Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

VertaaLainaa.fi palvelun kautta saat nopeasti lainatarjoukset

Aloita lainojen vertailu täyttämällä yllä oleva maksuton hakemuksella. Lisää hakemukseen tarvittavat tiedot ja lähetä hakemus. Saat nopeasti henkilökohtaiset lainatarjoukset ja pääset vertailemaan lainoja. Jos löydät sopivan lainan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen valitsemasi lainantarjoajan kanssa ja laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainaa ilman vakuuksia voit hakea 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia, mutta halutessasi voit hakea lainaa yhdessä yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

 

Hakemuksen avulla tavoitat noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta

Yksi täytetty ja lähetetty hakemus tavoittaa hetkessä noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta. VertaaLainaa.fi välittää hakemuksesi heti kaikille kilpailutuksessa mukana oleville lainantarjoajille. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan hakemuksen huolellinen täyttäminen, lainatarjousten vastaanottaminen ja lainavertailu.

Lainan kilpailuttaminen tai lainatarjousten vertailu ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään, joten lainatarjoukset kannattaa pyytää VertaaLainaa.fi kautta, jotta pääset tarkastelemaan lainantarjoajien välisiä eroja lainojen kuluissa.

 

Lainan kilpailuttaminen ja lainavertailu paljastaa lainojen korkoerot

Kilpailuttamalla lainan mahdollisimman laajasti pystyt vertailemaan eri lainoja ja näkemään, mistä pankista tai rahoituslaitoksesta voit saada lainaa pienimmällä korolla ja parhaimmilla lainaehdoilla.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu VertaaLainaa.fi palvelun kautta nopeasti ja vaivattomasti. Pääset jo saman päivän aikana vertailemaan useamman lainantarjoajan lainatarjouksia ja valitsemaan lainan, joka sopii lainatarpeeseesi sekä tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi.

Vertaa lainatarjouksia todellisen vuosikoron, lainasumman ja laina-ajan mukaan ja valitse sinulle sopiva laina.

Hakemuksen voit lähettää kilpailutettavaksi, koska vain. Hakemuksia otetaan vastaan 24/7.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo