Remonttilaina - Kilpailuta remonttilaina palvelussamme

Laina kilpailutetaan jopa 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Remonttilainaa ilman vakuuksia

Remonttilainan voi ottaa kodin tai mökin pienempiin korjaustöihin tai laajempaan remontoimiseen. Remonttilainalla tapetoit, maalaat ja korjaat kodin pintoja. Sopivan suuruisella rahoituksella voit myös uudistaa keittiön ja kylpyhuoneen tai laajentaa terassia. Vakuudeton remonttilaina sopii hyvin monenlaiseen eri tarkoituksen ja osan lainasta voi käyttää esimerkiksi huonekalujen tai työkalujen hankkimiseen. Palvelumme kautta voit hakea remontointiin lainaa heti 1000 – 60 000 euroa, maksuajan ollessa väliltä 1 – 15 vuotta.

Kilpailuta remonttilaina lainavertailupalvelumme kautta, niin toimitamme sinulle hetkessä yli 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen remonttilainatarjoukset vertailtavaksesi. Valitse lainatarjousten joukosta sinulle sopiva remonttilaina kotisi remontoimiseen.

 

Päivitetty: 5,joulukuu, 2022

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Miksi remonttilaina netistä?

VertaaLainaa palvelun avulla voit hakea remonttilainaa netistä oman aikataulusi mukaan. Sähköinen lainahakemus on aina avoinna ja hakemuksen lähettämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua. Remonttilainahakemuksesi kilpailutetaan puolestasi jopa 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, joten varmistat että saat kilpailukykyistä lainaa nopeasti kodin kunnostustöihin.

Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään

 • Remonttilainaa 1000 – 60 000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Lainan korko alkaen 4,19 prosenttia
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksuttoman lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Pankki maksaa lainan tilillesi heti

Täytä ilmainen remonttilainahakemus ja pyydä lainatarjoukset.

Lainatarjousten vastaanottaminen ja vertaileminen ei sido mihinkään. Jos päädyt hyväksymään lainatarjoukset solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti pankkitunnuksillasi ja rahat maksetaan tilillesi heti.

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

 

Halvin remonttilaina löytyy vertailemalla

Aloita remonttilainan vertaileminen pyytämällä lainatarjoukset palvelustamme. Kilpailutamme lainasi 25 pankin ja rahoituslaitoksen kautta. Saatuasi lainatarjoukset vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin. Nopeimmillaan saat remonttilainan tilillesi vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Remontit kulut nousevat usein lähes aina suuremmaksi kuin, mitä alkuun oli budjetoitu. Tästä syystä on toivottavaa, että jostain kuluista voidaan edes säästää. Kun kilpailutat remonttilainan kauttamme, on sinulla ainakin hyvät mahdollisuudet löytää laina pienellä korolla, jolloin pystyt säästämään lainanhoitokuluissa.

Remonttilainan kilpailuttaminen toimii näin:

 1. Lähetä ilmainen lainahakemus
 2. Vertaile lainatarjoukset
 3. Valitse remonttiin sopiva laina
 4. Rahat maksetaan tilillesi heti

Jos sinulla on jokin vanha kulutusluotto osittain maksamatta, suosittelemme hakemaan sen verran suuremman remonttilainan, jotta voit maksaa samalla vanhan luoton pois. Lainojen yhdistäminen tekee omasta taloudenhallinnasta selkeämpää ja tuo säästöä lainan kiinteisiin kuluihin. Yhdistelylainaa voi hakea ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka.

 

Remonttilaina avuksi kodin kunnostukseen

Onko haaveissa kodin kunnostaminen, kenties uusi keittiö tai sauna? Monet haaveilevat unelmiensa remontista, mutta usein kustannukset kasvavat niin suuriksi, ettei niihin ole varaa. Monet eivät myöskään halua käyttää kaikkia säästöjään remonttiin. Tällöin haaveiden toteuttaminen vaatii lainaa. Toisaalta, joillain voi tulla eteen tilanne, että esimerkiksi talon katto tai kylpyhuone tulisi uusia vanhan ollessa liian huonokuntoinen. Varsinkin tällaisissa pakollisissa remonteissa monesti tulee eteen se, että mistä siihen saa tarvittavan rahoituksen.

Remonttilaina on tähän suuri apu ja sen voi hakea omasta pankista tai netin kautta. Et tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia, jolloin lainan hakeminen nopeutuu ja helpottuu huomattavasti. Haettavat lainasummatkin liikkuvat muutamista sadoista euroista, jopa 60.000 euroon asti.

Jos et tarkalleen tiedä, minkä verran lainaa kannattaa ottaa, ota avuksesi maksuton lainalaskuri. Remonttilainan laskemisessa on hyvä alkuun laskea, mitä remontti arviolta tulee kustantamaan. Kun summa on selvillä, on lainalaskurin avulla helppo hahmottaa lainaan sopiva takaisinmaksuaika. Lainalaskuri laskee arvion lainasi kokonaiskustannuksista tarvitsemallesi lainasummalle, sekä sen mikä tulee arviolta olemaan kuukausieräsi.

Ennen lainan hakemista kannattaa myös selvittää, mitä tuleva remontti esimerkiksi keittiöremontti tulee kustantamaan, jotta osaa hakea lainaa tarvittavan summan. Lainalaskuriin voi lisätä lainasumman ja maksuajan, niin näkee heti miten nämä lainaehdot vaikuttavat lainan kuukausierään ja muihin kuluihin. Tällä tavoin oman remonttilainan hahmottaminen on selkeämpää, eikä lainaa tule otettua enempää kuin on tarve tai oman taloudellinen tilanne sallii. Tämän laskelman perusteella on huomattavasti helpompaa hakea kulutusluotto, kun näkee suunta arvion millaiseen lainaan on taloudellisesti varaa.

Vakuudeton remonttilaina maksetaan nopeasti asiakkaan tilille. Kun haet remonttilainaa palvelumme kautta, se kilpailutetaan noin 25 eri pankin kesken.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Kysymyksiä remonttilainasta

Kuinka paljon voin hakea remonttilainaa?

 • Kauttamme voit hakea remonttilainaa 1000 – 60.000 euroa. Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, mikä helpottaa huomattavasti remonttilainan hakemista. Suurempaan lainaan toki voi pyytää lähipiiristään yhteisvastuullisen lainanhakijan.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita lainalle?

 • Maksuaikaa voit valita joustavasti aina 15 vuoteen saakka. Pienempiin summiin ei tietenkään maksimi laina-aikaa ole mahdollista saada, mutta mitä suurempi remonttilaina on kyseessä, sitä pidempiä maksuaikoja sille myönnetään. Laina-aika vaihtelee aina haetun lainasumman mukaan. Jokainen lainanhakija saa itse määrittää lainalleen sopivan laina-ajan käyttäen apunaan esimerkiksi lainalaskuria. Pankilla tai rahoituslaitoksella voi olla tarvittaessa esittää toisenlaista maksuaikaa, jos se katsotaan paremmaksi lainanhakijalle.

Minkälaiseen remonttiin voin hakea lainaa?

 • Voit hakea lainan mihin tahansa tarkoitukseen. Kun haet vakuudetonta lainaa netistä, ei sinulta vaadita tarkkoja selityksiä sille, mihin aiot lainasi käyttää. Joten voit siis hakea remonttilainaa niin pieniin kuin suuriinkin kodin remontteihin. Lainan saa myös käyttää kokonaan remonttiin tai vain osittain.

Miten löydän edullisen remonttilainan?

 • Parhaiten löydät itsellesi sopivimman remonttilainan, kilpailuttamalla lainan usean eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Tässä apunasi toimii maksuton VertaaLainaa.fi palvelu, joka on erikoistunut lainojen vertailuun – ja kilpailuttamiseen. Täytä yksi lainahakemus, niin se välitetään yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle tarkastettavaksi. Jokainen lainantarjoaja pyrkii antamaan hakijalle oman lainatarjouksensa, jos vain heidän asettamat lainanhakukriteerit täyttyvät lainanhakijan kohdalla.

Miten maksan lainaa takaisin?

 • Tämä riippuu hieman siitä, millaisen lainan olet hakenut. Pikavipissä ja kulutusluotossa takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä kuukausittain, joten tiedät kuukausierän suuruuden aina maksuajan alusta loppuun. Joustoluotossa kuukausierän suuruus taas määräytyy käytetyn lainan mukaan, sekä pienenee sitä mukaan kun lainaa maksetaan takaisin, ellei uusia nostoja tehdä välissä. Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla, kun sopiva lainatuote – ja tarjous löytyy.

 

Mitä tehdä ennen remonttilainan hakemista?

Remonttilainaa ei kannata hakea hätiköiden, vaan aina tulisi ensin suunnitella mahdollisimman tarkasti minkälaisen remontin haluaa tehdä ja mitä se tulee kustantamaan. Jos itse tekee kodin pintaremonttia tai muita uudistuksia, on kustannusten arvioiminen monesti vaikeaa. Harva osaa ottaa huomioon kaikkia mahdollisia tarvikkeita ja työkaluja, joita tulee tarvitsemaan. Usein näihin voi saada apua paikallisesta rautakaupasta. Ammattilaisen palkkaaminen nostaa tietenkin remontin kustannuksia, mutta monesti jälki on huomattavasti parempaa kuin itse tehdyssä. On tiettyjä remontteja, joihin on pakko palkata ammattilainen tekemään. Heiltä usein saa myös selvemmän hinta-arvion kustannuksista.

Kun remontin budjetti on laskettu mahdollisimman tarkasti, on remonttilaina huomattavasti helpompi hakea. Tällöin rahoitus ei jää vajaaksi, eikä kuitenkaan tule haettua liian suurtakaan lainaa.

Kilpailuta remonttilaina

Remonttilainaa ilman vakuuksia tai takausta

Remonttilaina on hyvin mahdollista saada ilman henkilötakausta tai vakuuksia. Palvelumme kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen sellaisten pankkien välillä, jotka eivät vaadi pankkilainaan vakuuksia tai takausta.

Usein remontin suunnittelussa ja materiaalien kilpailuttamisessa on sen verran kova urakka, että remonttilainan kilpailuttaminen kannattaa jättää siihen erikoistuneen palvelun hoidettavaksi. Maksuton palvelumme etsii sopivimmat lainatarjoukset, joista pääset valitsemaan tarpeeseesi sopivimman remonttilainan.

 

Kilpailuta ja vertaa remonttilaina ilmaiseksi

Olet sitten hakemassa minkä suuruista remonttilainaa tahansa, kannattaa lainan kilpailuttaminen tehdä huolellisesti. Kilpailuttamalla remonttilainan, voit säästää suuriakin summia verrattuna siihen, että hakisit lainan heti ensimmäisestä paikasta, joka sitä tarjoaa. VertaaLainaa kilpailuttaa lainasi hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen välillä ja saat valmiit lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksesi. Kun lainatarjoukset ovat sinulla nähtävillä lähes samanaikaisesti, on niiden vertaileminen myös helpompaa.

Vertaa tulleita remonttilainatarjouksia nimelliskoron sekä varsinkin lainan todellisen vuosikoron perusteella. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainaan kohdistuvat kulut ja korkomaksut, joten se on hyvä mittari lainavertailussa. Mitä pienempi on todellinen vuosikorko, sen edullisemmasta lainasta on kyse.

Toinen tärkeä tekijä lainavertailussa, on lainaehdot. Huonoilla lainaehdoilla olevaa lainaa ei kannata hyväksyä, vaikka lainan korko olisi alhainen. Valitse laina, jossa lainaehdot ovat lainatarpeeseesi sopivat ja joustavat. Kiinnitä lainatarjouksissa huomiota vielä lainan kuukausierään. Lyhennyserän tulisi olla sellainen, että pystyt sen tuloillasi huoletta maksamaan.

 

Millainen remonttilaina kannattaa hakea?

On tärkeää myös miettiä, mikä lainatuote oman remontin rahoittamiseen sopii parhaiten.

Remonttilainaa hakiessa kannattaa tutustua myös palvelumme monipuoliseen lainavertailuun.

Alta löydät vinkit eri lainatuotteista ja siitä, millaiseen tarpeeseen ne parhaiten sopivat.

 

Kulutusluotto – Suurempiin remontteihin

Kulutusluotto sopii parhaiten silloin, kun suunnitelmissa on suurempi remontti, esimerkiksi uusi keittiö.

Sitä voi hakea aina 60.000 euroon saakka ja maksuajat liikkuvat 1 – 15 vuoden välillä. Tällöin suuremmankin lainan voi saada kohtuullisella kuukausierällä, kun maksuaikaa saa riittävästi.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota hakemisen jälkeen maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierät ovat aina saman suuruisia, jolloin takaisinmaksu on selkeää, eikä siinä tule mitään yllätyksiä.

 

Joustoluotto – kun et ole täysin varma kustannuksista

Jos teet remonttia, etkä ole täysin varma mitä se tulee kustantamaan, voi joustoluotto olla sinulle sopivin ratkaisu.

Joustoluotossa saat käyttöösi aina tietyn suuruisen luottorajan, josta kuitenkin voit nostaa tilillesi vain tarvitsemasi summan.

Siinä maksetaan ainoastaan käytetystä osuudesta, joten loppusumma jää aina käytettäväksi myöhemmin, mikäli sille tulee tarvetta.

Omalta luottorajalta voit sen puitteissa tehdä niin monia nostoja kuin haluat. Tällöin voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan, jos huomaatkin kesken kaiken tarvitsevasi lisää lainaa tehdäksesi remontin loppuun.

 

Kokemuksia remonttilainasta

“Olemme ostaneet mieheni kanssa vanhemman rintamamiestalon noin viisi vuotta sitten ja halusimme tehdä nyt kotiimme laajemman remontin, kun vauvakin on pian syntymässä. Huomasimme kuitenkin nopeasti, että säästömme eivät riitä kaikkiin remonttikuluihin. Emme kuitenkaan halunneet hakea lainaa pankista, vaan ajattelimme, että haemme pienen remonttilainan netistä. Pyysimme lainatarjoukset VertaaLainaa-fi-palvelusta ja yllätyimme kuinka nopeasti saimme tarjoukset eikä lainan korkokaan ollut korkea. Päätimme hyväksyä sopivalta tuntuvan lainatarjouksen ja saimmekin lainan tilille seuraavana päivänä. Nyt voimme rauhassa tehdä remontin loppuun”, Hanna kertoo.

 

“Tarvitsin remonttia varten lainan, mutta en saanut sitä omasta pankista, kun olin hetki sitten saanut asuntolainaa. Vakuudet eivät riittäneet enää remonttilainan saamiseen. Meillä oli kuitenkin kova tarve saada remontti valmiiksi, joten hain Vertaalainaa- palvelun kautta vakuudetonta remonttilainaa. Sain jo muutaman minuutin kuluttua lainatarjoukset vertailtavakseni ja päädyin hyväksymään yhden lainatarjouksista. Remonttilaina maksettiin tililleni jo seuraavana päivänä. Kaikki toimi kyllä loistavasti”.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainasta:

Voiko remonttilainaa hakea netistä?

Kyllä voi. Remontin suunnittelussa ja toteutuksessa on sen verran paljon miettivää ja kilpailutettavaa, että remonttilainaan tarkoitettavan rahoituksen kilpailuttaminen kannattaa jättää VertaaLainaa.fi hoidettavaksi. Palvelu on erikoistunut lainojen vertailuun- ja kilpailuttamiseen mikä tarkoittaa, että hakijan jättämä yksi lainahakemus kilpailutetaan heti yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Hakija pääsee nopeasti vertailemaan, mistä löytyy hänelle sopiva ja mahdollisimman edullinen remonttilaina.

Tarvitaanko remonttilainaan vakuuksia tai takausta?

Ei tarvita. VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa remonttilainan sellaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai henkilötakausta.

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada netistä?

Remonttilainaa voi helposti ja nopeasti täytettävän lainahakemuksen avulla hakea 1000 - 60.000 euroa. Remonttilainan takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta ja on väliltä 1 - 15 vuotta.

Mihin remonttilainan saa käyttää ?

Remonttilainan saa jokainen lainansaaja käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainanmyöntäjä ei asiasta sen tarkemmin kysele. Osa on käyttänyt remonttilainan kokonaan tarvittavan kohteen remontoimiseen, kuten pesuhuoneen tai keittiön remontoimiseen. Osa ottaa remonttilainaa sen verran, että sillä pystyy myös hankkimaan kotiin tarvittavat kalusteet remontin jälkeen.Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo