Täytä maksuton lainahakemus - Hae lainaa jopa 60.000 € asti

Me kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia!

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Vertaa lainoja 60 000 € asti - Täysin ilmaiseksi!

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on lainahakemus?

Lainahakemus on lomake minkä avulla haetaan lainaa pankista, rahoitusyhtiöstä tai lainanvälittäjältä. Lainahakemuksen avulla lainantarjoajat saavat tarvittavaa tietoa lainanhakijasta. Lainahakemukseen tulee täyttää tiedot muun muassa haettavasta lainasummasta, maksuajasta sekä muista tarvittavista tiedoista, minkä perusteella laina voidaan mahdollisesti myöntää.

Miksi minun kannattaisi kilpailuttaa laina kauttanne?

Kun täytät lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30:lle lainantarjoajalla. Näin ollen saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, joista pääset vertailemaan ja valitsemaan itsellesi sopivimman. Palvelumme käyttö on lisäksi täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa.

Kuinka monta lainatarjousta voin saada?

Tämä riippuu pitkälti hakijan iästä, sekä taloudellisesta tilanteesta. Yhteistyökumppaneillamme on erilaiset kriteerit lainanhakijalle.

Nuori hakija, jolla ei ole välttämättä kovin suuret tulot, ei suurella todennäköisyydellä saa niin montaa lainatarjousta kun taas vanhempi hakija, jolla on kohtuullisen suuret tulot ja pienet menot.

Voinko yhdistää lainoja kauttanne?

Kyllä voit.

Meidän kautta voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen. Oli suunnitelmissasi sitten yhdistää pienet ja kalliit lainasi yhdeksi tai tehdä muita hankintoja, onnistuu lainan hakeminen helposti meidän kauttamme.

Koska lainahakemuksen voi täyttää?

Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina päivään katsomatta. Täytä lainahakemus juuri silloin, kun sinulla on noin 5 minuuttia aikaa. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakemus kilpailutetaan monen eri lainantarjoajan välillä ja saat alustavat lainatarjouksen vertailtavaksi jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Kuka voi kilpailuttaa lainan kauttamme?

Hakijalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, puhtaat luottotiedot sekä tarvittava takaisinmaksukyky.

Mikä on lainan korko?

Lainan nimellinen vuosikorko on väliltä 4,19 – 20%.

Lainantarjoajat laskevat jokaiselle hakijalle aina oman henkilökohtaisen lainatarjouksen. Heidän tarjoama lainan korko riippuu paljon hakijan taloudellisesta tilanteesta. Eli mitä parempi on hakijan maksukyky, sitä paremman koron hän voi saada.

Myös yhteishakija voi vaikuttaa korkoon alentavasti, koska lainapalveluiden on helpompi myöntää laina kahdelle hakijalle.

Kuinka paljon voin hakea lainaa kauttanne?

Kilpailutamme lainat 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Kauttamme haettuihin lainoihin myönnetään 1-20 vuoden maksuaikoja.

Maksaako lainan kilpailuttaminen?

Ei maksa. Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua ottamaan lainaa.

Tarjoukset saatuasi saat itse päättää, hyväksytkö jonkin saamistasi tarjouksista. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Sitooko lainahakemuksen täyttäminen minut sopimukseen?

Ei sido. Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen. Lainanhakijalla on oikeus tarvittaessa hylätä kaikki tulleet tarjoukset ilman mitään kuluja.

Mies-Nainen

Kuka voi hakea lainaa kauttamme?

Ikä:
Sinulla tulee olla ikää vähintään 18 vuotta.

Maksukyky:
Sinulla täytyy olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Luottotiedot:
Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet ja takaajat:
Kaikki kauttamme haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan määrä:
Voit hakea lainaa 1000-60.000 euroa

Maksuaika:
Voit valita maksuajaksi 1-15 vuotta.

Päivitetty: 7,helmikuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

VertaaLainaa.fi lainahakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä

Palvelumme kautta tavoittaa yhdellä lainahakemuksella noin 30 lainantarjoajaa, joiden joukossa on laaja joukko pankkeja ja sekä rahalaitoksia. Yllä olevasta lainantarjoajien listauksesta näet, että kaikki kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat ovat luotettavia ja vakavaraisia toimijoita. Jokainen mukana oleva pankki ja rahoituslaitos noudattaa viranomaisten määräyksiä ja ehtoja, mitkä liittyvät vahvasti lainasektoriin.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä. Hakija ei sitoudu mihinkään lainasopimukseen, vaikka hän vastaanottaa lainatarjoukset. Hakijalla on aina hyvin aikaa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki ilman mitään kuluja.

Vertaa lainoja ja tutustu niihin tarkasti, jos lainatarjousten joukosta löytyy sopiva laina, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisessä muodossa omilla verkkopankkitunnuksillasi. Myönnetty laina siirtyy lainansaajan tilille jopa saman päivän aikana. Lainan hakeminen verkosta on huomattavasti joutuisampaa kuin lainahakemuksen täyttäminen perinteisessä kivijalkapankissa.

 

Yksi lainahakemus tavoittaa monta lainantarjoajaa

Eikö kuulostakin järkevältä täyttää yksi lainahakemus ja tavoitella sillä useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, kun täyttää useita lainahakemuksia moneen eri paikkaan?

Nimittäin yhdellä hakemuksella tavoitat täysin samat lainantarjoajat, kuin jos olisit täyttänyt monta lainahakemusta.

VertaaLainaa.fi lainahakemuksen avulla säästät kallisarvoista aikaasi ja hermojasi, kun samoja tietoja ei tarvitse kirjoitella moneen kertaan. Yhden selkeän lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään hetkessä kilpailutettavaksi monelle eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joista listauksen näet sivun alusta.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman luottokartoituksen, jonka perusteella he joko jättävät hakijalle oman lainatarjouksensa tai eivät. Lainatarjousten määrään vaikuttaa lainanhakijan perustiedot, maksukyky, haettava lainasumma ja valittu maksuaika. Jokaisella lainantarjoajalla on hieman erilaiset lainanhakukriteerit, joka määrittää kuinka monta lainatarjousta hakija tulee samaan. Lainantarjoaja voi myös ehdottaa hakijalle toisenlaista lainaratkaisua, joka kenties sopisi lainanhakijalle hänen maksukykyynsä nähden paremmin.

 

Täytä lainahakemus näin:

  • Lisää lainahakemuksen tarvittava lainasumma sekä arvio laina-ajasta
  • Lisää hakemuksen yhteystietosi
  • Klikkaa kohtaa “aloita lainahakemus”
  • Hakemuksessa kysytään asumiseen liittyvät tiedot sekä koulutus, työ, velat ja menot
  • Täytä hakemus huolellisesti loppuun ja lähetä

Lainahakemuksessa voi tarvittaessa laittaa rastin ruutuun, jos lainalle halutaan ottaa toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö myöntää lainaa ilman vakuuksia.

Tarvittaessa lainaa varten saa ottaa rinnalleen toisen rinnakkaishakijan, jos lähipiiristä sopiva henkilötakaaja löytyy. Kun lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, on lainanhakijalla aina paremmat mahdollisuudet suurempi laina paremmilla lainaehdoilla.

Vinkki: Jos sopivan lainasumman miettiminen on vaikeaa, ota avuksesi maksuton palvelumme lainalaskuri. Lainalaskurin avulla pystyy laskemaan arvion siitä, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin.

 

Hae oikeaa lainatuotetta

Lainan tarve määrittää aina sen, minkä tyyppistä lainaa kannattaa hakea. Nopeaan ja äkilliseen lainantarpeeseen kannattaa valita nopea pienlaina tai joustoluotto.

Suuremman lainan tarpeen yllättäessä kannattaa ehdottomasti valita kulutusluotto tai pankkilaina. Jos tarvitset lainaa yritykselle, suosittelemme tutustumaan tarkemmin yrityslainat -sivuumme.

 

Kun me kilpailutamme lainasi, saat lainatarjouksia kaikista lainatuotteista

Kun käytät maksutonta lainojen kilpailutuspalveluamme, me kilpailutamme lainahakemuksesi automaattisesti jopa 30 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Yhteistyökumppaneittemme joukossa on suuria ja tunnettuja pankkeja, sekä monia pienempiä rahoitusyhtiöitä. Tulet siis saamaan lainatarjouksia pankkilainoista, kulutusluotoista ja joustoluotoista. Näin sinun on helpompi löytää nopeasti juuri se lainatuote, joka sopii parhaiten juuri sinulle.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo