaa edullisemmin norjalaisesta pankista kuin suomalaisesta tai virolaisesta pankista.

Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja pyydä lainatarjouksia vertailtavaksesi. Kilpailuta laina palvelumme avulla kymmenien eri pankkien ja rahalaitosten kesken. Mukana on pankkeja Suomesta; Norjasta, Ruotsista ja Virosta.

Lainaa Norjasta:

  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
  • Alkaen 4,19 % korolla


Päivitetty: 23,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailutamme lainasi kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken

Lainan kilpailutuksessa on mukana virolaisia pankkeja, ruotsalaisia pankkeja, norjalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta. Norjalaiset pankit myöntävät moniin muihin maihin verraten lainaa ilman vakuuksia suuriakin summia. Lainaa voi saada jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden maksuajalla. Norjan pankeissa digitalisaation kehittämiseen on panostettu, joten lainanhaku sekä lainan siirto tilille tapahtuu sähköisesti hyvin nopeasti. Norjan pankkien lainat ovat erittäin kilpailukykyisiä lainakustannuksiltaan ja lainaprosessin nopeus on huippuluokkaa.

Kun haet lainaa VertaaLainaa- lainavertailupalvelun kautta kilpailutamme lainasi norjalaisten pankkien lisäksi monen muun lainantarjoajan kesken. Kilpailutuksessa on mukana pankkeja Suomesta sekä Virosta, Norjasta ja Ruotsista. Lainan kilpailuttaminen on palvelumme välityksellä turvallista ja luotettavaa.

Hakeaksesi lainaa Norjasta sinun ei tarvitse lähteä itse etsimään sopivia norjalaisia pankkeja, vaan voit kilpailuttaa norjalaiset pankit ja monet muut luottolaitokset kauttamme. Lainahakemus on suomenkielinen sekä saamasi lainatarjoukset ja lainaehdot on kerrottu suomeksi.

Lainasopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksillasi jo saman päivän aikana lainatarjouksen hyväskymisestä. Laina maksetaan tilillesi heti riippuen, minkä rahoituslaitoksen tai pankin lainan hyväksyt.

Näin pyydät maksuttomat lainatarjoukset:

  1. Täytä lainahakemus huolellisesti
  2. Voit saada lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
  3. Vertaa lainoja ja valitse sopiva laina
Lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme kilpailuttaa lainasi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä täysin ilmaiseksi. Mukana kilpailutuksessa on myös norjalaisia pankkeja, jotka kuuluvat AVI:n luotonantajarekisteriin. Kerromme norjalaisista pankeista seuraavaksi tarkemmin. 
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Suomessa toimivat norjalaiset pankit

Lainaa Norjasta – Bank Norwegian

Bank Norwegian on monelle suomalaiselle tuttu norjalainen pankki. Pankki toimii nettipankkina, jolla on selkeät suomenkieliset sivut. Kyseinen pankki tarjoaa asiakkailleen hyvin monipuolisia pankkipalveluita, kuten joustavilla ja kattavilla toiminnoilla olevaa luottokorttia sekä vakuudetonta kulutusluottoa. Lisäksi heiltä löytyy joustava säästötili ilman kuluja tai nostorajoitusta. Talletuskorkoa maksetaan talletuksille jo ensimmäisestä eurosta alkaen 0,75 prosenttia.

Bank Norwegian nousi heti Suomeen rantauduttuaan vuosia sitten suomalaisten suosimaksi pankiksi. Pankki myöntää kulutusluottoa jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia moniin eri rahoitusratkaisuihin, kuten laina remontointiin, matkusteluun, yhdistelylainaksi sekä moneen muuhun tarkoitukseen. Vakuudettoman lainan korko on hyvin maltillinen ja lainanhakija saa vastauksen hakemukseensa heti.

 

Lainaa Norjasta – Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen lainapalveluita sekä luottokorttia ja säästötiliä. Pankki toimii Suomessa sähköisellä lainahakemuksella, joka nopeuttaa lainaprosessia. Komplett Bankin lainan korko on erittäin kilpailukykyinen lainakustannuksiltaan moneen muuhun lainaan tai pienlainaan verrattuna.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit käyttää pankin myöntämän lainan parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat – lainan käyttökohdetta ei ole mitenkään rajattu. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa ja jos lainatuotteeksi on valittu Komplett Bankin joustoluotto maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä kuluista ja korosta. Jos lainatyypiksi on valittu Komplett Bankin kertalaina eli kulutusluotto maksetaan lainaa 3 – 15 vuoden maksuajalla, joka määräytyy lainasumman mukaan. Vakuudetonta lainaa voi enimmillään saada jopa 50 000 euroa.

 

Lainaa Norjasta – Instabank

Instabank on vuonna 2016 perustettu norjalainen pankki. Kyseessä on vahvalle pohjalle rakennettu moderni ja digitaalinen pankki, jonka palveluihin kuuluu vakuudeton laina sekä säästötili. Instabankin kautta onnistuu myös nykyisten lainojen yhdistäminen aina 50 000 euroon saakka.

Instabankin laina sopii elämän vaihteleviin tilanteisiin. Voit hakea lainaa Instabankilta esimeriksi kodin remontoimiseen, auton hankintaan tai mihin ikinä tarvitsetkaan. Ennen lainasopimuksen hyväksymistä lainaan suunnitellaan sopiva kuukausierä sekä takaisinmaksuaika. Laina-aika on 3 – 15 vuotta ja kuukausierä kiinteä.

 

Lainaa Norjasta – Lea Bank

Lea Bank on norjalainen pankki, joka toimii täysin digitaalisesti verkossa. Sähköinen lainanhaku takaa, että laina siirtyy myönteisen lainapäätöksen jälkeen nopeasti tilille. Lea Bank tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluita aina rahoituksesta säästämiseen.

Lea Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina jopa 50 000 euroon saakka tai yhdistää olemassa olevat lainasi edullisempaan norjalaisen pankin tarjoamaan yhdistelylainaan. Lainojen yhdistämisen avulla voit jatkossa säästää lainan kuluissa ja koroissa ja selkeytät samalla omaa talouttasi.

Lea Bank oli aikaisemmin nimeltään Brabank.

 

Lainaa Norjasta jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia

Suomessa toimivat norjalaiset pankit ovat hyvin suosittuja tapoja hakea lainaa netistä. Norjan pankeissa lainan korko on maltillisella tasolla ja luottolaitokset tarjoavat asiakkailleen hyvin monipuolisesti erilaisia rahoitustuotteita, luottokorttivaihtoehtoja sekä säästötilejä.

Kun haet lainaa Norjan pankista saat käyttää lainanhaussa digitaalisia palveluita, jotka mahdollistavat lainaprosessin nopean käsittelyn sekä lainan siirtymisen heti tilille. Norjan pankeista voi hakea lainaa suurempiakin summia ilman takaajia tai vakuuksia. Laina-ajat ovat myös sopivan pituisia suhteessa lainasummaan. Hae lainaa Norjasta jopa 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla ilman vakuuksia. Norjalaiset pankit saattavat vaatia ehdoissaan Suomen pankkeihin verrattuna korkeampaa tulotasoa lainanhakijalle, mutta jos taloudellinen tilanteesi on vakaa ja tulosi ovat säännölliset, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa norjalaisesta pankista tai rahoituslaitoksesta.

Pankit Suomessa ovat monelle tuttuja ja tutustumalla muiden pankkien lainatarjontaan, huomaat, että voit hyvin hakea lainaa Virosta, Ruotsista sekä Norjasta.

 

Lainaa Norjasta – miksi kannattaa harkita ulkomaisen rahoituslaitoksen tarjouksia?

Norja on yksi Pohjoismaiden vauraimmista maista, jossa on monia kansainvälisiä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Norjalaiset pankit ovat tunnettuja korkeasta luotettavuudestaan ja vakaasta taloustilanteestaan, mikä tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja lainaa harkitseville. Lainaa Norjasta kannattaakin harkita useista syistä.

Edullisemmat korot

Norjalaiset pankit tarjoavat usein kilpailukykyisempiä korkotarjouksia kuin suomalaiset pankit. Norjan korkotaso on yleisesti ottaen hieman matalampi kuin Suomessa, mikä voi johtaa siihen, että norjalaiset pankkilainat ovat edullisempia kuin vastaavat lainat Suomessa.

Paremmat lainaehtoja

Norjalaiset pankit ovat tunnettuja joustavista lainaehtoistaan ja lainamäärärajoituksistaan. Monet norjalaiset pankit tarjoavat myös pidemmän takaisinmaksuajan kuin suomalaiset pankit, mikä voi olla hyödyllistä silloin, kun tarvitset suuremman lainan.

Vaihtoehtoinen rahoituslähde

Norjalaiset pankit tarjoavat vaihtoehtoisen rahoituslähteen Suomessa asuville. Jos et ole tyytyväinen suomalaisten pankkien tarjoamiin lainaehtoihin tai et ole saanut lainaa Suomessa, norjalaiset pankit saattavat tarjota sinulle vaihtoehdon.

Takuu luotettavuudesta

Norjalaiset pankit ovat tunnettuja korkeasta luotettavuudestaan ja vakaasta taloustilanteestaan. Norjan talous on yksi vakaimmista ja vauraimmista maailmassa, mikä antaa turvallisuuden tunnetta lainan hakijalle.

Mahdollisuus saada suurempi lainasumma

Norjalaiset pankit voivat tarjota suurempia lainasummia kuin suomalaiset pankit. Tämä johtuu siitä, että norjalaiset pankit voivat tarjota suurempia lainasummia, kun otetaan huomioon Norjan talouden vakaan tilanteen.

Ennen lainan hakemista Norjasta kannattaa huolellisesti harkita omia tarpeitaan ja arvioida oman taloudellisen tilanteen realistisuutta, jotta voidaan varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. On tärkeää tutkia huolellisesti eri rahoituslaitosten tarjoamia lainaehtoja ja -sopimuksia ja vertailla niitä keskenään. Tämä voi auttaa löytämään parhaan vaihtoehdon omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Miksi lainaa Norjasta?

Norjalaisilla pankeilla ja suomalaisilla pankeilla on omat etunsa ja heikkoutensa, ja kuluttajat voivat löytää, että tietyissä tilanteissa toinen voi olla parempi vaihtoehto kuin toinen. Tässä muutama syy, miksi norjalainen pankki voi joissakin tapauksissa olla parempi vaihtoehto kuin suomalainen pankki:

Norjalaisilla pankeilla voi olla erilainen korkotaso kuin suomalaisilla pankeilla. Tämä voi tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada edullisempia lainaehtoja ja parempia sijoitustuottoja norjalaisista pankeista. Norjalaiset pankit voivat myös tarjota sellaisia rahoitusratkaisuja ja sijoitustuotteita, joita suomalaiset pankit eivät tarjoa, mikä voi olla houkuttelevaa tietyille asiakkaille.

Norjalaiset ja suomalaiset pankit voivat käyttää erilaisia palvelumalleja. Toiset voivat pitää norjalaisen pankin asiakaspalvelua tai digitaalisia palveluita parempina kuin suomalaisten pankkien vastaavia. Jotkut norjalaiset pankit saattavat olla myös kansainvälisempiä ja voivat tarjota laajempaa palveluvalikoimaa eri valuutoissa ja monilla kielillä, mikä voi olla etu, jos asiakkaalla on kansainvälisiä taloudellisia toimintoja.

Norjalaiset pankit saattavat olla innovatiivisempia ja teknologisesti edistyksellisempiä tietyillä alueilla, mikä voi tehdä niistä houkuttelevampia asiakkaille, jotka arvostavat näitä piirteitä.

 

Lainaa Norjasta suomalaiselle

Suomen kansalainen voi saada lainaa Norjasta, jos lainanhakijan luottotiedot ovat kunnossa, hänellä on tarpeeksi korkea ikä ja hänellä on säännölliset tulot.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla pankin antamien ohjeiden mukaan. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilille viipymättä, viimeistään 1 – 3 pankkipäivän kuluessa.

Hae lainaa ulkomailta lähes samassa ajassa, kuin hakisit lainaa suomalaisesta pankista. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset VertaaLainaa- palvelun kautta ilman riskiä. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jossa ovat mukana myös yllä mainitut norjalaiset pankit.

 

Lainaa Norjasta moneen eri käyttötarkoitukseen

Norjalainen pankkilaina voi olla houkutteleva vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon ulkomailta tai kotimaasta tai muihin suurempiin hankintoihin. Lainan norjalaisesta pankista tai rahoituslaitoksesta saa käyttää pääasiassa, mihin haluaa. Käymme seuraavaksi läpi, mihin vakuudeton laina tyypillisesti otetaan.

Vakuudeton laina on lainatuote, joka myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanottajan e ei tarvitse antaa omaisuuttaan pantiksi tai hän ei tarvitse yhteishakijaa lainan saamiseksi. Tämä tekee vakuudettomasta lainasta houkuttelevan vaihtoehdon monille, jotka tarvitsevat rahoitusta, mutta eivät halua ottaa yhteishakijaa.

Vakuudettoman lainan käyttötarkoitukset ovat moninaisia, ja lainaa voi käyttää useisiin eri tarpeisiin. Tässä muutama esimerkki, mihin lainan ilman vakuuksia voi käyttää:

Kodin remontointi – Kodin remontointi voi olla kallis projekti, mutta se voi lisätä kotisi arvoa ja parantaa sen asumismukavuutta. Vakuudeton laina voi auttaa rahoittamaan remontin ja mahdollistaa sen toteuttamisen ilman omaisuuden panttaamista.

Auton ostaminen – Auton ostaminen voi olla kallis investointi, mutta vakuudeton laina voi auttaa rahoittamaan sen. Auton omistaminen voi olla tarpeellista, kun asut alueella, jossa julkisen liikenteen palvelut ovat huonot. Lainalla voit ostaa auton Suomesta tai kotimaasta.

Matkustaminen – Matkustaminen voi olla kallis harrastus, mutta vakuudeton laina voi auttaa rahoittamaan unelmamatkan toteutumisen. Laina voi auttaa sinua rahoittamaan lentoliput, majoituksen, ruoan ja aktiviteetit.

Velkojen yhdistäminen – Jos sinulla on useita pieniä lainoja eri rahoituslaitoksilta, voit käyttää vakuudetonta lainaa velkojen yhdistämiseen. Tämä auttaa sinua hallitsemaan velkaa paremmin, kun sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa yhdelle rahoituslaitokselle.

Vakuudettomia lainoja tarjoavat useat rahoituslaitokset, kuten ulkomaalaiset pankit sekä pankit Suomessa. On tärkeää vertailla eri rahoituslaitosten tarjoamia lainaehtoja ja -sopimuksia ja valita omaan taloudelliseen tilanteeseen sopiva vaihtoehto. Lainojen koroissa ja kuluissa voi olla merkittäviä eroja eri rahoituslaitosten välillä, joten on tärkeää vertailla huolellisesti eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista.

Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään ja katso voisitko saada lainaa alhaisemmalla korolla Suomesta vai ulkomailta. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa Norjasta

Kuka voi hakea lainaa Norjasta?

Lainaa Norjasta voi hakea henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, säännölliset ja riittävät tulot ja vähintään 18 vuoden ikä. Osa pankeista vaatii lainanhakijalle korkeampaa ikää, joka saattaa olla 23 vuotta. Suoraan norjalaisesta pankista voi suomalaisen olla kohtuullisen vaikea saada lainaa, mutta voit hakea lainaa Norjan pankista, jolla on sivuliike Suomessa.

Mistä tiedän, onko norjalaisen pankin tarjoama laina edullinen?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voi varmistaa, että kyseessä on edullinen laina. Kilpailuta laina palvelumme VertaaLainaa kautta niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 pankille, jotka toimivat useammassa maassa. Näin saat nopeasti tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle lainaa pienellä korolla. Mukana kilpailutuksessa on pankkeja Norjasta, Suomesta, Ruotsista sekä Virosta.

Voiko suomalainen hakea lainaa Norjasta?

Kyllä voi. Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa norjalaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa. Hae lainaa Norjasta palvelumme kautta, niin kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Mitä norjalaisia pankkeja Suomessa toimii?

Suomessa toimii useampi norjalainen pankki; Bank Norwegian, Instabank, Komplett Bank sekä Lea Bank, joka aikaisemmin oli Brabank.

Myönnetäänkö lainaa Norjasta ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä. Kilpailutamme lainan vain pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotka myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Voinko hakea lainaa Norjasta, vaikka en asu Norjassa?

Kyllä, lainan hakeminen Norjasta on mahdollista, vaikka et asuisikaan Norjassa. Lainan hakeminen Norjasta edellyttää yleensä verkkopankkitunnuksia, suomalaista pankkitiliä ja tietoa taloudellisesta tilanteestasi. Täytä VertaaLainaa.fi maksuton lainahakemus niin laina kilpailutetaan useiden suomalaisten sekä ulkomaalaisten lainantarjoajien kesken.

Miten haen lainaa Norjasta?

Voit hakea lainaa Norjasta suomalaisilta rahoituslaitoksilta, jotka välittävät norjalaisia lainoja.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee eri lainantarjoajien välillä. Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi palvelun kautta, niin näet millä korolla sinulle voidaan lainaa myöntää.

Kuinka paljon voin hakea lainaa norjalaisesta pankista?

Lainaa ilman vakuuksia tai takausta voit hakea norjalaisesta pankista 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka.

Kuinka pitkän laina-ajan voin saada norjalaiseen lainaan?

Lainalle on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta.

VertaaLainaa.fi
Logo