Lainahakemus

Hae lainaa ilman vakuuksia

Lainaa jopa 60.000€ asti tarpeidesi mukaan

  • Kilpailuta laina yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken.
  • Hakemuksen teko on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saat heti.
  • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
  • Lainan nimellinen vuosikorko on väliltä 4,19% – 20%.

Kilpailuta yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa

Lainaa jopa 60.000€

Maksuaika 1-20 vuotta

Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainahakemus?

Lainahakemus on lomake minkä avulla haetaan lainaa pankista, rahoitusyhtiöstä tai lainanvälittäjältä. Lainahakemuksen avulla lainantarjoajat saavat tarvittavaa tietoa lainanhakijasta. Lainahakemukseen tulee täyttää tiedot muun muassa haettavasta lainasummasta, maksuajasta sekä muista tarvittavista tiedoista, minkä perusteella laina voidaan mahdollisesti myöntää.

Kuka voi kilpailuttaa lainan kauttamme?

Hakijalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, puhtaat luottotiedot sekä tarvittava takaisinmaksukyky.

Miksi minun kannattaisi kilpailuttaa laina kauttanne?

Kun täytät lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30:lle lainantarjoajalla. Näin ollen saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, joista pääset vertailemaan ja valitsemaan itsellesi sopivimman. Palvelumme käyttö on lisäksi täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa.

Kuinka monta lainatarjousta voin saada?

Tämä riippuu pitkälti hakijan iästä, sekä taloudellisesta tilanteesta. Yhteistyökumppaneillamme on erilaiset kriteerit lainanhakijalle.

Nuori hakija, jolla ei ole välttämättä kovin suuret tulot, ei suurella todennäköisyydellä saa niin montaa lainatarjousta kun taas vanhempi hakija, jolla on kohtuullisen suuret tulot ja pienet menot.

Voinko yhdistää lainoja kauttanne?

Kyllä voit.

Meidän kautta voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen. Oli suunnitelmissasi sitten yhdistää pienet ja kalliit lainasi yhdeksi tai tehdä muita hankintoja, onnistuu lainan hakeminen helposti meidän kauttamme.

Koska lainahakemuksen voi täyttää?

Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina päivään katsomatta. Täytä lainahakemus juuri silloin, kun sinulla on noin 5 minuuttia aikaa. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakemus kilpailutetaan monen eri lainantarjoajan välillä ja saat alustavat lainatarjouksen vertailtavaksi jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Mikä on lainan korko?

Lainan nimellinen vuosikorko on väliltä 4,19% – 20%.

Lainantarjoajat laskevat jokaiselle hakijalle aina oman henkilökohtaisen lainatarjouksen. Heidän tarjoama lainan korko riippuu paljon hakijan taloudellisesta tilanteesta. Eli mitä parempi on hakijan maksukyky, sitä paremman koron hän voi saada.

Myös yhteishakija voi vaikuttaa korkoon alentavasti, koska lainapalveluiden on helpompi myöntää laina kahdelle hakijalle.

Kuinka paljon voin hakea lainaa kauttanne?

Kilpailutamme lainat 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Kauttamme haettuihin lainoihin myönnetään 1-20 vuoden maksuaikoja.

Maksaako lainan kilpailuttaminen?

Ei maksa. Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua ottamaan lainaa.

Tarjoukset saatuasi saat itse päättää, hyväksytkö jonkin saamistasi tarjouksista. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Sitooko lainahakemuksen täyttäminen minut sopimukseen?

Ei sido. Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen. Lainanhakijalla on oikeus tarvittaessa hylätä kaikki tulleet tarjoukset ilman mitään kuluja.

Palautteita asiakkailtamme

Mies, 54v, Helsinki

Sain useita hyviä tarjouksia ja valitsinkin niistä edullisimman.

Mies, 26v, Hyvinkää

Palvelu toimi todella hyvin ja ensimmäiset tarjoukset tuli 10 minuutissa. Suosittelen!

Nainen, 48v, Oulu

Halusin kilpailuttaa vanhan lainani uudestaan ja sainkin uuden paljon paremman tarjouksen, jonka ansioista säästän satoja euroja!

Nainen, 38v, Joensuu

Kokeilin ensimmäistä kertaa kilpailuttaa lainani ja täytyy kyllä todeta, että olen todella tyytyväinen!

Kuka voi hakea lainaa kauttamme?

Ikä:
Sinulla tulee olla ikää vähintään 18 vuotta.

Maksukyky:
Sinulla on säännölliset tulot.

Luottotiedot:
Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet ja takaajat:
Kaikki kauttamme haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan määrä:
Voit hakea lainaa 100-60.000 euroa

Maksuaika:
Voit valita maksuaikaa 1-20 vuotta.

Yli 30 luotonantajaa yhdellä hakemuksella

VertaaLainaa.fi lainahakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä

VertaaLainaa.fi kautta hakija tavoittaa yhdellä lainahakemuksella yli 30 lainantarjoajaa, joiden joukossa on laaja joukko pankkeja ja sekä rahoitusyhtiöitä. Yllä olevasta lainantarjoajien listauksesta näet, että kaikki kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat ovat luotettavia ja vakavaraisia toimijoita. Jokainen mukana oleva pankki ja rahoituslaitos noudattaa viranomaisten määräyksiä ja ehtoja, mitkä liittyvät vahvasti lainasektoriin.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on hakijalle VertaaLainaa.fi kautta aina maksutonta ja 100% riskitöntä. Hakija ei sitoudu mihinkään lainasopimukseen, vaikka hän vastaanottaa lainatarjoukset. Hakijalla on aina hyvin aikaa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki ilman mitään kuluja.

Jos lainatarjousten joukosta löytyy sopiva laina, hakija voi allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisessä muodossa omilla verkkopankkitunnuksillaan. Myönnetty laina siirtyy lainansaajan tilille jopa saman päivän aikana. Lainan hakeminen verkosta on huomattavasti joutuisampaa kuin lainahakemuksen täyttäminen perinteisessä kivijalkapankissa.

 

Yksi lainahakemus tavoittaa monta lainantarjoajaa

Eikö kuulostakin järkevältä täyttää yksi lainahakemus ja tavoitella sillä useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, kun täyttää useita lainahakemuksia moneen eri paikkaan?

Nimittäin yhdellä hakemuksella tavoitat täysin samat lainantarjoajat, kuin jos olisit täyttänyt monta lainahakemusta.

VertaaLainaa.fi lainahakemuksen avulla säästät kallisarvoista aikaasi ja hermojasi, kun samoja tietoja ei tarvitse kirjoitella moneen kertaan. Yhden selkeän lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään hetkessä kilpailutettavaksi monelle eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joista listauksen näet sivun alusta.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman luottokartoituksen, jonka perusteella he joko jättävät hakijalle oman lainatarjouksensa tai eivät. Lainatarjousten määrään vaikuttaa lainanhakijan perustiedot, maksukyky, haettava lainasumma ja valittu maksuaika. Jokaisella lainantarjoajalla on hieman erilaiset lainanhakukriteerit, joka määrittää kuinka monta lainatarjousta hakija tulee samaan. Lainantarjoaja voi myös ehdottaa hakijalle toisenlaista lainaratkaisua, joka kenties sopisi lainanhakijalle hänen maksukykyynsä nähden paremmin.

 

Täytä lainahakemus näin:

  • Lisää lainahakemuksen tarvittava lainasumma sekä arvio laina-ajasta
  • Lisää hakemuksen yhteystietosi
  • Klikkaa kohtaa “aloita lainahakemus”
  • Hakemuksessa kysytään asumiseen liittyvät tiedot sekä koulutus, työ, velat ja menot
  • Täytä hakemus huolellisesti loppuun ja lähetä

Lainahakemuksessa voi tarvittaessa laittaa rastin ruutuun, jos lainalle halutaan ottaa toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö myöntää lainaa ilman vakuuksia.

Tarvittaessa lainaa varten saa ottaa rinnalleen toisen rinnakkaishakijan, jos lähipiiristä sopiva henkilötakaaja löytyy. Kun lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, on lainanhakijalla aina paremmat mahdollisuudet suurempi laina paremmilla lainaehdoilla.

Vinkki: Jos sopivan lainasumman miettiminen on vaikeaa, ota avuksesi maksuton VertaaLainaa.fi palvelun lainalaskuri. Lainalaskurin avulla pystyy laskemaan arvion siitä, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin.