Remonttilaina ilman vakuuksia

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Remonttilainaa ilman vakuuksia

Remonttilainan voi ottaa kodin tai mökin pienempiin korjaustöihin tai laajempaan remontoimiseen. Remonttilainalla tapetoit, maalaat ja korjaat kodin pintoja. Sopivan suuruisella rahoituksella voit myös uudistaa keittiön ja kylpyhuoneen tai laajentaa terassia. Vakuudeton remonttilaina sopii hyvin monenlaiseen eri tarkoituksen ja osan lainasta voi käyttää esimerkiksi huonekalujen tai työkalujen hankkimiseen. Palvelumme kautta voit hakea remontointiin lainaa heti 1000 – 60 000 euroa, maksuajan ollessa väliltä 1 – 15 vuotta.

Kilpailuta remonttilaina lainavertailupalvelumme kautta. Toimitamme lainahakemuksesi yli 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kilpailutettavaksi.

 

Päivitetty: 10,huhtikuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Miksi remonttilaina netistä?

VertaaLainaa palvelun avulla voit hakea remonttilainaa netistä oman aikataulusi mukaan. Sähköinen lainahakemus on aina avoinna ja hakemuksen lähettämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua. Remonttilainahakemuksesi kilpailutetaan puolestasi jopa 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, joten varmistat että voit saada kilpailukykyistä lainaa nopeasti kodin kunnostustöihin.

Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään

 • Remonttilainaa 1000 – 60 000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Pankki maksaa lainan tilillesi heti

Täytä ilmainen lainahakemus ja pyydä lainatarjoukset.

Lainatarjousten vastaanottaminen ja vertaileminen ei sido mihinkään. Jos päädyt hyväksymään lainatarjoukset solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti pankkitunnuksillasi ja rahat maksetaan tilillesi heti.

 

Halvin remonttilaina voi löytyä vertailemalla

Aloita remonttilainan vertaileminen pyytämällä lainatarjoukset palvelustamme. Kilpailutamme lainasi 25 pankin ja rahoituslaitoksen kautta. Saatuasi mahdolliset lainatarjoukset vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin. Nopeimmillaan saat remonttilainan tilillesi vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Remontit kulut nousevat usein lähes aina suuremmaksi kuin, mitä alkuun oli budjetoitu. Tästä syystä on toivottavaa, että jostain kuluista voidaan edes säästää. Kun kilpailutat remonttilainan kauttamme, on sinulla hyvät mahdollisuudet löytää laina pienellä korolla, jolloin pystyt säästämään lainanhoitokuluissa.

Remonttilainan kilpailuttaminen toimii näin:

 1. Lähetä ilmainen lainahakemus
 2. Vertaile lainatarjoukset
 3. Valitse remonttiin sopiva laina
 4. Rahat maksetaan tilillesi heti

Jos sinulla on jokin vanha kulutusluotto osittain maksamatta, mikään ei estä sinua hakemasta sen verran suuremman remonttilainan, jotta voit maksaa samalla vanhan luoton pois. Lainojen yhdistäminen voi tehdä omasta taloudenhallinnasta selkeämpää ja voi tuoda säästöä lainan kiinteisiin kuluihin. Yhdistelylainaa voi hakea ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka.

Miten remonttilainaa voi hakea?

Remonttilainan hakeminen on selkeää monien eri rahoituslaitosten kautta. Remonttilaina on kätevä vaihtoehto kodin kunnostukseen silloin, kun oma taloudellinen tilanne ei mahdollista suuria investointeja yhdellä kertaa.

Remonttilainaa voit hakea maksuttomalla lainahakemuksella VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Yksi lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi. Eri rahoituslaitoksilla voi olla erilaisia ehtoja ja korkoja remonttilainoille. On tärkeää vertailla eri tarjouksia ja löytää itselleen sopivin ja edullisin vaihtoehto.

Hae lainaa sopivalla summalla. On tärkeää arvioida realistisesti, kuinka paljon rahaa remonttiin tarvitaan, ja hakea lainaa sen mukaisesti. Liian suuri laina voi aiheuttaa ylimääräisiä kuluja ja stressiä takaisinmaksusta.

Tarkista remonttilainan ehdot. Ennen remonttilainan hyväksymistä kannattaa tutustua tarkasti lainaehtoihin, kuten takaisinmaksuaikatauluun, korkoihin ja mahdollisiin käsittelymaksuihin.

Tarkista laina-aika. Remonttilainan maksuaikataulu voi vaihdella rahoituslaitosten välillä. On tärkeää varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistinen ja sopii omaan taloustilanteeseen.

Remonttilainan hakeminen on selkeää VertaaLainaa.fi kautta. On tärkeää vertailla eri tarjouksia ja tutustua huolellisesti lainaehtoihin, jotta löytää itselleen sopivimman ja edullisimman lainan.

 

Kilpailuta remonttilaina

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Remonttilaina avuksi kodin kunnostukseen

Onko haaveissa kodin kunnostaminen, kenties uusi keittiö tai sauna? Monet haaveilevat unelmiensa remontista, mutta usein kustannukset kasvavat niin suuriksi, ettei niihin ole varaa. Monet eivät myöskään halua käyttää kaikkia säästöjään remonttiin. Tällöin haaveiden toteuttaminen vaatii lainaa. Toisaalta, joillain voi tulla eteen tilanne, että esimerkiksi talon katto tai kylpyhuone tulisi uusia vanhan ollessa liian huonokuntoinen. Varsinkin tällaisissa pakollisissa remonteissa monesti tulee eteen se, että mistä siihen saa tarvittavan rahoituksen.

Remonttilaina on tähän suuri apu ja sen voi hakea omasta pankista tai netin kautta. Et tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia, jolloin lainan hakeminen nopeutuu ja helpottuu huomattavasti. Haettavat lainasummatkin liikkuvat muutamista sadoista euroista, jopa 60.000 euroon asti.

Jos et tarkalleen tiedä, minkä verran lainaa kannattaa ottaa, ota avuksesi maksuton lainalaskuri. Remonttilainan laskemisessa on hyvä alkuun laskea, mitä remontti arviolta tulee kustantamaan. Kun summa on selvillä, on lainalaskurin avulla helppo hahmottaa lainaan sopiva takaisinmaksuaika. Lainalaskuri laskee arvion lainasi kokonaiskustannuksista tarvitsemallesi lainasummalle, sekä sen mikä tulee arviolta olemaan kuukausieräsi.

Ennen lainan hakemista kannattaa myös selvittää, mitä tuleva remontti esimerkiksi keittiöremontti tulee kustantamaan, jotta osaa hakea lainaa tarvittavan summan. Lainalaskuriin voi lisätä lainasumman ja maksuajan, niin näkee heti miten nämä lainaehdot vaikuttavat lainan kuukausierään ja muihin kuluihin. Tällä tavoin oman remonttilainan hahmottaminen on selkeämpää, eikä lainaa tule otettua enempää kuin on tarve tai oman taloudellinen tilanne sallii. Tämän laskelman perusteella on huomattavasti helpompaa hakea kulutusluotto, kun näkee suunta arvion millaiseen lainaan on taloudellisesti varaa.

 

Kysymyksiä remonttilainasta

Kuinka paljon voin hakea remonttilainaa?

 • Kauttamme voit hakea remonttilainaa 1000 – 60.000 euroa. Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, mikä helpottaa huomattavasti remonttilainan hakemista. Suurempaan lainaan toki voi pyytää lähipiiristään yhteisvastuullisen lainanhakijan.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita lainalle?

 • Maksuaikaa voit valita joustavasti aina 15 vuoteen saakka. Pienempiin summiin ei tietenkään maksimi laina-aikaa ole mahdollista saada, mutta mitä suurempi remonttilaina on kyseessä, sitä pidempiä maksuaikoja sille myönnetään. Laina-aika vaihtelee aina haetun lainasumman mukaan. Jokainen lainanhakija saa itse määrittää lainalleen sopivan laina-ajan käyttäen apunaan esimerkiksi lainalaskuria. Pankilla tai rahoituslaitoksella voi olla tarvittaessa esittää toisenlaista maksuaikaa, jos se katsotaan paremmaksi lainanhakijalle.

Minkälaiseen remonttiin voin hakea lainaa?

 • Voit hakea lainan mihin tahansa tarkoitukseen. Kun haet vakuudetonta lainaa netistä, ei sinulta vaadita tarkkoja selityksiä sille, mihin aiot lainasi käyttää. Joten voit siis hakea remonttilainaa niin pieniin kuin suuriinkin kodin remontteihin. Lainan saa myös käyttää kokonaan remonttiin tai vain osittain.

Miten löydän edullisen remonttilainan?

 • Parhaiten löydät itsellesi sopivimman remonttilainan, kilpailuttamalla lainan usean eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Tässä apunasi toimii maksuton VertaaLainaa.fi palvelu, joka on erikoistunut lainojen vertailuun – ja kilpailuttamiseen. Täytä yksi lainahakemus, niin se välitetään yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle tarkastettavaksi. Jokainen lainantarjoaja pyrkii antamaan hakijalle oman lainatarjouksensa, jos vain heidän asettamat lainanhakukriteerit täyttyvät lainanhakijan kohdalla.

Miten maksan lainaa takaisin?

 • Tämä riippuu hieman siitä, millaisen lainan olet hakenut. Pikavipissä ja kulutusluotossa takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä kuukausittain, joten tiedät kuukausierän suuruuden aina maksuajan alusta loppuun. Joustoluotossa kuukausierän suuruus taas määräytyy käytetyn lainan mukaan, sekä pienenee sitä mukaan kun lainaa maksetaan takaisin, ellei uusia nostoja tehdä välissä. Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla, kun sopiva lainatuote – ja tarjous löytyy.

 

Mitä tehdä ennen remonttilainan hakemista?

Remonttilainaa ei kannata hakea hätiköiden, vaan aina tulisi ensin suunnitella mahdollisimman tarkasti minkälaisen remontin haluaa tehdä ja mitä se tulee kustantamaan. Jos itse tekee kodin pintaremonttia tai muita uudistuksia, on kustannusten arvioiminen monesti vaikeaa. Harva osaa ottaa huomioon kaikkia mahdollisia tarvikkeita ja työkaluja, joita tulee tarvitsemaan. Usein näihin voi saada apua paikallisesta rautakaupasta. Ammattilaisen palkkaaminen nostaa tietenkin remontin kustannuksia, mutta monesti jälki on huomattavasti parempaa kuin itse tehdyssä. On tiettyjä remontteja, joihin on pakko palkata ammattilainen tekemään. Heiltä usein saa myös selvemmän hinta-arvion kustannuksista.

Kun remontin budjetti on laskettu mahdollisimman tarkasti, on remonttilaina huomattavasti helpompi hakea. Tällöin rahoitus ei jää vajaaksi, eikä kuitenkaan tule haettua liian suurtakaan lainaa.

Kilpailuta remonttilaina

Remonttilainaa ilman vakuuksia tai takausta

Remonttilaina on hyvin mahdollista saada ilman henkilötakausta tai vakuuksia. Palvelumme kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen sellaisten pankkien välillä, jotka eivät vaadi pankkilainaan vakuuksia tai takausta.

Usein remontin suunnittelussa ja materiaalien kilpailuttamisessa on sen verran kova urakka, että remonttilainan kilpailuttaminen kannattaa jättää siihen erikoistuneen palvelun hoidettavaksi. Maksuton palvelumme etsii sopivimmat lainatarjoukset, joista pääset valitsemaan tarpeeseesi sopivimman remonttilainan.

 

Kilpailuta ja vertaa remonttilaina ilmaiseksi

Olet sitten hakemassa minkä suuruista remonttilainaa tahansa, kannattaa lainan kilpailuttaminen tehdä huolellisesti. VertaaLainaa kilpailuttaa lainasi hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen välillä ja voit saada valmiit lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksesi. Kun mahdolliset lainatarjoukset ovat sinulla nähtävillä lähes samanaikaisesti, on niiden vertaileminen myös helpompaa.

Vertaa tulleita remonttilainatarjouksia nimelliskoron sekä varsinkin lainan todellisen vuosikoron perusteella. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainaan kohdistuvat kulut ja korkomaksut, joten se on hyvä mittari lainavertailussa. Mitä pienempi on todellinen vuosikorko, sen edullisemmasta lainasta on kyse.

Toinen tärkeä tekijä lainavertailussa, on lainaehdot. Huonoilla lainaehdoilla olevaa lainaa ei kannata hyväksyä, vaikka lainan korko olisi alhainen. Valitse laina, jossa lainaehdot ovat lainatarpeeseesi sopivat ja joustavat. Kiinnitä lainatarjouksissa huomiota vielä lainan kuukausierään. Lyhennyserän tulisi olla sellainen, että pystyt sen tuloillasi huoletta maksamaan.

 

Millainen remonttilaina kannattaa hakea?

On tärkeää myös miettiä, mikä lainatuote oman remontin rahoittamiseen sopii parhaiten.

Remonttilainaa hakiessa kannattaa tutustua myös palvelumme monipuoliseen lainavertailuun.

Alta löydät vinkit eri lainatuotteista ja siitä, millaiseen tarpeeseen ne parhaiten sopivat.

 

Kulutusluotto – Suurempiin remontteihin

Kulutusluotto sopii parhaiten silloin, kun suunnitelmissa on suurempi remontti, esimerkiksi uusi keittiö.

Sitä voi hakea aina 60.000 euroon saakka ja maksuajat liikkuvat 1 – 15 vuoden välillä. Tällöin suuremmankin lainan voi saada kohtuullisella kuukausierällä, kun maksuaikaa saa riittävästi.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota hakemisen jälkeen maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierät ovat aina saman suuruisia, jolloin takaisinmaksu on selkeää, eikä siinä tule mitään yllätyksiä.

 

Joustoluotto – kun et ole täysin varma kustannuksista

Jos teet remonttia, etkä ole täysin varma mitä se tulee kustantamaan, voi joustoluotto olla sinulle sopivin ratkaisu.

Joustoluotossa saat käyttöösi aina tietyn suuruisen luottorajan, josta kuitenkin voit nostaa tilillesi vain tarvitsemasi summan.

Siinä maksetaan ainoastaan käytetystä osuudesta, joten loppusumma jää aina käytettäväksi myöhemmin, mikäli sille tulee tarvetta.

Omalta luottorajalta voit sen puitteissa tehdä niin monia nostoja kuin haluat. Tällöin voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan, jos huomaatkin kesken kaiken tarvitsevasi lisää lainaa tehdäksesi remontin loppuun.

 

Kokemuksia remonttilainasta

”Olemme ostaneet mieheni kanssa vanhemman rintamamiestalon noin viisi vuotta sitten ja halusimme tehdä nyt kotiimme laajemman remontin, kun vauvakin on pian syntymässä. Huomasimme kuitenkin nopeasti, että säästömme eivät riitä kaikkiin remonttikuluihin. Emme kuitenkaan halunneet hakea lainaa pankista, vaan ajattelimme, että haemme pienen remonttilainan netistä. Pyysimme lainatarjoukset VertaaLainaa-fi-palvelusta ja yllätyimme kuinka nopeasti saimme tarjoukset eikä lainan korkokaan ollut korkea. Päätimme hyväksyä sopivalta tuntuvan lainatarjouksen ja saimmekin lainan tilille seuraavana päivänä. Nyt voimme rauhassa tehdä remontin loppuun”, Hanna kertoo.

”Tarvitsin remonttia varten lainan, mutta en saanut sitä omasta pankista, kun olin hetki sitten saanut asuntolainaa. Vakuudet eivät riittäneet enää remonttilainan saamiseen. Meillä oli kuitenkin kova tarve saada remontti valmiiksi, joten hain Vertaalainaa- palvelun kautta vakuudetonta remonttilainaa. Sain jo muutaman minuutin kuluttua lainatarjoukset vertailtavakseni ja päädyin hyväksymään yhden lainatarjouksista. Remonttilaina maksettiin tililleni jo seuraavana päivänä. Kaikki toimi kyllä loistavasti”.

 

Kuinka löydän edullisen remonttilainan?

Kun kodin remontti on edessä ja tarvitaan rahoitusta, edullinen remonttilaina voi olla hyvä ratkaisu. Mutta miten löytää juuri omaan taloudelliseen tilanteeseen sopiva ja edullinen remonttilaina?

Kun etsit remonttilainaa, vertaile eri rahoituslaitosten tarjouksia. Lainojen korko- ja kuluehdot voivat vaihdella huomattavasti eri lainanantajien välillä. Vertailemalla saat hyvän käsityksen siitä, millaisia ehtoja markkinoilla on tarjolla.

Pyytämällä lainatarjouksia useammalta lainanantajalta saat kattavan käsityksen siitä, mitä laina maksaa ja millaiset ehdot lainassa ovat. Vertaile tarjouksia huolellisesti ja valitse tarjous, joka on edullisin ja sopii parhaiten omaan tilanteeseesi

Ennen remonttilainan valitsemista tarkista lainaehtoihin liittyvät asiat, kuten takaisinmaksuaikataulu, lainan korko ja lisäkustannukset. Varmista, että sinulle sopiva maksuaikataulu on tarjolla, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu sujuvasti.

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia ja löytänyt sopivan lainan, tarkista vielä lainaehdot ja varmista, että ymmärrät kaikki lainaan liittyvät kulut ja velvoitteet. Muista myös suunnitella takaisinmaksusuunnitelma huolellisesti ja varmistaa, että takaisinmaksu onnistuu sujuvasti.

 

Remonttilaina on kätevä vaihtoehto kodin kunnostukseen

Kodin remontointi ja kunnostus on usein iso projekti, joka vaatii aikaa ja rahaa. Jos oma taloudellinen tilanne ei mahdollista suuria investointeja yhdellä kertaa, remonttilaina on kätevä vaihtoehto. Remonttilaina on tarkoitettu nimensä mukaisesti kodin remontointiin ja kunnostukseen.

Remonttilainan suurin etu on sen joustavuus. Lainan avulla on mahdollista kustantaa niin suuret kuin pienetkin remontit. Remonttilaina mahdollistaa myös sen, että remontin voi toteuttaa juuri silloin, kun siihen on tarve. Näin voi välttyä pitkiltä odotusajoilta, jotka voivat aiheuttaa hankaluuksia arjessa.

Remonttilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa VertaaLainaa.fi kautta. Remonttilainaa hakiessa on tärkeää arvioida realistisesti, kuinka paljon rahaa remonttiin tarvitaan, ja hakea lainaa sen mukaisesti. Liian suuri laina voi aiheuttaa ylimääräisiä kuluja ja stressiä takaisinmaksusta. Kannattaa myös tutustua tarkasti lainaehtoihin, kuten takaisinmaksuaikatauluun, korkoihin ja mahdollisiin käsittelymaksuihin.

Kun sopiva remonttilaina on löytynyt, remontin suunnittelu voi alkaa. Remonttilaina voi kattaa monenlaisia remontteja, kuten keittiön ja kylpyhuoneen remontit, lattian vaihdon, ikkunoiden uusimisen tai vaikkapa terassin rakentamisen. Remonttilaina mahdollistaa myös sen, että remontin yhteydessä voi hankkia laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka lisäävät kodin arvoa ja kestävät aikaa.

Remonttilainan ottaminen on vastuullinen päätös, joka vaikuttaa omaan talouteen pitkällä aikavälillä. Siksi on tärkeää harkita tarkkaan, onko laina todella tarpeellinen ja miten se vaikuttaa omaan taloustilanteeseen. Remonttilaina voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto silloin, kun oma taloudellinen tilanne ei mahdollista suuria investointeja kodin kunnostukseen. Remonttilaina mahdollistaa kodin kunnostamisen ja arvon nostamisen ilman suuria alkupääomia ja samalla pitäen oman talouden tasapainossa.


Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainasta:

Voiko remonttilainaa hakea netistä?

Kyllä voi. Remontin suunnittelussa ja toteutuksessa on sen verran paljon miettivää ja kilpailutettavaa, että remonttilainaan tarkoitettavan rahoituksen kilpailuttaminen kannattaa jättää VertaaLainaa.fi hoidettavaksi. Palvelu on erikoistunut lainojen vertailuun- ja kilpailuttamiseen mikä tarkoittaa, että hakijan jättämä yksi lainahakemus kilpailutetaan heti yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Hakija pääsee nopeasti vertailemaan, mistä löytyy hänelle sopiva ja mahdollisimman edullinen remonttilaina.

Tarvitaanko remonttilainaan vakuuksia tai takausta?

Ei tarvita. VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa remonttilainan sellaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai henkilötakausta.

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada netistä?

Remonttilainaa voi helposti ja nopeasti täytettävän lainahakemuksen avulla hakea 1000 – 60.000 euroa. Remonttilainan takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta ja on väliltä 1 – 15 vuotta.

Mihin remonttilainan saa käyttää?

Remonttilainan saa jokainen lainansaaja käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainanmyöntäjä ei asiasta sen tarkemmin kysele. Osa on käyttänyt remonttilainan kokonaan tarvittavan kohteen remontoimiseen, kuten pesuhuoneen tai keittiön remontoimiseen. Osa ottaa remonttilainaa sen verran, että sillä pystyy myös hankkimaan kotiin tarvittavat kalusteet remontin jälkeen.

Mitä remonttilaina tarkoittaa?

Remonttilaina on laina, joka on tarkoitettu kodin remontointiin ja kunnostukseen. Remonttilainan voi käyttää myös omistusasunnon remonttiin, huonekalujen tai elektroniikkalaitteiden hankkimiseen tai vaikka terassin laajentamiseen.

Miten voin hakea remonttilainaa?

Remonttilainaa voit hakea VertaaLainaa.fi kautta. Laina kannattaa huolellisesti vertailemalla eri lainatarjouksia ja tarkistamalla lainaehtojen kustannukset. VertaaLainaa.fi auttaa tässä siten, että palvelu kilpailuttaa remonttilainan useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Miten valitsen sopivan remonttilainan?

Sopivan remonttilainan valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten lainan korko, laina-aika ja lainan ehdot. Kannattaa vertailla huolellisesti eri lainatarjouksia ja valita laina, joka vastaa omaa taloudellista tilannetta ja tarpeita.

Mikä on remonttilainan laina-aika?

Laina -aika riippuu haetusta lainasummasta ja on väliltä 1 – 15 vuotta.

Lue lisää blogistamme

VertaaLainaa.fi
Logo